ניו אורלינס מפסידה בסופו של דבר כמו שחשבתי, אני עוד חשבתי שזה יהיה למעלה מ20 הפרש, דאלאס צריכה להתפוצץ מתישהו, אבל טוב שזה לא נגמר בתבוסה. כריס פול עם משחק חלש של 22 נק', צ'נדלר עם 15 נק' ו11 ריבאונדים, גם ווסט עם משחק נוראי וגם פג'ה משחק לא משהו. משחק הבא שהוא היום עוד פעם יריבה קשה, אבל זה בבית נגד פיניקס. ההרגשה היא טובה, אבל כמובן שהסאנס פייבוריטים. ראיתי את המשחק של גולדן סטייט - לייקרס, בארון דייוויס שחקן פשוט ענק, מה הוא עשה להם בסוף זה בלתי יאומן. וקירק היינריך משיקאגו שעד עכשיו נמצא בעונה חלשה מאוד סיים עם טריפל דאבל.
22 נקודות גם אם זה מתחת לממוצע, זה לא נחשב למשחק חלש ידידי. הלוואי על כל הליגה לקלוע מעל 20 נקודות תאמין לי.
הלחץ השתחרר, ניצחון חשוב על הלייקרס אחרי סטריק מטורף שלהם עלינו. שיפוט רע לאורך כל המשחק...אין ספור שריקות מרגיזות לטובת הלייקרס. אפילו מסכת איבודים של אליס וג'קסון ושטויות של הרינגטון ברבע האחרון לא הצליחו להרוס. בי דידי פשוט שחקן עצום! וכמובן מילה על הקהל...ממשיכים לתת תצוגות גם אם לא מדובר בפלייאוף, וגם שיא של נוכחות למשחק בקליפורניה. :aaa021:
הלייקרס שולטים בשופטים? לא יכול להיות, אתה מדמיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני יותר ממשוכנע שהם היובנטוס של ה-NBA.
הייתה לי הרגשה טובה לקראת המשחק נגד הסאנס, ולא טעיתי...ההורנטס מנצחים את פיניקס 101-98 בזכות כריס פול, חטיפה מסטיב נאש וסל ניצחון. סיים בסה"כ עם 21 נק' ו10 אסיסטים. את סטיב נאש הוא שיתק לגמרי, נאש סיים עם 12 נק' ו7 אסיסטים. מלך! מלבדו בלט טייסון צ'נדלר שלא התרגש מסטודמאייר וסיים עם 14 נק' ו18 ריבאונדים (8 בהתקפה!), פיטרסון עם 21 נק' ווסט עם משחק פושר למדי של 15 נק' 11 ריבאונדים אבל 5 איבודים ואחוזים נוראיים, ראסול באטלר שעלה לחמשייה כי פג'ה היה פצוע (לא משהו רציני) סיים עם 12 נק' כשכולן שלשות. מחר נגד פורטלנד המסוכנת בחוץ, משחק קשה מאוד.
דאלאס עם עוד ניצחון על יוסטון. תביאו אותם כל לילה! ניצחון שישי ברציפות על הרוקטס, ועשירי מתוך ה-11 האחרונים.
רוקטס פשוט עלובים...המקום שלהם בפלייאוף מוטל בספק גדול. אם ניו אורלינס תחזיק מעמד לשם שינוי עד אפריל בלי פציעות, ואם קובי לא יתחיל להשתולל בלייקרס, אני פשוט לא ראה את יוסטון נכנסת לשמיניה הראשונה במערב.
אורלנדו נמצאים בתקופה רעה מאוד מאז הניצחון הגדול על הווריורס הם לא מצליחים לשחזר את היכולת : ארבע הפסדים בחמישה משחקים ונגד סתם קבוצות פשוט לא יאמן... מתחיל להזכיר לי את תחילת שנה שעברה.
יוסטון יעלו זה בטוח, המקום שלהם הרבה יותר מובטח מאשר ההורנטס עם כמה שקשה לי להודות בזה. הם יעלו לפני גולדן סטייט לייקרס דנבר וניו אורלינס, אני בטוח בזה... פשוט תקופה חרא, קורה לכל קבוצה.
אמרתי "אם לא יהיו פציעות". ולדעתי כשניו אורלינס בריאה היא קבוצה הרבה יותר חזקה ומאוזנת מיוסטון. על דנבר אני בכלל לא מדבר כבר... קבוצה של אנת'וני, AI, קמבי ומרטין טובה מיוסטון. בלי ספק. וגם גולדן סטייט. יוסטון כ"כ לא מאוזנת... מקגריידי פעם פצוע פעם לא, אי אפשר לדעת מה יהיה איתו. יאו הוא אחד הסנטרים הכי רכים בליגה. לפעמים אני רואה את ההגנה שלו ופשוט מרחם עליו... חוץ מזה, כולם האמ אמא והאבא של נגרים בינוניים. במערב אסור שתהיה לך תקופה חרא, כי מהר מאד אתה יכול למצוא את עצמך מחוץ לפלייאוף.