שחקן עצום עם קריירה שלא נגמרת, אך משחק בחרא של קבוצה. זה מזכיר את מקרה גארנט שהיה תקוע במינסוטה, הגיע הזמן לעבור קבוצה קיד. כמה טריפל דאבלים כבר יש לו?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
93 אם אינני טועה. איזה שחקן גדול. רק חבל שהוא תמיד נדפק עם קבוצות כאלה... הייתי מת לראות אותו בדאלאס/ס"א/בוסטון... שימו לב לפילדלפיה והבלייזרס. לראשונה יש כבר 4 ניצחונות רצופים, לשניה 5. פילדלפיה כעט רחוקה רק משחק אחד ממקום בפלייאוף, ופורטלנד... טוב נו, היא במערב... אבל בכל זאת יפה לראות את החבורה הצעירה הזאת עושה דברים יפים כ"כ. וזה בלי אודן.
יוטה בתקופה איומה... 4 הפסדים רצופים וזה לא דבר שאני רגיל אליו בעונתיים האחרונות..... מבחינת המאזן אני לא מודאג כי יש עוד זמן ואני אופטימי, אבל דחילאק... שבוע שלם לקום בבוקר ולהיות מאוכזב.. מזכיר לי את השנים האחרונות לפני העונה שעברה... לא מתגעגע בכלל.
חמישה. מה גם שמצפים ליוטה משחקים כלל לא קלים. משחק הבא מול הבלייזרס בחוץ, סיאטל בבית, אח"כ מסע במזרח (שארלוט, אטלנטה, אורלנדו, מיאמי), חוזרים הביתה מול דאלאס, משחק חוץ מול לייקרס ואל"כ בוסטון ופורטנד בבית. אם יוטה לא תיקח את עצמה בידיים, אני לא רוצה לחשוב איפה היא יכולה להיות בסוף דצמבר...
וגולדן סטייט ממשיכה בחוסר יציבות די מוזר. יום אחרי הפסד ללייקרס בסטייפלז סנטר, ניצחון גדול על הספרס, והלילה הפסד לפורטלנד המשתפרים. מחר בלילה שוב הלייקרס, הפעם באוראקל. שיהיה בהצלחה ללוחמים!
אין מה להיות מודאגים מיוטה, קבוצה נהדרת עם החמישייה המגוונת ביותר בליגה, היא תגיע לפלייאוף מהמקום השלישי הרביעי או החמישי, והולך להיות לנו אולי עוד פעם מפגש בינה לבין הרוקטס. לא יצא לי להגיב על ניו אורלינס, אז מחצית ראשונה בשליטה מלאה, אבל מחצית שנייה של התפרקות בעיקר ברבע האחרון, כריס פול עם עוד משחק מעולה של 33 נק' ו12 אסיסטים נראה לי, אבל זה לא הספיק. משחק הבא שזה מחר אם אני לא טועה נגד דאלאס בחוץ, אוי התבוסה שניו אורלינס הולכים לקבל...
הלייקרס מנצחים את הספרס 102:97. נכון, ס"א חסרה זה דאנקן ופארקר, אבל גם בלעדיהם ממש לא פשוט לנצח את סן אנטוניו. בהתחלה זה היה נראה כמו אשליה נחמדה, אבל לבינתיים היא ממשיכה להראות ממש לא רע, ול.א כבר עם 13:8. אין ספק שהקבוצה הזאת הרבה יותר טובה מהקבוצה של שנה שעברה. יהיה מעניין לראות כמה זמן זה יחזיק, והאם הבלון יתפוצץ בסוף.
לא מסכים. לספרס יש עומק מטורף שכולל את בואן, הורי, ואפילו בארי. נכון שדאנקן ופארקר אלה 2 שחקנים מאוד מרכזיים בקבוצה. אבל גם בלעדיהם הספרס אחת הקבוצות החזקות ב-NBA.
עונה שעברה פתחנו הרבה יותר טוב, והחל מפגרת האולסטאר בערך התחילה הנפילה הגדולה. כך שאם גם הפעם צהייה נפילה, היא תשאיר אותנו מחוץ לפלייאוף. וקשה לי להאמין שהיא לא תגיע, לכל דבר טוב יש סוף (הבעייה היא שלא לכל דבר רע יש סוף, שיעיפו כבר את האגואיסט!).
ספרס בלי פארקר ודאנקן היא קבוצה שתילחם על הפלייאוף ואולי גם לא תגיע, יש גבול ליעילות שלהם. ועם כל הכבוד לבארי הורי בואן וכל המשלימים הם לא שחקנים שיכולים להנהיג קבוצה.
מפסידים באורקל אחרי משחק צמוד מאוד. כרגיל קובי, אחרי שהיריבה עולה לייתרון ונמצאת במומנטום חייב לזרוק שלשה בלתי אפשרית כשיש עוד הרבה זמן להתקפה, וחבל שהוא עושה את זה. 6 שניות לסיום הווריורס מובילים ב-6 נקודות (אחרי שלשה מדהימה של בארון דיוויס, אמנם אחוזים רעים, אבל הוא יודע מתי להתעורר), למאר אודום חודר לסל, קולע ונשרק גם לעבירה עליו. אודום מחטיא את הזריקה, והצליח אפילו לקחת את הריבאונד, אבל לפני שהבין מה הולך סביבו מונטה אליס חטף לו את הכדור, והמשחק נגמר. השחקן שהכי ראוי לציון הוא אנדרו ביינום עם משחק נהדר, וממשיך עם ההתשפרות שלו. הפעם קלע 17 נקודות והוריד 16 ריבאונדים. חצי מהם בהתקפה. אגב, משהו לא טוב עובר על יוטה. אם אני לא טועה זה כבר ההפסד השישי ברציפות שלהם, הפעם זה היה לטרייל בלייזרס.
מה תגידו על פורטלנד? ניצחון שישי ברציפות, הפעם על יוטה השוקעת. יוטה ירדת למקום השמיני במערב (והאמת, קשה לי לראות אותה יוצאת מהמצב הזה בזמן הקרוב עם לוח המשחקים הקשה שמצפה להם), ופורטלנד מפגרת אחריהם רק במשחק וחצי. ברנדדן רוי שוב היה ענק עם 29, אאוטלאו הפציץ מהספסל 21. ביוטה רק בוזר עם משחק סביר של 22 ו-12. כל השאר פשוט חושך.
יוטה תיצא מזה ואין לי יותר מדי חששות בקשר לפלייאוף, יש עוד מספיק זמן ורצף ניצחונות מעלה אותך למעלה שוב. המשחק היה איום ונורא, המשחקים היו חושך.. אין מה לעשות, זאת תקופה כזאת, זה אך ורק מומנטום. צריך לחכות לניצחון ראשון וזה הכל.