בוזר הוא סנטר לכל דבר. בעונה שעברה, אגב, עשה צחוק מיאו... מקרה של קליבלנד הוא מקרה מאד קיצוני, היה להם לא מעט מזל בפלייאוף (פציעות של שחקני וויזרדס, החלטות שנויות במחלוקת של פלופ סונדרס, שגמר את דטרויט, המזרח הסופר חלש), ואני אישית כבר הפסקתי להחזיק מדטרויט לאחר שבראון עזב. קבוצה רצינית הראשונה שקאבס פגשו אכלה את קאבס וג'יימס בלי מלח. בגלל הסיבה הנ"ל, אני לא חושב שבוסטון תיקח אליפות (ריברס לדעתי ליצן). אני הרבה יותר מחזיק מהחבורה של אורלדו ברשותו של סטן ואן גאנדי המצוין (איזו טעות של היט הייתה לזרוק אותו). נגד פיניקס, דאלאס ויוטה שני סופרסטארים + נגרים בינוניים מינוס, ממש אבל ממש לא יספיקו, מה גם שליריבות יש סופרסטארים לא פחות גדולים, ובניגוד ליוסטון, יש להם גם קבוצה טובה מסביב. ואני כבר לא מדבר על ספרס.
לבוזר יש בעיה לשחק סנטר, במיוחד בהגנה. הוא הרבה פחות נמוך מהסנטרים, ויהיה לו קשה נגדם פיזית בגלל זה. חוצמזה שלשים את בוזר סנטר בהגנה זאת התאבדות ממש. בהגנה הוא לא ממש שומר שחקנים בסדר גודל שלו, אז נגד הסנטרים הטובים בליגה הוא יהיה קונוס.
תן לוושינגטון גם את הסגל הכי מלא ולברון עושה מהם צחוק. מדטרויט - הקבוצה ששומרת אישית הכי טוב, גרם להם להיראות כמו חבורת לייצנים. הוא פשוט בלתי עציר, ואם הייתה לו קבוצה יותר טובה מקליבלנד הגרועה, הוא היה לוקח אליפות בלי בעיות. אתה זוכר גם את המשחק שהיה העונה ליוטה נגד לברון? לברון בלע אותם לבד... אם בוזר משחק סנטר מול האוורד, והוא מוריד את האוורד מ40 אני לא כותב כאן יותר. גם מול יאו יאו יכול גם לשים עליו 50. ואני לא מבין איך אתה אומר על באטייה נגר, יש ליוסטון עוד את סטיבי פרנסיס ואת בונזי וולס ששכחתי. שחקנים שאין ליוטה בספסל. בינתיים, הכוכבים של היום: דרון וויליאמס, ג'וש האוורד, אל ג'פרסון, שכמובן בראשם, ג'וש האוורד (האמת בחיים לא ציפיתי שהוא יהיה פשוט סופרסטאר ברמההכי גבוהה אבל זה קורה), 47 נק' ו10ריבאונדים. פשוט מפלצת. אל ג'פרסון (פאוור פורוורד אלי האהוב עליי בליגה, חיה רעה ויש עוד הרבה מאוד לפניו, רק שלא יבלע כמו גראנט), 32 נק', 20 רביאונדים. ודרון וויליאמס גם רכז שאני אוהב עם 41 נק' ו7 אסיסטים. ההפתעה: מינסוטה מנצחת את פיניקס 100-93. אכזבה: ציפיתי ששיקאגו תנצח את בוסטון אבל הטריו המופלאים היו גדולים עליהם ושוב פעם הם משאירים קבוצה בסביבות ה- 80, איזו הגנה נדירה!
ליוסטון לא חסר כלום מבחינת סגל שחקנים. אין לאף קבוצה שני סופרסטארים בקאליבר של יאו וטי מאק. יש ליוסטון את שון באטייר שעושה את כל העבודה השחורה, שחקן הגנה מעולה שדופק שלשות בדיוק שצריך. אלסטון נותן תרומה יפה, מה שחסר לקבוצה הזו זה מאמן נורמאלי.
מאמן נורמלי? דווקא ריק אדלמן הוא מאמן נהדר. תילך כמה שנים אחורה, לקבוצה הענקית של הקינגס עם ההתקפה והכדורסל היפה ביותר ב-NBA שרק בגלל שלשה של רוברט הורי לא לקחה אליפות. כנראה שקשה לו להתאים את אותו המשחק לשחקנים שיש שם, אבל הוא יופי של מאמן.
ליוסטון כביכול אף פעם לא היה חסר כלום (עלק), אז למה התוצאות הגרועות כל השנים? הקבוצה צריכה עוד חיזוקים, אין אפס. עד אז הם יהיו מקסימום קבוצה שנכנסת לפלייאוף במערב ועפה חיש מהר עלידי קבוצה גדולה.
אולי אתם צודקים, אבל אני מאוד מחזיק מסגל השחקנים של יוסטון, שעם סקולה הם קיבלו תוספת כח משמעותית ואחלה גיבוי למינג בפנים. אדלמן הוא בהחלט מאמן טוב יותר מואן גנדי אבל גם העונה אני לא רואה את יוסטון תופסת את אחד מארבעת המקומות הראשונים במערב, מה שאומר ששוב היא תצטרך להתגבר על פיניקס/סן אנטוניו/יוטה כדי לעבור סיבוב בפלייאוף.
היא צריכה אולי עוד שחקן אחד לעמדת הפאוור פורוורד, אבל להגיד שאין לה כלים? הבעיה היא המנהיג, מגריידי בפלייאוף לא מנהיג ואז נשאר שאין לה מנהיג. אין לה ג'נובילי\דאנקן, נוביצקי, נאש, צ'אנסי, וויד לברון ואחרים. מבחינת סגל - אחד הטובים בליגה. אין מי שיתפוס פיקוד.
האם ג'וש הווארד קורא בפורום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx שלושה ימים אחרי כתיבת ההודעה הזאת, הווארד סוף סוף נותן 2 מחציות גדולות בדרך ל-47 נק' על הג'אז. ההגנה של דאלאס לא עבדה, ונתנה ליוטה לקלוע 117 נק', אבל הפעם המאבס הראו שיש להם גם שחקן גדול בפנים שיכול לקלוע כשדאמפייר קלע 21 נק' ב-7/8 מהשדה. האריס חילק 12 אס', וכשמסתכלים על ההתקפה אז אפשר לחייך. אבל דאלאס ספגה 239 נק' ב-2 משחקי הבית האחרונים. וזה דבר שהיא לא יכולה להרשות לה.
ככה זה שמשחקים ריצה, להחליט, או התקפה טובה והגנה גרועה או התקפה בינונית והגנה חזקה. קשה לקבל גם וגם בטח מול קבוצות כמו יוטה ודנבר
לפני שלוש שנים סן אנטוניו נתנה לפיניקס 4-1, שנה אחרי פיניקס הפסידה בקושי ועוד לקחו ממנה את אמרי ודיאו במצב של 2-2 (שאת המשחק החמישי היא הפסידה בדקה האחרונה). עזוב, לברון של עכשיו זה לא לברון התמים של לפני שנתיים. אתה לא יכול להשוות שחקן שכבר בשנה שעברה עבר מה ששחקן בגילו חולם לעבור ולהשוות אותו לאותו אחד של לפני שנתיים. שגם אז הוא עבר את וושינגטון לבד. לפני שנתיים הוא לא נכנס ל5 שחקנים הטובים בליגה, כרגע הוא הכי טוב ביי פאר.
אין לי ספק שטריו ג'יימיסון-באטלר-ארינאס (במיוחג כשהיו בשיאם אשתקד עד לפציעות) טוב בהרבה מלברון+עירוני נהריה...
נו אז מה, הרבה אמרו שטריו ג'ייסון קיד, קארטר וג'פרסון טובים יותר מלברון, אמרו גם שצ'אסי ריפ פרינס ראשיד מקדייס וובר וכל החברים טובים יותר מלברון...או שאני טועה?