וכוכב היום: כריס פול - 43 נק', 9 אסיסטים, 5 ריבאונדים, 4 חטיפות + סל ניצחון 2 שניות אחרונות על ממפיס.
לסאן אנטוניו הולך טוב מאוד מאז הפציעה של דאנקן. אולי הם נהנים מאתגר חדש, כי משעמם לי בליגה הלא מאתגרת והם רעבים לכל מיני אתגרים משונים כדי לעשות להם את העונה הסדירה מעניינת. תאכלס הם מחכים בשיעמום לפלייאוף.
חודש וחצי מפתיחת העונה ותמונת הפלייאוף במערב כמעט ונסגרה. צריך לסגור רק את המיקום הסופי. ס"א, פיניקס, יוטה, ניו אורלינס, דנבר, דאלאס, לייקרס, ג"ס ויוסטון תשיעית. מי אתם מהמרים תישארנה בחוץ? לאחרות כנראה אין את הכלים להיתברג בין שמונה הראשונות. אולי סקרמנטו כשביבי יחזור, אבל גם זה לא בטוח. במזרח לעומת זאת, הכל פתוח, למעט כל מה שקשור לבוסטון, אורלנדו ודטרויט, שכנראה תסיימנה במקומות 1-3. מנגד מקומות 4-8 פתוחים לגמרי. עוד כמה הפסדים רצופים של קאבס (אמן!) בנוסף לכמה ניצחונות רצופים של היא האחרונה (למרות שכרגע זה לא נראה באופק), יכולים להקפיץ את החבורה של ריילי למקום שממנו עולים לפלייאוף, ואת החבורה של מייק בראון למקום האחרון. כך זה גם יכול להיות עם כל הקבוצות חוץ מהשלוש הראשונות. ההבדל בין טורונטו הרביעית ומיאמי האחרונה הוא רק חמישה וחצי משחקים. היתרון של טורונטו על קליבלנד השמינית הוא רק משחק אחד. היתרון של קליבלנד על מיאמי הוא רק ארבעה וחצי משחקים (במערב לעות זאת, הפער בין הרביעית לאחורנה הוא עשרה משחקים - פער בלתי מחיק). יהיה מעניין ומרתק לעקוב אחרי ההתפתחויות.
סן אנטוניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx סתם, אני מאמין שמי שיישאר בחוץ יהיו הלייקרס שבאופן קבוע מאז עזיבת שאק מתדרדרים באופן דרסטי בחצי השני של העונה, או ניו אורלינס, תלוי בפציעות.
כמו שזה שמעליי אמר, אם יהיו פציעות להורנטס כמו שנה שעברה שכל ההרכב לא שיחק אפילו דקה אחת למעט 10 משחק בפתיחת העונה (שאותה הם פתחו בצורה מעולה) אז היא לא תעלה. אבל אני מאמין שהיא תעלה, בערך מהמקום השישי. לפגוש את דאלאס יהיה חלום! וסרג'יניו, אתה באמת מאמין שלברון לא יעלה לפלייאוף? קודם לברון, אחר כך המזרח.
גם אם יעלה, הוא יעוף משם מהר מאד, מקסימום בחצי גמר, כאשר יפגוש את בוסטון או מג'יק. עם כל הכבוד ללברון החלאה, קאבס בלעדיו קבוצה ברמה של עירוני נהריה (ואני ממש אבל ממש לא מגזים) והוא לא יוכל עוד פעם לסחוב אותם עד לגמר. המזרח מעט התחזק השנה, בוסטון נראים מצוין, מג'יק מאד קבוצתיים, וגם להם יש מפלצת, דטרויט זאת דטרויט (אני מאמין שאם הוא שוב פעם יפגוש אותם, הם ידאגו לשבור לו איזה משהו), ואפילו וויזרדס עם סגל מלא קבוצה יותר טובה מקליבלנד (מה שהוכח לפני שתי עונות, למרות ההפסד בסוף).
וכרגיל תודח ע"י ג'ז/ס"א/דאלאס/פיניקס... אין להם פשוט כלים ללכת עד הסוף, ולמען האמת הם רחוקות מאד גם מארבעת הראשונות במערב... מצטער, לא יכול.
אבל למה סרג'יניו, למה? הוא לא שחצן כמו קובי או מכוער כמו יואינג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx פשוט ניצח את הקבוצה שלך כי הוא חתיכת שחקן שמוביל קבוצה של גרוטאות לגמרי לבד.
סרגיי, ליוסטון יש כלים והרבה מאוד כלים כדי להגיע לגמר המערב גם. שיין באטייה, ידית ואחת משחקני ההגנה הטובים בליגה, טי מאק, לוזר לא נורמלי אבל מבחינת יכולת אישית אחד הטובים בליגה, יאו מינג. אחרי האוורד הסנטר הכי טוב ללא ספק. תוסיף את כל השחקנים המשלימים הלא רעים כמו אלסטון, צ'אק הייס, לות'ר הד ולואיס סקולה, תקבל קבוצה חזקה מאוד. ההבדלים בין יוטה ליוסטון ממש ממש לא גדולים ואלה שתי קבוצות די שוות, יוטה עברו בפלייאוף הקודם בגלל לוזריות של מגריידי, לא בגלל שהיא קבוצה הרבה יותר טובה.
בחייאט, איך אתה משווה את המקל הזה לבוזר, להאווארד או למישהו אחר? קרלוס בוזר סנטר מושלם. כ"כ הרבה גיוון. הכלים האלה, כמו שאתה קורא להם, הם חלשים להחריד. לא מעט משחקים העונה של יוסטון הסתיימו כאשר רק מגריידי ומינג קלעו בדאבל פיגרס! איך אפשר להשוות את מינג, מגריידי, הד, סקולה ובאטייה לוויליאמס, בוזר, קירילנקו (השומר הטוב בעולם, ואחד המגוונים) ואוקור ומילסאפ? תזכור את הסדרה בעונה שעברה. כל המשחקים ביוסטון היו תמודים והוכרעו ע"י סל או שניים. כל המשחקים ביוטה הוכרעו כבר במחצית. במשחק השביעי זה היה כבר ברור לכל אורכו לאן הרוח נושבת. והעונה יוטה עוד יותר טובה מאשר בעונה שעברה. לגמר מערב היא (יוטסון) בחיים לא תגיע. לא רואה אותה עוברת את פיניקס או ס"א.
בוזר הוא לא סנטר, הוא פאוור פורוורד, יאו מינג הוא סנטר. אולי הגזמתי עם גמר המערב אבל בהחלט חצי גמר יכול להיות בשקט. ואתה יכול להביא לי סנטר חוץ מהאוורד שיותר טוב ממינג? מי? שאקיל של עכשיו? טייסון צ'אנדלר? פבריציו אוברטו? זה שהוא מקל לא אומר שהוא פחות טוב, ויאו מינג חוץ מאוקור, הוא הסנטר עם היד הכי רכה בליגה, זורק עונשין מעולה לסנטר, זריקות מחצי מרחק וגם מול כל הקבבים של הליגה הוא יכול לעשות בצפר וניצחון זה ניצחון, לא משנה איך כמה למה. יוטה קבוצה הרבה יותר מגוונת שלא תלויה באף שחקן, רק תזכור שקליבלנד שתלויה אך ורק בשחקן אחד, עשתה מדטרויט הקבוצה מהגוונת ביותר בליגה אולי קציצות. לפעמים 2 סופרסטארים אדירים מספיקים כדי להגיע רחוק מאוד
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx מסכים לגבי יוסטון. לפני כל שנה אומרים שהשנה טי-מאק התפוצץ, יאו מינג ובאטייה יחגגו מתחת לסלים, והשנה גם הביאו את סטיב פרנסיס ולואיס סקולה כדי סוף סוף להגיע לגמר מערב ולא רק לדבר עליו. אני בכלל לא בטוח שיוסטון תגיע לחצי גמר מערב. המערב חזק מאוד, וקשה לי לראות את יוסטון עוברת את הג'אז הנהדרים (בהנחה שהרוקטס מסיימים חמישי), ולא לדבר בכלל אם יוסטון מסיימת מתחת לחמישי ופוגשת את הסאנס או ס"א. אין ספק, הלייקרס.