אייברסון מסיים משחק נהדר עם 51 נקודות, למרות ההפסד ללייקרס. בלייקרס בלטו קובי עם 25 נקודות באחוזים דיי טובים, דרק פישר סיים עם 20 נקודות, למאר אודום סיים עם 17 נקודות, ומהספסל רדמאנוביץ' קולע 21 נקודות. ניצחו את דנבר במשחק לא פשוט בכלל, וזה עוד אחרי משחק ענק של אלן אייברסון שתפס יום פנטסטי. לגבי קליבלנד, ללא לברון, הם פשוט כלום ושום דבר. אין מי שינהיג אותם במגרש, אין מי שיקלע סלים חשובים, והתוצאות בהתאם. מדהים איך הוא הביא אותם עד לגמר שנה שעברה.
51 נק'? פשש לא רע, הבחור עדיין חיה. איך לאזעזל דאלאס רוצים להתחרות ברמות הגבוהות בפלייאוף שהם לא מנצחים את סאן אנטוניו בלי דאנקן?
ומוקדם יותר העונה הם ניצחו את סן אנטוניו שהיו עם דאנקן, אני דווקא חושב שדאלאס היא אולי היחידה בליגה שיכולה בסדרה לעבור את סן אנטוניו אם או בלי דאנקן.
מהם שאר הנתונים של קובי? אני מתכוון לאסיסטים וריבאונדים. ולזה שמעלי, אני חושב שאתה צודק שהיחידים שיכולים לעצור את סן אנטוניו הם סן אנטוניו עצמם.
כג'ינובלי תופס כזה יום, גם בלי פארקר הספרס היו מנצחים. ג'ינובלי קלע 16 נק' ברבע -3, כולל דאנק מדהים אחד על הראש של דיופ. הבעיה הגדולה של דאלאס היא העובדה שהווארד מופיעה בעקביות רק למחציות הראשונות. 15 נק' היו לא במחצית הראשונה, והוא קלע רק 2 ברבע ה-3. 22 נק' היו לו בכללי, אבל הוא חייב ללמוד איך להתייצב למחצית השניה באותה מנטליות כמו לראשונה. בכלל, נס ענק שהגענו למצב שנוביצקי הגיע לזריקה מנצחת. דאלאס הורידה כבר ל-6, אבל ס"א העלתה מהר ל-11, ודאלאס לא הצליחה לרדת מ-6 הפרש. טרי הוריד ל-4 2 וחצי דק' לסיום, אבל פינלי תפר שלשה ענקית. וג'ינולבי קלע 1 מ-2 מהקו וזה 8 הפרש 2 דק' לסיום. דאלאס קלעה, והיתה חייבת עצירה בהגנה, אבל שוב ג'ינובלי ו-1:13 לסיום זה שוב 8. טרי קלע, הוסיף 2 מהקו ואז חטף כדור גדול והוריד ל-2, 33 שניות לסיום. באופן ביאזרי לחלוטין הוא החטיא את הזריקה מהקו (כל כך לא מתאים לו), אבל דאלאס עשתה עצירה מצוינת בהגנה. אבל זה נגמר ע החטאה של נוביצקי.
הלילה דאלאס מאחרת את דנבר. אייברסון חם אחרי ה-51 נק' מול הלייקרס, ודאלאס מגיעה אחרי הפסד דרמטי לספרס. יהיה מעניין.
ואייברסון ממשיך לתת הצגות. הפעם הוא המטיר "רק" 35 נק' עם אחוזים מדהימים מהשדה (12-19), והוא לא זרק שלשה אפילו פעם אחת. דאלאס במשבר? הפסדים כמעט לכל נמושות המזרח, חלק מהם בבית, מאזן לא מרשים בעליל (12-8, רחוק רק משחק וחצי מיוסטון התשיעית). לא יודע מה יהיה איתם... אגב שימו לב, רק לארבע קבוצות במזרח יש מאזן חיובי, והוויזרדס נמצאים ב-50-50. במערב לעומת זאת יש תשע (!) קבוצות במאזן חיובי. הפערים רק גדלים, יש רק שלוש קבוצות רציניות במרזח (מג'יק, סלטיקס, פיסטונס). לפחות יהיה קרב מעניין על הכתר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
היום בלילה בשעה 4:30 (אפשר כבר להגיד מחר לפנות בוקר...) בESPN - סן אנטוניו נגד יוטה. אני בדילמה אם לקום או לא. מצד אחד זו סן אנטוניו. הקבוצה השנואה עליי בNBA. מצד שני זו יוטה שאני מאוד מעוניין לראות איך הם נראים העונה.
דאלאס נראית דווקא ממש לא רע, אבל ההגנה שלה, שעבדה מצוין מול שיקאגו, פשוט לא מצליחה בד"רכ לעצור את היריבות. ההתקפה של המאבס דווקא עובדת מצוין. נוביצקי עם 32, סטאק עם 23. אבל בלי הגנה דאלאס לא תגיע רחוק. יש עוד עונה ארוכה ואי אפשר לדעת מה יהיה. בעונה שעברה אחרי 15 ההפסדים בכל העונה, היה נראה שהיא תלך על הסוף. עכשיו אי אפשר להמר. פחות מרבע עונה עברה.
הולכת להיות מלחמת חפירות היום בין יוטה וסא"ס. לא חושב שיהיה משחק מאד מהנה... חבל שלא משדרים את ויזארדס נגד פיניקס, שתיים מהקבוצות היותר התקפיות בליגה... בעונה שעברה במשחק ביניהם הן כמעט הגיעו ל-300 נק' ביחד. הייתה שם הצגה של ארינאס עם 54 נק', וגם נאש לא נשאר חייב עם 42.
ערוץ הספורט סוף סוף מתעורר וישדר 2 משחקים של מיאמי אם אני לא טועה בשבוע הבא. יוטה-סן אנטוניו משחק מעניין מאוד. שווה להתעורר רק כדי לראות את הג'אז המצוינים.
אחד מהם הוא דווין וויד נגד פיניקס ביום שני אני קם רק בשביל וויד, יש לי אותו פלאשבק מהחסימה של וויד על אמרי והסל המדהים מהחצי למרות שכרגע וויד (או שזה איזה מתחזה כושל) לא נכנס ל30 שחקנים הטובים בליגה אני לא חושב כי דאנקן לא משחק. מלחמת חפירות לא תהיה, מה שכן יוטה הולכת לנצל את החיסרון הזה ולבנות על בוזר
אם ווייד לא רוצה שיחשבו אותו כבזבוז בסוף הקריירה הוא חיי דחוף לדרוש טרייד (או שאולי הוא פשוט בלוף?). קבוצה שאצלה בחמישייה פותחים פני הארדוואי ושאק הקשישות, מורנינג חסר הקליות מרק בלאונט וסמוש פארקר מחכים מהספסל, ממש לא מריחה טוב.
עכשיו קל לקרוא לו בלוף, אבל היית יכול לקרוא לו ככה לפני שנתיים כשהוא הטביע את כל הליגה ולקח לבד אליפות? אחרי הפציעה זה לא זה, אני רואה אותו ומבין שהוא כבר מפחד לקחת חדירות כמו פעם. וזה לא הוויד שאני זוכר, אותו וויד גדול לא היה מוסר כל שתי מהלכים אלא היה מנסה לקחת על עצמו. אבל כלום! גם אני חושב שהוא צריך טרייד דחוף ושיקאגו אופציה אדירה בשבילו. אותו טרייד שרצו על קובי רק על וויד. לדעתי משתלם לשתי הצדדים.