10 אס' שווים לקבוצה לפחות 20 נק' אם לא יותר. ריבאונד+ אואראונד פלייר זה למה הוא היה מועמד כמעט קבוע בשיאו ל MVP. אם לשחקן שלך יהיה קריירה ברמה הזאת נדבר.
לקח אליפות? לקח MVP? לא. רגע, מי מוסר יותר אסיסטים - קיד או פול? למי יש קליעה יותר טובה - קיד או פול? קיד פעם היה שחקן עם קליעה, מוסר הטוב בליגה, מספיק כבר להתלהב ממנו עכשיו. הוא לא נכנס ל5 רכזים הטובים בליגה
הוא הרכז השני הכי טוב בליגה ואם עושים ממוצע של סך הכל הדברים שהוא עושה מול נאש, אז נאש מוסר 2 אסיסטים יותר, וקיד קולע יותר, שומר יותר טוב ולוקח יותר ריבאונדים. קיד הוא שחקן שכל קבוצה רוצה. אם אתה חושב שפול יהיה MVP אי פעם, אז תחשוב שנית.
15 אסיסטים = מינימום 30 נקודות. יכולת מסירה שווה לעיתים הרבה יותר מיכולת קליעה, זה ממש לא נכון שקיד לא יודע לקלוע, היו לו הרבה משחקים של גם יותר מ30 נקודות. המסירות שלו זה אומנות של ממש, ותחשוב על זה שהוא גם מכניס ככה הרבה שחקנים מהקבוצה שלו למשחק ע"י אסיסטים לסלים פשוטים. תיכף תגיד שגם הריבאונדים שלו זה סתם מיותר, כי אז הגבוהים היו לוקחים במקומו את הכדור?ומה תגיד על ההגנה המדהימה שלו?(שהריבאונדים זה חלק מזה). שחקנים כמו בארון דיוויס, צ'אנסי בילאפס יש לפחות 10 בליגה ומאות בהיסטוריה של הליגה. כמה שחקנים יש היום בליגה כמו ג'ייסון קיד? איזה גיבובי שטויות וחוסר הערכה למישהו שהוא לא "30 נקודות למשחק".
בדיוק כך. כל מי שמבין את הכדורסל ומנוסה בצורה בסיסית, יודע שזה לא רק דאנקים ונקודות אלא לדעת להוביל ולהנהיג קבוצה כמו קיד בכל ההספקטים של המשחק. הוא גאון. ריקלמה פשוט מלא שנאה לניו ג'רזי ולא רואה נכון את התמונה. אני ממליץ לך לשקול את הדברים מחדש, כי מדובר באחד הרכזים הגדולים ביותר שאי פעם דרכו על מגרש הכדורסל. לא רק האנשים כאן חושבים שקיד גדול, אלא הליגה כולה וכל הפרשנים הקיימים. קיד הוא עילוי כדורסל.
חחחחח הבעיה שפול מוסר גם יותר אסיסטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx צ'אנסי שחקן גדול שלקח אליפות והיה מנהיג בדטרויט, קיד לא. זהו. אם אתה מזלזל בשחקן כמו צ'אנס, אין לי כבר מה להגיד. ואני לא מזלזל בקיד, פשוט לא חושב שהוא אחד מחמשת הרכזים הטובים בליגה, לפני 5 שנים היה הכי טוב, כרגע לא לא ולא. תבין, כששלושת הריבאונדרים הטובים בקבוצה שלך הם ג'פרסון קארטר וקיד, אני לא מתלהב מהריבאונדים של. לפול יש עוד דרך ארוכה, ארוכה מאוד, יותר אתלט, יכולת קליעה טובה יותר, מוסר הרבה מאוד אסיסטים (השני בליגה), הוא עדיין לא גדול כמו קיד ולא שחקן הגנה כמו קיד למרות שהגנה לא חסרה לו בכלל, פול יהיה הרכז הטוב בליגה ללא ספק, וזה לא רק אני אומר. אתם בטח לא ראיתם אותו עדיין משחק. האסיסטים שלו זה משהו יוצא דופן אההה - וקיד לא יודע לקלע יחסית לשחקנים כמו בארון כריס פול נאש ודרון, יכולת קליעה נחמדה מאוד, יכול לקלוע איזה 10 נק', זהו, הוא לא שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שיתן איזה 27 נק'.
אתה לא יכול לנבא דברים כאלו. כל הבטחה כזאת סופה ברוב המקרים לא להתגשם. כרגע כעבודה קיד אחד הגדולים ביותר. שונסי רכז ענק, אין ספק. הוא אומנם אלוף, אבל לא הלידר של הקבוצה שלו. הוא לא בקטגוריה בכלל של הרכזים הכי טובים בליגה. הוא בקושי היה אולסטר פעם אחת. קיד הוביל קבוצה על הגב שלו ככוכב ראשון ומועמד ללא פחות ולא יותר מאשר לשחקן הטוב בליגה - MVP ואם אני לא טועה יצא מקום שני! זה נדיר לקבל את הכבוד השחקן השני הכי טוב בליגה לא משנה איך ומתי. שונסי לא היה מעולם בין ה-20 עם כמה שאני אוהב אותו ומעריך אותו.
ריקלמה, החברה כאן אמרו הכל, רק דבר אחד יש לי להוסיף - כשפול אהובך יגיע למעמדים שקיד הגיע עם הנטס, תדבר, כרגע פול עושה דברים נהדרים בליגה, אבל הפלייאוף הוא הדבר האמיתי.
הבחור עוד מניק וכבר משווים אותו לאחד השחקנים הכי גדולים ב NBA בשנים האחרונות, פשוט לא מתקבל על הדעת ריקלמה ידידי הצעיר. עוד כמה עונות נדע לשפוט אם השחקן שלך ידע לייצב את הקריירה שלו, כי היו רבים כמוהו והיו רבים כמוהו שנתנו עונה או 2 ונעלמו. לרוב זה קורה. הוא עוד מניק, תזכור, מניק.
אם לכריס פול יש ממוצע של 10.1 אסיסטים, ולג'ייסון קיד יש ממוצע של 10.4 אסיסטים למשחק, תגיד לי, ריקלמה, למי יש ממוצע גבוה יותר?
חחח נזכרתי רק בממוצע של השבוע שעבר לא הסתכלתי על זה של עכשיו... טוב לקיד יש יותר אסיסטים - אני רוצה כאן לכתוב משהו שיכנס לראש שלכם אני מקווה: מישהו הזכיר ש15 אסיסטים = 30 נק' מינימום של המינימום, אבל אם כריס פול נותן 13 אסיסטים לדוגמא, וקולע 15 נק' יותר מג'ייסון קיד, אז מי תורם יותר? ואני לא סובל להשתמש בנתונים יבשים אבל אתם התחלתם!!!!!!!!!!!!!
אתה רק משחק ראש קטן או שאתה באמת עדיין צעיר וקטן מכדי להבין. זה מעייף ונמשיך הלאה. רק מקווה שעוד 5 שנים יזכרו בכלל מי זה כריס פול, זה יהיה די נחמד הייתי אומר.
אתה לא יכול להשוות רכז שכבר לקראת סוף הקריירה שלו - מול רכז צעיר ושאפתן. קיד הוביל את הנטס בפלייאוף ובכלל עם מלא טריפל דאבלים - מה שכריס פול יכול לחלום בלילות. כריס פול שחקן מצויין ויש ול בהחלט ופוטנציאל - אך מפה ועד להגיד שהוא טוב יותר מקיד, זה כבר לעשות מעכבר פיל.
פציעה בקרסול ובברך לדאנקן http://www.nba.com/media/Duncan_Spurs_627_071202.Xxx הסאן אנטוניו היו מבוהלים משהו הלילה במשחק מול פורטלנד כאשר טים דאנקן נפצע, אך פופוביץ' אמר שאולי זה לא נורא כמו שזה נראה עד כה. זמן יגיד.