NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. JR-Riquelme Member

על איזה להתעלות אתה מדבר? שכל פלייאוף הם עפים לקבוצה חזקה מהם? למה את מי הם עברו בפלייאוף הקודם? טורונטו? ניו ג'רזי פעם הייתה קבוצה חזקה שכיף לראות, פעם, כרגע היא אפורה.
    http://www.nba.com/statistics/sortable_tea.../sortable1.html - זה מדבר בעד עצמו לא?

"נצחון על הבולס, נצחון על הלייקרס, נצחון על וושינגטון, ושאר ההפסדים לקבוצות שנמצאות בכושר מטורף כמו אורלנדו, הסלטיקס פעמים, ניו אורלינס שלך וטורנטו שאולי לא בכושר מטורף, אבל קבוצה טובה."

חח אם היא קבוצה טובה אז איך היא מפסידה רק לקבוצות הטובות? ניצחון על הבולס? תראה איך הם נראים כרגע, הלייקרס, לא תופס מהם, סתם קבוצה, תמיד אמרתי את זה גם שניצחו את הקבוצות הטובות של הליגה, עוד מעט כולם יראו את הלייקרס העלובים במיטבם, ומה זה וושינגטון? קבוצה בינונית-, הפסידו להורנטס בבית, קבוצה טובה לא אמורה להפסיד להורנטס בבית, שאם אני עכשיו יודה באמת היא קבוצה טובה, לא יותר. חח טורונטו? נו אתה הורג אותי...

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קודם כל, זאת לא ניו אורלינס שלי, אני רק לקחתי צד, לא אוהד לא אותה ולא אותה.

ניצחון על הבולס ? אפילו ניו יורק ניצחה אותם.
    על הליקירס זה אומנם יפה, אבל וושינגטון גם מקרטעת.

חוצמזה זה לא לעניין לעבור משחק משחק.
    הוכחה אם קארטר פצוע, אין משחק בנטס. ג'פרסון יכול הליות טוב ככל שיהיה, קיד יכול להיות קרוב לטריפל דאבל(ס) ככל שיהיה, אבל בלי קארטר אין שומדבר בנטס.

בלי גבוה אחד דומיננטי ונורמלי, יותר מסיבוב ראשון הנטס לא יגיעו.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בעיות בהבנת הנקרא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני לא אמרתי את המילה טובה פעם אחת בהקשר של ניו ג'רזי, אפילו לא אחד. אבל, אפורים הם לא. כל משחק שלהם הוא שואו טיים, הטבעות, מסירות וריצות. אומנם הם לא חזקים ומפסידים בגלל שאין להם גבוהים (אגב משחק גבוהים הוא אפור ומשעמם בהכנסות כדור לצבע ומנגד משחק מהיר של גארדים ודאנקרים צבעוני בהרבה).

קאפיש?

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/07
  4. JR-Riquelme Member

התכוונתי לברוכיאן8...
    אבל שוב, על העניין שהם אפורים או לא זה דיעה ועל דיעה אין להתווכח.

5. Dimitar Berbatov Member

נכון, ואני עדיין עומד על דעתי - ניו ג'רזי קבוצה טובה. אמנם פחות טובה מבוסטון ותיאורטית גם משיקאגו, וגם מאורנלדו וניו אורלינס בכושרן הנוכחי.
    מודה שהגזמתי, אבל הנטס קבוצה טובה. ומלבדך, כולם כאן טוענים שאפורים הם לא.

6. ManUtd Fan Member

ניו-ג'רזי אולי לא קבוצה טובה, אבל קבוצה אפורה אי אפשר להגיד עליה. יש לה את המוסר השני בטיבו בליגה, לפעמים הוא מוסר אסיסטים לא מהעולם הזה. קארטר דופק הטבעות לא מהעולם הזה, והשילוב של ההטבעות עם המסירות של ג'ייסון קיד יכולים להיות ממש יפים. אולי קבוצה טובה הם לא, יכול להיות שהם אפילו לא יגיעו לפלייאוף, אבל לדעתי אי אפשר להגיד עליהם אפורים.

לגבי שיקאגו, כן הם נמצאים במשבר, משבר מאוד גדול, אבל אני מאמין שככל שהזמן התקדם ככה הסטטיסטיקה תתיישר. ועדיין, אני מקווה שאיכשהו הטרייד עם קובי יעשה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/07
  7. Dimitar Berbatov Member

לא יגיעו לפלייאוף? אני חושג שהגזמת, זה לא שהמזרח כזה חזק..

8. JR-Riquelme Member

תראה ברוכיאן, המזרח מאוד התחזק ביחס לשנה שעברה (שניו ג'רזי עלו בקושי אפשר לומר), אורלנדו שהייתה קבוצה שכולן רצו לקבל בעונה שעברה, כעת נהיית אולי הקבוצה החזקה ביותר, דטרויט זה דטרויט, בוסטון גם קבוצה אדירה, שיקאגו שיתחברו עם הזמן (צריכים להחליף מאמן לדעתי), קליבלנד, לך תראה חיה רעה כמו לברון משאיר אותם מחוץ לפלייאוף, מיאמי, שעם וויד ובקיצור עם הרכב מלא, קבוצה מעולה, טורנטו קבוצה מוכשרת ולא רעה, אם כי ניו ג'רזי יכולים וצריכים לעקוף אותה, וושינגטון, ויש קבוצות כישרוניות ואחת מהם היא שארלוט, פשוט כיף לראות אותה, קבוצה אנרגטית מאוד וסופר כישרונית, ג'ראלד וואלאס (אנדרייטד ברמות מטורפות), אמקה אוקפור שהוא גם אנדרייטד לטעמי, ג'יי ריצ', וולטר הרמן לשחקן ספסל מעולה, הולך להיות אחד הזרים הטובים באן בי איי, ואיך לא הרכז המצוין שלהם ריימונד פלטון שעד עכשיו מראה יכולת מעולה...היא קבוצה מצויינת שתגיע לפלייאוף, וזה רק מראה כמה הולך להיות קשה לנטס העונה. לא להיות בטוח שהם הולכים להגיע לפלייאוף למרות שהפ פייבוריטים לעלות.

9. Tony Adams Member

משהו לא טוב עובר על דאלאס שמפסידה עכשיו גם לוושינגטון מינוס אירנאס.
    ה-L השלישי ברציפות.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איזה יום משוגע. הספרס, הסאנס, המאבריקס והג'אז מפסידים. הניקס ומינסוטה מנצחות. איזו ליגה.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ריקלמה, הייתי ממליץ לך לקרוא שוב את מה שכתב man utd fan, אבל כמה שזה מוזר בעיני שאתה לא רואה את היופי בניו ג'רזי, פשוט נמשיך הלאה כי זה כבר הספיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

כל הקבוצות המובילות של הליגה פחות או יותר הפסידו הלילה. דאלאס לוושינגטון, יוטה לניקס, פיניקס לגולדן סטייטס, הספרס לסקרמנטו.
    יוסטון ניצחו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. Nevermore Member

Oh Yeah!
    15 הפרש על פיניקס.
    ידעתי שהפתיחה הנוראית הייתה מקרית.

13. JR-Riquelme Member

טוב אם יש משהו מעודד בהפסד המביך בבית לקבוצה הגרועה ביותר בליגה, זה שפשוט כל היום הזה יצא הפוך...כריס פול נתן משחק אדיר של 31 נק' ו11 אסיסטים, לא נשאר הרבה עד שהוא יהיה הרכז הטוב באן בי איי, חוץ ממנו כולם היו אנמים.
    אבל דווקא הניצחון הביתי של גולדן סטייט לא מפתיע אותי, פרט לסן אנטוניו גולדן סטייט ביום נתון יכולה לנצח כל קבוצה בבית.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם את סן אנטוניו הם יכולים לנצח בבית, בNBA בגלל עומס המשחקים אין דבר כזה קבוצה שאי אפשר לנצח בבית.

15. JR-Riquelme Member

אבל אם תשים את שתי הקבוצות ביום רגיל, סן אנטוניו תנצח אותה. ברור שגולדן סטייט יכולה לנצח אבל זה יהיה חד פעמי, חוץ מסן אנטוניו תתן לכל קבוצה לשחק 10 פעמים בגולדן סטייט והיא יכולה להפסיד מתוך זה איזה 8 הפסדים. סן אנטוניו פשוט הקבוצה הרצה הטובה ביותר בליגה ואחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה, וקבוצה שיודעת לשלב בין שתיהם תתן לקבוצה כמו גולדן סטייט בראש (עונה שעברה היא נתנה ללוחמים פעמיים 40 הפרש אם אני זוכר טוב), כמו שיוטה עשתה בפלייאוף.