NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. JR-Riquelme Member

אז זהו שבאירופה מתייחסים לאיבודים שלו כאילו הוא רצח מישהו.
    ב-NBA איבודים הם חלק מהמשחק ואם הוא יאבד במשחק 3 כדורים בתוך חצי שעה לדוגמא אף אחד לא יכעס עליו ולא יזכרו לו את זה, באירופה המשחק יותר שמרני(הרבה הרבה יותר) וזה ההבדל.
    לברון נתן שני משחקים ראשונים בפלייאוף עם 8 איבודים בכל משחק בממוצע אם אני זוכר נכון... אפילו סטיב נאש שהוא אולי השחקן הכי קבוצתי שיש מסיים משחקים עם 10 איבודים. שכריס פול נתן איזה 5 משחקים רצופים עם 4 מתוכם בלי שום איבוד זה היה הישג יוצא דופן.

ב-NBA מעיזים יותר, שחקנים יצירתיים יותר, מנסים יותר, בגלל זה יש יותר היילייטס וגם יותר איבודים.

2. צחי לייבמן Member

מה הגובה של בינום?

איזה כייף שדיון הnba מתעורר http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. JR-Riquelme Member

1.83

גובה לגיטימי לרכז

4. Lupo Member

האליפות של מיאמי זה באמת היה מדהים עד כמה שזה היה תצוגה סוליסטית.
    צחי, אתה אמרת שמאחורי כל אליפות עומד הגנה נוקשה ביותר. באליפויות של מיאמי ולייקרס לא ראו את זה.
    בוא לא נהיה נביאים, ניתן לזמן לעשות את שלו ואז נראה אם ביינום יצליח או לא.
    תחושה שלי: יקבל דקות בזמן שבילופס ינוח, ויהיה שחקן רוטציה לגיטימי בקבוצה. יש לו את כל הכלים לזה.

5. צחי לייבמן Member

חוץ מבילפס, יש גם את רודני סטקי.
    אני באמת מאחל לבינום את כל ההצלחה.
    הלוואי ואני יראה ממנו דברים.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש שמועות שוויאצ'יץ' גם עשוי לעשות את דרכו חזרה לאירופה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

וויאצ'יץ' הוכיח בפלייאוף האחרון שיש לו את זה, יש לו את זה להיות משהו רציני ובולט באנ בי איי, אם הוא בא לאירופה.... וואו.

7. SeRgInHo Member

שמעתם את סיפור של ג'נינגס, הילד הטיכוניסט שבגלל הגבלת הגיל לא יכל ללכת לאן בי איי, אז הוא הלך לשחק באירופה (רומא)? מה דעתכם על זה? אם סטרן לא ייבטל את החוק של הגבלת הגיל, יכול להיווצר מצב שבעתיד המאד קרוב בארה"ב יצוץ איזה לברון או קובי חדש שלא יבוא לו בטוב לבזבז שנה אחת מהחיים שלו בקולג'ים והוא יילך לשחק באירופה. לא אגיד שזאת תהיה מכה אנושה לאן בי איי, אבל זאת בהחלט יכולה להיות מכה דיי גדולה, בעיקר אם לוקחים בחשבון את הסכומים המטורפים שרצים כעט באירופה.

8. JR-Riquelme Member

אין מה להתרגש, זה בסה"כ לעונה אחת.
    אני נגד ההגבלות האלה אבל בכל מקרה זה לא כל כך משפיע... שידרוג אדיר לרומא, אבל לעונה. אני מניח שאולי גם תיכוניסטים אחרים ישחקוכמו ג'נינגס שנה באירופה לפני, יכול להיות דווקא רעיון טוב.

9. SeRgInHo Member

למה אתה בטוח שזה לעונה אחת? לרוסיות אף פעם לא חסר כסף, ועושה רושם שגם בשער המקומות הכסף זורם בכמויות אדירות.
    אם יישלמו לו טוב ואני לא בטוח שהוא לא יישאר לעוד כמה עונות טובות.
    ג'וש צ'ילדרס שחקן אן בי איי יותר מלגיטימי, שחקן שעוד לא הגיע לשיאו העדיף את אירופה ע"פ אן בי איי. נכון, זה כנראה בגלל הכסף, אבל יש באירופה גם הרבה פלוסים (הקהל לדוגמה, האתגר לנסות משהו חדש).
    במקום סטרן הייתי מתחיל קצת לדאוג.

10. JR-Riquelme Member

הרוסיות לא יכולות להתמודד עם הקבוצות שיש ב-NBA בכל מה שקשור לכסף.
    גם אם כן, בטח שהשחקנים יעדיפו ללכת לליגה הטובה בעולם ולא לליגה מאוד חלשה ביחס לNBA כרגע.

מקסימום סטרן הולך להגדיל את תקרת השכר...

לא רואה מצב שהאירופאיות יכולות להתחרות עם ה-NBA. כל הקניות האלה של שחקנים משלימים לא מרשימים אותי יותר מדי כי יותר מדי כסף נשפך.

לוקחים שחקנים משלימים, משלמים להם משכורות של סופרסטארים.
    ג'וש צ'ילדרס מרוויח יותר מדייוויד ווסט לעונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

ובינתיים:

http://www.nba.com/media/hornets/072308_PoseyPress_photo1.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/08
  11. SeRgInHo Member

חסר אוליגרכים שיכולים לממן משכורות כמו של בריאנט ודומים לו?
    זה מתחיל שחקנים משלימים (למרות שקשה לקרוא לצ'ילדרס "שחקן משלים"... הבחור היה חלק מאד חשוב בהצלחה של אטלנטה אשתקד), ואם זה לא יעצר פה זה ימשיך גם לשחקנים מעט יותר בכירים.

12. JR-Riquelme Member

אז אני אומר שזה לא יכול להימשך כי כרגע ה-NBA ליגה איכותית פי כמה וכמה.
    לא שחסר אוליגרכים, אבל כמו שאמרתי סטרן יגדיל את תקרת השכר אם יראה איום כלשהו מצד האירופאיות.

ואם יהיה איזשהו שינוי במעמדים, זה רק אם סופרסטאר בקליבר גדול ילך לאירופה(מישהו כמו קווין גארנט, קובי בראיינט...) כל עוד זה לא יקרה אירופה יכולה להיות יותר איכותית אבל את הפערים היא לא תדביק.

וג'וש צ'ילדרס שחקן משלים, לא יותר. הוא בטח לא יכול לקחת קבוצה ולסחוב אותה למעמדים גדולים. הוא היה חלק בהצלחה אבל לא חלק כל כך חשוב כמו ג'ו ג'ונסון או ג'וש סמית' לדוגמא. מה שרול פלייר צריך לעשות...

13. SeRgInHo Member

אבל שוב, זה מתחיל משחקנים כאלה... אתה לא מצפה שבבום שחקן במעמד של בריאנט או לברון ינחת באירופה? אבל לך תדע אם לא כך יהיה הדבר בעוד נגיד... 5 שנים...
    ועוד לא זכור לי ששחקן במעמדו של צ'ילדרס מגיע לאירופה. כן, היו מקרים של שחקנים טובים שהגיעו מאן בי איי לאירופה, אבל זה היה או אחרי כישלון בליגה הטובה בעולם או שהם היו לקראת הסוף של הקריירה.

14. Dimitar Berbatov Member

15. JR-Riquelme Member

דנג או בן גורדון?
    טוב, זה כבר מאוד מאוד מאוד מוזר.

בשביל להוציא אותם אולימפיאקוס תצטרך לשלם להם משכורת הרבה יותר גבוהה משל קווין גארנט.