NBA 2008: בוסטון האלופה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Michael Carrick, Oct 4, 2007.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם פיל ג'קסון אמר שזה היה מבוים, אבל בהתחשב בכך שכמעט כל הפלייאוף הזה מבוים זה לא אמור להפתיע מישהו.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מתכוון לבימוי בניצוחם של השופטים (בין השאר)?

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כל הפלייאוף הזה עושה רושם שהתקיים רק בשביל משהו אחד-גמר בין הלייקרס לסלטיקס. סטרן רצה, סטרן קיבל. לשופטים יש אחריות לזה, אבל זה מעבר לכך. למשל, קשה לי להאמין שממפיס עשתה את עסקת גאסול מרצונה החופשי.

זה רק מראה על הטמטום של הספורט האמריקאי, סן אנטוניו ודטרויט היו יכולות ליצור סדרה אדירה (כמו גמר 2005, היה נהדר) אבל בגלל שאין שם כוכבים שקולעים 40 נק' למשחק (ולמי אכפת שזה מתוך 200 זריקות) הרייטינג היה נמוך, וסטרן רוצה "להציל את המצב".

Last edited by a moderator: Jun 7, 2008
  4. אבו Member

די עם השטויות, די.
    את זה ששתיהן היו הקבוצות הכי טובות ב-NBA בעונה הסדירה, את זה אתה שוכח לציין?

שתי הקבוצות הטובות ביותר בעונה הסדירה, הגיעו גם לגמר- די לחפש את השטויות האלה.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן, אבל סביר להניח שהלייקרס לא היו הקבוצה עם המאזן הטוב ביותר אילולא הטרייד הכי תמוה וחשוד בשנים האחרונות, לא?

6. JR-Riquelme Member

דטרויט וספרס יכלו ליצור גמר די טוב, בוסטון ולייקרס יכלו ליצור גמר ענק...
    עובדה מבחינת הרייטינג, אתה לא יכול להתווכח על זה.

יכול להיות שממפיס עשתה את הטרייד כדי לעזור ללייקרס, אבל אני חושב שהפלייאוף הזה היה נקי מטעויות שיפוט שמכריעות סדרות(כמו מיאמי-דאלאס למשל בגמר 2006). בסה"כ, בוסטון ולייקרס הקבוצות הכי טובות שיש כיום בעולם. הגיעו לגמר הגדול כי מגיע להן.
    את הטרייד ההזוי תשאיר לממפיס לא ללייקרס

Last edited: Jun 8, 2008
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רייטינג לא מעניין אותי, אני רוצה כדורסל טוב. האם הלייקרס והסלטיקס יכולים לספק את זה? אולי, בואו נראה איך הסדרה מתפתחת. האם הספרס והפיסטונס יכולים? כן, הם כבר הוכיחו את זה, אבל אף אחד לא רוצה אותם בגמר בגלל הסגנון הלא אטרקטיבי.

לגבי הטרייד, ממפיס לא קמו בבוקר ואמרו לעצמם "אולי נעזור ללייקרס, ניתן להם את גאסול ולא נביא כלום בתמורה?". סביר להניח שהם קיבלו הוראות מלמעלה (למעלה=סטרן).

Last edited by a moderator: Jun 8, 2008
  8. JR-Riquelme Member

הם לא קיבלו שום הוראות מסטרן.

אומרים שג'רי ווסט שייך לממפיס אז הוא רצה לעזור ללייקרס...

חוץ מזה, לא אתה אמרת בהתחלה שזה לא טרייד טוב ללייקרס?

ולדעתי בוסטון - לייקרס בסדרה רעה של הקבוצות עדיפות על ספרס - דטרויט בסדרה הטובה ביותר שהן יכולות להציג.
    כנראה ש-80% מאוהדי ה-NBA טמבלים שלא יודעים להעריך כדורסל אמיתי... נו טוב

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא יודע אם הכל מתוכנן (אפשרי בהחלט בעולם המסחרי של היום), אבל מה שאני כן יודע, שרוב צופי ה NBA הממוצעים (שזה הרוב) לא מבינים כלום חוץ משואו טיים, דאנקים וכו'. בידור נטו.

כן, ספרס נגד פיסטונס סדרה חזקה בהרבה. לטעמי, כל אחד וטעמו הוא.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ג'רי ווסט לא עזב את ממפיס לפני שנה? וגם אם לא, הוא לא יעשה על דעת עצמו טרייד כזה, כמו שקינו לצורך העניין לא יעביר את קנווין ג'ונס ליונייטד בחינם רק בגלל האהדה. זה מאוד מסריח העניין הזה (ויכול להיות שלסטרן גם הייתה מעורבות בכך שגארנט הלך לקבוצה אטרקטיבית כמו בוסטון ולא למקום אחר).

Last edited by a moderator: Jun 8, 2008
  11. JR-Riquelme Member

בוסטון - לייקרס זו סדרה של כוכבים, של שחקנים עם משקל כבד בניגוד לכדורסל אירופאי מתוכחם(עלק)... וספרס - דטרויט זו סדרה של הגנה, לא מראה שום דבר שגורם לך להתרגש(לי לפחות) מהמשחק.

אכן כל אחד ודעתו, אבל אני לא מבין איך אפשר להעדיף סדרה שהיא של שתי קבוצות יורוליג משופרות במקום סדרה של קבוצות NBA

תנו להנות מכישרון ועזבו אותי ממכות!

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דבר בשביל עצמך, הסדרה ב-2005 הייתה מעולה. דרמות, מתח, סלי ניצחון על הבאזר, נצחונות חוץ, שבעה משחקים, וקבוצות קשוחות. סדרה נהדרת שבאה דווקא אחרי הפלייאוף הכי חלש בשנים האחרונות.

13. JR-Riquelme Member

זה יפה שהיו ניצחונות חוץ, מכות, סלים על הבאזר, אגרופים, משחק שביעי, בעיטות...

אבל כמו שאמרתי ה-NBA היא מה שהיא בגלל שזו ליגה של כוכבים.
    רואים שחקנים עם טונות של כישרון כמו פול פירס, בראיינט, גארנט, אודום, רונדו, ריי אלן, ואתה רואה גם משחק קשוח וגם כישרון אדיר על פרקט אחד. הרי אתה לא רואה משחק של גולדן סטייט - דנבר, זה משחק של ההגנה הכי טובה ב-NBA נגד הקבוצה עם ההתקפה הכי טובה שמתחבר להיות משהו ענק.
    בשבילי לראות גמר כזה זה התרגשות בכל הגוף, ולראות 'עוד' גמר של ספרס - דטרויט, זה סתם... עוד גמר שהיה ולא יזכרו...

14. דנידין Member

גם אני מעדיף דטרויט-סאן אנטוניו. טעם וריח... אין טעם לעשות ויכוח על טעם שלא נשנה כאן אחד לשני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. צחי לייבמן Member

בסופו של דבר ה nba הוא עסק כלכלי לכל דבר וברור שרוצים ריטנייג וכסף.
    שתי הקבוצות שהגיעו לגמר הן הקבוצות שהכי הגיע להן להגיע.