השיטה הזאת נועדה לדבר אחד-לצמצם את מספר הטיסות. כשאתה משחק רק מול קבוצות מהקונפרנס שלך זה לא נורא, אבל בגמר הגדול יכול להיווצר מצב (כמו השנה) ששתי הקבוצות הן מחופים שונים של המדינה וזה לא פשוט לשחק אחרי טיסה מחוף לחוף. לכן, שיטת ה2-3-2 מורידה את כמות הטיסות מארבע (במצב של שבעה משחקים) לשתיים, זה הבדל משמעותי.
אגב, לאורך ההסטוריה רק שתי קבוצות ניצחו שלוש פעמים ברציפות בבית. דטרויט ומיאמי אם אינני טועה. מה שאומר שאם לייקרס לא גונבים את אחד משני המשחקים הראשונים הם בצרות.
במקרה או לא במקרה הג'נרל מנג'ר של ממפיס הוא לא אחר מאשר ג'רי ווסט. ג'רי ווסט למי שלא יודע היה הג'נרל מנג'ר שבנה את הלייקרס של שאקיל וקובי. בנוסף הוא היה אחד השחקנים הגדולים בתולדות הליגה ובטח בלייקרס, כשהלוגו של ה NBA מעוטר בצלמו. הוא גם הכריז לא פעם, כי הוא יהיה אוהד של הלייקרס לעד.
לא אמרתי שהוא החמיר את הפציעה בגלל משחק טוב. לאחר המשחק דיברו על החמרה במצב הפציעה מהסדרה מול אורלנדו. הוא גם צוטט שלא יהיה כשיר עד סוף הפלייאוף, אך ישחק פצוע. אם תסתכל בסטטיסטיקה של המשחק תראה שהוא שיחק מעט יחסית. זה נבע מהפציעה.
הסדרה פתוחה לחלוטין. סדר המשחקים לא קובע דבר, מה שכן נותן יתרון הוא יתרון הביתיות אותו הסלטיקס הרויחו ביושר. כל קבוצה שמגיעה לסדרה עם יתרון ביתיות ב NBA בין אם זה גמר ובין אם זה לא, היא בעמדת יתרון. כמובן שקבוצות כמו סאן אנטוניו, שיקאגו של ג'ורדן וכו' ניצחו גם בלי יתרון ביתיות בגמר. גדולה של אלופים.
זה נכון שמיאמי ודטרויט היחידות שלקחו את 3 המשחקים שהיו בבית שלהם אחרי 2 משחקי החוץ? כי אם כן זה בדיוק מוכיח מה שחשבתי, השיטה של 2-3-2 היא טובה הרבה יותר לקבוצת הבית ולא רק בגלל יתרון הביתיות. לנצח 3 פעמים ברצף זה דבר ממש ממש קשה, ואם הלייקרס הולכת להפסיד את שני הראשונים היא בצרה גדולה. בגמר הזה אני מאמין בבוסטון, יכול להיות שהיא נופלת מהלייקרס, אבל עדיין, הלייקרס היא קבוצה נהדרת לעתיד שיש לה עוד 4 שנים לפחות עם הסגל הנוכחי להגיע למעמדים האלה ובוסטון יודעת שזאת שנה של עכשיו או אף פעם, כמו השנה שמיאמי לקחה בה את האליפות. אני רוצה שגארנט יקח סוף סוף אליפות אז אני איתו...
מי שרוצה להיות אלופה צריכה לנצח רק פעם אחת בחוץ מתוך 2 משחקים. זה לא הרבה לבקש מאלופה אמיתית. אלופות כאלו ואחרות כבר עשו זאת בעבר, ולכן הן אלופות. גם הלייקרס מסוגלים.
כתבה מצוינת על אכזבות הפלייאוף כל מילה בסלע. בכלל תענוג לקרוא כל כתבה וכתבה של עומר דיקמן. מצליח לשלב גם חוש הומור מצוין וגם ידע גדול בכדורסל
הסיכויים 50 50, אי אפשר להתחיל לתרץ עוד לפני שהתחיל המאבק. הקבוצה הטובה מנצחת לא משנה מה השיטה. בוסטון מאוד חביבים. כולם שם נהדרים, הקבוצה הסמפטית של השנה. ליבי איתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני הולך עם הלייקרס כי אני לא אוהב את בוסטון אבל יהיה קשה מאוד לנצח אותם בבוסטון במיוחד כשיש להם את יתרון הביתיות. אם הסדרה תגיע לאל איי במצב של 1-1 הסיכויים מצוינים עבור קובי לכן 2 המשחקים הראשונים יהיו מאוד חשובים כי ב 2-0 בוסטון כנראה תיקח אליפות.
לא יודע עד כמה זה משנה שהסלטיקס סימפטים ואי אפשר שלא לאהוב אותם (הם באמת סבבה של חבורה כל אחד ואחד), אך הם פשוט טובים פחות מהלייקרס לדעתי.
http://www.nba.com/pistons/news/saunders_080603.html יששששששש!!! :aaa021: :aaa021: ברוך שפטרנו מעונשו של זה. תעשה טובה ג'ו, תנסה בכל הכוח להחזיר את לארי.