NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. Dimitar Berbatov Member

אם הייתי אוהד לייקרס, מאוד הייתי רוצה ששחקנים כמו בן גורדון, קירק היינריך ולואל דנג ינהיגו את הקבוצה שלי.
    אל תתנו לפתיחה של הבולס להטעות אותכם, מדובר בקבוצה עם פונטנציאל בשמים, קבוצה שרצה כבר מספר שנים ומתגבשת. מתישהו המאזן של שיקאגו התיישר. אני עדיין חושב שהם יהיו אלופי המזרח.
    אני ממש לא מבין את הזלזול הזה.

לגבי פיניקס, על דבר אחד אתם חייבים להסכים - אין מישהו שיותר מגיע לו אליפות מנאש. הבחור כבר בן 30, לא ילד, מגיע לו אליפות. רק שלא יוסיפו לפרמטר להשוואה בינו לבין סטוקטון את האליפות שאין לשניים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/11/07
  2. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

אין ספק שלנאש מגיעה אליפות אבל זה לא אומר שהיא תגיע אליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx יש קבוצות יותר טובות מפיניקס, הרבה תלוי בנאש, שנה שעברה כי הוא לא קיבל את הMVP אחרי שנתיים ברציפות , הייתי בטוח שיזכה לפחות באליפות אבל זה לא קרה.
    לגבי בוסטון, אני חושב שיגיעו לגמר המזרח ואז יפלו נגד דטרויט תזכרו מה אמרתי!

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/07
  3. אלי מתחן Member

אני לא מבין איך מוציאים את דאלאס מהמשוואה.
    הם טובים יותר מול הספרס ונכון שיש להם בעיה עם משחק רץ כמו של פיניקס וגולדן סטייט אבל עדיין במשחק עומד הם הטובים ביותר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפסד מיותר של יוטה לקליבלנד, באשמת השופטים וגם ג'רי סלואן.

המשחק היה צמוד אבל יוטה הובילה לאורך רוב הדרך, באמצע הרבע הרביעי סלואן שם הרכב שלא כלל את וויליאמס,קירלינקו,אוקור ובוזר וקליבלנד רצה מפיגור 5 ליתרון 8, 2 דקות לסיום. לא יודע איפה סלואן היה באותם דקות, ממש ישן בעמידה. החבר'ה חזרו ובוזר עם 8 נקודות רצופות השווה ל-90-90, פחות מדקה לסיום. כמה שניות לסיום בוזר עולה לסל לברון שהיה גדול, אבל אל תטעו- בגדול קליהלנד גם עם לברון טוב לא טובה יותר מיוטה, נתן מכה, לדעתי פאול השופטים הלכו עם הביתיים וזה למעשה גמר את הסיפור.

5. ManUtd Fan Member

יכול להיות שהפתיחה הדיי טובה של הלייקרס ושל קובי, והפתיחת עונה הגרועה של שיקאגו יגרמו לסקוט סקיילס לרצות בטרייד שיכליל את בן גורדון ולואל דנג (ואולי גם קירק היינרייך) תמורת קובי, אף על פי שזה יכול להשפיע גם לרעה - הפתיחת עונה הרעה של קובי יכול להיות תסנוור את פיל ג'קסון והוא יחשוב שאולי לא צריך בכלל להחליף אותו.

בכל אופן, הלילה היה שידור של לייקרס-דטרויט. סיום הרבע השלישי דטרויט מובילה ב-6 נקודות, אבל רבע אחרון מדהים של הלייקרס עם 41 נקודות הביאו להם את הניצחון. למאר אודום במשחק מצוין סיים עם 25 נקודות ו-15 ריבאונדים. קובי סיים עם 19 נקודות (באחוזים נוראים) ו-7 אסיסטים. אני בטוח שאם ימשיך לשחק קבוצתי, הלייקרס ינצחו יותר משחק מבעונה שעברה. סיינום הוסיף 12 נקודות, רדמאנוביץ' 11, קוק ופרמאר הוסיפו 10 כ"א.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קובי? אחוזים נוראיים? לא יכול להיות!

7. דנידין Member

העניין הוא שאף אחד לא מפגר כדי לוותר על קבוצה שלמה (בעיקרון הם הבסיס והגרעין של שיקאגו) תמורת שחקן אחד. שיקאגו יסכימו לקבל את קובי תמורת בן גורדון בלבד.

8. JR-Riquelme Member

ההורנטס עם עוד ניצחון הפעם אחרי הארכה נגד הדובים בחוץ,
    דייוויד ווסט משחק ענק של 40 נק', כריס פול 28 נק' ו13 אסיסטים, 5 חטיפות אבל גם 7 איבודים, ממשיך את הכושר האדיר שלו. פג'ה במשחק לא רע עם 17 נק' ו9 ריבאונדים, טייסון צ'נדלר 12 נק' ו17 נק', בנוסף ל5 אסיסטים ו4 חסימות.מהספסל זה היה בובי ג'קסון עם 14 נק' ו4\5 מהשלוש+8 ריבאונדים.

9. Nevermore Member

הקלה עצומה להיכנס ל-NBA.COM ולראות שהלוחמים ניצחו לראשונה העונה, ועוד על הקליפרס שפתחו את העונה טוב.

בארון כרגיל מספק את הסחורה, וביידרינש המשתפר עם 23 נקודות ו-18 ריבאונדים.

נפרדים מהאוראקל ויוצאים למסע ארוך של 5 רצוף במזרח.

10. Tony Adams Member

מי היה מאמין שממפיס תמתח כל כך את דאלאס? מי, חוץ ממני...
    כמו שאמרתי אחרי המשחק מול הספרס, יש לנו בעיה קשה מול הקבוצות הקטנות שנוהגות לעשות לנו הרבה צרות. עם התחושה הזאת התיישבתי לראות את המשחק בטקסס.
    ו-וואלה, לממפיס יש קבוצה ממש לא רעה. גאסול, עוד סוג של ביג טיקט, נבארו שפתח לראשונה העונה ונתן רבע ראשון גדול ובכלל משחק מצוין, מילר שפשוט שחקן ענק. לא מבין מה הוא עושה בממפיס, גיי שיש לו המון כישרון, וגם ווריק שהוא שחקן נפלא. אבל הרבה חוסר מזל לגריזליס בסיום. נבארו החטיא פעמיים ל-3 בשניות הסיום, ודאלאס ניצחו 108:105. נבארו לקח מאוד קשה את ההחטאות ופשוט בכה. ריגש אותי לראות את זה. הוא משהו מיוחד, נבארו.
    אצל דאלאס הכל היה הפוך. נוביצקי פתח עם 0-4 מהקו. מה?! נוביצקי?! 0-4?! לא לא להאמין. בכלל, יום נוראי למאבס מהקו. דאלאס, שהיא אחת הקבוצות הטובות ב-NBA מהקו, סיימה עם 28/40. לא אופייני, בטח לא לפנומן שהחטיא 5 פעמים מהקו.
    גם מטווח השלוש זה היה ערב מאוד מוזר. דאלאס, שזורקת לא מעט לשלוש, וגם קולעת לא מעט משם, זרקה רק 8 פעמים וקלעה רק פעמיים.

11. JR-Riquelme Member

היום מבחן לא קטן לבוסטון, בחוץ מול אורלנדו שנראים פשוט מעולה (אני חושב שהקרב יהיה בינם לבין שיקאגו ובוסטון על גמר האן בי איי)...
    מתישהו צריך לבוא ההפסד של בוסטון, מול אורלנדו הוא צפוי לבוא..יהיה מעניין

נ.ב
    עוד ניצחון להורנטס, 100-82 על הזאבים בחוץ ללא כריס פול. ג'נארו פרגו מילא את מקומו בצורה מכובדת עם 15 נק' ו7 אסיסטים.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ההורנטס נראים פשוט מדהים, אולי סוף סוף העונה הם יגיעו לפלייאוף, אם אף שחקן לא ייפצע.

13. AS ROMA SCUDETTO 2008 Member

כן הם נראים באמת מצוין, אני לא חושב שימשיכו ככה אבל הם באמת קבוצה שתעשה צרות במערב, לא קבוצה זוהרת מדי אבל עם שחקנים כמו כריס פול ופז'ה סטויקוביץ', נראה שזאת תהיה אכזבה גולה מאוד אם הם לא יעלו!

14. JR-Riquelme Member

ההורנטס יעלו לפלייאוף זה בטוח (כמובן אם לא תהיה בעית פציעות כמו בעונה שעברה)...קבוצה מאוד מוכשרת, מאוזנת ומגוונת.

15. Nevermore Member

טורונטו פשוט משותקת ברבע האחרון, אחרי שהובילה לאורך רוב המשחק. ביידרינש בעוד דאבל פיגרס ו-6 שחקנים מעל 10 נק'.

כבר 2-6
    :aaa021: