מספיק עם כל ההמצאות שלכם שאלוהים יודע מאיפה אתם מביאים, השיפוט לא היה לטובת הלייקרס. הייתה שריקה לא מציאותית נגד הספרס כשהייתה עבירה על דאנקן, אבל השופטים נזכרו בזה שהם הענישו את הספרס אז מהר מאוד דאגו להחזיר את זה כשכולם יכלו לראות אפילו בלי ריפליי שג'ינובילי הוציא את הכדור החוצה. הליקרס בסה"כ ניצחו כי הם היו יותר טובים וכי קובי היה במומנטום טוב. זה הכל. קובי הוא לוזר, הוא לא עומד בלחץ ברגעים המכריעים והוא גם אנס. ה-3 אליפויות שיש לו לא נחשבות בגלל שהוא רכב על הגב של שאק. את תואר MVP גם צריך להוציא לו מהארון כי הוא שחצן. לא נורא, ששונאים לא שמים לב להרבה דברים. אבל יום יבוא וגם סלע ודנידין היקרים ילמדו להכיר בווינר ושחקן פנומנלי כמו בראיינט. הלייקרס צריכים להתמודד עם בעיה גדולה וזה טים דאנקן שאין לו תשובה, אין ללייקרס שומר כמו צ'נדלר בצבע וגאסול לא יכול להזיז לדאנקן. על ג'ינובילי יש להם, לדעתי אודום יכול לשמור עליו, וויאצ'יץ' עשה עליו עבודה גדולה אתמול שלא נדבר על קובי שבכל רגע יכול לקחת את מאנו כפרוייקט בהגנה. ולדעתי מאנו זה הברומטר של הספרס - שהוא לא טוב לא משנה איך דאנקן הם לא יצליחו על הלייקרס. בדיוק כמו להגיד שג'ינובילי יותר טוב מקובי בראיינט.
ריקלמה, יום יבוא ותבין ששאק הביא כל קבוצה שהוא היה בה לגמר והוא הקבלן אליפויות ולא קובי. הוא שחקן גדול, אבל חובת ההוכחה עדיין עליו, זה הכל.
אני לא בטוח וגם אם כן, זה עדיין לא הופך את האליפויות של שאק כשחקן מוביל לאליפויות של קובי כשחקן שני לאליפויות כשחקן ראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
כל הכבוד לקובי על משחק מצויין. מעבר לכך, אני חושב שהלייקרס בצרות. הם לא הצליחו להתמודד עם הספרס, והיו זקוקים להצגה הירואית של קובי בשביל לנצח בבית. זה לא יקרה כל משחק. אם הספרס יובילו שוב ב 20, הם לא יפסידו, וגם קובי יודע את זה. שחקני המשנה בלייקרס לא היו סתם ביום רע. ההגנה של הספרס תסכלה אותם. הלייקרס צריכים לחשוב על פתרון ומהר, אחרת הסדרה תברח להם.
משחק סולידי של הפיסטונס הספיק במשחק מספר 2. משחק טוב לכל שלשת הגדולים של בוסטון, כולל הופעת אורח של ריי אלן, לא הספיק לבוסטון. צ'אנסי בילאפס במשחק מצויין עם 19 נקודות, 7 אסיסטים ו 0 איבודים, עשה את העבודה. עכשיו בוסטון חייבים לעשות משהו שהם לא עשו כל הפלייאוף בשביל לעלול לגמר, לנצח בחוץ. את היכולת יש להם, השאלה אם הם יביאו אותה למגרש. שאלה נוספת היא איך הם יגיבו להפסד הביתיות. בקיצור, יהיה מעניין.
וזה אומר שזה מבטל את זה שקובי לקח 3 אליפויות???? אתם כאילו מבטלים את האליפויות שקובי לקח... גם באליפויות עם שאק קובי נתן סדרות פלייאוף אדירות וגם עם שאק היו סדרות שהוא העלה אותם והיה יותר טוב משאק. אני עדיין לא יודע איך אפשר בכלל לקרוא לקובי לוזר, או אחד שלא טוב בקלאצ'. זה פשע. אבל נעזוב את זה נתעסק בעיקר... דטרויט מנצחת בחוץ, ולמרות זאת, ממש קשה לי להאמין שבוסטון שוב פעם תיכשל בחוץ בכל המשחקים שיהיו לה. אני מהמר שהיא תגנוב משחק אחד בחוץ.
לנצח את בוסטון בביתה ועוד לנצח אותה בהתקפה, כשכל הטריו שלה משחק לא רע בכלל(אפילו כשריי אלן פוגע!) זה מרשים. אבל אני מפחד שדווקא הפסד הבית, המפתיע יש לומר(ציפיתי שיבוא הפסד בית של בוסטון רק אחרי שהסדרה תהיה ב2-2), ידחוף את הירוקים לשחק טוב יותר ואולי גם לנצח בחוץ.
ההשוואה בהחלט במקום. בעצם, מה ציפית ממך? הרי כריס פול השחקן הכי טוב בעולם, מי זה בכלל טוני פארקר? פארקר לידיעתך נותן פלייאוף ענק וכרגע הוא הרכז הכי טוב בליגה. בסיבוב הראשון הוא חגג על נאש ופיניקס באחת התצוגות הטובות ביותר של שחקן בסיבוב הראשון, בסיבוב השני הוא היה מצוין נגד כריס פול ואתמול - נגד הלייקרס הוא היה מצוין וניווט את המשחק של הספרס נפלא, אלא שאז ג'ינובלי..סליחה קובי נכנס לזון ופארקר נעצר. לגבי דטרויט-בוסטון, מתישהו הם היו צריכים להפסיד בבית. בוסטון צריכה לקחת מהמשחק הזה את היכולת המצוינת של ריי אלן שחזר להיות השוטר המצוין בעונה הסדירה ובסיאטל. לדעתי בוסטון תצליח לנצח את דטרויט בחוץ לפחות משחק אחד ובכך להשאיר לעצמה מצב שבו המשחק השביעי יהיה אצלה בבית.
אחלה ניצחון של דטרויט, שלטו והובילו כמעט לאורך כל המשחק, החזיקו יפה גם בריצות ופריצה של ריי אלן- בילאפס חוזר לעיניינים, דוק עם ניהול משחק נוראי. אמרתי עוד לפני הסדרה שפיסטונס קבוצת חוץ מצויינת והם ייקחו משחק חוץ אחד לפחות, השאלה עכשיו אם בוסטון ייקחו גם הם משחק אחד בחוץ. לפחות.
ידעתי שדטרויט ידעו לקחת משחק בבוסטון והם עושים את זה בצורה נהדרת, ברור שעכשיו בוסטון יגיעו יותר חדים מכל משחקי החוץ שלהם מול אטלנטה וקליבלנד, גם בגלל היריבה שממול וגם בגלל הפסד הבית, אבל לי יש הרגשה שדטרויט גומרת את הסדרה הזאת חד וחלק.
פארקר לא מגיע לחצי של כריס פול... ההבדל בין השחקנים כשכריס פול נותן משחק אחרון נגד הספרס של 18 נק', 14 אס', 8 ריב' ו5 חטיפות כולם אומרים אכזבה, אם טוני פארקר היה עושה את זה, היו אומרים משחק ענק... רמת הציפיות משני השחקנים שונה לגמרי. כריס פול רכז אמיתי, טוני פארקר הוא סקורר בעמדת הרכז. אתה יכול להגיד שטוני פארקר הוא יותר סקורר מכריס פול, אבל רכז יותר טוב? לא יותר מבדיחה. שטוני פארקר יעשה את השחקנים על ידו טובים יותר כמו כריס פול, יסחוב קבוצה על הגב ויעמיד ממוצעים אדירים לאורך כל העונה ביציבות מושלמת אולי אולי תגיד דבר כזה. יש 3 שחקנים בעמדה של פארקר שמבחינתי עולים עליו בלי ספק ואולי אני יזכור עוד כמה... בארון דיוויס, כריס פול ודרון וויליאמס. כמה רמות מעליו. מוכן להסביר את עצמך? הרי שאמרת דרון וויליאמס יותר טוב מכריס פול אז אמרתי שיש מצב כזה... אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הדברים האלה... פעם אמרתי שפול הכי טוב בעולם? :aaarofl: על נאש גם יובל נעימי יכול לחגוג.
מה? מאיפה הבאת את השטות הזאת? ומן ההסתם מצפים מכריס פול ליותר מטוני פארקר. הרי פול הוא זה שנתן עונה אדירה ובעיני רבים היה צריך לזכות ב-MVP, לא פארקר. וחוץ מזה, המספרים שהבאת לא רעים בכלל, אבל אם תסתכל על האחוזים של כריס פול שהיו רעים במשחק הזה, והפסיביות שלו במהלך רוב המשחק, תבין למה כולם התאכזבו ממנו באותו משחק. זאת אשמתו של טוני פארקר שלידו משחק הפאור פוורוד הטוב בהיסטוריה וסקוררים כמו ג'ינבולי ופינלי? אני לא מזלזל במה שפול עשה בניו אורלינס. הוא הפך סנטר חביב כמו טייסון צ'נדלר לאחד הסנטרים הטובים בליגה והפך את דייויד ווסט שעד שהגיע לניו אורלינס היה שחקן מוכשר אבל סביר לשחקן אדיר. אבל זאת אשמתו של פארקר שיש לידו שחקנים ווינרים ותותחים אחד אחד? העיקר שפארקר לא מגיע לחצי של כריס פול. אל תזלזל ביובל נעימי. אחד השחקנים הכי טובים בליגה, הוא עוד יגיע רחוק. וברצינות, אני אמרתי שזה קשה לחגוג על נאש? אני רק ציינתי עובדה שפארקר שלא מגיע לחצי מכריס פול היה ענק נגד פיניקס ופירק את נאש לחתיכות. אה, ותשים לב - לא טענתי שפארקר טוב מפול, טענתי שכרגע הוא הרכז הטוב בליגה, לפי הפלייאוף הנוכחי.
עשינו את זה, במקום שאטלנטה(חוכמה גדולה) ולברון (חוכמה קצת יותר גדולה) נכשלו. נצחון חוץ סופר חשוב, שיכריח את הסלטיקס לנצח בפאלאס, גם מגרש ביתי ביותר. אני חושב שאם דטרויט ישמרו על ריכוז שיא, כמו שהקבוצה הזאת הוכיחה בעבר שהיא יודעת היא תשמור על הביתיות, תשבור את בוסטון ולדעתי גם תנצח במשחק החמישי שוב בבוסטון. כדי לשמור על ריכוז שיא שכזה, נצטרך את פיליפ סונדרס במיטבו, שידע להעיר ולשמור את השחקנים על אש קטנה כל הזמן.