בוסטון עם משחק נפלא במחצית השנייה, פול פירס מגיע לרגעי ההכרעה, והבחור הזה עושה סימנים של ווינר גדול... KG עם משחק גדול ובדטרויט אף אחד לא ממש הגיע. לעניין אחר - שיקאגו בולס עושה את הבלתי יאומן וזוכה בהגרלת הלוטרי! מיאמי במקום השני, אבל כנראה שהם לא יהיו מאוכזבים יותר מדי כי האיש שהם רוצים דרק רוז יהיה להם, שיקאגו תבחר את ביזלי לדעתי... כמה סיכויים היו כבר לשיקאגו לזכות? מעט מעט מאוד...
עניין המאצ'אפ במשחק היה מעניין ודטרויט בסופו של דבר לא ניצחו כמעט באף אחד מהם. ביליפס רק עם 9 נק' ו 2 אס', ראשיד וואלאס רק עם 5 ריב' ו 11 נק' ופרינס היה טוב עם 16 נק', אך בהשוואה לפירס שקלע 22 גם שם הפיסטונס הפסידו במאצ'אפ. גארנט קלע 26 על הגבוהים של הפיסטונס ולקח 9 ריב'. 4 שחקנים מדטרויט קלעו בדאבל פיגרס (כמעט כל החמישיה, בילפס עם 9 נק') וזה טוב, פה בוסטון לא הצליחו לשנות הרבה בצורת המשחק של דטרויט למעט העובדה שאלו היו דאבל פיגרס די נמוכים. לגבי המילטון, גם אכזבה (אני לא צפיתי ממנו לכלום) עם 11 נק', אבל גם אלן היה חלש עם 9 נק' והם לא עשו את ההבדל במשחק מספר 1.
היה צפוי שבוסטון תנצח בבוסטון גארדן, השאלה האמיתית היא האם הם יצליחו לגנוב נצחון בדטרויט. לא ראיתי את המשחק כך שאני לא יכול לתת ממש חוות דעת עליו. שיקאגו תבחר ראשונה בדראפט הקרוב טים דונהי, השופט שהודה שהיטה משחקים, טוען שגם שחקנים ומאמנים עשו זאת אגב, שאלה, האם היה מצב שקבוצה זכתה באליפות בNBA בלי לנצח בחוץ במהלך הפלייאוף?
זה לא מאד צפוי הנצחון בבוסטון, וממש לא בטוח שהם ינצחו את משחק מספר 2. אם הם יצליחו לשמור על הבית שלהם, זה לא באמת משנה אם הם ינצחו בדטרויט.
מישהו יכול להסביר בקצרה על הדראפט? לא הבנתי עדיין איך הקבוצות בוחרות ולפי מה קובעים את סדר הקבוצות, לפי המאזן שלהם? אם מישהו ייתן הסבר קצר ובסיסי על הדראפט אני אודה לו מאוד.
כל 14 הקבוצות שלא בפלייאוף מוגרלות בהגרלה מיוחדת. ככל שמאזן הקבוצה גרוע יותר-כך היא מקבלת יותר כדורים וסיכוייה להיבחר עולים, אך תיאורטית לכולם יש סיכוי להיבחר בכל מקום. הקבבוצות שכן בפלייאוף מדורגות במקומות 15-30 לפי המאזן.
סוף סוף גארנט משתיק את כל המבקרים ולוקח את המשחק על הכתפיים שלו. משחק גדול של הביג טיקט. ניצח בגדול במאצ'-אפ נגד ראשיד שהיה חלש מאוד עם 5 נקודות. עוד מאצ'-אפ שלדעתי הכריע את המשחק היה רייג'ון רונדו נגד צ'ונסי בילאפס. צ'ונסי עדיין לא מתקרב ליכולת שלו לפני הפציעה נגד אורלנדו ופילדלפיה והיה פושר, כשמנגד רונדו ניווט מצוין את ההתקפות של בוסטון והיה נפלא. המשחק הבא חשוב מאוד, אם בוסטון מנצחת אני מאמין שהיא תצליח לגנוב נצחון בדטרויט ולעלות לגמר. מחר ב-4:00 לייקרס-סאן אנטוניו, הולך להיות סופר מרתק . יש לי הרגשה שלייקרס ינצחו.
מדוייק, ולפני שישאלו למה זה כך, אז המטרה היא לאזן את הליגה. זה אכן די עושה את העבודה. אגב ברוכיאן, המבקרים אמרו משהו לא בסדר על גארנט? הוא עושה את העבודה כל העונה וההגעה שלו הביא את בוסטון לאיפה שהיא. אני מאמין לך ששמעת ביקורות מבקרים, אבל אני לא שמעתי ולא מבין את המבקרים.
לא לחלוטין מדוייק. הקבוצות בפלייוף מדורגות בדראפט בסדר הפוך לשלב שהגיעו. האלופה מקבלת את הבחירה האחרונה. הסגנית את הלפני אחרונה. במקרה של קבוצות שעפו באותו שלב, המאזן מכריע.
אחרי הפתיחה הדי צולעת של בוסטון בפלייאוף דיברו הרבה על תדמית הלוזר של גארנט, שהוא לא מנהיג ולא סוג השחקן שיקח קבוצה על הגב שלו, כמו לברון לדוגמה או דאנקן. האמת שיש בזה משהו. גארנט הוא לא מסוג השחקנים שיקלע 30 נקודות במשחק מכריע ויסחוב את הקבוצה על הגב שלו, כמו שלברון עשה במשחק השביעי.
הוא לא לברון, זה בסך הכל נכון. זה לא עושה אף אחד ללוזר שהוא לא לברון, גם רוברט הורי לא לברון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx גארנט צריך שחקנים איתו כדי להוביל קבוצה כמו כל כוכב, בסופו של דבר גם לברון לא מצליח לבד. לא יודע עד כמה גארנט סוחב על הגב שלו כמו סטארים אחרים, אבל באופן חלקי עד רב אפשר לומר שכן. הוא סוחב יפה את בוסטון ולא מגמגם. עומד בציפיות.
אם יהיה צורך גרנט יקח על עצמו משחק, כבר אמרתי את זה אחרי המשחק השביעי נגד הקאבס.... ואפילו שהוא לא לוקח על עצמו משחק הוא נפלא כי בהגנה הוא עושה עבודה יוצאת מן הכלל. ד"א את ריי אלן הביאו ואת פירס השאירו רק כדי שהם יקחו משחקים על עצמם בסוף כי הם סקוררים טהורים, עם האחד זה נכשל, השני מוכיח שהוא לא התרגש מהטרייד וזה רק העלה את הרמה שלו. גם בסן אנטוניו זה ככה, לדאנקן מכניסים כדורים בשלבי המשחק אבל שיש התקפות במאני טיים זה פארקר וג'ינובילי.
קובי בראיינט :aaa021: איזו הופעה גדולה במאני טיים, שצריכים אותו הוא היה שם כמו גדול. מה אתה אומר על זה סלע?