איזה משחק גדול קיבלנו אתמול. המשחק הטוב בסדרה, הדי בינונית חייבים להגיד. לברון כמעט וניצח לקאבס את המשחק, אבל בסופו של דבר האיירבול שלו בסיום חרץ את גורל המשחק, ונתן את הכתר לפול פירס, שהיה מדהים. פירס קלע, לפי דעתי, סלים הרבה יותר מדהימים מאשר לברון, ובסופו של דבר גם ניצח את המשחק עם הזריקות מהקו. חוץ מבראון וקצת גארנט, אף אחד כמעט לא עזר לפירס, מה שרק מעצים את ההישג שלו. אסור לשכוח גם שלברון כמעט ניצח את המשחק כשאף אחד בקליבלנד לא פגע. שאפו גדול לג'יימס, אבל יש לו עדין לאן להתקדם. בגמר הסלטיקס יצטרכו הרבה יותר. יותר מגאנרט, יותר מקאסל (שבכלל לא שיחק אתמול. למה?!) ובטח שיותר מאלן שסיים סדרה פשוט עלובה מבחינתו. ממתי אלן מחטיא 2 שלשות פנויות לחלוטין? מוזר לחשוב שגם הוא, בגילו, סובל לפעמים מחוסר ביטחון. למרות זאת, אני חושב שבוסטון פייבוריטית. מאוד קשה לנצח בבוסטון. אפשרי, אבל קשה. בכל מקרה, לא נראה לי שאלן יהיה כל כך חלש 2 סדרות ברציפות, ולא נראה לי שגארנט יתן לעוד משחק גדול לחלוף לידו.
אם הם לא יביאו חיזוק סטייל מה שהיה בלייקרס העונה, לצידו של קובי, אני רואה אותו עוזב בסוף העונה הבאה או אפילו כבר הקיץ.
אני שמעתי כבר שדאנתוני רוצה אותו בניקס. יש להם כסף תהיו בטוחים. אני חושב שדוקר ריברס עשה הכנה מצויינת ממשחק למשחק בסדרה הקודמת ולמעשה הוא היה גיבור הניצחון אתמול. הוא הצליח להוציא את לברון מהשתף במשך רבע וחצי(הראשון והשני) ואז כשהוא נכנס, כבר לא היה לו עם מי לשחק. ראו את זה בהגנה של בוסטון סגירה מצויינת והנגרים מקליבנלד מפחדים מהכדור. לכן, אני חושב שההזדמנות הכי טובה לגנוב משחק מצד דטוריט תהיה במשחק מספר אחד אם הם יפתיעו את הסלטיקס בכמה מהלכים בלתי שגרתיים. והאמת שסונדרס מסוגל לכזה דבר, הוא מאמן עם כשרון התקפי יצירתי השאלה אם הוא ישכיל לנצל אותו או שיבחר בדרך הבינונית שלו לכל אורך התקופה בדטוריט. מה שטוב אתמול יהיה טוב גם היום. בפליי אוף צריך לעשות התאמות לפעמים.
משחק גדול, דרמה גדול והצגה של שתי שחקנים שהיו גדולים על המשחק הזה. העיקר שהקבוצה המגעילה של קליבלנד לא הרסה את הגמר האזורי בין בוסטון לפיסטונס. אחרי סדרה מצוינת לצוות המסייע של לברון (אדיר, פשוט אדיר), דווקא למשחק השביעי אף אחד מהצוות המסייע הזה לא הגיע למשחק, אולי מלבד דנולה ווסט שנתן פלייאוף נפלא. שצ'רביאק ופאבלוביץ' היו פושרים, איגלאוסקאס החטיא כמה זריקות מחצי מרחק שבדרך-כלל הוא קולע בלי בעיות וביג בן? מזמן הוא רק שם גדול. אם קליבלנד לא תביא ללברון בטרייד שני שחקנים לפחות שיעזרו לו ושלא הכל יפול אליו (אני בכיף הייתי מחפש טרייד לפאבלוביץ' ושצ'רביאק שאין לי מושג למה הביאו), לברון יתחיל לאיים כמו קובי בעזיבה. בוסטון צריכה לשנות הרבה דברים לקראת הסדרה נגד דטרויט. ריי אלן נתן סדרה נוראית, שום זריקה לא נכנסה. הוא איבד לגמרי את הבטחון וריברס חייב להחזיר לו אותו. קווין גארנט שאני מאוד אוהב חייב לקחת על עצמו יותר. הוא נתן אתמול משחק טוב, אבל הוא חייב לקחת על עצמו יותר, להיות המנהיג, אני לא בטוח שזה האופי שלו. אני לא חושב שהוא היה גיבור הנצחון אתמול, ממש לא. הוא עשה הרבה טעויות כמו שלא שיתף את סם קאסל למרות שרונדו היה חלש בחצי השני. בשביל מה הביאו את קאסל אם לא למשחק שביעי מכריע? וזה לא רק אתמול, כל הסדרה הוא לא השתמש נכון בספסל שלו ושכח כמה שחקנים ברוטציה.
יכול להיות שהגזמתי במונח גיבור. אבל אני חושב שחלק מהעובדה שהצוות המסיע של לברון היה נורא כל כך, צריכה להיזקף לו.
קווין גראנט נתן אחלה משחק אתמול, לזכותו יאמר שהוא לא ניסה להידחף בכוח להצגה ונתן לפול פירס את המפתחות, זה גם חלק מגדולה של שחקן. הוא גם אמר את זה אחרי המשחק. ומתי שהיו צריכים אותו הוא היה שם, כמו תמיד. לא הביאו אותו על תקן סקורר... בקשר ללברון, הוא אשם בזה שהוא היה לבד, כולם יכלו לראות מהדקות הראשונות שהוא לא רואה אף אחד והולך לבד, לא משתף את החברים שלו וזו טעות שלו. הוא היה צריך להכניס אותם למשחק שהוא יוצר להם מצבים, במיוחד לשחקנים כמו צ'רביאק. אני עדיין תוהה למה עכשיו כולם מהללים את לברון אבל אם זה היה קובי בראיינט כולם היו מתחילים עם "אגואיסט"
הלילה יש משחק ענק בין ניו אורלינס לסאן אנטוניו. לדעתי הולך להיות פה המשחק הכי צמוד והכי טוב של הסדרה. הרבה בשר, והרבה זיעה על הרצפה. אין כמו משחק מספר 7 בין שתי קבוצות מצויינות. אחלה עונה, ועד עכשיו אחלה פלייאוף. דיוויד שטרן מלקק את האצבעות, וסופר את הדולרים.
אבו, גם פה אתה מבלבל את השכל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אם ניו אורלינס ינצחו הלילה, זה יהיה הישג עצום. יש מצב שאני מתעורר לראות כמה אסיסטים של פול. כריס פול הוא אחד השחקנים האפרו-אמריקאים החכמים ביותר שיצא לי לראות.
יאפ, בסופו של דבר קיבלנו את סדרות הגמר הכי צפויות שיכולנו לקבל: בוסטון - דטרויט, לייקרס - סן אנטוניו... מה שאומר שכל סדרת גמר NBA תהיה יותר מעניינת מזו של השנה שעברה, בייחוד אם שתי הקבוצות עם יתרון הביתיות ינצלו אותו...
מעל הכל בלט מעל הכל, איך לא, חוסר הניסיון... דיוויד ווסט עם סטטיסטיקה משקרת, מאוד משקרת, מי שראה את המשחק יכול לחשוב שהוא שם אולי 6 נק' בלחץ. צ'נדלר היה ענק מעל כולם, שוב היה משכמו ומעלה בהגנה ובשמירה על דאנקן, היה במקום הנכון בהתקפה, אין תלונות אליו. כריס פול בדקות האחרונות לא קיבל את הכדור ובמקומו פארגו קיבל, נכון שלפארגו יש יד יותר טובה, ועדיין, כריס פול המנהיג והוא צריך לקבל את הכדורים. פג'ה הוכיח כמה שהוא בלוף בפלייאוף, ועוד חשבתי שהוא הוכיח אחרת. חזר לימיו בקינגס, מתחבא מאחורי כולם בפלייאוף, פוחד לזרוק, וגם שהוא זורק אלה זריקות משוגעות בלי סיכוי. בונזי וולס - סקוט, תן כבר לבונזי לשחק איזה רבע שלם, הוא לבטח עדיף על מו-פיט וההגנה המוזרה שלו והשלשות בלי הסיכוי ואפילו על פג'ה הפחדן שהוא ממש ממש חור בהגנה. היה ח-י-י-ב להכניס אותו בגלל מאנו ובגלל שהוא יכול להיות בלתי עציר בהתקפה. חבל ששחקן כזה יושב על הספסל כ"כ הרבה. ג'נארו פארגו הוביל קאמבק מרשים מאוד של ההורנטס ושם איזה 13 נק' ברבע האחרון נראה לי, נתן חתיכת הצגה... וכבר אמרתי שזה שחקן שכשהוא עולה מהספסל הוא יכול להחזיר אותך למשחק שזה נראה גמור, אבל דווקא את הזריקה הכי חשובה של המשחק, במצב של 83-80 לספרס, דקה לסיום, החטיא כשהוא ממש פנוי, ומזה כבר אי אפשר לחזור. עכשיו תדמיינו מה קורה אילו זה היה שחקן של הספרס ככה פנוי... בסה"כ היה משחק מחריד, לא פחות ולא יותר, הספרס כפו משחק משמים, הוציאו את הקהל מהמשחק, ניו אורלינס נכנעו ללחץ הגדול, הפעם הייתה עבודה נהדרת על הדאבל טים על דאנקן, למרות שאני טוען שאת צ'נדלר בהגנה צריך לבודד את דאנקן, כי כשדאנקן מוציא כדור לקלעי השלוש זה תמיד, אבל תמיד נגמר בשלשה. ושדאנקן עושה מהלך לבד מול צ'נדלר, ז 20% נכנס. לא היה שטף בהתקפה, הכל לא קשור למשחק וסתם זריקות משוגעות, כריס פול כבר החטיא דברים מצחיקים...ואם יש דבר שאני לא סובל זה לוזריות, וקשה להגיד על ההורנטס שהם לוזרים כי בסה"כ פלייאוף ראשון, קבוצה צעירה. אני מאוד מקווה שזה לא הולך לכיוון הזה. הפעם אין מילה רעה על חוסר ספורטיביות של הספרס, לא היו שריקות מופרכות, אין משחק מלוכלך, ניצחון ביושר. כמובן שעדיין אני לא יכול להנות מהם, אבל אני מאוד מאוד מקווה שקובי בראיינט יצחק עליהם בסדרת הגמר, ואני מאמין שזה יקרה. בקיצור חובה, פשוט חובה לעשות טרייד על פג'ה בעד איזה סטופר הגנתי, משהו כמו קירילנקו למרות שאני לא רואה סיכוי שזה קורה, חובה להביא גבוה מחליף נורמלי במקום מלבין איליי העיוור, וחובה להקל קצת את העומס מפול ולתת למייק ג'יימס לשחק קצת יותר.
עכשיו מגיע רגע האמת של השופטים. לכולם ברור איזו מבין ארבע האופציות לגמר סטרן רוצה, אני מאוד מקווה שהם לא יתחשבו ברצונות שלו וישפטו כמו שצריך.
סן אנטוניו פשוט מכונות... זה היה רשום על הקיר.. אין מה לעשות.... בטח לא ניו אורלינס החסרת ניסיון מסוגלת להעיף את סן אנטוניו במשחק מספר 7... הם רואים מאני טיים, הם לא רואים בעיניים.. פשוט לא רואים בעיניים.. ג'ינובילי מדהים, איזה שחקן. אם לסן אנטוניו היה קשה נגד ניו אורלינס, עכשיו נגד הלייקרס יהיה להם יותר קשה... גמר בין 2 הקבוצות הטובות במערב ללא ספק, יהיה מרתק. ובגדול 4 הקבוצות הטובות נשארו בתמונה, ככה זה צריך להיות, מצפים לנו עוד 3 סדרות מרתקות אחת אחת.
לא מדוייק... הספרס היו במשחק מאוד חלש וכולם יכלו לראות את זה, בהתקפה הם היו ממש על הפנים והם שיחקו ממש שבלוני, יש להם מזל שניו אורלינס קבוצה לא מנוסה כי אני חושב שאם הם היו משחקים ככה מול דטרויט בחוץ... לא פחות מ-30 הפרש הם היו מקבלים.