הביתיות ממשיכה לשחק תפקיד מרכזי ובוסטון עושה את שלה, אבל הפעם זה לא היה פשוט ונגמר עם 4 הפרש. 3-2 בכל מקרה, 35 ללברון לא הספיקו. ולסטייפלס..
הלייקרס פתחו חזק, מצויין, ליוטה יהיה קשה להישאר ככהצמודים, אם הלייקרס ממשיכים באותה עוצמה המשחק הזה להם, איכשהו איכשהו יורדים מהרבע הראשון במינוס 3.. איכשהו. הלייקרס פשוט טובים, מדי.
מחצית מעולה של גאסול אבל הלייקרס ממש פראיירים... מקווה בשבילם שהם יישמרו את המשחק הזה בידיים כי יש להם אופי קצת חלש יחסית ליריבה.
יותר מדי איבודים.. אבל זה קורה גם ללייקרס וזה המזל של יוטה. 7 מינוס במחצית ונגיד שזה בהחלט המינימום למרות שהיה כבר 2 או 3 עם פוזסשן ליוטה. אבל זה נראה רחוק מאוד מיתרון של יוטה, שהלייקרס שמים גז אז אין פיתרון. בוזר עושה את שלו מבחינת סטטיסטיקה אבל הוא פשוט רע.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
למה לחכות לראשון-שני כדי לשדר משחקים, איזה מעצבנים.. ביאסו את כל הבוקר. מאז הטרייד של גאסול, גילינו עוד שחקן בלייקרס, קוראים לו לאמאר אודום.. ובסדרה הזאת גילינו אותו מחדש. אני מקווה בשביל הלייקרס שהתמיכה של כולם תישאר ככה להמשך הסדרה והסדרה אחריה, הבעיה של קובי בגב מטרידה, אני לא מבין איך הם לא לחוצים מזה במיוחד כשהם צריכים אותו 100 אחוז לניו אורלינס\סאן אנטוניו. המשחק היום היה בסך הכל בסדר מבחינת הלייקרס, לעיתים מבולבל ומקורטע, אבל עדיין בשליטה של הלייקרס. אבל הם חייבים להעלות את הרמה אם הם רוצים להגיע לפיינאלס. מה שכן... יש לנו פלייאוף מעולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
חתיכת משחק... היה פייט, היה צמוד, היה אפשר להשיג יותר, נתקלנו שוב בקבוצה שרוב הזמן נמצאת בזון, אחוזים טובים... אין מה לעשות... צריך להישאר בחיים במשחק השישי.
מסתבר שכל העבודה בעונה הרגילה משחקת כאן את האמא של התפקיד המרכזי. הקבוצות דומננטיות במשחקי הבית כמו שלא היה אף פעם בליגה. השאלה מתי יהיה לזה סוף ועל חשבון מי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
כמו שזה מסתמן כרגע, רק דטרויט באמת יכולה לדבר במשחקי חוץ ולא נחנקת. אבל כמו שאמרת פה, עם הליצן על הקוים לך תדע.
השלישיה אודום - גאסול - קובי מדהימה. התעללו היום ביוטה. אני לא רואה קבוצה שעוצרת את הלייקרס עם השלישיה הזאת בכושר הזה. קרלוס בוזר מתגלה בסדרה הזאת כלוזר. מלבד המשחק הגדול שלו במשחק מס' 3 שבו היה גדול, הוא לא הגיע לסדרה הזאת ולא מזכיר את בוזר של העונה שעברה והעונה הסדירה. האחוזים שלו מהשדה רעים, בהגנה הוא לא פקטור והצמד אודום את גאסול חוגג אליו (לא שבוזר הטוב היה שחקן הגנה גדול). בלעדיו יוטה לא יכולים לנצח את לייקרס, אפילו שדרון וויליאמס אדיר ורוני ברואר נהדר. אני מקווה מאוד שיוטה תשמור על המאזן הביתי המצוין שלה גם במשחק ה-6. מגיע לסדרה הזאת משחק שביעי מכריע, ובעיקר ליוטה שנותנת ללייקרס פייט גדול. אז בוסטון חוזרת הביתה וכצפוי מנצחת. וזה מה שקורה כשפול פירס סוף סוף מגיע לסדרה מבחינה התקפית. ערב אדיר שלו עם 29 נקודות ו-7 ריבאונדים והרבה אחריות. קווין גארנט עם עוד משחק מצוין של 26 נקודות ו-16 ריבאונדים וכשהוא מקבל גם עזרה מהחברים הוא תורם יותר. רייג'ון רונדו ממשיך להוכיח שהוא אחד מרכזי העתיד של הליגה עם ערב נפלא של 20 נקודות ו-13 אסיסטים. אבל בוסטון צריכה לדאוג מהיכולת המזעזעת של ריי אלן. זה לא יספיק נגד דטרויט.
בד"כ ערוץ הספורט תמיד משדר משחקים בימי חמישי אבל היום לא... דווקא שיש את ספרס-הורנטס. הספרס עם הגב לקיר, אין ספק הם יודעים לעשות את העבודה שלהם עם הגב לקיר, ניו אורלינס צעירים חסרי ניסיון אבל באמת זה כבר פרט שולי... הם עולים על סן אנטוניו והם מראים שהניסיון לא מראה בכלל תפקיד בסדרה הזאת. השחקנים שלהם לא פוחדים מכלום, מילה גדולה לביירון סקוט על כך שהוא הצליח להשכיח מהם את המעמד הזה ולגרום להם להתעסק בכדורסל - שבזה הם מראים שהם יותר טובים. lets go hornets
יוטה פוגשת לוס אנג'לס לייקרס פשוט גדולה ומצליחה לתת פייט, אני רואה את הסדרה הזאת, גם אם תיגמר ב- 4-2 בתור משהו חיובי, כי אין חוכמות, הלייקרס פשוט טובים יותר. וחבל על בוזר, הוא פשוט חסר בטירוף, ראינו במשחק השלישי מה קורה שהוא בזון ומה קורה שהוא תופס יום, אבל בסדרה הזאת פרט לאותו משחק הוא פשוט לא קיים, עזבו ריבאונדים והגנה... הוא מחטיא זריקות שבדרך כלל הוא קובר בעצימת עיניים.. חבל, אין ספק שאיתו זה היה נראה אחרת. דרון וויליאמס נותן פלייאוף לפנים, רוני ברוור מלהיב אותי כל פעם מחדש, שחקן נהדר, כישרון לא קטן, שחקן שהוא על המגרש אני בציפייה לדברים טובים. עוד נקודה, קורבר. לבחור יש ידית פשוט נדירה, זה ברור, מתי שהוא לוקח זריקות נוחות, זה בפנים ב- 100 אחוז, כמו הטבעה של סנטר מדופלם, הבעיה היא שהוא מרבה לפעמים לזרוק זריקות קשות בטירוף וזה בכל מצב לא חכם, אם רק הבחור ידע לזרוק רק מתי שצריך אין ספק שהקבוצה תרוויח מזה. יש לו יד פשוט ... שאי אפשר לתאר, אין הרבה דברים כאלה. בקשר להורנטס, אני חושב שהם כבר הוכיחו שהם קבוצת כדורסל יותר טובה מסן אנטוניו מבחינת נטו כדורסל, אז זה פשוט הכישרון של ההורנטס מול הניסיון של סן אנטוניו, אני חושב שסן אנטוניו לא מפשלת היום ואנחנו הולכים למשחק מספר 7, במשחק מספר 7 ההורנטס יפגשו חיית פלייאוף בשיא הדריכות, מומלץ מאוד להורנטס לסיים את הסיפור היום, למרות ששוב, כפי שזה נראה הם צריכים להיות בטוחים בעצמם.
מה עם קצת קרדיט לשמירה הנהדרת של אודום? :aaa021: ומהצד ההפוך אגב, בוזר ביזיון בהגנה וכל פעם בערך שאודום רוצה לחדור לסל הוא עושה את זה בצורה חלקה.
אודום ענק, הוא נותן סדרה גדולה גם בהתקפה וגם בהגנה, בראיינט וגאסול שהם לא במשחק אודום שם ובגדול, קולע באחוזים נהדרים. יחד עם זאת, בוזר לוקח זריקות שהוא לוקח תמיד, זה פשוט לא נכנס....