בדיוק מה שבאתי לשאול, משדרים היום איפהשהו ברגע האחרון? ראיתי שערוצי הספורט בישראל וגם אי.אס.פי.אן לא משדרים, יש למישהו לינק טוב? יש לי כמה לינקים שאני יודע שבודאות יראו בהם או עם קטיעות או באיכות גרועה, אם למישהו יש שיפרסם אותם פה.
בהארכה, הוא ניסה לקחת את המשחק על עצמו, כאילו הוא איזה יצור על אנושי וניסה לעשות דברים שאפילו ג'ורדן בגדולתו לא עשה. הקיצור, קובי הוא אגואיסט אחד גדול. שפשוט לא מגיע לו MVP, יכולת קליעה ודריבלניג זה לא מה שצריך לתת לך MVP (במיוחד שבתחילת השנה הוא היה רגל וחצי החוצה מהקבוצה שהוא "הצעיד" למקום הראושן במערב). למה שצחי אמר, ממש לא השוויתי בין כריס פול לקובי, אמרתי שלפול מגיע הרבה יותר להיות הMVP מקובי. פול לא רק שהוא קולע ומוסר פנומן, הוא גם הופך את מי שלידו להרבה יותר טובים. ורק בגל להסיבה הזאת מגיע לו את הMVP, ואם קובי היה מקבל בעבר MVP היו כבר נותנים לו השנה.
האפשרות לצפות בכל ארוע ספורט באינטרנט הוא תענוג שלא היה לנו בעבר. כבר לא צריך את הטובות של חברות הטלויזיה יהיה זכרם ברוך.
המשחק של דטרויט מול אורלנדו צמוד כצפוי בילאפס לא משחק אורלנדו רצו ברבע השלישי, אך דטרויט רצו 16-4 בשמונה הדקות הראשונות של הרבע הרביעי
אורלנדו הגיבה בריצה משלה והתקרבה עד כדי נקודה מסל של טורקוגלו 37 שניות לסיום אבל זריקות עונשין מוצלחות של המילטון סגרו את הסיפור בילאפס יזכה לנוח, בעוד שבוסטון וקליבלנד ילחמו לפחות עוד שני משחקים.
דיוויד ווסט מלך העולם!!!!!! 38 נק', 15 ריב', 5 בלוקים, 5 אס', תותח על שלא ידוע לאן הוא נעלם 4 שנים.... צ'נדלר שוב היה מטרייה אוורירית וחסם את הצבע של ההורנטס, כריס פול עם ניהול משחק לא מהעולם הזה ויוצאים לטקסס עם מרווח ביטחון של 3-2. שיעיפו כבר את המשעממים האלה הביתה !!
דטרויט הולכים לנוח בזמן שהסלטיקס והקאבס הולכים למינימום משחק שישי מקסימום משחק שביעי. הפיסטונס לא היו צריכים לפגוש את קליבלנד או בוסטון בחצי גמר המערב וזה היה המזל שלהם, בכל מקרה הם הרוויחו ביושר את העליה בלי להסתבך יותר מידי. ניו אורלינס צריכים לעלות, לספרס פשוט לא הולך במצ'אפ מולם, זה כבר ראיתי במשחק מס' 1, זה הספיק לי. הסיכויים שלהם יפים מאוד לטעמי. אם ניו אורלינס לא מנצחים בטקסס במשחק הבא, הם ירגישו על הבשר שלהם משחק מס' 7 בפעם הראשונה. אני חושב שכדאי להם לגמור סיפור בטקסס, הם בהחלט מסוגלים.
ואני חושב שעדיף שהסדרה הזאת תלך למשחק שביעי. כדי שגם אם ניו אורלינס יעלו הם ילמדו משהו על משחקי פלייאוף. כל הכבוד לבוכנות, עשינו את זה, ריפי מדהים ועבר את איזאה במספר הנקודות בפלייאוף, מאז שצ'אנסי בחוץ הוא לוקח עליו את המשחק, כמו שצריך להיות. קלעי מדהים. טיישון לדעתי עשה גם הרבה עבודה של מסביב, מהמעט שראיתי, אז הוא לא קלע כמו התותחים הכבדים (10 נק') אבל החסימה שהיא בערך המהלך שניצח את המשחק שייכת לו, אני ממש שמח שהוא מתגלה במאני טיים, תמיד ידעתי שיש לו פוטנציאל להפוך לשחקן הרבה יותר משמעותי ממה שהוא, לדעתי טיישון הוא הדבק של הפיסטונס. לא לוקח את התהילה עושה את שלו. וזה מה שהופך אותו בעיני לשחקן שאני הכי אוהב בעולם(אנתוני פארקר של אירופה, רק ברמה תואמת לאן בי איי)
ניו אורלינס מדהימים.. משחק ביתי 3 ברציפות שהם לא מנצחים, מפרקים את סן אנטוניו לחתיכות, ואנחנו ברגעי האמת אז עובדה זאת מעלה בך תהיות שאולי הנה... סן אנטוניו גמרה את הסוס וניו אורלינס מספיק טובה כדי להעיף אותה הביתה, אבל סן אנטוניו מספיק מנוסים כדי להכניס בכל אחד מאתנו את ההרגשה שפתאום במשחק השביעי, אם וכאשר יהיה, הם ישביתו את הצרעות. לכן, כמו שסלע אמר, ניו אורלינס צריכה לשחק כמו על החיים שלה ולנסות לגמור את זה בכל הכח בטקסס. ושוב, זה די אבסורד מכיוון שבשלושת משחקי הבית עד עכשיו ניו אורלינס דרסה ללא קושי את האלופה, אבל אי אפשר שלא לחשוב שבמשחק השביעי זה יהיה אחרת.
ראיתי את המחצית השנייה בדטרויט. ניסיון ניסיון ושוב נסיון. לקח לאורלנדו איזה 7 דקות ברבע הרביעי כדי לקלוע סל שדה. אורלנדו הצליחו לחזור לנקודה פיגור אבל אז הגיע הגג המדהים של פרינס להטבעה של טורקוגלו, גג ששבר את אורלנדו. מדהים טיישון פרינס פשוט מדהים. לגבי ניו אורלינס. אני כ"כ שמח שיחזיקו מעמד אני רוצה לראות אותם מול לייקרס בגמר, שתי הקבוצות הטובות במערב יאללה!
דטרויט ישכחו איך משחקים כדורסל עד שהסדרה השניה תגמר. מנוחה שכמובן תביא את דטרויט מוכנה פיזית בהרבה ממשלא שלא תעלה מולם. מה עוד שהעונה משום מה דטרויט נראים כחדים ביותר, אבל אני אומר זאת בזהירות רבה בשל היצור שעומד להם על הקווים, הרי דטרויט עוד לא שיחקו מול יריבה ראויה עד כה, לכן רק בגמר המזרח נדע את האמת.
שאלה בלי שום קשר למה שהולך בעמוד הזה. דאנקן הוריד 23 ריבאונד במשחק האחרון מול ההורנטס. עשיתי בדיקה זריזה וגיליתי שלאורך כל העונה הוא לא הוריד 23 ריבאונד או יותר. כמובן שגם בפלייאוף הוא לא עשה את זה. השאלה היא יש מצב ש23 ריבאונד זה השיא החדש של דאנקן בפלייאוף?
שאלה שלא קשורה למה שהולך כאן עד עכשיו.. דאנקן הוריד 23 ריבאונד בהפסד של הספרס להורנטס במשחק החמישי בסדרה. עשיתי בדיקה זריזה וגיליתי שטים לא הוריד יותר מ 23 ריבאונד כל העונה (כולל בפלייאוף). יש מצב שה 23 ריבאונד האלה זה השיא החדש שלו בפלייאוף?