NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. JR-Riquelme Member

ראיתי את המשחק וזה נראה די בקלות ללייקרס...
    יוטה תמיד עושה רעש שהיא חוזרת אבל ל.א בשליטה מלאה.
    קובי בראיינט עושה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה הבחור ענק. מי יכולה לנצח את הלייקרס בסטטיפלס סנטר? נראית משימה בלתי אפשרית.

2. samoel Member

צ'אנסי נפצע,
    מה עושים?
    סטאקי החזיר במשחק טוב יחד עם טיישון וריפ. אבל בלעדיו זה לא זה. נקווה שיחזור לפחות למשחק בדטרויט. אם מישהו ראה את המשחק ויכול להגיד לי מה חומרת הפציעה נראת אני אשמח.

3. Dimitar Berbatov Member

ראיתי את המשחק. הפציעה של בילאפס לא נראת טוב. הוא מתח את הברך כשנכנס לסל, ואני לא חושב שהוא יחזור להמשך הסדרה.
    החשיבות של בילאפס גדולה מאוד. בשני המשחקים הראשונים בסדרה הוא היה מצוין, ובכל הקבוצה המאוזנת של הפיסטונס לדעתי הוא השחקן הכי חשוב שלה, ואתמול זה הוכח.

4. samoel Member

אין ספק כמו שסונדרס אמר, הוא הקווטרבק שלנו.
    אני הייתי אפילו מוסיף, הוא הדינמו, אם ראשיד וטיישון הם הלב, אז בילאפס הוא המוח שמפעיל הכל, בעל בית מה שנקרא.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צריך להכניס דברים מפרופורציות, למרות שבתוך תוככי קיוויתי שיוטה תצליח לתת פייט יותר רציני ללייקרס זה לא קורה וזה גם לא מפתיע אותי. הלייקרס קבוצה יותר טובה, יותר קילרית, יוטה צריכה לשאוב כוחות ממקומות בלתי ידועים כדי לאיים באמת על הלייקרס במצב של סדרה, יוטה התחילה את הפלייאוף הזה רע מאוד ואין חוכמות... מה שמספיק נגד יוסטון ממש לא מספיק נגד הלייקרס. אם יש קבוצה בליגה שיכולה לנצח בזכות עצמה ביוטה ולא בזכות חולשה של המארחים זאת הלייקרס, יש פה ריח של סוויפ, אני מאוד מקווה שאני טועה.

6. Selby Member

אני חושב שברגעים כאלה, כשצ'ונסי פצוע או לא משחק טוב, שיד הוא זה שצריך לקחת את האחריות והוא לרוב לא עושה את זה.
    זו גם הסיבה שלמרות שהוא הגבוה הכי מוכשר בליגה הוא לא הגבוה הכי טוב בליגה, הוא לא רציני ואין לו אופי של מנהיג.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/08
  7. JR-Riquelme Member

אני חולה על ראשיד, הוא ה-PF עם הכי הרבה פוטנציאל ב-NBA, אבל כשאני רואה אותו אני אומר לעצמי שהוא לא שם זין...
    מה שכן הוא ווינר והוא יכול להנהיג, הבעיה שזה קשור בחשק שלו. ובכלל אני חושב שדטרויט קבוצה עם פוטנציאל אדיר והיא יכולה להיות הכי טובה שיש אבל היא לא מספיק רעבה. ההוכחה בשבילי הייתה נגד הלייקרס באותו גמר ענק, אז היא שיחקה במלוא הפוטנציאל שלה וראינו את התוצאות.

8. JR-Riquelme Member

הפסד כואב, ניו אורלינס עשו טעויות בגלל עצמם, טעויות של חוסר ניסיון. סן אנטוניו עשתה כמה מהלכים טובים בהתקפה ומצאה דרך לגבור על השמירה הטובה על דאנקן, הפעם הכדורים שלה נכנסו מבחוץ. גם משחק ענק של פול ומשחק נהדר של ווסט לא הספיקו כי כל האחרים היו גרועים בהתקפה. עכשיו הספרס עם כל המומנטום, חוסר הניסיון ידבר והסדרה שוב פתוחה.
    אני מקווה שזה לא ישבור אותם... לדעתי אם 2-2 במשחק הבא וסן אנטוניו עולה

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לאחר שראיתי כמה משחקים של ניו אורלינס במו עיני, אין מקום לדעתי להספיד אותם עד שתגמר הסדרה לחלוטין. הם מסוגלים לעשות את זה, אלופות כבר הודחו בעבר לא פעם. משום מה במאצ'אפ עם הספרס הולך להם בול למרות הפערים בסגל, לפעמיים כאלו דברים קורים והסדרה מוכרעת לכאן או לכאן.

לגבי המשחק השני ששוחק הלילה, אפשר לשאול רק:

http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/ussport/nba/playoffs_2008/james-cle-bos2~id_2384712.Xxx

מה קרה ללברון?

כנראה שבוסטון די מצליחים להקשות עליו ועם 21 נק' שלו קליבלנד לא יכולים לגבור על הסלטיקס. בטוח שיעשו חושבים וינסו לעשות דברים אחרת מעכשיו בקליבלנד. נראה אם הם יגיעו עם הפיתרונות במשחק השלישי.

10. דנידין Member

בוסטון היא קבוצת הגנה גדולה, זה היה ברור לפי ההצלחה שלהם. ההגנה מביאה הצלחות.
    לגבי האם קליבלנד יכולים למצוא תשובות, אז הכל אפשרי, אך קשה. הכלים של קליבלנד מוגבלים מאוד. לברון יכול למצוא דרכים ופירצות בכל הגנה, אבל עדיין בוסטון היא קבוצת הגנה שתקשה ותוריד לו את האחוזים. קליבלנד של השנה בנוסף גם איבדה משהו שהיה לה שנה שעברה, זה לא נראה טוב כרגע.

11. JR-Riquelme Member

יש לבוסטון פתרונות מושלמים עבורו כמו ג'יימס פוזי ופול פירס שהם שומרים מושלמים על לברון, חזקים גבוהים וחכמים בהגנה. בנוסף הם עושים עליו דאבל טים ולא משחררים כי הם יודעים שהכלים של קליבלנד נורא דלים. לא מאשים את לברון, זאת בוסטון עם הגנה אדירה. נרא מה הוא יעשה בהמשך, אם יעבור הוא יוכיח בפעם המי-יודע-כמה שהוא המלך הבלתי מעורער.
    ד"א, נתונים מדהימים ולא מהבחינה החיובית ללברון, 17 איבודים, 33 נק', 8-42 מהשדה, 0\10 משלוש...

היום נקבל שידור ישיר במשחק של יוטה-לייקרס, ככל הנראה הסדרה הכי גמורה שיש. יוטה עוד יכולה לקחת משחק-שניים בבית אבל לא נראה לי שהיא תצליח לעשות משהו בל.א. בכל מקרה יוטה בבית, עם האווירת פלייאוף שיש בסולט לייק, תמיד תענוג. סלואן - פיל ג'קסון, כמו פעם, המתחזה של מייקל ג'ורדן, והיורשים הכי טובים שיכולים להיות לסטוק ומאלון.

12. דנידין Member

המספרים השלילים של לברון לא מורידים ממנו חלילה, הם פשוט מגדילים מהסלטיקס. אם כך הסלטיקס יכולים לעשות ללברון ולקליבלנד, כך אם גם יכולים לעשות בהגנה שלהם לשאר קבוצות הליגה. מועמדת לגיטימית לאליפות קבוצות ההגנה מצפון מזרח אמריקה.

13. George Best Member

נשארתי ער וראיתי את המשחק בין הספרס לצרעות, ואני חייב לומר שלא התאכזבתי.
    משחק נפלא, למרות שהיה יכול להיות נחמד אילו היה מתח בדקות האחרונות.
    בכל מקרה - על הפרקט שיחקו לטעמי שני הרכזים הטובים בליגה, טוני פארקר וכריס פול(וואו, איזה שחקנים), וכמובן שג'ינובלי בעוד הופעת ענק,
    והספרס חוזרים לחיים למרות עוד הופעה לא מרשימה של טימי דאנקן(חצי ראשון רע, חצי שני טוב).
    יהיה מעניין, אני מאמין שניו אורלינס יהיו בגמר.

14. משוגע בירוק Member

התארים של העונה הסדירה באים לקיצם עם בחירת החמישיות - הראשונה, השנייה והשלישית. בולטים בהעדרם: שחקני דטרויט, כרמלו ואלן אייברסון ואולי גם פאו גאסול ואודום שנותנים עונה גדולה.

2007-08 ALL-NBA FIRST TEAM

Position Player, Team (1st Team Votes) Points
    Forward Kevin Garnett, Boston (118) 612
    Forward LeBron James, Cleveland (117) 610
    Center Dwight Howard, Orlando (86) 546
    Guard Kobe Bryant, L.A. Lakers (127) 635
    Guard Chris Paul, New Orleans (124) 629

2007-08 ALL-NBA SECOND TEAM

Forward Dirk Nowitzki, Dallas (1) 189
    Forward Tim Duncan, San Antonio (25) 397
    Center Amare Stoudemire, Phoenix (30) 412
    Guard Steve Nash, Phoenix (2) 311
    Guard Deron Williams, Utah 228

2007-08 ALL-NBA THIRD TEAM

Forward Carlos Boozer, Utah 174
    Forward Paul Pierce, Boston (2) 151
    Center Yao Ming, Houston (2) 71
    Guard Tracy McGrady, Houston (1) 137
    Guard Manu Ginobili, San Antonio 123

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/08
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שימו לב למספר הקולות שמפריד בין פול לקובי וכמה קולות מפרידים בין גארנט ללברון. בסך הכל קולות בודדים מתוך מאות.