קודם כל אין קשר בין הדברים, אני תמיד מדבר על ההווה ושונא להיסחב לעבר, סבבה, קובי בלי שאק לא עבר אף סדרת פלייאוף, היה דמות בעייתית, שחצן, החריב את הקבוצה. לא רלוונטי. הלאה. עכשיו אני מדבר על שחקן שנותן הצגות כמו 50 נק' ו10 אס'. 38 נק' 7 אס' ו6 ריב', הוא לוקח את כל היריבות שלו ועושה להן ככל העולה על רוחו. יש לו סגל טוב ויש לו את המאמן הכי טוב בליגה לדעתי. ועדיין, זה יקום ויפול עליו כי הוא השחקן המרכזי בקבוצה. אתה יכול לעצור הרבה שחקנים ולגרום להם למשחק בינוני, ועדיין קובי יכול לנצח. אם תגרום לקובי להיות בינוני, הקבוצה לא תנצח. אין יותר שאק. אין יותר תירוצים שהוא רוחב על גבו של מישהו(שהיו מפגרות לדעתי) נראה כבר אם זה השחקן שעושים ממנו(ושאני עושה ממנו)כל כך הרבה. רגע האמת שלו.
כמובן שזה לא רק קובי. יש לו השנה בלייקרס צוות מסייע נפלא. גאסול כמובן שמתלבש כמו כפפה על סגנון המשחק של הלייקרס, לאמר אודום שהכי מרשים אותי בלייקרס השנה (כן, כן, יותר מקובי), דרק פישר, פארמר, ראמנדוביץ', וויאצ'יץ' וולטון. אבל אין בכלל ספק שהוא השחקן הכי משמעותי של הלייקרס והטוב שלה. המספרים שלו מדהים, עזבו את הסקור שתמיד היה גבוה, הוא מוסר הרבה יותר, לוקח ריבאונדים, MVP.
איזה משחק חשוב הולך להיות היום... הפסד ואני לא חושב שיש הרבה סיכוי להורנטס. מצד שני ניצחון ואני כמעט בטוח שההורנטס יעברו... הדבר שהכי מפחיד אותי - עם כל הכבוד לצ'נדלר שנתן תצוגה הגנתית מ-ד-ה-י-מ-ה על דאנקן, זה דאנקן... לא רואה את ה-PF הטוב בהסטוריה מסיים משחק שני ברציפות עם מספרים כל כך נמוכים.
הניצחון היום מאד מעודד אותי, כי בסדרות מסוכנות כאלו מול יריבה לא צפוייה כמו המורמונים מיוטה הכל יכול להיות. חשוב להשאר מרוכזים במשחק השני, כי הסיפור לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx היום כל אוהד רציונאלי של הליגה הזאת ירזיק אצבעות לכריס פול וההורנטס מול הגועל נפש של הספרס.
ואומר את זה אוהד נבחרת גרמניה. כמה אירוני... אתם לא אוהבים את המשחק של ספרס - סבבה, אבל לפחות תעריכו אותם ואל תקשקשו על גועל, שמועל. הורנטס כלל לא מפתיעים אותי. מיד כשראיתי אותם בפלייאוף מול דאלאס אמרתי שהם קבוצה גדולה שתלך הכי רחוק שאפשר. הם לא צריכים להוכיח שום דבר לאף אחד. בראבו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אפשר לקרוא לספרס האלופה היוצאת או שזה עדיין מוקדם מידי לכך? ניו אורלינס בכושר שיא, פשוט לא עושים טעויות. רמת הריכוז שם היא בדיוק הדבר שצריך בפלייאוף, זה נראה כאילו הם שנים שם. כמובן שזה עונה לשאלת איך הם יתפקדו בפלייאוף, יש להם מאמן משכמו ומעלה, באמת שהשחקנים יודעים בדיוק מה לעשות ולא מתרגשים ממי שעומדת מולם. די מעורר כבוד אני חייב לציין.
מוקדם מדי. שני המשחקים הבאים הם המפתח בסדרה. אם ניו אורלינס מנצחת לפחות פעם אחת בסן אנטוניו (מה שקשה לי להמין שיקרה), היא בגמר. אם הספרס משווים...הלחץ עובר אל ההורנטס והניסיון יתחיל לדבר.
לא היה לי כח לחפש את המשחקים בין השתיים בעונה הסדירה אבל אם אני לא טועה כל המפגשים בין הספרס להורנטס נגמרו בתבוסות לאלופה! להורנטס יש מאץ' אפים מצויינים מול סאן אנטוניו ולדעתי מי שעושה את ההבדל בסידרה הזו הוא טייסון צ'נדלר שפשוט מאמלל את דנקן
נראה לי שבוסטון/דטרויט מחייכות מעט כשהן רואות שהיריבה שלהן בגמר כנראה תהיה ניו אורלינס/לייקרס/יוטה...
שיחייכו. זה מה שניו אורלינס אוהבת, שמזלזלים בה. היא אוהבת להיות אנדרדוג... הקבוצות שניו אורלינס לא יודעת איך למצוא פתרון נגדן אלה יוטה ודטרויט, את השאר אפשר לעבור. בקשר למשחק היום ניו אורלינס ניצחה, אחרי שווסט היה במשחק נוראי. והם מראים (שוב)שהם לא חייבים שכולם יהיו ביכולת שיא. הם טובים יותר מהספרס... אין מילה אחרת להסביר. טייסון צ'נדלר אחרי שראיתי מה הוא עושה לדאנקן זה השומר הכי טוב שיכול להיות על דאנקן, דאנקן לא יכול להכניס עליו סל !!! וצ'נדלר זה לא שאק, הוא גם חיה אתלטית והוא יכול לצאת לבחוץ לזריקות מחצי מרחק. כריס פול זה הרכז הטוב בליגה בכמה וכמה רמות מעל שאר השחקנים, הרכז שאני הכי נהנה לראות אותו מכל הרכזים שראיתי והוא גם הכי טוב שראיתי. סטויאקוביץ' הוא לא אנושי, הבחור ידית מטורפת, הוא בלתי עציר. וכמו שאמרתי לפני לבואן אין מה לחפש מול פג'ה בגלל יתרון הגובה של הסרבי. וזה מבלי שבונזי וולס יהיה טוב, כי זה אחד השחקנים שהספרס לא יודעים להסתדר איתם. אם היה משחק הרבה הוא היה בלתי עציר. בגזרת סן אנטוניו אין הרבה חדש, מנסים להיות מלוכלכים אבל ההורנטס לא סופרים אותם והם לא מצליחים להיכנס לראש שלהם. ההורנטס נמצאים בעמדה אדירה, עכשיו צריכים לעשות בחוץ את העבודה. ושם ניו אורלינס כבר נתנה לספרס 30 הפרש מוקדם יותר העונה.
יש לציין גם את דייויד ווסט שביחד עם טייסון צ'נדלר עושה עבודת הגנה נפלאה על דאנקן. ניו אורלינס הם מעיין פיניקס משופרת. קבוצה עם כלים התקפים מצוינים, רכז דומיננטי, קבוצה שיודעת לרוץ, אבל בניגוד לפיניקס יש לה הגנה נהדרת עם שומרים מצוינים והמשחק העומד שלה טוב בהרבה משל פיניקס ויותר יעיל. מוקדם להספיד את סאן אנטוניו, אבל סוף סוף יש תחושה שיש אלטרנטיבה לסאן אנטוניו. קבוצה עם הגנה לא פחות טובה משל הספרס, עם שחקנים ווינרים ומאמן מצוין. הלוואי והם יעברו את ס"א.
בעונה הסדירה כל קבוצה ניצחה בביתה, 2-2. ניו אורלינס עושה את שלה ובצורה באמת מרשימה ומעוררת כבוד, מגיעים עכשיו לטקסס וניו אורלינס בהחלט יכולה לגנוב משחק אחד, עד כה היא עושה עבודה נפלאה נגד ס"א. וכמובן שאי אפשר להספיד אותם עדיין, הם אלופי ברגעי לחץ וכרגע כל הלחץ עליהם. הלילה אגב מתחילה הסדרה בין בוסטון לקליבלנד.