שאלה, אני יודע שיש תכנות ש'מערפלות' את כתובת הIP(לדוגמא אם אתה מישראל זה מראה כאילו שאתה מארה"ב). אם אני מורד אחת כ זאת, אני אוכל לראות את המשחקים דרך אתר ה-NBA?
איזה זלזול של ריברס... לדעתי איזה חצי משחק הוא שיחק עם החמישיה השניה. למרות שבעיקרון עדיף לו שגארנט ינוח ופול פירס לא יפצע סתם. אבל מהצד זה נראה מה זה זלזול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אם אני לא טועה זה המשחק השביעי הכי חד צדדי שהיה אי פעם בNBA, לא? 34 הבדל לדעתי במשחק 7 לא היה מעולם. תקנו אותי אם אני טועה..
לא יודע אם זה היה המשחק הכי חד צדדי אי פעם אבל בוסטון עלתה לפרקט ופירקה את אטלנטה. וטוב שכך, צריך את בוסטון בשלבים הגבוהים ולמרות שאטלנטה קבוצה מלהיבה בביתה אני מעדיף קבוצה גדולה כמו בוסטון.
1-0 על יוטה. :aaa021: לצערי לא ראיתי את המשחק כי לא היה לי איך, אבל התעדכנתי, וברבע הרביעי יוטה הצליחו לסגור הפרש די גדול, אבל לקראת הסוף שוב הלייקרס סגרו סיפור. קובי עם הופעה אדירה. גם וויצ'יץ, גאסול ואודום עם הופעה טובה.
למרות ההפסד זה בערך המשחק שאני הכי מעודד ממנו בפלייאוף הנוכחי... התחלתי לראות מתחילת רבע השלישי, שהיה פער 19 ללייקרס, בריצה יפה סגרנו את הפער ובדקות המכריעות הגענו כבר ל-4 הפרש, מחצית שנייה מאוד מעודדת, הגנה חזקה, התקפה גם, הבעיה היא בקו.. יותר מדי החטאות שהיו יכולות לשנות את המשחק. ברבע השני יוטה נכנסה לבור וחבל, היינו עסוקים רק לצאת ממנו. לייקרס טובים מדי, לא רואה סיכוי ריאלי שיוטה עוברת הלאה. אבל אם ימשיכו ביכולת של המחצית השנייה, יהיה פה פייט.
יש רק נתון אחד שאותי הוא מדהים במשחק של הלייקרס מול יוטה. אחוזים מהשדה: יוטה - 36/95 37.9% לייקרס 33/73 45.2% עכשיו עזבו את ה 38 אחוז המסכנים האלה, עזבו את זה. מה שמדהים זה הפוזשנים של יוטה. היו לה מעל 20 פוזשנים מהלייקרס, שבוא נגיד אם זה 100 אחוז ניצול מצב, אז זה יותר מ 40 נקודות. לא צריך לנצל עד הסוף, גם אף אחד לא מצפה... אבל יא אללה מה עשיתם עם כל ה 22 כדורים "ספייר" שהיו לכם?!
ללא ספק, מה שמעיד על כך זה הערב העגום של אוקור וויליאמס מהשלוש, בדרך כלל הידית שלהם עובדת ובאחוזים יפים, הערב שניהם עם 1-11 ביחד מהשלוש. אבל פרט לכך, אוקור ממשיך ביכולת נהדרת, אחרי מספרים יפים בסיום העונה הסדירה ובסדרה מול יוסטון, גם הערב הוא הבולט עם 21 נקודות ו-19 ריבאונדים, נכס.
אם לייקרס תנצח את השני זה די גמור לטעמי... לייקרס יכולה לגנוב משחק ביוטה ולסגור את הסיפור בבית...אבל יוטה זאת לא דנבר ואני מקווה שיודעים את זה בל.א.
בוסטון היו במצב לא פשוט, אותו המצב שהיו דאלאס בעונה שעברה. לקבוצה מהמקום השמיני אין כלל לחץ או ציפיות ממנה, אין להם מה להפסיד, הם משחקים משוחררים ונלחמים על סנסציה. מנגד הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בליגה מחוייבת לנצח, אם לא זה כישלון אטומי. זה אתגר גדול שבוסטון עברו, מבחן גדול לעצמם ועכשיו הם בעמדה קצת יותר נוחה לעמוד מול היריבות שלהם, כמעט כשווים מול שווים. מה שכן, זה הנחית עייפות מוקדמת על בוסטון בשלב הזה של הפלייאוף, זה היה שווה הרבה אנרגיות. ראינו כמה יוטה היו עייפים אחרי סדרה ארוכה מול הלייקרס במשחק מס 1.
קובי בראיינט משתלט על הפלייאוף הזה בקלות רבה. כבר אמרתי שהכל תלוי בו ולא משנה מול איזה שומר הוא משחק. הלייקרס לדעתי במצב העיניינים כרגע הפייבוריטית מס' 1.
ואיפה הוא היה בשלוש שנים האחרונות? אני חושב שזה יותר מקובי, זאת קבוצה שבנויה טוב מהמאמן ועד אחרון השחקנים בספסל.