שתי קבוצות השיגו לפנות בוקר את הניצחון הראשון שלהם העונה - ההיט והוויזארדס. הראשונה ניצחה את ניו-יורק ניקס בהפרש של שלוש נקודות בלבד ג'ייסון וויליאמס סיים עם 17 נקודות ו-5 אסיסטים, אודיניס הייסלם קלע 16 נקודות והוריד גם 16 ריבאונדים. שאקיל אוניל סיים עם 14 נקודות. אצל הניקס בלטו אדי קורי שסיים עם 19 נקודות ודייויד לי שסיים עם 14 בנקודות ובריבאונדים. וויזארדס כאמור גם כן השיגה לפנות בוקר את הניצחון הראשון שלהם העונה נגד ההוקס. משחק מצוין של אנטואן ג'יימסון קארון באטלר שסיימו עם 23 ו-24 בהתאמה. ג'יימסון הוריד גם 15 ריבאונדים. גילברט ארינאס סיים עם 18 נקודות באחוזים רעים. אצל ההוקס בלטו ג'ו ג'ונסון (22 נקודות), ג'וש סמית' (23 נקודות) ומארווין וויליאמס (20 נקודות ו-12 ריבאונדים). אגב, ההורנטס ממשיכים את פתיחת העונה הנפלאה שלהם עם ניצחון על הסיקסרס בהפרש של 21 נקודות.
http://www.ballineurope.com/funny-notes/dirk-a-licious/ למי שפספס את הקטע בחמישיות, וגם למי שלא ראה. קובי בראיינט, סטיב נאש ודירק נוביצקי כמו שמעולם לא תארתם! פשוט גדול. See Kobes really hot, but the Lakers are so wack, that kobe only passes to guards who pass it back. when kobe's in the zone no one can slow him down, except from young girls that he meets from out'a town. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
AI עם משחק ענק נותן ניצחון לא רע 122-100 לנאגטס על קליבלנד. משחק רע של ג'יימס. בכל מקרה, לכל אלה שיתחילו לפאר את השילוב בדנבר: משחק אחד בעונה, זה רק קצת יותר מאחוז מכלל המשחקים.
השילוב הזה כך או כך אליפות לא יביא, אבל פלייאוף לדנבר במערב החזק זה אכן היה הישג וישאר הישג. גם החברים של לירן (יוטה) פתחו בריצה, אבל הריצה של יוסטון מטריפה לי ת'חושים... יש איזה סיני אחד שכל הזמן משגע אותי כמה שהרוקטס טובים העונה... כושלאמאשלהם שיפסידו מעכשיו כל העונה מצידי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
ניו אורלינס עם עוד ניצחון, התחיל קל בסוף הפער קצת נסגר אבל בסופו של דבר 84-82 לצרעות על הנטס בחוץ. כריס פול עם 27 נק' ו7 אסיסטים, טייסון צ'נדלר הוסיף 14 ו12 ריבאונדי, פג'ה 12, ווסט 13 ופיטרסון 10. כל החמישייה בדאבל פיגרס.
יופי של משחקים אנחנו מקבלים בהמשך השבוע במערב: הלילה ס"א מאחרת את הלייקרס, בין רביעי לחמישי הרוקטס מארחים את הלייקרס, ולילה אחרי דאלאס מול סן אנטוניו. איזה יופי.
איזה מתח. מעניין איך נגמור את שני המשחקים בטקסס. שני הפסדים בכבוד? שתי תבוסות? הפסד בכבוד לרוקטס ותבוסה מול הספרס? הפוך? מאוד מעניין.
שרשמת את זה , ברגע הראשון הייתי משוכנע שאתה מדבר על איגודלה, לא יודע אבל AI תמיד נחקק לי בתור פילי. חוץ מזה הראן אנד גאן שלהם כבר הצליח לנצח את סאן אנטוניו בחוץ בפלייאוף(עזוב את מה שקרה אח"כ, כי בכל זאת סאן אנטוניו). אל תספיד אותם, משחק אחד לא אומר הרבה אבל הם יתנו יותר זה בטוח.
סאן אנטוניו בדרכם עשו זאת ללא יותר מידי קשיים. רוטציה ארוכה בספסל, מרבית השחקנים קולעים מעל ל 10 נקודות למעט פארקר שהוביל את החברים שלו עם 26 משלו. בלייקרס קובי רק 18 ופישר רק 6 נק' ו 0 אסיסטים.
למכירה! שחקן במצב טוב, מחזיק בשלוש טבעות אליפות ששאקיל לקח, קולע מדי ערב בדאבל-פיגרס. בעל מספר תופעות לוואי, כגון מרמור כאשר הקבוצה אינה זוכה בתארים, קושי למסור וקושי להתאפק בקרבת בחורות צעירות ממנו בעשור. נתחשבן אחר כך לגבי התמורה, רק שמישהו ייקח אותו. מוגש כשירות עבור הקורא סקוט סקיילס.
כמובן, מאיפה הגיעו לי אצבעות כפולות לראש רק אלוהים יודע. לגבי כל קבוצה בליגה-ממש לא. קבוצות מלוכדות ואיכותיות כמו סן אנטוניו, פיניקס, דאלאס יתרחקו ממנו כמו מאש. רק הפראיירים שרוצים אליפות כאן ועכשיו יקחו אותו. אה, ואתה צריך לעדכן את הטבלה בחתימה.