רק התחילה העונה אתם מדברים כבר?מישהו האמין שגולדן סטייס יגיעו לאן שהגיעו?לא...אי אפשר לדתע מה יקרה...אם שני שחקנים בלייקרס התעוררו וקובי יהיה קובי אולי םה יוכלו לעשות משהו ולהגיע לפלייאוף זאת לא מילה גסה...נחכה ונראה...אפשר להמר עד מחר..
ב- וואי נט מצוטטים את קוקוץ' מתוך ראיון שהעניק לעיתונות הקרואטית, בו הוא אומר שליגת האן בי איי חולה, הכדורסל מגעיל והשחקנים אנוכיים. אישית אני חושב שיש הרבה צדק בדבריו. לדוגמא: ז בהחלט משהו שרואים היום מהרבה שחקנים בעלי יכולות אישיות מפלצתיות אבל כידוע האן בי איי הוא כדורסל של אחד על אחד: לברון, אייברסון, קובי , כרמלו. כולים מנסים לחקות את ג'ורדן. בהחלט ניתן לראות שמאז כולם מחקים את מייקל. לכתבה המלאה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3469684,00.html
ממש לא מסכים עם הציטוט השני, דטרויט 2004 וסן אנטוניו הנוכחית הן קבוצות מאוד ממושמעות וטקטיות שאין בהן אף שחקן סוליסט אינדיבידואל. ממש לא חיקוי של ג'ורדן.
הלילה: אורלנדו-פיניקיס מה אתם אומרים? לדעתי אורלנדו פייבורטים,פיניקס בקושי ניצחו את מיאמי! אורלנדו פתחו מצוין ולדעתי יעלו השנה לפליאוף מאחד מחמשת המקומות הראשונים. הרבה תלוי בנאש לדעתי,אחרי כל הכסף שאורלנדו שפכו על רשארד לואיס אני מקווה שזה ישתלם להם, ביינתים נראה שכן!
הם יגיעו לפלייאוף אבל ישתחלו למקום שמינים או שביעי כמו שנה שעברה ופיניקיס/דאלאס/סאן אנטוניו יעפו אותם בסוויפ או שהלייקרס יגנבו משחק אחד זה לא משנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
איזה כיף היה לראות את יוטה הלילה מטיילת נגד ממפיס... פעם ראשונה שיצא לי לראות משחק שלם, שואו טיים אמיתי, משחק התקפה שתענוג לראות. בוזר פשוט רוצח, וויליאמס ללא ספק ממשיך בקו עלייה המטורף שלו, זה נגמר 118-94, לממפיס לא היה סיכוי החל מהרבע השני שיוטה לחצה על הגז. בוזר בלתי ניתן לעצירה בהתקפה, אם הוא לא יכול להיכנס לצבע אז הוא פשוט עושה ג'אמפ שוט וצולף... בלתי אפשרי לשמור עליו. 31 נקודות היו לו ו"רק" 7 ריבאונדים. וויליאמס עם עוד משחק מבריק, 20 נקודות ו-13 אסיסטים ואיך אפשר בלי קירלינקו, תענוג לראות את הרוסי משחק, לא יודע מה בדיוק קרה בקיץ אבל נראה שזה די מאחורה, 15 נקודות, 12 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 4 חטיפות, חסימה אחת. כיף.
פתיחת עונה נוראית של שיקאגו. אבל זה לא מה שימנע מהם להגיע לגמר, תסתכלו איך דאלאס ופיניקס פתחו את העונה שעברה.
למה הצחקת אותי? שיקאגו יכולה להגיע לגמר, זה לא שהמזרח חזק כל-כך (למרות שלדעתי הוא התחזק השנה). תגיד לי קבוצה אחרת שיכולה להגיע לגמר מהמזרח? מיאמי, או בשמה מלא מיאמי "דוויין ווייד" היט? הפיסטונס שנכשלו בשנים האחרונות? קליבלנד ולברון, שאני חושב שההישג שנה שעברה היה חד פעמי, והם לא קבוצה של גמר פלייאוף? היחידים שיכולים באמת לתת פייט לבולס לטעמי, הם הסלטיקס והנטס. לדעתי ניו ג'רזי תהיה הפתעה גדולה בפלייאוף, ועל בוסטון אין מה להרחיב, אבל מיתשהו לדעתי תבוא הנפילה, וכל האגו יתפרץ. שיקאגו רגילה לפתוח את העונה לא טוב, ואז לחזור כמו גדולה. יש לה גם את היכולות להגיע לגמר. עם שחקנים כמו בן גורדון, לואל דנג (אנדרייטד, אבל שחקן ענק), קירק היינריך, בן וואלאס (אמנם לא משחזר את היכולות מהפיסטונס, אבל נותן את התפוקה הקבועה כל משחק, ובעיקר הרבה מאסה מתחת לסל), תומאס וג'ו סמית שיתנו את התוספת. מה שבטוח, שיקאגו בהחלט יכולה וצריכה להגיע לגמר מזרח, והזלזול שלך ממש טיפשי.
רואים שאתה די צעיר בעסק הזה, כי אם לא, היית שם לב איך סן אנטוניו לקחו את האליפות אחרי תחילת עונה גרועה ביותר. לא משווה את שיקאגו לסן אנטוניו, אבל פתיחת עונה לא אומרת שום דבר, הם יעשו את הסוויץ' עוד מעט, יקח זמן אבל זה יקרה. אין לאף קבוצה במזרח סגל עמוק וחזק כמו של שיקאגו (מצד שני אין לאף קבוצה טריו כמו של בוסטון - אבל בשביל להגיע רחוק צריך יותר מ3 שחקנים מעולים, אין להם סגל והשחקנים לא יחזיקו עונה שלמה). אין קבוצה במזרח עם שחקן כמו נוצ'יוני בספסל.
לא נכון, אם נגיע (ואני מדגיש את האם) אז רוב הסיכויים שנצא נגד דאלאס/סן אנטוניו/פיניקס/יוטה וכל ארבעת הקבוצות האלו יעברו אותנו בסוויפ. אם נפגוש קבוצה כמו יוסטון אני מאמין שזה לא יהיה סוויפ, אבל כמובן שלדעתי לא נעבור. חוץ מזה, אני ממש לא בטוח אם הלייקרס השנה יגיעו בכלל לפלייאוף. השנה יש הרבה קבוצות חזקות במזרח שיכולות לתפוס את מקומה של הלייקרס בפלייאוף. קבוצות כמו ניו-אורלינס שבינתיים מאוד מרשימה יכולה לעשות את זה, וגולדן סטייט שאמנם פתחה את העונה בצורה רעה מאוד עם חמישה הפסדים, אבל אני מאמין שעוד מעט הכל יתחבר והם ימצאו את המקום בפלייאוף. האמת, שגם הקליפרס יכולים לעשות בעיות. בקיצור, עד שלא תהיה מהפכה ענקית בלייקרס שבראשו קובי עוזב, היא תמשיך להישאר קבוצה שיש לה הרבה סיכויים לא להיות בפלייאוף. אליפות? לא בשנים הקרובות. לאול דנג וגורדון על קובי...חלום! חבל שלא יתגשם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
לא קשור לצעיר אני לא צעיר בעסק הזה, שיקאגו פשוט אין לה את המשאבים, היא גם לא מתמודדת על האליפות כרגע. בלי קשר לתחילת עונה או לא אני לא רואה תסריט שהם מגיעים לגמר המזרח. חחח
אין לה את המשאבים? הסגל שלה הטוב ביותר במזרח, הם כבר 3 שנים עם אותו קבוצה (חוץ מוואלאס וטומאס), הם מחוברים מאוד. לואול דנג, בן גורדון, בן וואלאס, נוצ'יוני, טיירוס טומאס, קירק היינריך, זה סגל של גמר אן בי איי (שהם במזרח כמובן). שהפלייאוף יגיע בוסטון כבר תהיה סחוטה מהסיבה הפשוטה שאין שם רוטציות ואין ספסל טוב.
אני לא יודע איך אפשר להיות כל כך בטוחים ולקבוע עובודות שכאלו על העתיד, בעיקר שהעבר לא מראה שכך הדבר ולא מאפשר להכניס את זה להיגיון הבריא שלי.