NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

1. SeRgInHo Member

אם הסאנס יתנו לוולבס את אמארה בתמורה לגארנט, אז הם פשוט יעשו 10 צעדים אחורה. זה ממש לא המהלך שיביא לסאנס את האליפות, כי אני עדיין לא רואה את גארנט מתמודד שווה בשווה מול TD הענק.
    אם הסאנס רוצים אליפות שיביאו כמה שומרים טובים, כי עם ראן אנד גאן אי אפשר לקחת אליפות.

2. itzik zohar #20 Member

גראנט יכול להתמודד עם טים דאנקן הענק הרבה הרבה יותר טוב מאשר אמרה ולדעתי דווקא זה מהלך שיכול להביא לסאנס אליפות וזה מהלך פשוט מצוין אם יהיה דבר כזה.
    גראנט שחקן הגנה פשוט מצוין, שחקן התקפה מצוין עוד יותר, מהיר, ריבאונדר הכי טוב בליגה והוא פשוט הפאוור פורוורד הכי טוב בליגה (טוב, עד שהפלייאוף מגיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/07
  3. A. Arshavin Member

אמארה הרבה יותר כישרוני ויש לו עוד הרבה יותר לתת, חוץ מזה, לדעתי הדרך לעצור את הספרס היא לעצוראת המנוע שלהם, טוני פארקר.

4. itzik zohar #20 Member

אמרה ממש לא יותר כישרוני אני מציע לך לראות משחקים של גראנט, אמרה זה שחקן שלדעתי יש לו בצבע הרבה יותר נוכחות אבל גראנט זה אול אראונד פלייר

5. A. Arshavin Member

אמארה לא מיצא חצי מהכישרון שיש לו, וכבר עכשיו הוא אחד הסנטרים הטובים ב-NBA. כמובן שגארנט יותר טוב ממנו, אבל אני מאמין שאמארה יעבור אותו, בכל מקרה, טרייד לא חכם של פיניקס, אם הוא יתרחש בסופו של דבר.

6. SeRgInHo Member

גארנט הוא מסוג השחקנים כמו מקגריידי. שחקן שואו טיים מצוין, שתמיד מראים את הביצועים שלו בטופ 10, תמיד משתתף באול סטאר, אבל מעבר לזה..? נאדה.
    שחקן שרק פעם אחת בקריירה שלו (ואם אני לא טועה הוא כבר בן 31) עבר סידרה בפלייאוף, וגם זה הרבה בזכות סם קאסל הענק...
    אני מעדיף את טימי על רגל אחת מאשר גארנט בכושר שיא.
    איפה הוא ואיפה TD האגדי...

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/07
  7. samoel Member

סרג' לקח לי את רוב התוכן בהודעה, אבל אני אחזק את הנקודה שלו, גארנט לא הביא כלום בנתיים, איזה אינטרס יש להביא שחקן שמבוגר ב-7 שנים שהנוכחות שלו בצבע נמוכה מזו של זה שאמור ללכת ?

עוד דבר, למה אתם מתקשקשים פה, שמישהו יביא דיווח רציני במקום להעלות אופציות זה נראה חובבני וסתם בשביל לנפח את הדיוןם ומונה ההודעות, נכון אני לא חייב להשתתף בזה אם אני לא רוצה, אבל כדאי שנעשה מהדיון הזה משהו אפקטיבי אחרת יהיה קשה לשמור על תואר דיון השנה(וכן אני יודע שהעונה עוד לא התחילה ורק אז באמת הדיון יראה את הפוטנציאל האמיתי, כרגע אנחנו רק גורעים מרמתו, עדיף להשאיר על אש קטנה, ואני מבין את כל האנשים שהליגה כ"כ חסרה להם בימים אלו של שיעמום ואוקטובר נראה רחוק מתמיד.)

8. itzik zohar #20 Member

http://sports.walla.co.il/?w=/175/1145290
    למה בוסטון כל כך רודפים אחרי גראנט? ידוע שתמורתו הם יצטרכו לוותר על הרבה דברים. ואם הם מתכוונים לתת את ג'פרסון תמורת גראנט, אפילו סתם ככה רק בטרייד, לדעתי הם יוצאים פראיירים. גפרסון פאוור צעיר שנתן בעונה שעברה עונה מצויינת והוא צפוי לתת העונה עונת פריצה, יש לו משחקים מטורפים לפעמים. לבוסטון אסור לשחרר אותו הוא יכול לבנות שם קבוצה אדירה בעזרת ניהול נכון.

9. Barcelona Member

אתה מודע לכך שאם גארנט מגיע, 60% מהחמישיה שלהם תהיה סופרסטארים? אתה חושב שאכפת להם מג'פרסון?

10. Barrel Roll Member

פירס אלן וגארנט? הייתי משלם כדי לראות את זה.

11. itzik zohar #20 Member

סופרסטארים בגיל העמידה, דבר כזה יספיק לפלייאוף אחד, לגמר מערב, יכול להיות שגם לגמר כללי, אבל לאליפות? ממש ממש לא.

12. Barcelona Member

גיל עמידה? אה?

לא הבנתי.

13. itzik zohar #20 Member

יעני כבר זקנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

14. Barcelona Member

OMG. אני יודע מה זה גיל העמידה.

תסביר בבקשה למה הם בגיל הזה, במיוחד שהם עדיין נותנים ממוצעים טובים ומשחקים מעולה.

15. itzik zohar #20 Member

סתם משהו שאני אוהב להגיד. אבל ברצינות, אלה שחקנים שיכולים לתת עונה מהסרטים, אבל בתאכלס, כמה זמן כבר בוסטון יכולה להחזיק עם הסופרסטארים האלה? וגם אל תפסול ישר את ג'פרסון, הוא פשוט חיה רעה, בטח שלא כמו KG אבל לדעתי עדיף ג'פרסון בן 22 מאשר KG בן 32. הקבוצה שיש לבוסטון כרגע לדעתי, יכולה לעשות דברים מאוד יפים, גם בעוד שנתיים, אם ינהלו נכון את הקבוצה כמובן, יש להם צעירים כשרוניים מאוד, ועוד שחקנים עם ניסיון כמו פירס ואלן. חבל להרוס את כל העתיד של המועדון עם הבאת קווין גראנט במקום 3 שחקנים צעירים ומוכשרים שכמו שאמרו שם אלה טלפייר\רונדו וג'פרסון. פשוט חבל...