אם אתה יודע לבחור נכון גם בחירה 26 יכולה מדי פעם להיות בחירה מדהימה,לא מעט כוכבים בליגה לא נבחרו אפילו ב-10 הראשונים.
ועדיין שאר הבחירות הם בחירות של שחקנים מצוינים. בדראפט הזה, גם אם אתה לא יודע לבחור נכון, יוצא שחקן מצוין.
ראיתי אותם והם סופרסטארים, זה ממש לא אומר שלא יצאו עוד סופרסטארים מהדראפט הזה. מתי ארינאס נבחר? דוראנט ואודן זה הבאנקר של הדראפט אבל יש את הרפורד, רייט וקונלי שיש להם פוטנציאל להיות אולסטארים
הקבוצות צריכות סופרסטאר עכשיו ומייד, בסגנון של לברון. רק דוראנט ואודן יביאו לו דבר כזה כבר בשנתיים-שלוש הבאות. אם הכל ילך כשורה, הם יביאו, כל אחד, הקבוצה שלו לפלייאוף.
יש לי תחושה שאודן לא יהיה כמו שמצפים ממנו. דרך אגב המצב הבריאותי של אודן בעייתי מאוד, אשתקד הוא שבר את המרפק ביד ימין, םציעה שמגבילה אותו עד עכשיו. בנוסף דובר על דיסק בעייתי בגב, דבר שעשוי להוביל לבעיות כרוניות בהמשך הדרך. ואם כל זה לא מספיק, גם הברכיים שלו לא הכי עמידות ועשויות לקרוס תחת העומס של ה-NBA.
עם כל הכבוד לאודן ודורנאט אני רק רוצה להזכיר לכולם שהם אל עשו כלום במכללות והאלופים הם הרפורד ברואר ונואה. אז ככה שדי ברור שסופרסטאר אחד לא יספיק כדי להביא אליפות או אפילו להיכנס לפלייאוף גם לברון כמדומני לא נכנס לפלייאוף בשנה הראשונה. לכן , צריך להעריך מאוד מאוד את הטריידים החכמים של סיאטל ופורטלנד שגם בנו קצת. וכאן סרג' צודק נכנס את עניין המאמן. ראו את דטרויט של סונדרס ודטרויט של לארי בראון. אני רק רוצה להזכיר לכם את דראפט 96 שהיה מאוד חזק. ויחד עם זה של השנה זה של 2003 ואחד בשנות ה- 80 (84, נדמה לי של ג'ורדן סטוקטון ברקלי והלאג'ואן, אם אני טועה תזכירו לי אני מצטער הרגע קמתי לא טורח לבדוק) מועמדים לדראפטים החזקים בהיסטוריה ככה שויתור על מקום 5 הוא טפשי דבילי ולא מובן כלל כמו גם הויתור על ברנדן רייט של שארלוט. סתם דוגמאות: קובי בריאנט 13 נאש 15 ג'רמיין אוניל 17 אילגאוסקאס 20 אלן 5 אלו חלק מהבחירות של דראפט 96. ועכשיו אני רוצה לראות מישהו שיגיד שבחירה 5 היא לא עמוקה מספיק כשכל האופציות לפניך (למעט אלה שנבחרו אבל ספק אם זה כל כך משנה , נכון אודן הוא משהו מיוחד אבל אודן לא הביא כלום כמו כרגע כרמלו אנתוני וריי אלן ועוד כמה שחקנים שאפילו אליפות האזור אין להם,לכן לא נקבתי בשמותיהם של לברון ושל אייברסון )
טוב חבר'ה חבר'ה, חלאס... הדראפט היה עמוס בכישרונות. קראתי שאארון אפאלו שנבחר במקום 27 ע"י דטרויט, היה השחקן הכי טוב ב-NCAA וציפו לו מקום בטופ 12-13, פורטלנד בחרה במקום ה-42 את דרק באיירס, שחקן שהיה צפוי להיבחר בטופ 20. אתם מבינים את העומק שהיה בדראפט הזה? אני ממש לא הופתע אם השנתון הזה יהיה הרבה יותר טוב מ-2003. בחירה מס' 5 זאת בהחלט ברכה והיה אפשר לעשות איתה הרבה דברים חכמים. במקום זה אוהדי בוסטון יקבלו בעונה הבאה הרבה הפצצות משלוש אבל מעט מאד כדורסל יעיל ולא יותר מ-30 ניצחונות.
בוסטון יצאה מרוויחה דווקא, ריי אלן, פול פירס ואל ג'פרסון שחקנים מצויינים שבמזרח החלש יכולים לדחוף את בוסטון לפלייאוף. דלונטה ווסט רכז בינוני לפי מה שראיתי ממנו, צ'רביאק שחקן שבלי שלשות אין לו כלום ואת גרין אני לא מכיר. בוסטון רוצים פלייאוף והטרייד הזה מאוד במקום. אני לא מתאר מה היה קורה אם הם היו בוחרים בדראפט במקום הראשון, כי אודן בדיוק משלים את ההרכב של בוסטון, ואודן עם בוסטון יכול להגיע לגמר מזרח בקלות.
אגב, אם שארלוט תצליח להחתים מחדש את וואלאס, שימו לב לרביעיה המובילה שלה: פלטון, ג'יי ריץ', ג'ראלד, אוקאפור. בכלל לא רע. לא חושב שזה יספיק לפלייאוף (בעיקר בגלל ספסל חלש) אבל היא בהחלט יכולה להיות אחת הקבוצות המהנות בליגה.
סרגיי ממש לא מסכים איתך. אחלה קלעי, אבל נעלם במאני-טיים, ויציבות לא ממש החלק החזק שלו. דוראנט לדעתי 2 רמות, לפחות, מעליו. כבר בעונה הראשונה שלו, 26 נקודות ממוצע למשחק, איפה נברא כזה דבר במכללות?! לגבי הנתונים שלו- קולע בלי הכרה מכל הטווחים, אתלט ברמות מדהימות, שומר טוב, גובה מצויין(2.10) לחצי פינה. החיסרון היחידי שלו, זה שהוא מעט צנום. ובכול זאת, מדובר במי שגרף את כל התארים האישיים במכללות, 6 במספר. לגבי מי שאמר שאודן יכול להוליך לגמר האיזורי- דברים כאלה אי אפשר לדעת. בעיקרון הוא עדיין סנטר בבנייה, הוא צריך לשפר את התנועות שלו עם הגב לסל, וליצור ארסנל קטלני, כמו של דאנקן, למשל, וגם להתרגל לחזור ליד ימין שהחלימה מהפציעה. הוא קיבל במה שהעיפו את ראנדולף וגבוה צעיר(פריי), ויש קו אחורי לא רע עם ברנדון, רוי וסטיב פרנסיס, אבל אני לא יודע אם זה מספיק. אולי לפליאוף, לא חושב שמעבר לזה. ובטח לא צריך לצאת בהצהרות לגמר איזורי. לא לטעמי לפחות. אני לא יודע מה איתך, אני מעדיף את טלפייר רכז. הוא מהיר כמו שד, אתלט, חדירות חתוליות, שחקן מעולה. צריך לשפר את הקליעה, 40% זה עדיין לא מספיק טוב. לגבי מינסוטה- ראשית, לדעתי KG יעבור בסופו של דבר בטרייד, מדברים על זה שזה ממש קרוב(המעבר), ושפשוט נמאס לו. אני מבין אותו. אם תיהיה הפתעה והוא ישאר בסופו של דבר, עדיין קשה לי להאמין שפוי יכול להצעיד קבוצה לפליאוף. סה"כ לרוקי הוא היה מעל הממוצע בעונה העונה, אבל יותר מזה? פליאוף? קשה לי להאמין. הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו, זה אם ביג טיקט ממש יתעלה על עצמו. זהו להיום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx