NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

1. Barrel Roll Member

מה גם שפרנסיס לא מראה כלום מאז שהגיע לניקס(טוב חוץ מבאזר ביטר מול וושינגטון,ארר), אין לי מה מושג מה פשר הטרייד הזה, יכלו לקבל עסקה הרבה יותר טובה על ראנדולף במקום אחר. בכל מקרה כמו שאמרתי זה עסקה טובה לניו יורק.

אגב גם פריי עבר לבלייזרס, שיוסיף להם כוח מהספסל

2. Barcelona Member

פריי זה פצצת כישרון, שפציעות לא מעטות שלו העונה עצרו את ההתקדמות שלו. אני לא יודע איך הוא ישתלב בחמישיה, אם בכלל - אבל הוא יכול להוות אקס פקטור מעולה. משהו כמו שרון ששון במכבי, רק יותר בתוך הצבע.

3. itzik zohar #20 Member

השושלת של פורטלנד? נראה לי שאנשים קצת הגזימו עם כל התארים האלה לפורטלנד על בחירתה הראשונה. עם כל הכבוד לפורטלנד, שיקאגו לפני 3 שנים הייתה עם גורדון, דנג והיינריך, שהם ממש לא פחות מהשחקנים הצעירים של הבלייזרס (טוב, חוץ מאודן כמובן). השנה הם עשו קפיצת מדרגה אדירה ועדיין הקבוצה לא מצויינת. לא אומר שזהו אין סיכוי לשושלת של הבולס אבל יהיה סיכוי רק אם הם ימצאו רכש טוב כמו גראנט או בראיינט. בקיצור, יש לפורטלנד עוד הרבה הרבה להתחזק בשביל לדבר שם על שושלת ובכלל בשביל לדבר שם על איזה גמר מערב.
    ושלא תבינו אותי לא נכון, פורטלנד יצאה המרוויחה הגדולה ביותר של הדראפט הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/07
  4. MHFC Member

פורטלנד היא המורווחת הגדולה של הדראפט הזה לטעמי.
    לא פחות מ-7 בחירות דראפט לקחה פורטלנד; גרג אודן (בחירה מספר 1), רודי פרננדז (בחירה מספר 24, הועבר מהסאנס אל הבלייזרס), . פייטרי קופונאן (בחירה מספר 30, הועבר מהסיקסרס אל הבלייזרס), ובנוסף לשלושתם שנבחרו בסיבוב הראשון, תוסיפו עוד 4 בחירות שנבחרו בסיבוב ה-4.
    עוד 2 שחקנים חדשים לפורטלנד הם סטיב פרנסיס וצ'אנינג פריי, לאחר שהגיעו בטרייד מהניקס שקיבלו בתמורה את זאק ראנדולף, דן דיקאו ופרד ג'ונס.
    פשוט שינוי תמונה אצל פורטלנד, יהיה מעניין לעקוב אחריהם בעונה הבאה.

הקבוצה החביבה עליי, יוסטון, בחרה את אהרון ברוקס (בחירה מספר 26).
    אני די מרוצה מהמלך מכיוון שזה שברוקס יתן גיבוי לאלסטון, כי העונה לא היה ממש גיבוי, שנית ממה שראיתי מברוקס די התרשמתי, הוא מאוד מזכיר לי את וויל ביינום בסגנון המשחק שלו, נמוך, זריז מאוד, לוקח עליו את האחריות, חודר הרבה פנימה, קלעי משלוש, מאוד מזכיר את ביינום.
    ועוד גארד שיוסטון קיבלה בטרייד הוא בראד ניולי מאורלנדו בחירה מספר 54, אורלנדו בתמורה קיבלו כסף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/07
  5. Barcelona Member

אל תשכח שיש את מייק ג'יימס (חוזר אחרי 4 שנים נראה לי...), שירצה להוכיח שהעונה הטובה (אינדוידואלית כמובן) ברפטורס לפני שנתיים לא הייתה הבלחה חד פעמית, אחרי העונה הסרוחה שלו בטימברוולבס.

6. פול סקולס Member

הדיבורים על שושלת עתידית של פורטלנד לא במקום.

ניסיון הוא שם המשחק. תשאלו את סאן-אנטוניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

7. SeRgInHo Member

מישהו אמר שהבלייזרס הולכים להיות שושלת? אמרתי שיש מצב שזה יבוא אם יביאו את האדם המתאים לקווים, והכל יתחבר כמו שצריך, כי כמות כזאת של שחקנים אדירים בקבוצה אחת אני באמת שלא זוכר.
    עם כל הכבוד להיינריך, גורדון ודנג, ההבדל בינם לבין אודן הוא ששלושת הראשונים הם "רק" שחקנים מצוינים, ואודן זה שחקן פרנשייז כמו שאקיל, מג'יק, האקים, לברון ודומיהם...
    אז הם בדרך הנכונה, נפטרו מכל הזבל שהיה להם והביאו שחקנים אדירים (וצעירים) כמעט לכל העמדות.
    ג'ק, רוי, אלדרידג', פרנסיס, אודן, פריי, אאוטלאו, מגלור...איזה כישרונות, איזה שמות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/07
  8. Barcelona Member

לא יודע מה אתכם, הקבוצה הזו מעניינת אותי רק בגלל אודן (הכוח), רוי (כישרון) וטראביס אאוטלו, שכל דאנק שלו יכול לשבור קיר.

אני מקווה לראות הרבה מהקבוצה הזו אפילו שאני אהיה על ירוק זית...

9. King Kenny Member

שושלת עתידית.

10. SeRgInHo Member

אתייחס קצת לטרידים:

דבר ראשון, מה בוסטון חושבים לעצמם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx לתת את הבחירה החמישית, את דלונטה ווסט ואת שרביאק (טוב, האחרון לא אבידה גדולה) תמורת אלן? עם כל הכבוד לאלן, שהוא ללא ספק אחד השוטרים הטובים בליגה, הוא בן 31 כבר, אסור היה לוותר על חצי קבוצה תמורתו, מה גם שיש לבוסטון שחקן שיושב בול על העמדה של אלן, פול פירס שמו. פשוט התנהלות גרועה של איינג', בוסטון בדרך עוד יותר למתה. פינטזו שם לפני הלוטרי על אודן ודורנט, ובסוף נשארו עם הזין ביד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    סיאטל בכל מקרה התחזקו מצוין.
    את הרוקי אמנם אני לא מכיר, אבל בחירה חמישית מדראפט כזה ענק לא יכולה להיות גרועה. ווסט רכז מאד מבטיח, ושרביאק שוטר לא רע. אם ישאירו שם את לואיס ויביאו שחקן טוב לצבע, סיאטל מועמדים רציניים להגיע לפלייאוף.

את ההחתמה של ניקס (רנדולף) אני לא יודע איך לאכול. מצד אחד רנדולף באמת שחקן מצוין, אבל מצד שני די פרובלמטי ועם חוזה סופר שמן מאד עד 2011. חיזוק מצוין בצבע, אבל יש גם הרבה מינוסים... על דיקאו וג'ונס אני לא אדבר ברשותכם, כי אין טעם...
    אני עדיין פסימי מאד מאד לגבי העתיד של הניקס, ולדעתי העונה הזאת תהיה לא יותר טובה מהעונה שעברה (כנון לרגע זה).
    פורטלנד הרוויחה עוד גבוה כישרוני, אבל פרנסיס פשוט מיותר. יש את ג'ק וברנדון, איפה יכנס פרנסיס עם האגו שלו? הרגשה שלי ששום דבר עוד לא גמור, ופורטלנד ינסו להעביר אותו בטרייד ולהמשיך לבנות את הקבוצה.

לסיום הטרייד בין ג"ס ושארלוט ממש לא מובן. ג'יי ריץ'? דווקא ג'יי ריץ'? למה? נתן עונה רגילה טובה מאד ובפלייאוף הוא היה פשוט מצוין, לא יודע, מוזר מאד הטרייד הזה. חיזוק מצוין לשארלוט. בג"ס נראה מה הברנדון רייט הזה שווה.

עכשיו לחכות ל-31 באוקאטבר עד שהעונה תתחיל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

11. Barrel Roll Member

בוסטון התבאסו שהם לא קיבלו בחירה גבוהה השנה, אז הם רצו לעשות קצת רעש עם אלן.

אגב פול פירס לא בעמדה של אלן, הוא גם יכול לשחק 3. רונדו 1 אלן 2 ופירס 3

שתי קלעים מטורפים בקבוצה אחת, לפחות שיעשו הצגה לקהל המשועמם של בוסטון.

12. King Kenny Member

בחירה 5 זאת לא בחירה גבוהה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

13. Barcelona Member

כשאתה לא מקבל את אודן ודוראנט, זו חרא של בחירה. הם ציפו לאולסטאר, וקיבלו במקרה הטוב שחקן חיזוק טוב.

14. itzik zohar #20 Member

שחקן חיזוק? יש שחקנים שנבחרים בסוף סיבוב שני והם נחשבים אחרי שנה כבר לשחקנים מעולים, ובדראפט הזה, גם מהסיבוב השלישי יכול לצאת לך כוכב. בטח שהם מבואסים, אבל זה מה שקורה לקבוצת לוטרי. שילמדו מהטעויות ויתחילו לשחק כדורסל, פורטלנד שנה שעברה נלחמה ונלחמה ו...מקום ראשון בדראפט. בקשר לשושלת העתידית של פורטלנד, גם עם פופוביץ' על הקווים עם סגל כזה הם לא לוקחים אליפות. יש להם עוד הרבה מה לשפר, הניהול שלהם נכון, זה כן, אבל חסר להם שחקן עם ניסיון בקבוצה, לא לוקחים אליפות עם הרכב כזה שכולם יצאו מן המכללות, חוץ מפרנסיס כמובן, אבל יש לו אגו גדול מדי מכדי להוביל קבוצה כמו פורטלנד. למרות שזו החתמה מצויינת לדעתי.

15. King Kenny Member

מקום חמישי בדראפט כזה עמוק, זו מתנה.