NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אז זהו, שהלייקרס לא צריכים שחקן ברמה של בראיינט, כי עם כוכבים לא לוקחים אליפות (או שלוקחים באופן חד פעמי ואחרי זה חוזרים לדשדש, כמו מיאמי). לניקס יש את סטפן מרבורי, ואם ג'קסון יצליח להוריד ממנו את בעיות המשמעת זה רווח נקי ללייקרס. אבל הכל דיבורים באוויר, אני יותר ממשוכנע שקובי יעשה פרסה ויישאר, והיחצ"ן שלו יפרסם בכל העיתונים כמה הקבוצה חשובה לו.

2. Gustavo Boccoli Member

אני שמעתי על משהו כמו קרופורד, פריי ועוד שחקן. אם אני לא טועה זה דיויד לי. זה טרייד שלדעתי מאוד משתלם להם. הם מקבלים את פריי ואת לי, שני פורוורדים מצויינים סופר פוטנציאלים, ואת קרופורד שיכול להחליף את קובי. בסה''כ טרייד טוב, מפנה להם גם מקום בתקרה. אם הם יצליחו לדחוף לקובי גם את קוואמי בראון, אז לדעתי עוד יותר טוב.

3. itzik zohar #20 Member

לייקרס בתמורה חייבים לחשוב על מארבורי קודם כדי שיהיה להם רכז,אחרי זה על דייויד לי בשביל סנטר(הוא סנטר, כן?),ואז על מס' 2 או 3, אם הם מביאים אחרי מארבורי את קרופורד או פרנסיס, קבוצה לגיטימית לפלייאוף:

דייויד לי
    לאמאר אודום
    לוק וולטון
    סטיב פרנסיס\ג'אמל קרופורד
    סטפן מארבורי

זה הרכב פשוט גדול,והם גם יכולים לחשוב על תחליף לאודום או לי, איזה פאוור הגנתי יותר מלאמאר שאין אצלו הגנה.

4. Gustavo Boccoli Member

מארבורי? למה שוב להביא שחקן בעייתי שהורס? ועוד כשנפטרו כבר מאחד כזה. אולי זה הרכב פלייאוף ואולי לא, אבל תכלס, לניקס לא היה הרכב פלייאוף השנה ובעונה הקודמת? לאן הגיעו? לייקרס ממש לא צריכים את מארבורי, זה סרטן אחר בקבוצה.

5. Barrel Roll Member

דיוויד לי הוא 4

והם חייבים להעיף את אודום מהקבוצה, אודום שחקן נהדר.. אבל לא תרם כלום. נראה כאילו הוא לא נהנה מהמשחק בעיר המלאכים.

אם בסופו של דבר קובי ירצה טרייד,מה שאני לא מאמין שיקרה
    אז הם צריכים להביא 5 שחקנים עבורו ועבור אודום, שאחד מהם חייב להיות מפלצת, כמו גארנט או גאסול. אל תשכחו שבסנטר יש להם את ביינום שאמור להיות סנטר דומיננטי מאוד בשנים הקרובות. בסך הכל- לאבד את קובי לא יהיה אבידה כל כך גדולה אם השחקנים הנכונים יבואו, אבל אסור לסמוך על קופצא'ק.
    וגם בלי קופצ'אק, אני רוצה שקובי יישאר ויסיים את הקריירה בלייקרס, כמו ששחקנים גדולים אמורים לעשות.
    אבל אודום הביתה.

6. itzik zohar #20 Member

שמע הבעיה שלהם ברכז פשוט ענקית, סמוש יכול להביא פתאום עונה עם ממוצעים גדולים,אבל הוא כל כך לא יציב וגם אין מה לעשות,הוא לא מספיק טוב.
    מארבורי שחקן עם אגו גדול, אבל עדיף אותו מאשר סמוש פארקר, מה גם שאם הם יביאו אותו ביחד עם לי וקרופורד או פרנסיס כמו שאמרתי,זה לא יהיה הרכב הכוכבים שהיה לניו יורק,הרכב שיותר חכם ויכול יותר להצליח לדעתי.
    לי 4,אז הטרייד דווקא לדעתי יש לו פוטנציאל גדול להצליח,וזה כי לי הוא פאוור לא רע בכלל,והם יכולים לעשות טרייד עם אודום בעד סנטר לא רע בכלל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/07
  7. Barcelona Member

אם הטרייד הזה בין ניו יורק ללייקרס אכן יקרה, וצ'ונסי יחליט שבא לו לבלות קצת ב LA...יאמי.

8. SeRgInHo Member

אסור בשום אופן ללייקרס להביא את מארבורי, זה פשוט מתכון להרס עצמי.
    חוץ מזה אתם זוכרים, שתמיד כשמארבורי עזב איזשהי קבוצה, היא פתאום התחלה לפרוח (מינסוטה, ניו ג'רזי, פיניקס. ניו יורק בתור?)?

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא ידעתי אם להציג זאת כאן או בדיון של הכדורסל הישראלי, אבל ערוץ הספורט שייכו זאת לכדורסל עולמי, לכן:

דיויד בלאט לסיאטל?

יכול להיות נהדר...

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  10. SeRgInHo Member

כמאמן ראשי?! אין סיכוי שייתנו לו כבר עכשיו. קודם כל הוא צריך לעבוד כעוזר תחת איזה מאמן מנוסה. אבל פוטנציאל יש, ללא ספק...

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא יודע סרגיי. ב NBA יש כל כך הרבה מאמני סוג ז' שדיויד זה מציאה לדעתי. להזכיר לך כמה פעמיים היו בליגה מינויים של מאמנים צעירים שרק פרשו מכדורסל ובאו לנסות את מזלם על הקווים? היו פעמיים שזה הצליח והיו פעמיים שכמובן לא. בכל מקרה בלאט מנוסה מספיק וטוב נכון לעכשיו ממחצית מאמני ה NBA לפחות.

12. Dimitar Berbatov Member

גם אני חושב שקודם כל הוא צריך להתבשל בתור עוזר מאמן ואז להיות מאמן ראשי. מה שכן אני מקווה מאוד שבלאט יאמן ב-NBA מאמן מצוין שאני מאוד אוהב. אגב גם אם הסוניקס רוצים אותו בתור מאמן ראשי, איך הוא ישתחרר מאפס פילזן? יש לו סעיף כזה בחוזה?

13. Gustavo Boccoli Member

מישהו יודע על שידור של הדראפט בין חמישי לשישי?

14. SeRgInHo Member

כן, אבל אתה יודע, ב-NBA זה הולך כמו באנגליה...אם היית שחקן גדול, אז בקלות אתה יכול לקבל את המשרה היוקרתית (ויוקרתית פחות) במדינה, כמו שקרה עם הודל וקיגאן בזמנו, שכשחקנים היו גדולים ללא ספק, אבל מאמנים אפסים גמורים ללא שום ניסיון, ובכל זאת נתנו להם את הנבחרת...
    קשה לי לאהמין שאחת הקבוצות תיקח את בלאט כמאמן ראשי. הוא לא היה שחקן גדול (אם בכלל, אני לא יודע), הוא לא אימן לא במכללות, ולא בארה"ב בכלל, כך שהוא בא מבחוץ אפשר להגיד, ובאן בי איי לא לוקחים מאמנים כאלה. ברור שהוא יותר טוב מחצי מאמנים בליגה, אבל שם זה לא הולך ככה. קודם הוא צריך להשתפשף תחת איזה מאמן (ועדיף מאמן מנוסה), ורק אז אולי אחת הקבוצות תיתן לו את משרת המאמן הראשי.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כמובן שהמעמד שלו והחוסר בהכרה שיש לו (אין לו) בארה"ב היא הבעיה העיקרית. אבל תסכים איתי שהוא טוב ממחצית מאמני הליגה, ואם היה להם קצת שכל היו נותנים לו את השרביט בקבוצה כלשהי. לא לשכוח שיש כבר מאמנים אירופיים בליגה, ודיויד הוא אמרקאי יותר מהם גם בשפה וגם במנטאליות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07