NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

1. -=Messi=- Member

אתה חושב שיש זמן לחישובים האלה, שלא נדבר שהסדרה בין מיאמי לדאלאס הייתה רגישה וסדרה צמודה מאוד...לא חושב שהם חושבים על זה

2. samoel Member

בטח שלא חושבים על זה למרות שזה עובר בראש אבל אומרים זה יכול לתת בטחון ממונטום ושאר ירקות והולכים עד המוות.

היום סן אנטוניו תוכיח לכולם ממה היא עשויה ושהמאמן של קליבלנד הוא ליצן איך אחרי משחק 1 הוא עדיין פותח עם יוז ואם הוא גם היום יפתח עם יוז הלוואי וסן אנטוניו יתנו לו סוויפ לפנים . זה פשוט בושה . אתה צריך ללכת עם השחקן החם(גיבסון, ו-ורז'או, נכון שאילגאוסקאס מנוסה ושחקן טוב אבל ורז'או כרגע יותר טוב ורואים את זה בבירור).

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אחד שזו הפעם הראשונה שהוא מגיב בדיון הNBA למרות שיש לו עניין,אני חייב להגיד שאני לא ממש רואה את קליבלנד חוזרת לעניינים כרגע למרות הביתיות היום בלילה.העבודה שהספרס עושים על לברון אדירה,הם משחקים כקבוצת הגנה מושלמת כשטוני פארקר מככב בהתקפה ומפרק את קליבלנד.המשחק היום לדעתי יכריע את הסדר,קשה לי להאמין שיש פה מישהו שמאמין שקליבלנד חוזרת מ3-0 ל4-3.

4. samoel Member

גם ההיבטוריה לא מאמינה חחח.. (0 מ- 82 נססיונות של קבוצות לחזור לא עלו בהצלחה אז אתה רוצה שעכשיו?)

תראו נשמע כאילו הסדרה מתחילה היום, כאילו שני הנצחונות היו לפרוטוקול כי הם היו בטקסס אז להזכירכם יש לקליבלנד לפחות עוד משחק אחד שמה לפני שהם יוכלו להיות אלופים(פחחחח) נוסיף לזה שהם עוד לא הראו ניצוצות של אפשרות לנצח. ואני מאמין שאנחנו הולכים לכיוו 4:1 (כפי שאגב אני וסרג' צפינו, טפו טפו לא לנאכס) כשג'יימס ילחם על הכבוד במשחק הבא היום לדעתי עוד ניצחון קליל לספרס (פחות מהשניים הקודמים אבל הם מה לעשות, עם מאמן על הקוים לא כמו הקבוצה הפראיירית שלי).

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הכל טוב ויפה. הספרס פייבוריטים ברורים, הם טובים יותר כמעט בכל עמדה, הספסל עמוק יותר, הניסיון רב יותר, אך רק אל תגיד לי קליל. קליבלנד הולכים לתת פייט גם אם הם יפסידו בסופו וגם אם לא. קליבלנד יורקים דם כל משחק, ודווקא הם מנצלים את הביותיות אולי טוב מכולם. פרייבוריטים כן, קליל אין.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא אמר שהם לא מתאמצים או לא יורקים דם,אבל כשאתה רואה מה הפסרס עשו להם אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שזה נראה כמעט קל עבור הלבנים.

7. samoel Member

ברור שאף משחק לא קל מדובר במקצוענים ושחקנים מדהימים (ג'יימס, וגיבסון בכושר נפלא, אבל הוא לא מקבל דקות חחח.. ). אבל בחייך סן אנטוניו לא בליגה של הליגה הזאת כשמדובר בפלייאוף. בטח כשמדובר בקליבלנד. גרג פשוט אוניברסיטה שלמה של כדורסל פשוט כיף לראות קבוצה שנשלטת ככה ע"י מאמן כמו שצריך(כן מצאתי דברים חיוביין בסן אנטוניו אני מודה אחרי שדיי קברתי אותם בכל הזדמנות שנתנה לי על אפורות יתר. טוב שהסדרה הזאת לא נגד דטרויט יקרתי ככה אני רוא בראש פתוח כחובב כדורסל לכל דבר).

אוקיי קליל זה לא יהיה מרוצה? משחק רגיל שלהם יביא עוד ניצחון (אלא אם כן מייק מתכנן לנו הפתעה , וזה לא נראה ככה, גם משחק גדול של לברון אולי יציל את האנייה מטבעיה -איזה אניה במקרה הטוב יאכטה- אני בספק, וחוץ מזה אמרתי שזה יקרה במשחק הבא ולא בזה אז למה לי לנסות לשנות את מה שאמרתי זה מה שאני חושב שיהיה).

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סלע זה יהיה קליל... הולך להיות פה סוויפ קליל... דטרויט נתנו לקליבלנד מתנה שאין לי הסברים אליה ובגלל דטרויט קיבלנו גמר משעמם בלי שום טיפת מתח, קליבלנד לא יכולים על סן אנטוניו. אולי אולי אולי אולי יגנבו איזה משחק אחד בבית, לא יותר מזה. סן אנטוניו אוכלים אותם בלי מלח.

9. Tony Adams Member

איי איי איי, מייק בראון פשוט לא יודע ללמוד מטעויות.
    עוד פעם הוא מספסל את לברון, ועוד פעם הוא מקבל על זה בראש. ריצת 10:0 של הספרס בסיום הרבע, כשרק פאבלוביץ' מחזיק את הקאבס כשלברון בחוץ.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

וואו, כמה שמשחק כדורסל יכול להיות כל כך גרוע.

11. אבו Member

ברכות לספרס על האליפות. פשוט קבוצה טובה בהרבה.

ההבדלים בין המערב למזרח כמו ההבדלים בין הפרמייר ליג לסריה א'.

12. -=Messi=- Member

חבל שטעות שיפוט מכריעה משחק כזהhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    סלע אתה לא אמרת שסטרן לא אוהב את הספרס? לדעתי עד עכשיו הוא פשוט חולה עליהם עם כל המתנות האלה. לברון בסוף החזיק את הקאבס לבד, אבל כשגיבסון חלש שהוא לא אמור להיות ככה, אז אין מה לעשות.

13. King Kenny Member

איך קבוצה יכולה לקלוע 29 מ-79 מהשדה? זה לא נורמלי.

הגיע לספרס לנצח את המשחק הזה, הם משחקים טוב מאוד יעיל, עם הרבה שחקנים טובים. גם איך לא תנצח כשהקבוצה שמולך קולעת באחוזים כל כך רעים.

לברון מאוד מאכזב בסדרה הזאת, הוא לא עושה יותר מדי, הוא כל כך לא יציב, הייתה לו סדרה פנומנלית נגד דטרויט ועכשיו נגד הספרס הוא משחק כמו הצרות שלי.

אגב, נראה לי שאני היחידי פה שאוהב לראות את הספרס משחקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/07
  14. Tony Adams Member

ממש לא. אבל גם מאוד אוהב לראות אותם.
    אבל מה שהיה הלילה כבר היה מעל מעבר. חוץ מבארי, בואן ופארקר לא היתה שום נק' אור במשחק של הספרס. משחק נורא. אחד הרעים שהיו אי פעם בסדרת גמר.
    בכלל, אחד הפלייאוף החלשים בעשור האחרון.

15. Pipe Member

לא חשבתי שג'יימס יוכל לעשות את זה,כי טוב ככל שיהיה הספרס זו ליגה אחרת וקליבלנד נחותים מהם בכל אספקט של המשחק-אם זה בניסיון במעמדים האלה,אם זה מבחינת איכות השחקנים, אם זה מבחינת העומק בספסל ואם זה בעמדת המאמן(שם זה ממש לא כוחות), אך ציפיתי מהם לגנוב לפחות שני משחקים בבית. אולי זה עוד יקרה, אך לטעמי הסדרה תוכרע כבר במשחק הבא.

השנה קליבלנד לטעמי לא הייתה קבוצה שראויה מבחינת חומר השחקנים להגיע לגמר הNBA, אך נהנתה מההפקר בגלל החולשה הכללית של המזרח. הם חייבים להביא את הסופרסטאר הנוסף שישדרג אותם ויהפוך אותם באמת לקבוצה גדולה, הבעיה היא שאם הם לא ימצאו אחד כזה, ללברון יהיה קשה מאוד להגיע למקומות אליו הוא שואף, מה שיכול ליצור בעיה גדולה עבורו ועבור קליבלנד.