NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

1. Barrel Roll Member

כן הוא הסתכסך איתו, אבל הוא לא שוחרר עדיין, אי אפשר לדעת מה קורה איתו. עד שאייברסון הגיע, הוא היה הגארד עם הציפיות לכמה שיותר נקודות ממנו, אחרי שהרוקי דיאוורה איכזב.
    השילוב של בלייק ואייברסון הוא מעולה, אבל עדיין אני רוצה את סמית' עולה מהספסל יותר משאני רוצה שדיאוורה יקבל הרבה דקות. מקווה שיהיה בסדר

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://www.nba.com/media/tdfinals_627_070610.Xxx

מה יהיה?

3. samoel Member

חשבתי אתה אוהב אפור קייזר?
    מה זה אפור מדי בשבילך?

ותן לי לנחש הכדור פגע בקרש ונכנס?

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כמו שריגר אומר - רק קרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

סאן אנטוניו לוקחים את זה אפור, רק כמה חבל שדיויד שטרן יושב בבית המיליונים שלו ובוכה על הפסדים לליגה כל שנה שהספרס בגמר. הוא תמיד שנא את דטרויט והספרס, כי הם "הורסים" לו את הליגה או יותר נכון את היופי שבליגה עם המשחק ההגנתי והתוצאות הנמוכות.

שזידיין, קדימה ספרס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. samoel Member

לא בהכרח אתה יודע,
    קראתי כתבה או התחלה של כתבה ליתר דיוק בשם המשחק. זה דווקא אי אס פי אן אלו שהוריסים את הכדורסל של שטרן. האמריקאים שם נאמר, לא יודעים כדורסל בסיסי וחושבים רק איך להגיע לטבעת הנכספת, לא לא זאת ש-שטרן מעניק אלא זאת שנמצאת בגובה 3.15 מ' מהרצפה. מחפשיםם את היי לייטס. לא עוברים את כל השנים שהם צריכים לעבור במכללות ללמוד בייסיקס בכדורסל. ואז הרבה פעמים קורה שהתוצאה נמוכה אבל לא בהכרח בגלל הגנות טובות.

איפה הימים הטובים בהן שחקנים עשו את הדבר הנכון, או לחילופין מסרו, לכמה שחקנים היום יש אחוזים טובים לקליעה בג'אמפשוט מחצי מרחק? לא הרבה. אבל ריפ הוא אחד כזה. גם טיישון (וזה למה אני אוהב את דטרויט קבוצה שאוהבת את הפשטות של הכדורסל), כששחקנים מחפשים ליידות פטישים במקום לשחק כדורסל חולמים להיות מה שהם רואים באי אס פי אן אל תתפלא שאתה רואה שקבוצה אחת עושה את העבודה והשנייה לא.

בתחילת שנות ה- 90 משחקים היו נגמרים עם סקורים של 110+ היום ירדנו אל מתחת ל- 96 (הנתונים מהכתבה אני לא מתחייב לאמינותם). ולא שאז לא היו הגנות (אני חושב שהיו יותר טובות) אבל פשוט היום השחקנים מחטיאים בכמויות משחק 4 נדמה לי בפלייאוף 2004 אתה זוכר כמה הנטס קלעו נגד דטרויט? 56, ולא זה לא רק בגלל ההגנה. פשוט החטאנו, אמר שחקן.

אז גם אני בעד סן אנטוניו בגמר הזה (אני לא מאמין) ולפחות שאם יש צדק בעולם שג'ינובילי יקבל את האם וי פי (למרות שבטוח שזה יהיה דאנקן או פרקר)

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אתה צודק בקשר לנתונים, אבל אתה חייב להביא דברים על דיוקם. התוצאה אכן הלכה וירדה, וגם הבייסיקס של השחקנים, אבל היכולת עלתה. מה שבדקו ומצאו ב NBA זה שהקצב השתנה, לכן לפני כמה שנים החליטו להוריד את שעון ה 10 שניות שצריך לעבור את החצי ל 8, ועוד כל מיני דברים שיעזרו לקלוע סלים (למשל חוקי העבירות החמרו כדי שיהיה יתרון להתקפה). כמובן שהכל לא עזר. המאמנים רוצים קצב נמוך (אולי לא פיניקס ולמה? ככה. דיויד שטרן לא יכול להלחם בקצב המשחק, יש גבול.

7. Tony Adams Member

לא יודע למה, אבל זה פשוט כיף לראות הספרס משחקים. זה לא מלהיב ובטח לא מקפיץ, אבל זה לא כל כך מעלה חיוך על הפנים. מה שהם עושים זה פשוט מדהים.
    אחרי שנה שעברה והיריבות הגדולה מול המאבס הייתי בטוח שאני אשנא אותם, אבל הם בהחלט הקבוצה השניה שלי ב-NBA.

8. דנידין Member

היום הסדרה עוברת לקליבלנד? מחר?

9. Tony Adams Member

הלילה.
    בדרך ל-3:0.

10. דנידין Member

לא הייתי ממהר לומר למרות הכל.
    כל קבוצה מנצלת את כוחה הטבעי בבית, אבל קליבלנד עושים זאת קצת יותר כמו שראינו. אם הסדרה אכן תעלה ל 0-3 אז חבל, כי יש לנו גמר רע אחרי שנים שלא היה אחד כזה (אולי מאז הלייקרס נגד ניו ג'רזי החד צדדי), אבל אם קליבלנד עושים 2-1 אי אפשר לדעת לאן המומנטום ילך.

11. -=Messi=- Member

קליבלנד אחת הקבוצות הביתיות הטובות בליגה ואני חושב שהם יעשו הלילה את העבודה, בכל מקרה כדי שזה יקרה הם חייבים להיות ממש מפוקסים. לסגור את הריבאונד, התעוררות של ביג זי בשמירה על דאנקן, לברון טוב מבחוץ ולברון שחודר, גיבסון משחזר יכולת עד עכשיו ולהאט את הקצב של המשחק ולהשאיר אותו רדום. כ הדברים האלה לא ממש לטובת הקאבס אבל במגרשם הביתי שהם מצויינים אני לא פוסל גם חזרה של הקאבס למרות שאמרתי כבר שאם הספרס עושים 2-0 אז הם עוברים.

12. דנידין Member

רק להזכיר שעם כל האופטימיות והרצון שהסדרה הזאת תקום לחיים, רק פעם אחת בהסטוריה של הליגה קבוצה ניצחה את כל שלושת משחקי הבית שלה (דטרויט את הלייקרס לפני 3 שנים). אם זה יקרה, אז לא על הבשר של שחקני סאן אנטוניו.

13. ACBenb Member

גם שנה שעברה מיאמי אני חושב ניצחה את כל שלושת המשחקים שלה נגד דאלאס בבית לא?

14. Tony Adams Member

כן..
    אותו גמר ארור.

15. ACBenb Member

תגידו, רק אני חושב שזה מגעיל לראות קבוצה חוגגת אליפות בבית של היריבה? נזכרתי בזה בגלל שהזכרתי את הגמר של שנה שעברה שמיאמי ניצחה את דאלאס בחוץ וחגגה ואני זוכר עוד כמה מקרים, תמיד חשבתי שאני היחיד שזה מפריע לו.
    מקסימום הספרס יביאו לקליבלנד לנצח את שני המשחקים בבית שלה כדי שיוכלו לחגוג אליפות בבית לעיני האוהדים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx