ותודה לג'ורדן שדחף לנו את האפס הזה והעביר את ריפ לדטרויט... בכלל, תארו לעצמכם כזאת חמישייה של וויזרדס: ביג בן, ראשיד, באטלר, ריפ, ארינאס, ועל הספסל וובר. חלום! חמישייה שבשיאה (אבל גם עכשיו) מגיעה לגמר בזחילה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני שמח שאנשים לא שכחו שיש לנו בליגה שחקן שקוראים לו גילברט ארינס. שחקן ענק
אפשר לשכוח אותו? והוא הרבה יותר אנדראסטימייט מלברון והוא לא מושך אליו אש (למעט איזה משחק מול קובי ) אותו בניגוד ללברון אני אוהב. אני לא ממש אוהב את הממוסחרים אם שמתם לב. כי הגנון יחסית דומה אראינס כמו לברון משחק נגד שאר העולם (בוא נגיד בעיקר ארינאס לא נפגע לו בחבריו לקבוצה שהיו טובים).
אני כל כך התבאסתי מהפציעה שלו, כבר כשזה קרה ידעתי שמשהו לא טוב הולך לצאת מזה.. ראיתי את רוב המשחקים של הוויזארדס העונה, ופשוט היה לי חבל עליהם רציתי לראות סדרה עם גילברט-לברון, שגילברט נוקם אחרי הטראש טוק של לברון שגרמו להם להפסיד שנה שעברה. אבל לא נורא, העיקר שהוא על הקאבר של NBA 08
הלו, הלו, יש פה אפילו אוהד וויזרדס אחד! איי איי איי כל כך חבל על גילברט ובאטלר. שחקנים שבקלות שווים גמר מזרח...
שחקן אנדרייטד זה שאלה של מומנטום. עכשיו שלברון בממונטום שלו הוא כבר בהשוואות למייקל, שגילברט הביא את הופעת השיא מול הלייקרס וסחב את הוויזארטס ברבע עונה למקום הראשון במזרח, הוא היה אולי הכי טוב. (אם וושינגטון היו משחקים בהרכב מלא לפחות 65 משחקים מתוך ה- 82 של העונה הסדירה, הם היו במקום השני או הראשון, היו קבוצה פשוט נפלאה, אבל כל משחק היה שחקן אחר שנפצע, וזה גרם להם לדשדש עד שגילברט נפצע וזה ממש שבר אותם. אני מקווה לראות אותם בשנה הבאה בצמרת המזרח
אני לא בטוח. לברון מרגע הגעתו לליגה האו אוברייטד לפעמים בצדק (כמו עכשיו שבהחלט מגיע שיריאו לו) אבל הרבה פעמים לא בצדק כמו בעונתו הראשונה שלא הביא את קליבלנד לכלום.ואני זוכר פרשן אחד אומר משהו בסגנון: שצריך לשים לב לוויד שבניגוד לחבריו הצליח להגיע לפלייאוף. או משהו דומה.
דונובן עלול להיענש בחמש שנים מחוץ לליגה. אני לא מבין למה הוא התחרט, גם אם לא יילך לו- לא יקרה כלום גם ככה הציפיות מאורלנדו הם לא בשמיים, אני לא מבין למה הוא התחרט איזו החלטה טיפשית
גילבארט אכן שחקן ענק. אומנם אגואיסט, אבל איזה כוכב הוא לא? לכן אם הוא לא יוביל כדור ויהיה קלעי (כמו שאייברסון עבר להיות אחרי עונה או שתיים), אז גם הקבוצה תרוויח מזה משחק קבוצתי יותר וגם ארינאס יקבל תרגילים של קלעי וזריקות נוחות יותר בשל כך.
אוי אוי אוי ריי אלן הקלעי הכי טוב בליגה לדעתי. הוא ממש צלף והוא יכול לזרוק ממש זריקות על הפנים של השומרים הכי טובים בליגה ועם זאת יהיה לו מצב נוח. אם שיקאגו חייבת איזה שחקן במקום בן גורדון שבינתיים לא יכול לסחוב קבוצה, אני מיד לוקח את ריי אלן ועוד לפני וויד לברון וכו'.
הויזרדס צריכים להביא את אריק סנואו או מישהו בסגנון (כמו שאמרתי מקודם - הלוואי!). שיהיה הקלעי הגרוע בליגה מבחינתי, רק שיעשה הרבה הגנה ועבודה שחורה, את הנקודות יעשו כל השאר.
מה זאת אומרת בנתיים בן גורדון לא יכול? שנה שלישית שלו בליגה וכבר קבעת את זה? למה צריך להביא מישהו שיעצור את ההתפתחות שלו? אתה ממש מוזר לפעמים...