NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

1. Tony Adams Member

ס"א כל כך טובה בלקחת קבוצות של איש אחד-שתיים ולפרק אותם.
    לברון עומד לאכול כל כך הרבה קש בגמר וזה רק יחשל אותו. הבן-אדם רק בן 22 והוא עוד יקח אליפות בחיים שלו, ויותר מאחת, ולדעתי גם עם קליבלנד באחת מ-2 העונות הבאות. אני הולך פה על ס"א ב-6 משחקים רק בגלל השיטה. ס"א יקחו משחק אחד אצל קליבלנד, ויסיימו את זה בבית.

2. Barrel Roll Member

גם אם קליבלנד לא יינצחו, זה ייתן להם הרבה.. אולי מספיק כדי להפוך לאימפריה במזרח.
    אני לא מאמין שהם ינצחו יותר מאחד, מקסימום שתיים..
    אבל לברון הוא לא אנושי.. אי אפשר לדעת באיזה מוד הוא יגיע, מקווה שיהיה מעניין

ראשיד וואלאס הזה פשוט מטורף D:

3. -=Messi=- Member

אם כבר הזכרת את ראשיד, אז זה ממש בושה השופטים ב- NBA. אי אפשר להוציא את ה רגשות החוצה, אסור לשמוח אחרי סל, אסור לעשות כלום. זה כבר מוציא את הטעם. אני לא מאשים את ראשיד בכל הטכניות שלו כי הוא לא שחקן מלוכלך, פשוט לו באמת אכפת מהמשחק. שיעשו עם זה כבר משהו.

4. Tony Adams Member

כמו שכותרת בכתבה על סטרן בספורט5 אמרה: פנסיה זה לא רעיון רע.

5. samoel Member

אני הולך עם ג'ילברטו הפעם 4:1 קליל באותו תסריט שהוא הכתיב.

כל הכבוד ללברון וחבורת הליצנים שנאספו סביבו. סתם פוקס של גיבסון . לאעשה הרבה כל העונה שלא יעשו ממנו איזה דרון וויליאמס.

כואב הלב על דטרויט ממש כואב לי. ועוד לשמוע את ליצני וואלה מדברים על פירוק החבילה. אז כן סונדרס חייב ללכת . אבל צ'אנסי? למה דווקא הוא? לבנות שמה משהו חדש? אני לא חושב . נכון שזה יהיה בזבוז עצום של טיישון פרינס אחד גדול (שנראה פשוט זוועה בגמר הזה). אבל הקבוצה הזאת יכולה לרוץ לפחות עוד שנתיים-שלוש עם מאמן שיחזיק אותם קצר כמו שצריך ויביא לעליית מתח כשצריך. למה הזלזול פשוט חגג (ראינו את זה בשני משחקים אחרי 3:0 מול שיקאגו, ואז הגיעו שניהפוקס-ניצחונות + 4:0 מעליב)

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא היה זילזול, איזה תירוץ גרוע לומר על רגע שיא העונה. אף קבוצה לא מזלזלים באף שלב בפלייאוף ובטח לא בגמר המזרח.

דטרויט הייתה בן וואלאס, וכנראה גם תשאר בזכירון עם האליפות ההיא הדטרויט של בן וואלאס. הם לא מפחידים מספיק כנראה בלעדיו, וכל מי שרוצה יכול לחדור לסל ללא חשש. כמובן שמאמן אחר היה משנה את הסיפור לא במעט, אבל לוואלאס היה משקל מכריע בשליטה בצבע.

7. Chievo Member

הידע שלי בכדורסל לא כמו בכדורגל, אבל מקווה שזה יפסיק.

http://img409.imageshack.us/img409/1807/finalnc1.Xxx

סן אנטוניו ספרס - קליבלנד קאבלירס

הגמר הגדול יתחיל את משחקו הראשון ב7.6.07, גמר לא צפוי, אבל שתי הקבוצות הראו יכולת יוצאת מן הכלל בפלאיי-אוף, והינה ישנם שבעה משחקים מכריעים שיקבעו מי תהיה האלופה לשנת 2007.
    סן אנטוניו זכתה בתואר ארבעה פעמים (כולם בעשור האחרון בתקופת "הטים דאנקן"), והיא מקווה לזכות ברביעי ולשמור על אותה סדרה חשבונית מאז שנת 2003 (כל שנתיים יש אליפות).
    קליבלנד, האלופה של המזרח זוכה בפעם הראשונה בתולדותיה באליפות המזרח, לאחר שהצליחה לחזור מפיגור של 2:0 נגד דטרויט ומרשימה את כולם עם ארבעה ניצחונות רצופים, ועולה לגמר הNBA בפעם הראשונה מאז שנת הייסוד ב1970.

הספרס קבוצה עם ניסיון רב, שמוביל אותה שחקן שזכה שנתיים בתואר הMVP ושלושה פעמים בתואר הMVP של הגמר, כמובן מדובר בטים דאנקן, גם כן המאמן שלהם גרג פופוביץ' אשר אמן את הקבוצה ב12 שנים האחרונות זכה בתואר מאמן העונה לשנת 2003.

בצד השני הקאבס קבוצה של שחקנים מוכשרים ומתפתחים במרוצת הזמן, שמוביל אותם השחקן המדהים לברון ג'יימס, והמאמן הצעיר יחסית מייק בראון שהיה פעם עוזר המאמן של הקבוצה היריבה בגמר גרג פופוביץ'.

גם ההגנה של הקאבס וגם זאת של הספרס נחשבות להכי טובות בNBA העונה, כך ששתיהן עם ממצוע נמוך של ספיגת נקודות, לכן להגנה יהיה חלק ענק בהכרעה.

כל האוהדים של הקאבס והספרס מחזיקים אצבעות ללברון ולדאנקן, אבל לפעמים טוני פארקר או מאנו ג'ינובילי הם אלה שיוצאים להתקפות של הספרס, גם אצל הקאבס מדי פעם רואים את לארי יוז ודניאל גיבסון מככבים ומבריקים.

העולם כולו יעצור נשמה שהכול יתחיל בסן אנטוניו ב7.6.07 אצלנו זה בלילה שבין חמישי לבין שישי, משחקים מהנים לכולם !!

הדרך של שתי הקבוצות לגמר:

http://img409.imageshack.us/img409/7987/nbafinalzj8.Xxx

סדר המשחקים:
    1. קליבלנד – סן אנטוניו , AT&T Center בסן אנטוניו 7.6.07
    2. קליבלנד – סן אנטוניו , AT&T Center בסן אנטוניו 10.6.07
    3. סן אנטוניו – קליבלנד , קויקן לונס ארינה בקליבלנד 12.6.07
    4. סן אנטוניו – קליבלנד , קויקן לונס ארינה בקליבלנד 14.6.07
    5. סן אנטוניו – קליבלנד , קויקן לונס ארינה בקליבלנד 17.6.07
    6. קליבלנד – סן אנטוניו , AT&T Center בסן אנטוניו 19.6.07
    7. קליבלנד – סן אנטוניו , AT&T Center בסן אנטוניו 21.6.07

8. תומר22 Member

קליבלנד זה סיפור מדהים. בד"כ כשקבוצה זוכה באליפות אין הרבה מקום לשינוי. אצל קליבלנד הסיפור שונה, גם אם היא תהיה אלופה, עדיין הם צריכים חיזוק רציני. אני מאוד מקווה שהם יצליחו לזכות, רק כדי לא לראות שוב את סן אנטוניו לוקחים אליפות. מה לעשות, ככה זה, עוד אוהד פיניקס ממורמר...

אני חייב להודות שעל פניו זה נראה כמו סדרה די קלה לסן אנטוניו. זה נראה כאילו זו הולכת להיות סדרה בסגנון הסדרות של תחילת העשור הנוכחי, כשנציגות המזרח בגמר היו ניו ג'רזי ופילדלפיה.

9. Dimitar Berbatov Member

תודה לקליבלנד על שחסכה לנו גמר משעמם בין הפיסטונס לספרס. לברון הוכיח בסדרה הזאת שהוא בדרך להיות אחד הגדולים בהיסטוריה. כל הזמן אמרו שהוא שחקן גדול, עם פונטנציאל אדיר, אבל שהוא עדיין לא הוביל את קליבלנד לשום מקום משמעותי אבל השנה הוא היה ענק גם בעונה הסדירה (שבה הוביל את קליבלנד למקום 2 במזרח) וגם בפלייאוף המדהים שלו.
    במשחק ה-6 אמנם הוא לא קלע אפילו חצי מכמות הנקודות שלו מהמשחק ה-5 אבל הוא הראה המון אופי, מנהיגות וגם מסר 8 אסיסטים ושלט וניווט את המשחק כמו גדול. לברון ידע שהוא הפיטונס ישמרו עליו במגוון של שמירות ולא יתנו לו לזוז אז לברון הראה שהוא גם יודע לשחק כדורסל קבוצתי. שאפו גדול לבובי גיבסון שהיה גדול והראה שהוא קלעי ענק ושהוא ווינר, לא הרבה שחקנים בגיל של גיבסון היו נותנים כזה משחק במשחק על העלייה לגמר.
    ועדיין אני חושב שהספרס יקחו את הגמר, אני הולךעל 4-2 אבל ליבי עם האנדרדוג תמיד ואמן ולברון יקח אליפות.

באמת חבל על דטרויט, קבוצה שאהבתי לראות בעונת האליפות שלהם וגם עונה לאחר מכן שהם הפסידו את האליפות לספרס. קבוצה חזקה, שמשחקת קבוצתי עם סטארים כמו בילאפס, האחים וואלס וטיישון פרינס אבל השנה, בגמר היה חסר להם משהו, או יותר נכון את בן וואלס. השחקן הכי טוב של דטרויט בכל העונה, פרינס, נתן גמר זוועתי ולא עמד בלחץ. אותו כנ"ל בילפאס וראשיד כבר כמה חודשים טובים לא בעניינים ומתעסק יותר עם השופטים. צריך להבנות משהו חדש בדטרויט, לשמור על אותו בסיס אבל הם צריכים להתחזק.

Chievo, כל הכבוד על ההשקעה גם מחוץ לאיטלקי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/07
  10. Gustavo Boccoli Member

דטרויט צריכים להוציא את סונדרס, זה הכל. הוא חושב מאוד לאט, לא מתאים לכזאת קבוצה. שיחזירו את לארי בראון.

11. samoel Member

קייזר די כבר . אם אתה לא רואה זלזול בהליכה של צ'אנסי על המגרש אז אני לא יודע מה. אל תגיד לי שבמשחק 4 מול שיקאגו לא היה זלזול. נכון שאני קצת נותן יותר מדי משקל לזה כי אני מה לעשות לא אובייקטיבי ולזה יותר קל להיתפס מאשר להגיד ששחקן אחד שינה את כל המאזן כי ההבדל הוא בסה"כ משחק אחד מהעונה הקודמת שביג בן היה (טוב ואיך שהקבוצה נראתה אבל בוא נסתכל רק על מבחן התוצאה). דטרויט זלזלו מאוד השנה הם נראו כאילו הם עושים טובה שהם משחקים , חסרי חשק כאלה. מעולם לא ראיתי את ריפ בכל כך הרבה משחקים מחוץ למשחק. טיישון בכלל לא הופיעה לסדרה .וסונדרס הוא מלך המזלזלים (וגם אידיוט מגמר) להציב את טיישון על לברון זה מצ' אפ נכון אבל בלי כיסוי מאחורה זה טעות + זלזול.

הייתה מידה מסוימת של זלזול בדטרויט השנה אי אפשר להגיד שלא. השאלה היא כמה.(ופה יש מקום לויכוח, לדעתי ,אני לא הכי גאון בעולם וגם אני טועה אתה יודע)

עריכה:
    גוסטבו שמעלי. אני לא יכול להתעלם אני מחכה כבר הרבה זמן !. תודה רבה! תומר חמד -הוא בן דוד שלי וזה כבוד גדול לראות שיש הערכה אליו! נקווהששנההבאה יעזוב אתכם כרוני לוי הרס אותו!

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/07
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קייבו כל הכבוד על ההשקעה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

דטרויט אחרי השנתיים האחרונות לא זילזלו. אין דבר כזה זילזול, צא מזה.

13. Barcelona Member

אני חושב שזה יותר נאיביות ותחושת של מיצוי היא ליוותה את דטרויט לאחרונה. הקבוצה כבר לא ייצגה את הבאד בויז שהיא צריכה לייצג.

אגב, צ'ונסי מזלזל? צ'ונסי? הרכז מס' 2 בעולם, צ'אקה מהרגע שהוא הגיע לליגה מזלזל? OH MY GOD...

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/07
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כי הגבר הלך והכוסיות נשארו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. Dimitar Berbatov Member

Samoel, זלזול? שטויות אף קבוצה ואף שחקן לא מזלזל בכזה מעמד של גמר המזרח. במשחק ה-4 נגד שיקאגו היה זלזול אבל נגד קליבלנד ממש לא היה זלזול וכל הקרדיט מגיע לקליבלנד שבארבעת המשחקים האחרונים עשתה בית-ספר לדטרויט.
    ואין ספק בכלל שדטרויט חייבת להעיף את סונדרס, העובדות מדברות בעד עצמן. מאז שלארי בראון עזה וסונדרס נכנס במקומו דטרויט לא הצליחה להגיע לגמר ונכשלה. וזה לא שלארי בראון השאיר לסונדרס קבוצה בינונית הוא השאיר לו את הקבוצה הטובה ביותר ב-NBA