נהנתי מכל רגע, אבל אני עדיין לא סולח לעצמי שפיספסתי בהתחלה חלק מההפועה של U2 (כשהדלקתי שמעתי רק את The One). אבל בסך הכל היה ענק, הופעה בלתי נשכחת ויוזמה מעוררת השראה. חבל רק ששום דבר מזה לא יעזור, הG8 לא זורקים זין על אף אחד. החובות לא ימחקו והסיוע בוודאי שלא יוכפל...
מדונה אני לא בטוח, רובי וויליאמס לצערי כן. עושה הרבה סמול-טוק, מעט הופעה. והעיקר טל ברמן וקיסוס מתמוגגים... ערן, ההופעה של יו2 הייתה אולי הכי טובה! לראות את מקרטני מנגן את סרג'נט פפר עם יו2, פגישה של שניים מהאומנים שהכי הושפעתי והם ואני מעריץ משחר ימיי, הייתי על סף דמעות, בעיקר כשהנגנים הלבושים כמו הביטלס על העטיפה של "סרג'נט פפר" באו וניגנו. גם גרין דיי נתנו שואו ענק. וערן, אתה טועה מאוד. כבר דיברו הרבה על מחיקת החובות ואני אופטימי - לדעתי דווקא יש מצב.
מה הקטע שלכם? לא סולח לעצמי? כמה טוב שיש אינטרנט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אתם כבר יכולים להוריד כל קטע שאתם רוצים מההופעה. הורדתי היום מאות מגה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
האיחוד של פינק פלוייד באמת היה מרגש, אבל כל כך חבל שההופעה שלהם לא חרגה מגבול רבע השעה שהוקצב לכל האומנים. לא הייתי מתנגד לעוד קצת מ'The Wall' ועוד קצת מ'Dark side of the moon'....חבל. ולמרות הריגוש של השירים הנוסטלגים, הרגע הכי מרגש בהופעה שלהם היה החיבוק הקבוצתי בסוף. טוב לראות שלמרות כל החיכוכים והסיכסוכים, יש מתחת להכל המון אהבה ונכונות לעזור כשבאמת צריך. מבחינת שואו לקהל, רובי וויליאמס ומדונה עקפו את כולם בקילומטרים. ואגב, זה רק אני או שהבלאק אייד פיז היו פשוט על הפנים?
הפינק פלויד לדעתי היו יותר מרבע שעה, ואנידווקא חשבתי שההקצבה הייתה לשלושה שירים. The Who ביאסו תחת, חוץ מהם קשה לי לציין משהו גרוע (מלבד המוזיקה שאני לא אוהב, אבל גם להם מגיע)..
פינק פלויד היה מדהים. כל כך מרגש. כל כך שמח אבל קצת עצוב גם. כל כך הייתי רוצה להיות בלונדון.. אבל זה לא היה אפשרי. ברגע שנגמר הסולו הכי יפה שנוצר אי פעם, הסולו של קומפורטבלי נאמב כמובן, פשוט שכבתי אחורה ואמרתי "וואו", מיד טל ברמן חזר אחריי. לא יכלנו להמשיך לדבר באותו רגע. לגבי המוסיקה- בדיוק בדיוק בדיוק כמו פעם. הביצועים דמו מאוד להופעה האחרונה שלהם (בלי ווטרס) שהייתה ב-1995 עד כמה שזכור לי (Pulse דיסק כפול חובה בכל בית). לגבי הזיקנה, מי שם זין. המבוגר שם בן 63 והצעיר בן 59 עד כמה שזכור לי. ובאמת שהביצוע אתמול היה ענק. כולי תקווה שהם איכשהו יגשרו על הפערים שנראים בלתי ניתנים לגישור ואולי יעשו סיבוב נוסף באירופה. אם יהיה, אני לא אוותר על זה. לגבי שאר האירוע, היה בהחלט מדהים בהיקף שלו. מבחינה מוזיקלית קולדפליי היו מצוינים גם בביצוע עם אשקרופט לביטר סוויט סימפוני, ואהבתי גם את U2 ופול מקרטני, ואת 7 סקנדס של דיידו והיוסו הזה. מצד שני יכולנו גם לראות הרבה אומנים שהשנים עשו להם רק רע.
אהה ואביעד קיסוס הומו מעצבן!!!!!!!! ליהי לא איכפת לי מה תגידי. שתי העובדות האלה נכונות לגביו יתר על המידה. לגבי ערוץ 10, שיחקו אותה בזה שהם קנו את השידור הזה, ורק זה ימנע ממני לקלל אותם על זה שהיו אתמול 4 שעות פרסומות ב-10 שעות שידור.