La Settima Giornata Della Serie A

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏18/10/08.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה המשיח הגיע, איפה היית כל הזמן הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מנשה, שחם, ואס רומא, עכשיו אפשר שתשבו בשקט ?

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהיה נבדל גם בתמונה שזלאטן הביא סיסיניו טיפה יותר מאחור. אני לא ישתכנע עד שתביאו לי תמונה נורמלית.

3. Lupo Member

:aaagath:

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. 亚历山大帕托 Member

אוהדי רומא - מספיק שהקבוצה שלכם לוזרית על המגרש, אתם לא צריכים לקחת את זה יותר רחוק.

6. Milanista3 Member

אין אופסייד תעביר אפילו קו ישר עם הצייר ותראה שזלטאן לא בנבדל.
    בכל מקרה ,באמת שחשבנו שסוף סוף הנה קבוצה שיכולה לקחת נקודות מאינטר טעינו וזה התפוצץ לנו בצורת 4-0 בפרצוף.
    ברור שלא כל קבוצה בליגה היא רומא,שפשוט התפרקה היום ואינטר תאבד את הנקודות שלה במקומות קצת יותר קשים מהאולימפיקו (מוזר להגיד את זה). חוץ מזה שאינטר הייתה עדיפה באופן ברור רומא סבלה גם מחוסר מזל וזה מה שגרם לתוצאה להראות כל כך משכנעת (לא שלא הגיע לאינטר אבל 4-0 זה טיפה מוגזם לדעתי ).
    בכל מקרה ,אם דוני לא יוצא ככה לך תדע איך המשחק היה מתפתח .

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה 5 אוהדי רומא בפורום מתעקשים על הויכוח הלא רלוונטי הזה? הפריקים שבינכם יכולים לקחת את התמונה של "המשיח שהגיע" ולמדוד עם סרגל בפוטושופ האם היה נבדל או לא. לדעתי היה נבדל, האם זה משנה את העובדה שרומא נראת יותר עלובה מהודעות השנאה והקנאה המיותרות של אורנג'? האם זה משנה את העובדה שאינטר השנואה והדוחה ששיחקה עם 12 שחקנים לא פעם בעונה שעברה, הפכה לקבוצה מאיימת הרבה יותר? האם שריקה הוגנת לנבדל הייתה מונעת את ההפסד המביש הזה? לא לא ולא! רומא נראת זוועה והדבר האופטימי ביותר הוא שיותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות. ההיסטוריה מלמדת שדווקא אחריי מצבים כל כך קיצוניים מגיע השינוי ובמזל גדול, לרומא יש את הכלים לעשות את השינוי.
    Forza Roma!

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם אוהדי רומא יש לכם באמת בעייה רצינית. מנסים בכל הכוח לשכנע את עצמכם שהיה נבדל למרות שאין נבדל. בעונה שעברה לקחנו את האליפות כי היינו קבוצה יותר טובה מרומא, אך אתם מתעקשים שזכינו באליפות בזכות השופטים, למרות שכל אדם אובייקטיבי יודע שזה לא נכון.

אגב, אתה עדיין חושב שדוני שוער יותר טוב מסזאר? ועובדה שהוא זה שמשחק בהרכב הפותח של הנבחרת ?

9. 亚历山大帕托 Member

אין ספק, וגם כל האוהדים של מילאן כמוני - מקנאים עד כלות הנשמה ברומא כי היא... וגם יש לה... אה, ו...

אינטר היא קבוצה טובה יותר מרומא בסיכום הכללי. היתה כזאת לפני שנתיים, לפני שנה וגם אתמול.

לא היה נבדל, וזה לא עניין של דעה.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב לציין שהויכוחים שאתה מנסה לגרור פה הם ברמה מאוד נמוכה. אתה קורא למשתמשים בפורום הזה עיוורים, סובייקטיבים ובעלי בעיות רציניות (??) ובאותו זמן שם תמונה של הנבדל בלי אחד השחקנים ששותפים לו כהוכחה לטענה שלך. כמו שכבר כתבתי, אין טעם להתעסק בטפל ובנבדל שלא היה משנה שום דבר.
    רק בשביל למגר את הליצנות שלך בפורום, כנס לתוכנה גרפית פשוטה, תמתח שלושה קווים, תגזור אותם בדיוק ותשווה את הגדלים, יכול להיות שתצא צודק אך לא ניתן לקבוע זאת בבירור מהתמונה שהמשיח שלך שם. בכל מקרה, עד אז תשמור את הכתיבה המלוכלת שלך לחבר'ה בשכונה.

לא עשיתי שום השוואה ולא התכוונתי לאף אחד מהאוהדים השפוים שיודעים לתת כבוד ליריבות שלה (במיוחד כאלה שעם עשירית מהתקציב מנצחות את הקבוצה שלך פעם אחר פעם), פשוט לא מצאתי סיבה אחרת לניבולי המקלדת שלך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/10/08
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי,

קודם כל לא היה נבדל, בואו נבהיר את הסוגייה הזאת אחת ולתמיד.

דבר שני אני ביקרתי בחריפות את ההרכב של מוריניו בדרבי, ואני שמח לראות שצדקתי, אינטר ב-4-4-2 נראית נהדר, אובינה הפתיע אותי לטובה, הייתי בטוח שאחרי ההצלחה שלו בקייבו הוא יהיה סוג שני של לוסיאנו באינטר, אבל מסתבר שהילד מתחיל לא רע בכלל, כמובן שאני לא מצפה ממנו שיפגיז שערים עכשיו, מבחינתי אם יבקיע 7-8 שערים בכל העונה בליגה יהיה בשבילי הישג, בהתחשב בעובדה שחוץ ממנו יש את אדריאנו, באלוטלי, קרפיטו שלא סופרים אותו, קרוז וזלאטן, שסוף סוף אפשר להגיד שהוא הגיע למפגש גדול מול אחתץ שנחשבת לארבעת הגדולות (רק על הנייר, בפועל עם לאציו ופיורה הם שישה). סטאנקוביץ', מישהו זוכר בתחילת העונה שדיברו על הסיכסוך של מוריניו וסטאנקוביץ'| אחרי זה מוריניו אמר שאין לו בעיות עם סטאנקוביץ' והכל בסדר ושמבחינתו אם יתאמן טוב ישחק, כנראה שההתמדה משתלמת, מה גם שזה עוטד דוגמא מצוינת על איך שחקנים שגם אם העבירו עליהם ביקורת לא יוצאים לתקשורת ואומרים את זה וגומרים לעצמם את העתיד במועדון אלא שותקים, אם צריך מדברים עם המאמן ופותרים בעיות, ונהנים על המגרש. היה אפשר לראות את ההנאה של דז'אן אתמול, ואני חושב שאינטר, כמו כולכם את האמת, נתנה אתמול את המשחק הטוב ביותר שלה העונה. מאייקון שוב הוכיח עד כמה יכולות הפריצה שלו הן נדירות, והשיפור שלו לא מפסיק, כל שנה הוא פשוט נראה יותר טוב, כנראה שההסתגלות לאיטליה היתה קשה בהתחלה אבל עכשיו אפשר לראות שהוא פשוט עושה ככל העולה על רוחו באגף.

גראנדה אינטר, אין מה להוסיף חוץ מזה, חזרנו למקום הראשון, רק שימשיכו לשחק ככה ומוריניו ימצא את הדרך לשלב את אדריאנו ובאלוטלי נכון.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקובי:

לא היה נבדל, ורק עיוורים כמוכם יגידו אחרת.
    בשנים האחרונות אינטר הוכיחה שהיא קבוצה יותר טובה מרומא לכולם, חוץ מכם, אוהדי רומא העיוורים, אם אתה לא רוצה להתווכח איתי אל תתווכח, אבל בחיאת דינק לא לזרוק טענות הזויות, כי אני לא יכול לעבור על זה בשקט.

Forza Inter!

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/08
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אתווכח איתך רק בגלל שאתה לא יכול להתבטא כמו בן אדם בוגר. התגובה שלך רק ממחישה את דברי.

לגבי השאלה שלך על דוני\סזאר, שני השוערים ברמה הגבוה ביותר והוכיחו זאת בשנים האחרונות. כרגע סזאר נמצא בכושר טוב יותר אך לא ניתן לדעת מי יועדף בטורניר חשוב כמו למשל הקופה אמריקה האחרון בו דוני היה השוער הראשון ושותף מלא לזכיה של ברזיל.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוני שותף בקופה בהרכב הפתוח כי באותו זמן סזאר עשה ניתוח בגלל פציעה בגב.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי דוני וסזאר. אני לא חושב ששניהם באותה רמה, גם אם שניהם נמצאים בכושר מצוין. ג'וליו סזאר שוער ברמה הרבה יותר גבוהה מדוני, כבר מזמן אני חושב שז'וליו סזאר נמצא בין חמשת השוערים הטובים ביותר בעולם, כשאני לא יודע להגיד אבל באיזה מקום הוא נמצא 2-5: בופון (בופי תמיד נשאר בופי, נומרו אונו), צ'ך, קאסיאס, ואן דר סאאר וסזאר