באמת לא שונא את זלטן ש'ך, חלוץ טוב, אבל לדעתי גם היום קרספו מועיל יותר ואני דבק בדעה הזאת. אולי כרגע זה נשמע לא הכי הגיוני כי זלטן חזק בעניינים וקרספו בדיוק להפך, אבל תן את אותן הדקות שזלטן מקבל לקרספו ותראה חלוץ חוד אמיתי, שמכלום עושה שערים, וזה מה שהיה חסר לאינטר בדרבי ומול ברמן - חלוץ מריח שערים דוגמאת קרספו, ובתכל'ס אין את זה כרגע באינטר. חשוב לציין, קרספו תמיד סיפק ת'סחורה, גם מול הגדולות, מה שזלטן לא עשה וספק אם יעשה כי כנראה זה האופי של הבנאדם. קרספו יהיה ברומא החלוץ הפותח, יחד עם טוטי כשזה יחזור. עם כל הכבוד לבאפטיסטה ולמונטנגרי ההוא, קרספו זה שם גדול בכדורגל האירופאי וקשה לי להאמין שספלאטי ירכוש אותו בלא מעט כסף כדי לעשות אותו שחקן ספסל. ועוד משהו, כשזלטן יתקרב לקרספו בכיבוש שערים אפשר יהיה להשוות בניהם. נכון, הוא יותר צעיר, אבל הוא בטח לא גולר כמוהו. ואגב לא ראיתי את זלטן כזה מדהים ביובה. היה טוב באיאקס, קבוצה נחמדה וזהו. אז קרספו, ששם 124 גולים בפארמה ולאציו ועוד הופעות פנומנליות בארגנטינה, לא עוד נבחרת, בינתיים יותר גדול.
כשקרספו היה בשיאו הוא היה החלוץ הטוב בעולם BY FAR. ופה זה נגמר. אוהד יובה, זה בגלל שזלטן שיחק אצלכם? סתם סקרנות.
אני כברק טוען את זה הרבה זמן, מוריניו בונקריסט, נאמן לשחקנים דפנסיבים ולא לכדורגל התקפי ומהנה, זה הסיבה שאינטר פשוט משעממת רצח ומגעילה, שריק4ות הבוז במקום ובהתאם.
"פורצה פורצה", גם פלה היה גדול לפני 40 שנה, זה לא אומר שעכשיו הוא מתאים לשחק באינטר. קרספו הרבה מעבר לשיאו, face it.