אז תמשיך להתפלא, כי אני שונא את מטראצי גם. מדובר בבלם בינוני שדופק את הקבוצה שלו במשך שנים פעם אחרי פעם. אני לעולם לא אשכח איך הוא הרס לנו את המשחק באנפילד. לעולם. פשוט שבר לי את הלב. הוא בלם בינוני וחסר אחריות.
גם אני לא אוהב את מטארצי, וגם אני לעולם לא אשכח את מה שעשה באנפילד. הגענו למפגש הזה פייבוריטים ברורים, הכל היה מוכן שנעבור אבל האדום שספג גמר אותנו. מאז לא תיפקדנו כמו אינטר האמיתית והדורסנית מהליגה. קורדובה פי אלף עליו ביכולת, אני מעדיף אפילו בלם מהנוער ולא את מטארצי.
מטראצי בלם מצויין אבל הבעייה שלו שהוא שחקן מלוכלך, ומי שהרס לך את המשחק באנפילד הוא מאנצ'יני ולא מטריקס.
להאשים את מאנצ'יני זה קל, למה מטראצי נקי מאשמה אחרי שהוא מותיר את הקבוצה שלו ללא בלם באחד המגרשים הקשים באירופה?
שבוע עבר ואתם עדיין פה מעלים את הדיון למעלה? רוצים שאדביק אותו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני חושב שיהיה חכם להעביר את ההודעות המתאימות לדיון של אינטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
חבר שלי שגר במילאנו ובא כמעט לכל המשחקים של אינטר בסאן סירו אמר שהיו שריקות בוז די חזקות אחרי התיקו מול ברמן. נראה לי שלאוהדי אינטר נגמרת הסבלנות, אבל אני בטוח שהם סומכים על מוריניו באלף אחוז! הוא הגיע למדינה אחרת, לכדורגל אחר, כל העסק הזה ייקח קצת זמן עד שיתחבר. נקווה שמול בולוניה נראה שוב את אינטר האמיתית (איך לא, למשחקים כאלה תמיד זלטן והחבר'ה נותנים שואו), כי עוד משחק לא טוב וגם לפרזידנטה יתחיל להימאס. ז'וזה, מעתה רק שני חלוצים! תפיק לקחים! ההרכב הכי טוב: סזאר, מייקון, קורדובה, קיבו, מקסוול, וויירה, זנטי, מנסיני, קווארסמה, זלטן, קרספו. זה הזמן לתת לקרספו קצת דקות משחק, אחרי הכל אפילו לשחקן נוער מגיעה הזדמנות לא?
לקרספו לא מגיע לקבל דקות משחק באינטר הנוכחית. ועוד משהו קטן, רק לידע כללי, אין דבר כזה באינטר הרכב בלי קמביאסו.
אז גם לזלטן לא מגיע לשחק, בטח לאור היכולת שלו בדרבי ומול ברמן. כולם יודעים שלמשחקים הגדולים הוא לא מגיע, שחקן טוב למשחקים בלי מתח וכמעט עניין. חבל שבקיץ לא שיחררו אותו והביאו את דרוגבה או אטו. חלוצים בשתי דרגות מעליו. ולקרספו ועוד איך יש מקום ב-11 של אינטר, פשוט מוריניו לא אוהב אותו, עוד מצ'לסי, בגלל זה הוא לא משחק. אבל ככל שהעונה תתקדם אני בטוח שגם קרספו יקבל את ההזדמנויות שלו. לא הבנתי מה זאת אומרת ב'אינטר הנוכחית'... אפשר לחשוב שאנחנו קורעים ת'סריה A ות'צמפיונס. אינטר רעה מאוד עד עכשיו, חובה לעשות שינויים. קמביאסו? וויירה עדיף ממנו. בטח אל קפיטנו.
טוב, אז בתגובה הזאת הוכחת שאין טעם להתייחס ברצינות לדבריך על אינטר. אתה ראית את הקרקס שזלאטן עשה לשחקני ברמן? ואולי תגיד לי מי סיכן את השער של מילאן יותר ממנו בדרבי? אני לא מאמין שאתה חושב שקרספו צריך לשחק וזלאטן לא. קרספו כרגע הוא החלוץ הכי פחות טוב בהיררכיה, אני בטוח שגם אובינה יועדף על פניו במקרה הצורך - וזה לא רק מוריניו, כי גם מנצ'יני חשב ככה אשתקד. קמביאסו הוא הקשר הכי טוב של אינטר, וגם עליו אתה מוותר. שיהיה, אני לא יודע על מה אתה מבסס את הטענות השטותיות שלך(עונות מוצלחות עם קרספו בפיפ"א?), אבל אני לא רואה טעם להתווכח עם מישהו שחושב שקרספו יותר טוב מזלאטן ושלקמביאסו אין מקום בהרכב.
אני רק מבהיר ת'עצמי, נותן עובדות ומזכיר למי שאולי שכח כמה אינטר הייתה תלויה באיכויות של הרנן קרספו במשך לא מעט שנים (עוד מ-2002). מנצ'יני היה מת על קרספו, כל הזמן בראיונות הוא החמיא לו ושם אותו כחלוץ הראשון הבטוח שלו. הייתה תקופה שהוא נפצע והודח מההרכב... לא הבנתי איזו היררכיה... אדריאנו במצבו לא עדיף מקרספו והוא חזק ברוטציה. מה ההבדל בניהם? קרספו במצב מנטלי אפילו טוב יותר. הוא רק מוכן לשחק. מזה לא בא לי שהוא יעזוב בינואר, אבל ברומא, שלפי הידוע לי היא בדרך להחתים אותו, הוא יקרע רשתות. מעניין מאוד למה קבוצה גדולה כמו רומא רוצה אותו... ועוד. לשאלתך, אדריאנו סיכן יותר ת'שער של מילאן מזלטן.
מה? קרספו היה טוב באינטר ב02/03(16 שערים) וב06/07(20 שערים), לא יותר מזה - אז איך "לא מעט שנים" הוא העביר 2 קדנציות בצ'לסי ואחת במילאן בין לבין. בעונה שעברה הוא היה בינוני למרות שתרם 5 שערים חשובים. ברומא הוא לא יקבל דקות עם ווצ'יניץ', באפטיסטה, טוטי שקרוב לחזור ואפילו אוקקה שמקבל הרבה דקות העונה. מקסימום יעלה כמחליף. קרספו כיום לא יכול לעשות את העבודה שאדריאנו עושה(כמו למשל מול ברמן) מבחינת כוח, מהירות ומסירות. ואדריאנו לא סיכן יותר את השער מזלאטן, ואני מוכן לשים כסף שזלאטן היה מוציא הרבה יותר ממה שאדריאנו הוציא עם הנגיחה המסכנה ההיא החוצה ממטר בדקה 93.