La Prima Giornata Della Serie A!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏29/8/08.

1. JR-Riquelme Member

חבל שלא נכנסתי לכאן במחצית כי היה לי שידור לרומא נאפולי והיה שידור שעובד חלק בסופקאסט...
    רומא דווקא הייתה די רדומה ולפעמים נזכרה לעשות מתפרצות(החמצה גדולה של מנז ונדמה לי עוד אחת של אקווילאני לקראת הסוף), נאפולי שיחקה מצוין אבל חבל שהיא חתמה על התיקו כשהיא השוותה, היא יכלה לשים לפחות עוד גול. לאבצי עושה צחוק מההגנה של רומא לא מעט פעמים אבל הבחור לא מצליח לסיים מהלכים כמו שצריך...
    האמסיק ניהל את המשחק מצוין, חבל שדניס לא קיבל הרבה כדורים כי מתוך 2 כדורים שהוא קיבל לראש מאחד הוא ייצר שער.

2. 亚历山大帕托 Member

יאנקו כנראה סבל מפציעה, ולאנצ'לוטי לא היה מגן ימני על הספסל (דרמיאן לא בא בחשבון, מן הסתם). דוקא פלאמיני עשה עבודה טובה במחצית השנייה, אבל כמובן שרק בהגנה.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי, איך היה סנטקרוצ'ה עד ההרחקה? אדום טיפשי?

כמו הליגה האנגלית בעונה שעברה, ככה הסרייה A השנה. צפו להרבה מאוד איבודי נקודות של הגדולות. יש הרבה מאוד איכות בבטן ובתחתית ופשוט לא יהיו משחקים קלים. לאציו נתנה היום הצגה במחצית השנייה בסרדיניה, נאפולי לא תוותר לאף אחת, סמפדוריה לא נופלת טקטית מהגדולות, אודינזה מצויינת וכם קבוצות התחתית מאומנות טוב ויהיה קשה להכניע אותן. מוריניו אמר מרתון? אנדרסטייטמנט.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא הגבתי על המשחק של סאמפ' ועל כמה מהדברים שנכתבו פה - אורי, בונאצולי פתח ברוב משחקי ההכנה והיה טוב. כל עוד בלוצ'י לא כשיר, אני לא רואה את פורנארולי פותח לפניו. סטנקביצ'יוס היה טוב ובכלל אני חושב שמצארי גורם לשחקנים שלו להראות טוב יותר ממה שהם באמת. המשחק הזכיר מאוד את המשחק המקביל בעונה שעברה - סמפדוריה טובה יותר, מגיעה ליותר הזדמנויות (בשנה שעברה הרבה יותר ממשיות) ואינטר מוציאה נקודה. מאוד מסוכן סגנון המשחק הזה של מוריניו, כי סמפדוריה חדה יותר ועם בונאצולי כשיר, מנצחת את המשחק הזה. לא חסרות קבוצות שידעו לנצל את היתרון בייצור המצבים ואינטר תצטרך למצוא דרך לגוון מעט את המשחק שלה.

5. uri מנהלים

יותם לא רק שאתה מחמיא לאנגליות, אתה גם טועה.

אחוזי ההצלחה של הצמרת בעונה שעברה:

1. מנצ'סטר יונייטד : 76.3%
    1. אינטר : 74.5%

2. צ'לסי: 74.5%
    2. רומא: 71.9%

3. ארסנל: 72.8%
    3. יובנטוס: 63.1%

4. ליברפול: 66.6%
    4. פיורנטינה: 57.8%

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/08
  6. uri מנהלים

אני האחרון שאתייחס לשמות ולא לשחקנים. אם ימשיך להיות טוב ישחק, אבל אם כמו בעונות הקודמות לא יהיה טוב וימשיך להיפצע לסמפדוריה יש תשובה וזה הרכש החדש מאורגוואי.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מסתובב עם מחברת שמשווה בין כל הסטטיסטיקות של אנגליה ואיטליה?

מעניין. אז כן, מסתבר שעובדתית מה שאמרתי לא נכון. אני בכל זאת חושב שזה בעיקר בגלל חולשה יחסית של המובילות האיטלקיות לעומת המובילות האנגליות. מה שרציתי להגיד בסופו של דבר, זה שהעונה שאר הליגה אצלנו עשתה קפיצה מדרגה בכל מה שנוגע לאיכות ודי מתקרבת לסגנון שהיה באנגליה בשנה-שנתיים אחרונות. הרבה קבוצות איכותיות באמצע ובתחתית.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכשלה מיותרת על ווצ'יניץ' כשהיה לו כבר כרטיס צהוב, דיי טיפשי. חוץ מזה היה לו משחק מצויין, מזכיר את קנבארו הרבה יותר מאחיו של קנבארו.

הוא התכוון לפתיחת העונה של האנגליות בעונה שעברה ואני חייב להסכים שקבוצות הבטן כמו נאפולי, לאציו, אודינזה וסמפדוריה נראות הרבה יותר חזקות מהעונה שעברה וצפויות לקחת לא מעט נקודות מהגדולות גם בהמשך העונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/08
  9. uri מנהלים

1. לא הוא לא.
    2. גם אני לא טענתי אחרת, להפך חלק הנקישות הביצים שלי בתחילת הדיון נוצר עקב הליגה המאוד חזקה, מרתקת ושיוויונית שצפויה לנו העונה. והתוצאות במחזור הראשון, בו מילאן, אינטר ורומא מאבדות נקודות רק ממחישה זאת.

10. uri מנהלים

אגב אנדרי, אם הדעה שלי לא שווה הרבה בעיינך, תראה מה כתב קרלו גרגאנזה באתר גול.קום על פיפו אינזאגי:

Critics will say he missed three excellent chances, but he was there to have the chances, and once he was substituted with 20 minutes to go Milan created nothing

11. 亚历山大帕托 Member

אמרתי שהיא לא שווה הרבה? היא לא שווה כלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx.

נכון, הוא היה החלוץ המרכזי והקישור סיפק לו כדורים מצוינים, ואת החוש הפנומנלי שלו בהתמצאות ברחבה הוא לא יאבד גם בעוד 5 שנים. המחליף שלו היה אפס גמור ובגלל זה לא הגיע לשום מצב. רמז: פאטו לא היה המחליף שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/08
  12. 亚历山大帕托 Member

היילייטס ממילאן-בולוניה :: http://www.youtube.com/watch?v=d7TmQxKowtI

מתועדים כאן רק חלק מהקסמים של רונאלדיניו, אבל זה יותר ממספיק. איזה מעצבן אמברוזיני!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

13. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

סיום מחצית ראשונה בפירנצה. 1-0 יובנטוס. גריגרה חטף כדור עבר שחקן, רץ לאורך הקו, והעביר מסירה שטוחה לנדבד, והסוף ידוע. אחלה מתנת יום הולדת. פיורה החטיבה את הקצב, אבל יובה עם שער נהדר, בעיקר הפריצה של השער הזה. לגרו ומלברג במשחק טוב מאד. גם כן קאמורנסי. יובה יכולה היתה לרדת להפסקה עם 2-0 ו 3-0. החמצה של אמאורי, הכדור כמעט ונכנס. גם הזדמנות ענקית של דל פיירו, דל פיירו באחד על אחד מול פריי, בעט לגוף של פריי. חשב דבר אחד, ביצע דבר שני. חייבים לציין את כל הקבוצה לטובה. וגם מולינרו עם סגירות טובות. מארקיזיו גם כן עם ניסיון לא רע, עם בעיטה מחוץ לרחבה.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

תודה לאל, זה חזר.

היה משחק ממש מרגיז היום, אני לא יודע איפה אלה שאמרו שהיה משחק ענק. בולוניה בעיקרון הכתיבה את הקצב וההגנה שלה נתנה הצגה היום, הגנה תכליתית עם סגירות מצויינות שבמחצית הראשונה גרמו להרבה תיסכול למילאנזים.

שוב טעות של קלאדזה וכאילו דבר לא השתנה אצל אנצ'לוטי שגם הכניס את החסר תועלת כדי לרצות את הבוס. כנראה שנותר לאחל להחלמתו הקרובה של נסטה שלא נצטרך עוד לסבול מהמסננת הזאת. מאוד מעצבן אותי להפסיד במחזור הראשון ושוב במשחק בית אבל אני מקווה שזה יביא להתעוררות אצל אנצ'לוטי אחרת אנחנו צפויים לשידור חוזר של העונה שעברה. יש מקום לאופטימיות כמו המשחק של זמברוטה ולדאגה כמו המשחק של פירלו של קלאדזה ויאנקו.

יכול להיות שברוקי העביר את המזל שלו ללאציו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מחזור פתיחה נהדר לפי המספרים(אשמח לשמוע אח"כ על הקהל) ונקווה שזה רק יימשך. חבל שיוצאים לפגרה אחרי שפתחו את התיאבון.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כמה אפשר להשפריץ זרע על מסך הטלויזיה שרואים את רונאלדז'יניו? חלאס. הוא היה לא רע בכלל, אבל די, אני לא סובל כדורגלנים שלא עושים תנועה ולא רצים ולא מזיזים את התחת. שיתחיל להרזות. אפילו לנגוח כמו בנאדם הוא לא יכול. ומילאן נשארה אותה מילאן. חרא נשאר חרא.

http://www.animatunes.com.br/animacoes/ind...07/02/&tipo=som