נו בחייך uritotti, תפסיק לשחק את עצמך טיפש או ראש קטן. איפה מישהו כתב בכל הפורום הזה שקנבארו אשם במצבה של ריאל מדריד? להיפך, שבוע אחר שבוע כל הכותבים כאן מלינים על כך שההתקפה של ריאל מדריד קטסטרופה ושמדובר בקבוצה ללא שיטה התקפית. אני כתבתי עוד לפני שהתחילה העונה שאוהדי ריאל יאכלו מרורים מהמאמן הגרוע קאפלו וצדקתי. אז באמת, במקום להתבכיין פה עמודים על גבי עמודים על טענות דמיוניות כלפי כך שקנבארו אשם במצבה של ריאל מדריד (אפילו מהשדר השנוא עליכם בעולם יעקובי לא שמעתי דבר שכזה) תוריד טיפה מהאגו שלך, מה"איטלקיות" שלך, ותבוא ותאמר: כן, El Capitan, אתה צודק ואף אחד לא האשים את קנבארו כאחראי למצבה של ריאל וכן, קאפלו איטלקי מיובש שמחרב כל חלקה טובה בקבוצה ולא יודע ללמד התקפה.
אז מה היה לנו עד עכשיו היום? סביליה מוציאה את כל העצבים על לבאנטה עם ניצחון 4-2, ראשון ב2007 בליגה, משערים של מי אם לא המאסטרו קאנוטה,אלפארו,שער עצמי של תומאסי ושער בכורה של קרז'קוב. לבאנטה צימקה כבר ל3-2 בדקה ה76, אבל זה הכי טוב שהיא יכלה. פתיחה טובה מאוד לאנדלוסים לשבוע עמוס מאוד, שיגיע לשיאו בדרבי הגדול מול בטיס ביום חמישי. מאיורקה ממשיכה בריצה הטובה,ואחרי שניצחה בפיחואן והפסידה הפסד מינימלי לריאל במשחק לא רע שלה בשבוע שעבר,היא מנצחת 2-1 בבית את בילבאו משערים של נוניז ובייסטרוס, שהספיק גם לקבל אדום 10 דקות לסיום.מצידה רקרה מאבדת קצת גובה וזה משחק רביעי רצוף שלה שהיא לא מנצחת. בדרבי הבאסקי הגדול מנצחת אתלטי של מאנה באנואטה תודות לצמד של איראולה, בורחת עוד קצת מהקו האדום, ומשאירה את היריבה השנואה עמוק בבוץ. פרייטו גם הספיק להחמיץ פנדל לאורחים. סראגוסה ודפור מסיימות בתיקו 1-1 ברומרדה. טאבורדה כבש והורחק לאורחים, שהשוו תודות לפנדל של מי אם לא דייגו מיליטו. סראגוסה ממשיכה לגמגם, בעוד שדפור,הקבוצה שסיימה הכי הרבה פעמים בתיקו השנה(9 כולל היום) מוסיפה עוד תיקו לאוסף. הפתעת היום מגיעה מכיוון הנואו אסטדי, כשחימנאסטיק מדהימה את אספניול 4-0, במשחק הטוב ביותר שלה העונה. זה לא יציל אותה מירידה לסגונדה, אבל יש הרבה סיבות לגאווה בטראגונה היום. לואיס גארסיה הורחק אצל הקטלונים. במשחק נוסף חטאפה מנצחת בבית את אוסאסונה מצמד של גואיירה. כרגע, בארסה מובילה 1-0 משער של ארנבוניטו.
פנדל שלא היה ולא נברא של הקופיף כרגיל מנצח כנראה לבארסה את המשחק ודופק לי את הווינר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx (שמתי על סביולה במאצ' אפ נגדו).
גם אני שמתי על סאביולה.. אבל גם הפנדל של סלטה לא הייתי אומר שזה פנדל , אבל היכולת השתפרה זה ברור. סאביולה שוב משחק טוב , גם ג'יו נתן משחק נהדר , ובמיוחד דקו האיש שאחראי על היכולת של הקבוצה .
בארסהה המשתפרת מנצחת בקושי אבל מנצחת. היכולת ללא ספק משתפרת, אבל זה עדיין לא מספיק אני מצפה מבארסה ליותר והתירוצים של הפציעות והחיסורים לא יעזרו. כמובן שלא היה פנדל ההכשלה היתה מחוץ לרחבה, אבל גם לא בטוח שהיה פנדל על אנחל, למרות שאני נוטה להסכים עם השופט. השיפוט בספרד פשוט שערוריה במקום שהשופט יתייעץ עם הקוון שאני בטוח שראה שלא היה פנדל הוא היה בטוח שהיה פנדל ואולי הציל את בארסה. רייקארד שגה שהעלה את אינייסטה כקיצוני ימני, אינייסטה חייב לשחק במרכז המגרש שם הוא הרבה יותר אפקטיבי, אינייסטה מלבד הסלאלום הנהדר לא והמסירה לסאביולה שהחמיץ לא עשה יותר מדי. ג'יו היה מצוין ובישל את השער לסאביולה שגם נתן משחק טוב. בקיצור בארסה יכולה לצאת מרוצה מהמשחק הזה.
לא מסכים . אם הקוון היה רואה שזה היה מחוץ לרחבה הוא היה מאותת לשופט אחרי שהאחרון סימן על פנדל . או שהקוון לא ראה או שהוא פשוט פחד
מישהו יכול לתקצר את המחצית הראשונה בלופרה? נראה לי שהפעם הרצף שלנו ייגמר. כנראה שבטיס בבית בעידן פרננדס קבוצה לא פראיירית
בארסה עם משחק לא טוב נוסף, נכון שהרבה יותר טוב מהתצוגה מול נאסטיק, אבל עדין לא בארסה שהיינו רוצים לראות. דקו הוא האיש המרכזי שאחראי לכך, משחק טוב מאוד שלו, וביום שג'יולי מבקיע, בבארסה אפשר להיות אופטימיים. לא הוגן להאשים את השופט, כי גרוע ככל שהיה, גם לסלטה לא הגיע הפנדל והיא הייתה יותר גרועה מבארסה והגיע לה להפסיד ו"הפנדל" על ג'יו עשה צדק. סלטה עם 9 משחקים ללא ניצחון, העונה של ואסקז וחבריו הולכת ונהית גרועה ממחזור למחזור. בארסה עם עוד שבוע במקום הראשון, יכולה להגיע בראש הרבה יותר שקט לקופה. בינתיים בבטיס 1-1, וייה כבש ראשון, ורוברט המצוין שוב כובש ומשווה כעבור 5 דקות.
וואי אני רואה שאתה מכיר אותי ממש טוב. אבל האמת, זה לא שאני פסימי, אלא זו העובדה שברב משחקי החוץ בשנתיים האחרונות היו 3 דברים לרב שעזרו לנו לנצח: דוד וייה, קניזארס ואלילת המזל. גם בשבוע שעבר בנצחון על סוסיאדד הם היו טובים יותר ובכל זאת ניצחנו. אמרתי את מה שאמרתי מתוך הנחה שבטיס קבוצה טובה יותר מסוסיאדד, והיא גם משחקת בבית
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx ? משחק חביב ומעניין לצפייה עם שיפוט נורא. הפנדלים דיי כיסו זה את זה למרות שאני לא אוהב התחשבנויות שכאלו, וכמובן שלקאנוביו הגיע אדום אך משום מה יעקובי התעקש גם על כרטיס לדקו. משחק יחסית טוב של כל הקבוצה (חוץ מרונאלדיניו שהיה דיי רע, מישהו זוכר את הפעם האחרונה שהוא עבר יותר משחקן אחד ברצף? לא חושב שזה קרה העונה), כאשר המצטיין שלי הוא צ'אבי עם ניהול משחק מצוין. דקו גם כן עם יכולת חביבה. הניסיון בפעם המי-יודע-כמה של אינייסטה בימין לא צלח ואני חושב שהגיע הזמן לוותר. זה לא אומר שאני מעדיף לראות את העכברוש הגוסס (שכמעט הצליח אפילו להחמיץ את השער כשעמד להחליק), אלא פשוט רוצה לראות ניסיון של סביולה בימין. בכל אופן, אם לומר את האמת למרות המשחק הטוב של אדמילסון, הייתי מעדיף לראות במשחקים מסוג זה דווקא את הקונספציה שעלתה אחרי השוויון של סלטה וההוצאה של אדמילסון - קרי, קישור של צ'אבי, אינייסטה ודקו כאשר צ'אבי יותר מאחור. בקונסטילציה הזאת ראיתי הרבה יותר לחץ של בארסה ודחיפה קדימה. בכלל, היה נחמד לראות את בארסה לשם שינוי לוחצת במצב של שוויון ולא נכנעת - סוף סוף ראיתי את בארסה מאמינה שהיא יכולה להשיג את שער הניצחון. אני מציע לא להסתנוור יותר מידי מהמשחק הזה, המבחן האמיתי שלנו יהיה להראות המשכיות + יכולת טובה במשחקי חוץ, שהמאזן הנוכחי שלנו בהם בהחלט לא משהו.
ניצחתם במדריגל,ברומרדה,בקלדרון,באנואטה וסיימתם בתיקו 1-1 בקטלוניה. עכשיו אתה במצב של 1-1 בלופרה.מה עוד אתה רוצה עירד? תתעודד, כשאתם לא פצועים יש לכם מה למכור בכל מגרש.
אני רוצה לראות בונקריזם מטורף במשחקי החוץ שבהם אנחנו לא הפייבוריטים זה מה שאני רוצה. אבל לא בונקר שלא צולח, אלא בונקרים כמו שבניטז היה עושה לפני 5 שנים כשזכינו באליפות בצורה הכי מגעילה שיש אבל ההגנה שלנו הייתה אטומה
אחרי המחזור ובכלל במחזורים הקרובים, לא נשמע דיבורים על צמרת כל כך צמודה ועל ליגה גרועה. גם סביליה וגם בארסה חזרו לנצח, והפער לאט לאט יגדל גם מסארגוסה ואתלטי ואולי גם ולנסיה. אז כן, אולי חלק לא ממש יספרו את ולנסיה, אבל אם ריאל הייתה במרחק בו נמצאת ולנסיה מהמקום הראשון- אף אחד לא היה מוציא אותה מהמאבק על האליפות, נכון? את אתלטי וסארגוסה, עם כל הכבוד, אני לא סופר בשביל אליפות. על חואקין והמפגש עם האקסית, מחר.