Jornanda 20:נצחונות לסביליה,בארסה ובילבאו בדרבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏26/1/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתבר שתוראם לא כשיר במאת האחוזים והחזרה שלו מפציעה שבוע שעבר הייתה די מוקדמת וןהוא יעדר היום מהסגל(גם סילביניו הפצוע[יעדר חודש] ומארקז המוצהב מחוץ לסגל) .

ואלדז, ז'ורקרה.
    בלאטי, זאמברוטה, אולגר, פויול, ג'יו.
    מוטה, אדמילסון, אינייסטה, צ'אבי, דקו.
    ג'יולי, סביולה, גודיונסן, רונאלדיניו, אזקרו.

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_197660_CAS.Xxx

הסגל הפצוע של סלטה:
    פינטו, אסטבן.
    אנחל, קונטרראס, יאגו, לקי, גבריאל טאמאס, פלאסנטה.
    בורחה אובינייה, נונייז, ננה, גוסטאבו לופז, דניאל דה-רידר, ג'ונתן אספאס, וילה.
    גואיירה, קאנוביו, באייאנו.

אירניי הברזילאי(צהובים) , פאבלו גאריסה(פצוע)

http://external.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/imagenes/2006/02/12/1139769695_0.Xxx

מאז הדרבי הגליסיאני לפני 8 מחזורים סלטה ויגו לא מצליחה לנצח ואספה מאז אותו ניצחון בריאזור רק 5 נקודות שדירדר אותה עד המקום ה14 ורחוקה 3 נק' בלבד מהקו האדום.

2. uri מנהלים

SkiMan אתה משאר דברים לגבי רק על סמך החתימה שלי שמרמז את אהדתי לאיטליה, אבל אתה מפספס בכך את הנקודה העיקרית שאני די בטוח שאם היית עוקב אחרי ההודעות שלי בפורום הספרדי הן חסרי אינטרסים לחלוטין.

אתה מפספס שכל מה שאני רוצה לומר הוא לא שקנבארו נקי מטעויות, אלא שההגנה של ריאל היא לא רק הצד החזק שלה, היא גם צד מרשים אצלה. ומדובר כמובן בכל החוליה לרבות מחליפיה. כפי שכבר ציינתי מה שהכי הפריע לי בראיה של רובכם, היא התפיסה שלא הולך אז ההגנה אשמה ושהולך אז ההתקפה אחראית. אני לא רואה אפילו נסיון מצידכם להבין שגם יכולת (מאוד) חלשה בהתקפה יכולה להיות אחראית להפסדים בדיוק כמו עוד טעות של קנבארו, הלגרה או כל אחד אחר בחוליה האחורית. כפי שכבר הדגמתי, ההגנה של ריאל נמצאת תחת איום כ-70 דקות במשחק, מה שמראה קודם כל שהכדור לא נמצא אצל שחקני ההתקפה שלה, אלא ברגלי שחקני התקפה של היריב. ובכל זאת לריאל הגנה ששומר על כמות ספיגת שערים נמוכה מאוד, נמוכה בדיוק באותה מידה כמו זו של ברצלונה שההגנה שלה מנגד נמצאת תחת איום בדיוק 10 דקות בממוצע. ועם זאת אני לא רואה אצלך SkiMan את המילה קטסטרופלי ואת פויול ביחד באותו משפט. לא שאני חושב שהוא כזה, להפך מדובר בבלם מהשורה הראשונה, אבל זה רק מראה שהגנה טובה כמה שלא תהיה לעולם לא תהיה סטרילית מפני ספיגת שערים וטעויות, מה שעושה את משחק הכדורגל לכל כך יפה.

לסיכום ובזה אני אסיים, ברגע (אם וכאשר) ההתקפה של ריאל תזכיר את זו של ברצלונה, כולנו כאן נשכח לרגע ולא נייחס כזו חשיבות לעוד שער בשלושה משחקים אותו סופגת ההגנה של ריאל בניצוחו או לא של פאביו קנבארו.

3. Rudess Member

ראיתי אמש את המשחק של ויאריאל-ריאל מדריד, וממש התרשמתי ממרקוס (לא בגלל השער שהבקיע), אלא בגלל כל התנועה והעבודה שעשה על המגרש, כשרון ענק!!! מה קורה עם ריקלמה? מדוע הוא לא שיחק?

4. Pipe Member

סכסוך עם ההנהלה, מחלה, פציעה, תבחר מה שבא לך.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המאמן כבר לא סופר אותו שם , בטוח שאם תבוא הצעה עד יום רביעי (מועד סגירת חלון העברות) הוא יעזוב .

6. EL Capitan Member

להשוות את זה לאיקר של שנים קודמות זה כמו להשוות בין ראול של עכשיו לראול של לפני מס' שנים.

וכן, יש סיבה. במילה אחת, פלופ.

וכן, אני מרשה לעצמי לשפוט אותו כבר אחרי 4 משחקים, כי הוא לא יציג פתאום יכולות שהוא לא הראה עד עכשיו. ראיתי את גאגו, והוא שחקן סולידי ולא יותר. את השינוי במרכז הביא דיארה, שבהעדר אמרסון הופך לפחות זמנית לבעל הבית במרכז המגרש. כשיחזור אמרסון, קאפלו יצטרך להחליט בעניין הזה, ונראה איך זה ישפיע על דיארה, כי ידוע שאמרסון הוא השחקן המוערך ביותר ע"י קאפלו.

ואורי, אני לא מבין למה אתה כל מילה שניה אומר אמרתי לכם, כשאתה פשוט אומר את אותם דברים שאני אומר מתחילת העונה. בכלל, לא צריך להיות כל כך חכם כדי לזהות את הבעיות של ריאל במשחק שלה. בספרד כולם מדברים על אותם בעיות, על אותם דברים, ובטח שאתה לא היחיד ששם לב לכל הדברים הללו. ואתה מדבר איתנו על זה שאנחנו מגיבים לך על התגובות שלך עם סטריאוטיפים של אוהד איטלקי, בעוד שאתה היחיד שעושה את זה. אתה אומר שאנחנו משבחים את ההתקפה בניצחונות, ומאשימים את ההגנה בהפסדים, כשהאמת היא שלא נרשם כאן שום דבר דומה לזה. בדיוק להפך, כולם מדברים עכשיו, כשהמדרידיסטאס כבר נוכחו לדעת שקאפלו לא יהיה המושיע, על האין התקפה. זה שיש גם קנבארו למיניהם בהגנה- זה כבר משו אחר, ולכן גם הנושא הזה זוכה להתייחסות. זה הכל. אף אחד לא אומר, שהאשם הראשון והעיקרי במצב הקבוצה הוא קנבארו שלך. הוא פשוט אחד המאכזבים ביותר, אבל לא בגללו הקבוצה משחקת ככה. הבהרתי לך את נקודת המבט שלנו?

ועמי, אני כן יכול לקבוע, כי עם כל הכבוד למאטי, שחקן שיכול לסמן תחילתה של תקופה הוא לא.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/07
  7. Rudess Member

תודה על העדכון. פשוט ראיתי אותו אתמול בטלויזיה, יושב ביציע ומדבר בפלאפון ולא הבנתי למה הוא לא על המגרש.

8. uri מנהלים

הסיבה שאני כותב "אמרתי לכם" היא מכיוון שהתגובות שלי, שכפי שאתה אומר זהות בדעה לאלו שלך, תמיד גוררות תגובות בנוסח של SkiMan שגורמות לי להרגיש זר כאן, רק משום שאני כביכול "איטלקי". אף אחד לא באמת טורח להתייחס לאותם דברים, בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בקנבארו. לכן, ששבוע אחרי שבוע משחק ההתקפה של ריאל מדריד מביך אפילו את זה של מכבי חיפה, אני חוזר ואמר "אמרתי לכם" כדי לציין שוב ושוב שהבעיה היא בהתקפה של הקבוצה ולא אחרת. אין כאן קטע של התנשאות או משהו בסגנון.

9. Raulito Madridista

בתחילת העונה שאמרו הרבה אנשים שנשחק כדורגל מכוער ומשעמם עם קאפלו, ידעתי שלא נראה את ההנאה מהימים של דל-בוסקה או כדורגל התקפי ופתוח עם עם קארו, אבל לא ציפיתי שנשחק עד כדי כך מגעיל ולא נאיים על השער ב90 דקות, המשחק נגד ויאריאל היה דומה להמון משחקים שלנו השנה, כאשר הצלחנו לקחת נקודות בחלק מהם, ובחלק לא, בצדק. ויאריאל הייתה עם ניצחון אחד בשמונת המשחקים האחרונים שלה, היא מפסידה לקבוצות תחתית בבית, אבל את ריאל מדריד היא מנצחת, בדיוק כמו מה שקרה עם לה קורוניה.

אנחנו פשוט חבורה של שחקנים מפגרים(לא אנחנו, ריאל מדריד), שלא ניצלה צ'אנס גדול לחזור למקום הראשון אחרי הרבה מאוד זמן. שום פעולה חיובית לא הייתה במשך כל המשחק ואין שני משחקים רצוף ששיחקנו טוב, אני מאמין שגם קאפלו אשם בזה, למרות שקאפלו כבר לא אשם שרוביניו גם שהוא מקבל מקום בהרכב הפותח הוא מאבד כל כדור שהוא מקבל, תוקע התקפות, איטי, מסורבל ולא יעיל, לא אותו רוביניו של אשתקד שהיה מנייה בטוחה. גם אני חשתי אתמול בחיסרון של גוטי, בהחלט, לא היה מישהו שיעשה את הפעולה המעניינת. גאגו יכול לתת פס פה, פס שם, להריץ את המגן או לזהות שחקן בשטח מת, אבל להעמיד שחקן מול שוער הוא לא יכול, ורוביניו איבד כל כדור שהגיע אליו. רייס לפחות נלחם למרות שהוא היה לא פחות אפס. ויאריאל קבוצה עם אחת ההתקפות החלשות בליגה, עשתה לנו בית ספר ואיקר מסכן כבר כמה שנים שהוא מופקר שם בהגנה. 28 שערים בחצי עונה, זה עלוב, לא מתאים לריאל מדריד, אפילו לא שער וחצי למשחק. אבל שיש הרבה פצועים, וחצי סגל לא מתאים לקאפלו(בקהאם, קאסנו, גם רונאלדו[אני לא מאמין שהוא אמר את מה שפורסם - זה חרטה]), אז שינוי לא יהיה ונמשיך לשחק חרא כדורגל. הייתי אומר שלכו תדעו מה יהיה איתנו באלופות כי לא חייבים להיות הקבוצה מספר 1 שם, ליברפול שזכתה ובטח פורטו, לא היו קבוצות מובילות, אבל הכדורגל שלנו עד כדי כך משעמם ודוחה כך שאין מה לעשות.

עם כל הדברים הרעים שאמרו על רונאלדו, הוא עדיף על ואן ניסטלרוי, הכל חוץ מלחימה, אבל רוד לא נגע אתמול בכדור. חזרנו כמה צעדים אחורה, שהעונה תיגמר כבר.

10. EL Capitan Member

אורי, אבל אין סיבה שתגיד את כל זה. כולם מודעים לכך, שהבעיה הכי גדולה של ריאל היא ההתקפה, והאחראי עליה הוא אך ורק קאפלו. אף אחד לא אומר, שקנבארו הוא הבעיה, אבל אתה בא ומגן על קנבארו, כשאתה איכשהו מגיע בנקודת הנחה שאנחנו מאשימים אך ורק אותו. אבל נעזוב, כי כנראה מדובר באי הבנה. אני מניח, שרשמת את התגובה שלך בלי לקרוא את שאר התגובות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/07
  11. uri מנהלים

רק בעמוד הזה:

אני לא מדמיין. בכל מקרה בזה נסיים.

Raulito, יש הבדל בין כדורגל מכוער (שזה עניין של טעם) לבין כדורגל לא טוב. היום רואים מריאל קודם כל כדורגל לא טוב, מאוד לא טוב.

12. EL Capitan Member

אורי, אל תנסה לשחק את עצמך ראש קטן. זה שקאפלו וקנבארו על הפנים עד עכשיו בריאל זה נכון, ואין כאן שום דבר פסול. אבל אף אחד לא אמר, שקנבארו הוא האשם העיקרי, שזאת לטענתך הסיבה שאתה רושם על הבעיה בהתקפה ולא בהגנה.

13. Engonga Member

ואו..ממש התרשמתי מויאריאל ..איך קבוצה כזאת מקום 11??חוסה אנריקה מגן נהדר לפי דעתי המגן השמאלי הבא של הנבחרת הספרדית..ומרכוס שחקן ענק איזה כישרון.. יש לו כל מה שצריך לשחקן בתפקידו מהירות טכניקה כוח מתפרץ ומסירות נהדרות ויחד עם פורלאן,קאני,פרננדז ותומאסון יש להם התקפה קטלנית פשוט קבוצה נהדרת

14. Dimitar Berbatov Member

בקשר למשחק של ברצלונה נגד סלטה ויגו.

בארסה פייבורטית ברורה למשחק ואם היא לא תנצח הערב בקאמפ נואו זה יהיה אסון. על הנייר זה לא אמור להיות קשה, לסלטה אין הרבה מה להציע מלבד בייאנו שהוא חלוץ מצוין והגנת בארסה תצטרך להזהר ממנו.
    יש לי הרגשה שרונאלדיניו יחזור לעצמו היום זו בדיוק היריבה הנוחה לחזור לעצמו.
    העיקר שיהיה משחק עם הרבה שערים ושנראה את בארסה סוף סוף מראה יכולת טובה.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא יקרה הערב שום דבר דרמטי בקאמפ נואו אז תוצאת המחזור הולכת להיות מאיצטדיונה של נאסטיק שאחרי חצי שעה מוליכה 3-0 מוחץ על אספניול(פורטיו,קאמפאנו ופינייה).

דפורטיבו מובילה ברומרדה 1-0 מפתיע משער של טאבורדה .

איראולה עם וולה נהדר מעלה את בילבאו ל1-0 באנואטה בדרבי החם של הבאסקים
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/enero/22/9.Xxx

סביליה עדיין לא כובשת אצל לבאנטה , אבל היא יותר מסכונת .

ההרכבים,בארסה-סלטה
    PORTERO 1.- Valdés / DEFENSAS: 2.- Belletti 11.- Zambrotta 5.- Puyol 23.- Oleguer / CENTROCAMPISTAS: 6.- Xavi 15.- Edmílson 20.- Deco 24.- Iniesta / DELANTE

PORTERO: 13.- Pinto / DEFENSAS: 8.- Ángel 17.- Tamas 5.- Lequi 12.- Placent / CENTROCAMPISTAS: 16.- Pablo García 24.- Cannobio 4.- Oubiña / DELANTEROS: 11.- Gustavo López 9.- Baiano 23.- Nené

אולגר בלם ,זמברוטה בשמאל , באלטי בימין. סאביולה אינייטסה ורונאלדיניו כשלישיה הקדמית או שאולי רייקארד ישנה ל4-3-1-2

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/07