Jornanda 20:נצחונות לסביליה,בארסה ובילבאו בדרבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏26/1/07.

1. beks23 Member

עוד משחק חלש של הקבוצה..שהפעם נגמר בהפסד\:
    אני מקווה שהתהליך הצערה הזה יגמר מהר ובטוב ושזה יהיה שווה את זה כי ריאל ממש נראת בושה

2. XabiAlonso Member

חייבים לעבות את הסגל ומהר!
    רצוי חלוץ ודחוף!
    הגול של ויאריאל הגיע מאיבוד כדור במרכז המגרש ותיאום גרוע בין ראמוס לקנבארו.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

*דווקא הפעם בניגוד למשחקים מול דפור וחטאפה, לא נתנו משחק עד כדי כך גרוע, הצלחנו אפילו לחבר כמה מסירות.
    ורוביניו פשוט איום ונורא, חלש מאוד, כל הזמן מאבד כדורים.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/1/07
  3. saviola Member

איך אמר נדב יעקובי לפני כמה שבועות? "אתלטיקו מדריד היא הסיוט של כל מהמר". כמה שהוא צודק... הקבוצה הזאת כל כך לא צפוייה, דווקא שהיא בעלייה ויש לה הזדמנות לעשות סוף סוף את העלייה הגדולה לצמרת הגבוהה היא מפשלת במשחק שהיה אמור להיות קל על הנייר. חבל, כי לא יהיו עוד הרבה הזדמנויות...

המשחק של ריאל הייתה טוב מאוד במחצית הראשונה. לא יצא עד היום לראות את מרקוס אבל הוא שחקן מדהים (וכל ההערות של יעקובי סתם הורסות, כרגיל), טכני ברמות מטורפות ובכלל שחקן מאוד מוכשר. מתיאס פרננדז כמובן לא הראה משהו שלא ידעתי שקיים אצלו, אבל פשוט תענוג לראות גם את השחקן הזה. שני השחקנים האלה ביחד יוצרים מימד טכני שאין לאף קבוצה בספרד. עוד חלוץ חוד אחד ברמה עולמית, שינוי קטן במערך וויאריאל תהייה חייבת לחזור לצמרת, רואים שזה המקום הטבעי שלה ושמרכז הטבלה פשוט לא מתאים לה. בריאל אין כמעט שום נקודות אור, גאגו היה היחיד שאיכשהו שמר על רמה סבירה, כמו שריאל נראתה היום היא זו שצריכה להיות באמצע הטבלה ולא ויאריאל...

4. EL Capitan Member

אוקיי. לאחר עוד משחק חלש של ריאל, אני כבר מתחיל בסיכומים וממסקנות מהמהפכה. אמנם את סיומה של המהפכה נראה רק בעונה הבאה, אבל אני ידבר על מה שרלוונטי לעונה הזאת. אז כן, נתחיל עם גאגו. שוב לא ראיתי ממנו יותר מדי, והוא עושה רושם של שחקן סולידי ולא יותר. הוא לא רדונדו, והוא לא האיש שיפתור לריאל את המחסור של עושה המשחק. RVN לא בעט לשער היום? הוא חלוץ שניזון מכדורים, והיום לא היה מי שימסור לו אותם.

נמשיך עם הבעיה באגפים, כשלמעשה אין לריאל שום משחק אגפים, וכשגם דיארה וגם גאגו לא ניחנים ביכולות התקפיות גבוהות (אני יכול להגיד על גאגו מהמעט שרשמתי ממנו, שהוא לא יודע לעבור שחקן על טכניקה ושליטה בכדור, ולכן אי אפשר להגיד עליו שהוא יודע לעשות הכל במרכז המגרש)- לריאל בעצם אין שום משחק התקפה. בריאל מדברים על אווירה לא נעימה ממש באימונים, הרודנות של קאפלו אחרי ההפסד המשפיל לדפור, דבר שלא רגילים בספרד. גם רוביניו, עושה רושם, שחקן שצריך שיתנו לו בטחון, ושיאמינו בו, משחק בדכאון אחרי פרשת האלכוהול. הוא אמנם מקבל דקות משחק בלית ברירה בגלל הפציעות, אבל הוא לא מנצל את ההזדמנות, כי הוא פשוט מקרין על המגרש את האווירה שלו בריאל. שחקן כמוהו צריך להנות מהמשחק שלו, ואנחנו רואים לא מעט פרצופים חמוצים שלו במהלך המשחק. ואם כבר קאפלו, אתה יודע שאין לך אופציות מהספסל להתקפה, אז תחליף מקומות עם רייס ורוביניו. כל העולם יודע, שרייס הוא קשר שמאלי, והוא כן קיצוני, בניגוד לרוביניו. אז אתה רואה שלא הולך, נכון? אין לך משו אחר לעשות, אז תשנה קצת. זה אמנם שינוי קוסמטי קטן לכאורה, אבל הוא היה יכול לשנות הרבה היום. רייס הוא השחקן היחיד בריאל, שאי אפשר לבוא אליו בטענות.

עוד שתי שחקנים שכל אוהדי ריאל בוודאי מאוכזבים מהם הם קנבארו וקסיאס. קנבארו ממשיך את היכולת הגרועה שלו מאז שהוא הגיע לריאל, ומוסיף לקראת סיום המשחק כניסה פשוט מגעילה במרקוס, השחקן היחיד על המגרש שהגיע לו להבקיע. קנבארו ניסה לכאורה להגיע לכדור, אבל למה לא לשלוח רגל נורמלי? למה הוא היה חייב לעלות קצת את הפקקים? אני בטוח שמרקוס יסבול עכשיו מהפרעות, אם לא פציעה קטנה של שבוע-שבועיים. ואיקר, ממשיך עם הירידה הפתאומית ביכולת שלו. נעזוב את הטעויות הקטנות פה ושם, שעל זה עוד אפשר להבליג, אבל אנחנו ממשיכים לא לראות מזה אולי חצי שנה כבר את ההצלות המצוינות של איקר, שאיפיינו אותו. וכשגם איקר נסחף לבינוניות של ריאל, זה אומר הכל.

אז כן, הניסיון לזעזוע עם המהפכה הקטנה לא צלח, כבר אפשר לסכם. השחקנים מנסים אמנם להאמין בעצמם, להאמין שהם יכולים לשחק כמו שהם צריכים לשחק (יש גם כאן עניין של כבוד עצמי אולי), אבל זה פשוט לא קורה. יש פה ושם שיפור עם תפיסת הפיקוד של דיארה במרכז המגרש (אחד הדברים הבודדים שהמהפכה הזאת הביאה לריאל, אחרי שהיה נראה כבר שהרומן של דיארה עם ריאל בדרך להגמר) ועם הניצוצות מהיגוואין, אבל לא יותר. ואם כבר היגוואין, למי שציפה ממנו לראות אותו במיטבו אחרי המשחק נגד סארגוסה- מה לעשות, קוסם הוא לא, ולבד הוא לא יכול לעשות כמעט כלום.

אצל ויאריאל אני רק רוצה להגיד משפט אחד על מאטי. רואים שהוא לא חלוץ אלא רק קשר התקפי, אבל קשר מזן די נדיר. קשר שלא עושה לא הגנה ולא יודע לנהל אפילו מעט את המשחק, אבל אחד כשהוא מגיח מאחורה עם שתי חלוצים מלפניו- יכול לעשות הרבה בעיות להגנה, גם עם הפריצות והמהירות שלו וגם עם מסירות מעולות וטכניקה. אבל למרות שהוא לא משחק בעמדה שלו, כבר עכשיו אפשר להגיד שאולי קצת הגזימו איתו, ומאטי הוא לא "שחקן שיכול לסמן תחילתה של תקופה", כפי שרואיג' אמר עליו בגאווה. אמנם ראיתי ממנו דברים פשוט מופלאים מסירטונים, ולכן לא הייתי רוצה להקדים את המאוחר במקרה שלו, אבל זאת הדעה המתגבשת אצלי בעניין שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/07
  5. riquelme1 Member

אתה לא יכול להגיד שקצת הגזימו איתו, כאשר השחקן לא סגר עוד יותר מ-5 משחקים בקבוצה. מאטיאס פרננדז כרגע לא מבריק בצורה מדהימה, אבל עדין רואים סימנים של שחקן גדול, לאט לאט אני בטוח שהוא ישתלב יותר במערך של פלגריני, מה גם כמו שאמרת המערך של פלגריני לא מתאים לו. פרננדז אוהב לשחק מתחת לחלוץ עם 2 חלוצים מלפניו, כמו שויאריאל הית משחקת בעונה שעברה, אין לי מושג למה פלגריני שינה את השיטה לחלוץ אחד. ויאריאל זקוקה לריקלמה, רואים אתזה, למרות שהיא שיחקה טוב היום הרבה יותר מריאל.

גם בנושא גאגו אני לא מסכים איתך, לדעתי מדובר בכפיל של רדונדו, סולידי? הגזמת. ריאל מדריד עם גאגו טובה בהרבה מריאלך מדריד בליגה גאגו, מדובר בשחקן נפלא, ורואים אתזה בכל נגיעה שלו, השקט שלו, האלגנטיות, רואים שמדובר בשחקן גדול.

בקשר למה שאמר סביולה, כרגע אני לא רואה את ויאריאל חוזרת לצמרת הגבוהה, למקום 5-6 אולי, אבל הליגה העונה חזקה מדי, סארגוסה, אתלטי, וכמובן ולנסיה ריאל בארסה וסביליה טובות יותר.

6. Hammer Member

למישהו יש לינק לגול? שמעתי שמאטי בישל במסירת עין עקומה או משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

איזה ברור זה שכשאני בוחר ללכת עם החבר'ה במקום לראות את המשחק - מאטי יעשה משהו נהדר.

בעע

7. Dimitar Berbatov Member

כמה שצדקתי, בישול גאוני של מאטי למרקוס. מסכים עם ריקלמה שפלגריני חייב לתת למאטי לשחק מאחורי שני החלוצים, ואם ככה מאטי משחק ביכולת בינונית, רק לחשוב איך הוא ישחקת ביכולת טובה...

כל הכבוד לויאריאל ששיחקה מצוין והיתה יכולה לנצח גם 3-0 , למזלה של ריאל קסיאס היה מצוין והציל כמה שערים בטוחים.
    עוד משחק גרוע של ריאל, זה היה ברור שהמתישהו ריאל גם תפסיד, גם כשריאל נצחה היכולת היתה חלשה והיום זה קרה.

8. Engel Del Madrid Member

בתגובה אליך קים..

קסיאס לא הציל הצלות מרהיבות?
    רגע, אנחנו ראינו איך קסיאס לבדו הוציא את הכדור לא פעם לא פעמיים אלא שלוש מהרגליים של פורלאן, קאני, ומאטי? (זו הייתה הצלה של קסיאס הרבה יותר מאשר החמצה של מאטי, לתשומת ליבך יעקובי!!!) קסיאס הוא רק חצי אלוהים לכן הוא לא יכול לעשות הכול לבדו ואני לא יודע מה קנבארו הזה חושב לעצמו אבל אני במקום קאפלו הייתי פשוט מעיף אותו לספסל כי היכולת של מחייה טובה יותר! שום דבר לא הולך לריאל זה אשכרה נאחס מביאים את הבלם הכי טוב בעולם ואז פתאום הטמבל הזה משחק כמו חאבי טורס.

ולמה אתה מאשים את גאגו? נכון שהוא הביא משחק בינוני מאוד אבל הוא שיחק סה"כ 4 משחקים וכבר עפ"י זה אתה שופט אותו? יש סיבה מדוע הוא היה הכוכב הגדול ביותר בבוקה ויש סיבה מדוע הוא במדריד. כולנו ראינו למה הוא מסוגל נגד סראגוסה והשילוב בינו ובין דיארה צריך לעבור שיפור גם מבחינת שפה וגם מבחינת תיאום פיזי. רוביניו לפי דעתי צריך לרדת לספסל כי כשהוא ורייס נלחמו על ההרכב בשמאל שניהם היו בכושר טוב. לרייס יש כישרון אבל בימין אין מה לעשות איתו הוא תמיד מחפש לחתוך לאמצע! אגב, ראיתם את המהירות האדירה שלו!? ולפי דעתי אם לקאפלו הזה היה ביצים הוא היה שם את רייס בשמאל נייטו בימין ורוביניו לספסל למשחק או שניים.. שיחזיר את הרעב..

אין מה להגיד על RVN הוא יעלם משחק שלם ויכניס גול משום מקום ..
    למרות שכולם קטלו את טורס על אגף שמאל , אנריקה מרקוס ומאטי פשוט שחטו את ראמוס בימין.. גם משחק חלש מאוד שלו.. אבל הוא לא יוכל להציג אלף משחקים טובים ברציפות.. גם לו מותר לטעות.

9. נעם Member

אין בכלל ספק, למרות כל ההדים על מרכוס שבהחלט הביא משחק ענק המצטיין שלי זה לואיס אנריקה (פריצות כאלה על הקו כאשר אתה עובר ברצף 2-3 שחקנים כמעט ולא רואים היום)
    אגף של מרכוס ואנריקה זה פשוט פחד מוות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/07
  10. Pipe Member

אני חושב שאתה מתכוון לחוסה אנריקה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. נעם Member

אמממ כן.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

מגן מצויין

12. uri מנהלים

אין מילים יותר מתאימות לפתוח מבחינתי את ההודעה מאשר במילים: אמרתי לכם. מבחינתי המשחק אתמול של ריאל צפוי בדיוק כמו התגובות של רובכם אחריו. כל הבעיות עליהן דיברתי במהלך החודש האחרון של "המהפכה" הופיעו אתמול. זה היה צפוי מבחינתי מעצם העובדה שכל הבעיות הללו היו שם צפים להם מעל פני השטח גם במשחק הקודם וזה לפניו, רק שכמו שלמדנו כבר, בכדורגל מזהים בעיות רק כאשר התוצאה לרעתך. קשה למצוא את הנקודה בא להתחיל לציין את הבעיות של ריאל, צריך רק לבחור מהיכן להתחיל משום שהן כל כך רבות וברורות וגם מכיוון שכבר רשמתי אותם פה כמה וכמה פעמים. עד כמה חשוב הפך גוטי לריאל מדריד אני כותב עוד מהשבועות הראשונים של העונה. השיטה הלא מתאימה לדעתי של קאפלו מחלקת את מדריד לשניים, הקו החוצה מחלק את הרביעיה האחרוית ביחד עם שני הקשרים האחורים לבין שני הקיצונים לשני החלוצים. כאשר גוטי משחק הוא מהווה גשר בין שני חלקי העיר, כי במלחמה כמו במלחמה צריך להעביר הספקה וגם לבקר דרכו קרובים. ברגע שגוטי לא משחק וכיוון שהסגל של ריאל לא היה בנוי נכון מלחתחילה, אין בסגל שלה שחקן שיכול למלא את מקומו. הפתרון היה לשנות שיטה, או להביא לו מחליף. מכיוון ששום דבר מאלה לא קרה, המשכנו לראות את החוסר קשר בין שני חלקי הקבוצה ללא הפסקה.
    אני לא יודע אם לראות את קאפלו המסכן כאן, או להםך לבוא אליו באצבע מאשימה על כך שרוביניו, רייס ובעצם כל החלק ההתקפי של הקבוצה נראה רע כמו רוקי בלבואה אחרי עוד קרב בו חטף כמה בוקסים לפנים. שום דבר לא הולך, שום דבר לא מתחבר ובעצם הכל מקרי.
    מה שמביא אותנו להיום, עוד יום עצוב, אחד מני רבים אצל ריאל בשנים האחרונות, עוד יום בו הבעיות של המשחק אתמול צפות להם מעל פני השטח, וכמו חרא שצף, כך גם הבעיות האלה מסריחות.
    אם כל הכבוד להתלהבות ממבט ראשון, לקוות שהיגואין יוציא את ריאל מהבוץ היה טיפשי וחסר הגיון. הילד עוד לא עשה כלום בקריירה שלו, ולצפות שממנו תצא הישואה היה טעות מלחתחילה. כמו כל חבריו להתקפה, שבעצם כוללים את רוביניו ורייס, הוא היה אתמול חושך. ואן ניסטרלוי לעומתו הוא לא חתול בשק, אתה יודע מראש מה אתה מקבל. וזה חלוץ ניזון שכאשר הקבוצה טובה ומגיעה להזדמנויות הוא יהיה שם כמוציא להורג זה שיבצע את הפעולה האחרונה. אבל כאשר אין לך את מי שיביא את הפושע לגרדום, ואן ניסטרלוי מצידו יכול לעמוד שם שבועות לבד עם החרב, שום ראש לא יפול. ואכן כאשר דיארה וגאגו לא תורמים כלום בחלק ההתקפי, כאשר רוביניו ורייס נותנים עוד משחק אומלל מעייני רבים, שהגואין מוכיח לכל אלה שמתלהבים מנד יעקובי שהוא בסה"כ ילד שהטוב רק לפניו, ואן ניסטרלוי לא נוגע בכדור אפילו לא פעם אחת.
    ומה שאולי הכי עצוב בריאל, שהבעיה הזו מתגמדת כאשר מפנים מבט לעבר הספסל. מקבוצה שדלה רד הוא המחליף הראשון שלה, לא הייתי מצפה להרבה. אם השחקן הבינוני הזה הוא האיש שאמור כל שבוע להביא את הישועה, אז ריאל בצרות. והאמת, מה שאני מנסה להסביר כאן בשורות רבות אלה, שריאל אכן בצרות, כי כרגע דלה רד ועוד ילד שלא הספיק ללבוש את החולצה הלבנה בשם ניניו הם כל מה שיש לריאל על הספסל.
    אז נכון, שאולי שבוע הבא, ריאל תנצח, ואתם יודעים מה, גם נגד באיירן זה יכול להפסיק. אבל בדרך לא דרך הזו. בסיום העונה, היא עדיין תהיה כמו בקודמיה, עם ידיים ריקות.
    אבל מה שהכי מרגיז אותי כאן אצלכם. זה או שאתם חסרי הבנה בסיסית בכדורגל, או כפי שאני נוטה לחשוב יותר, בעלי אינטרסים מלוכלכים, כמו השדרן האהוב עליכם, לכלכך כמה שיותר על החלק האחורי והרכש, שמאז זכה בכדור הזהב, הפך להיות מטרה וטטרף קל לביקורות.
    קו ההגנה של ריאל, הוא זה שמשאיר את הקבוצה הזו בחיים, הוא זה שגורם לבעיות הסופר עצומות שיש לריאל בהתקפה להראות כמשהו שאפשר לפתור בקלות, הרי הם במקום השני. ההגנה של ריאל ממשיך להיות נקודת האור היחידה בקבוצה הזו. אבל לכם מספיק שער אחד כדי להעלים את כל מה שהחברה שם עושים. להזכירכם ריאל מדריד ספגה בדיוק את אותה כמות השערים כמו זו של ברצלונה, רק ההבדל שאת ריאל העונה תוקפים 70 דקות במשחק, ואת ברצולה אולי 10.
    לסיכום, לריאל יש המון בעיות שאולי עם חזרתם של הפצויים יקטנו קצת, אבל כרגע לא נראה לי שהקבוצה כפי שהיא עכשיו תוכל לשנות את מאזן הגביעים שלה. אז נכון שדווקא בזכות ההגנה שלה, היא תשאר קבוצת צמרת ואולי תחזיק את עצמה בציפורניים במאמבק האליפות. ואלי בזכות ההגנה הזו, היא עוד תעבור את באיירן, אבל אם תשאלו אותי, ככה ובצורה הזו ללא חיזוק ריאל שוב תראה את התארים החשובים, עליהם היא התרגלה בעבר, עליהם היא עדיין חולמת, נעטפים בסרטים כחולים אדומים.

13. Pipe Member

נתחיל בויאריאל. מרכוס לפי מה שראיתי ממנו פשוט שחקן פנטסטי. מהירות,טכניקה, כוח פריצה, מוכשר בטירוף ורק בן 19. ברגע שפלגריני יחזור לשחק עם 2 חלוצים(תומאסון את פורלאן זה לא אידיאלי, אבל זה מה יש כרגע), מאטי גול סוף סוף ישחק בעמדה הטבעית שלו, ואולי אולי גם ריקלמה יצליח להשתחל להרכב, לויאריאל יהיה חוד עם פוטנציאל מפחיד.

שוב אני לא רוצה לשפוט את מאטי גול, כי הוא לא חלוץ, וכשאתה קשר יצירתי שמתופקד בתור חלוץ, פרט לכמה פעולות טכניות ומסירות טובות(זה בדיוק מה שפרננדז עשה אתמול) לא נראה ממנו יותר מדי.
    גם חוסה אנריקה נתן משחק פנטסטי באגף, ומול האין התקפה של ריאל, שהייתה אנמית בטירוף, הניצחון הזה מוצדק.
    אני לא חושב שנראה את ויאריאל בקרב לאירופה כבר השנה,אולם מצד שני אם ולנסיה חזרה להיות מועמדת לאליפות, גם ויאריאל יכולה להשלים פערים על הצמרת החלשה ולהשתחל לאופ"א.

בקשר לריאל,אין התקפה, אין שערים, קשה קשה..
    רוביניו לא יעיל,איטי, אנמי מאוד,מסורבל, כבוי, חסר ביטחון, ואני יכול להמשיך. איפה הרוביניו השמח מסאנטוס, או אפילו מהמשחק מול בארסה. ממש דוקטור רובסון ומיסטר זה סוזה.

גאגו לא אפקטיבי בהתקפה, אבל כשכל הקבוצה לא טובה קשה לשחקן יצירתי כמוהו לבוא לידי ביטוי. קים, לשפוט אותו אחרי חודש במועדון זה לא במקום. סולידי ולא יותר? אם הוא סולידי ולא יותר, מה תגיד על החצי שנה של חואקין בולנסיה? תן לו זמן, הוא עוד יגרום להרבה אנשים לאכול את הכובע שלהם.

רוד הוא האוהד מספר אחד של ריאל(איזה עוד אוהד אתם מכירים שנמצא על המגרש 90 דקות ופרט ללעודד לא עושה כלום?),אבל אי אפשר להאשים אותו. חלוץ רחבה שלא מקבל כדורים הוא יעיל כמו זונה חולת איידס.
    היגואין לא יתפוס משחק כמו מול סראגוסה כל שבוע ורייס היה היחידי שעוד איכשהוא עשה משהו מועיל אתמול, אבל גם הוא היה בינוני.

וקים,בענין דיארה, היכולות ההתקפיות שלו קיימות, השאלה איך משתמשים בהם .כשאתה מתופקד כקשר אחורי בעמדה כזו הגנתית, קשה לך להביא לידי ביטוי את יכולות ההתקפה שלך.

בגדול אין טעם להיכנס לפאניקה בריאל, כי יש שם דרך(עושה רושם לפחות), ואם 28 שערים, יכולת פתטית אך יעילה קפלואית טיפוסית,מהפכה ואינספור משברים בחצי עונה מספיקים בשביל מקום שני, העתיד ורוד.

14. SkiMan Member

uritotti,

כתבת תגובה ארוכה בה האשמת כמעט את כולם (פלאשבק מנאומו של קצב), אפילו הגעת עד לנדב יעקובי וחברי הפורום. אפילו הצבעת על נקודות בעייתיות במערך הגרוע של ריאל מדריד ועל הסברים אפשריים לדלות התקפית. אז אם הגעת עד לשם - למה לא לסיים את המלאכה? למה לא להאשים בכך את מי שבאמת צריך להאשים על מצב של מערך שקורס ולא מספק את הסחורה - המאמן. כן, אולי כדאי שתפנה סוף סוף אצבע מאשימה וחד משמעית כלפי המאמן הגרוע שלך, שכרגיל הופך חבורה כישרונית למדיי לגוש אנמי וחסר התקפה. אבל אתה, כראוי לאוהד איטלקי ממורמר ובכיין, תעדיף לתקוף את נדב יעקובי וחברי הפורום על התגובות שלהם. לא את הבלוף האיטלקי שלך. כן, קאפלו גרוע, כן, קנבארו קטסטרופה. אולי תכתוב את הדברים כמו שהם. האינטרסנט היחידי כאן הוא אתה, שמפנה אצבע מאשימה כלפי כולם אבל לא כלפי האיטלקים הקדושים שלך. ומה שהכי עצוב בעניין זה שאתה כותב שכולם חסרי הבנה בסיסית בכדורגל. אוי לצביעות...

15. uri מנהלים

תחזור כמה מחזורים אחורה, ותראה שביקרתי שוב ושוב את קאפלו, מי אם לא הדיקטטור אחראי לרכש, לצורה, לשיטה וכל מה שהולך שם מסביב. האשמתי את כולם? לא האשמתי אף אחד באיך שריאל נראת, ובטוח שלא את נדב יעקובי ואת הפורום. מה שאני ביקרתי זה שעם כל העבודה הטובה שעושים דווקא בהגנה של ריאל וחוסר מעש כללי בהתקפה, אתם איכשהו כל שבוע מצליחים להפנות את האצבע לכיוונו של הבלם האיטלקי, מה גם שלמרות שהוא לא נקי מטעויות, הדרך בא אתם עושים זאת, היא ע"י שבירת אותה אצבע ועל כך אני מבקר את נדב יעקובי ואת חלק מחברי הפורום.

לראיה, ציטוט שלי מאחד המחזורים: