ואם כל הכבוד לריאל , בארסה ,ססביליה ואוואט . תוצאת המחזור מגיע מהסרדינרו כאשר ראסינג סנטאנדר מנצחת 5-4 מדהים את אתלטיק בילבאו . http://www.marca.com/fotos07/zaragoza07/athletic.Xxx
רוביניו נכנס.... ומה? כבר מתחיל להימאס הפזמון של "למה האידיוט לא מכניס את רוביניו?111111". אני באמת לא מבין מה אתם רוצים שהוא יעשה. 4-5 פעמים קיבל כדור, שלוש פעמים בחצי שלו, רץ, רץ רץ, מגיע לאיזור ה30 מטר, מאבד כדור. פעולה אחת טובה לא עשה הרובסון. במקום להאשים את כל הבעיות של ריאל בקאפלו ובכך שהוא (מענין למה..) לא נותן לרוביניו לפתוח, תתרכזו בכמה אתם חייבים שחקן יצירתי לשנה הבאה, כי לא רובסון ולא קאפלו אשמים במצב העגום של ההתקפה. אין קיצוני הולם, אין שחקן חופשי באמצע שמכבד את עצמו(ויסלח לי גוטיירז), וראול.. הוא רפליקה זולה של ראול האמיתי. רוד צריך לקבל כדורים בכדי להבקיע, וכשאין מי שמביא לו כדורים, אין פלא שאלמלא מישהו היה ממציא את הפנדלים, לריאל היו השנ ה 10 שערי שדה.
אם סלטה לא היו חבורה של חוטבי עצים, הם היו כבר ביתרון. ומי שלא כובש... כמה אירוני שזה דווקא רוביניו. לא עשה כלום מאז שנכנס, מנצל טעות של שוער ונוגח ממטר פנימה. בבקשה אל תתחילו ב"אמרתי לך" עכשיו, כי העובדה שהוא הבקיע לא משנה את העובדה שעד עכשיו הוא משחק רע. ורק קאפלו יוציא את הגאגו ויכניס את הקרש העונה לשם אמרסון. ומילא להסיט מישהו קדימה, אז את דיארה, שלו איכשהוא יש מושג מה לעשות 20 מטר מהשער, ולא את הצב נינג'ה הזה. ואיך זה שקסיאס עוד לא קיבל איזה תואר אבירות או משהו?
5 פלוס לייב . השכיבה של רוביניו שם על הרצפה במשך דקה וחצי והזעקה עם היד הייתי בטוח שהוא גמר קרירה , אבל כנראה ואן ניסטלרוי לימד אותו טוב לשחק אותה
תקרא את התגובות, ואם אתה רוצה את זה בנקודות: 1. סלטה הייתה צריכה להיות ביתרון. 2. המזל מפצה על היכולת הפתטית של ריאל ששוב מנצחת במשחק גרוע שלה. 3. אם לא היו פנדלים בכדורגל ריאל הייתה מועמדת לירידה. 4. רוביניו הוא לא המושיע של ריאל, לא משנה מהתקרא ביומיים הקרובים בתקשורת ולא משנה מה יגידו (חלק) מאוהדי ריאל. 5.אמרסון קרש. או יותר נכון, הוא צב נינג'ה, שצריך לדפוק בו קרש. ריאל צריכה להגיד תודה שגוטי הורחק. לא שיש מחליפים כאלו מהוללים, אבל התפקיד הזה פשוט גדול עליו.
אף שחקן בריאל מדריד לא ראוי לציון שגבוה יותר מ6 . רוביניו לא עשה שום דבר מה שהזכיר את המשחק הקודם בבירנבאו שהוא הביא שינוי אדיר , האשמה לפינטו על הטעות שהכין ללראש של רוביניו. גועל נפש איך שקבוצה כזו עדיין במאבקי אליפות , נקווה למעידה של סביליה עכשיו.
תגידו, רק לי יש פלאשבקים מהיירו בכל פעם שגוטי מתעצבן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא משווה בינהם.. פשוט בכל פעם שגוטי "נפתח" ככה על השופטים אני מדמיין פתאום את הראש של היירו במקומו..
היירו הוא כמו שמעון מזרחי. מה שצריך זה רק חצי מבט שלו כדי להבהיל את השופט. וארז, בתור אוהד ריאל, אתה לא חושב שזה קצת מעליב להשוות בין היירו לבין גוטי? האחד בלם דגול וקפטן למופת, השני קשר חלוד ומחמצן שיער למופת.