תודה ודרך אגב, אז'אלה בסדר? אל תשתמש בזה שהיום 1 באפריל כי אם תגיד לי שהוא לא משחק נגד צ'לסי אז אני בדרך למיון...
אין לי מושג גם אני ראיתי שהוא נפצע אבל לא אמרו על זה כלום אם הוא ישחק או לא, אני מקווה שהוא יהיה בסדר הוא אחד השחקנים האהובים עלי באמת בלם גדול..
סלטה ויגו - ריאל מדריד http://www.liga.co.il/leaguespic/1041966196celta.Xxx VS http://www.liga.co.il/leaguespic/1041966719real.Xxx תאריך המשחק: 1.4.07, יום ראשון שעת המשחק: 20-00 איצטדיון: "הבלאידוס", ויגו שופט: פרז בורול סלטה ויגו תארח את ריאל מדריד היום כאשר לשתי הקבוצות מטרות שונות לחלוטין. האחת רוצה לברוח מהתחתית, והשנייה רוצה לשמור על פער סביר מברצלונה ולרשום ניצחון שני ברציפות. בריאל, סיסיניו חוזר לראשונה אחרי חצי שנה לסגל, פאביו קנבארו מושעה עקב צהובים אבל ראמוס חוזר להרכב, ככל הנראה רוביניו יסופסל שוב. בסלטה, קאנוביו ייעדר והקבוצה תפתח עם שני חלוצים, ובמערך 4-4-2, בו לא שיחקה הקבוצה העונה יותר מדיי. יהיה מענייין. סלטה של ואסקז חייבת נקודות כמו אוויר לנשימה. הקבוצה במרחק נקודה אחת בלבד מהקו האדום. ארבעה משחקים רצופים הקבוצה לא מנצחת, והשיגה 2 נקודות בלבד מתוך ה-2 האחרונות. סלטה איבדה נקודות יקרות נגד סנטאנדר במחזור ה-24 שהוליכה כבר 2-0 אבל לא ניצחה בסוף, ונגד בילבאו במחזור ה-26 שהוליכה 1-0, החמיצה ברשלנות ובילבאו חזרה למשחק והשוותה. במחזור האחרון הפסידה סלטה ויגו 2-0 בחוץ לסביליה, אחת הטוענות לכתר. לאוהבי הסטט', סלטה ויגו הקבוצה הביתית הגרועה ביותר. היא ניצחה רק משחק אחד בבלאידוס, בתחילת העונה נגד וולנסיה, והשיגה בבית 9 נקודות בלבד! סלטה עפה מגביע אופ"א אחרי הפסד כפול לברמן ויש הטוענים שהעונה האירופית היפה של הקבוצה הקשתה עליהם מאוד בליגה. למזלו של ואסקז, איריניי הברזילאי ובורחה אובנייה הספרדי, חוזרים למרכז המגרש של הקבוצה, על חשבונו של פאבלו גארסיה שלא מספק את הסחורה, אקס ריאל מדריד. הבלם הצ'יליאני קונטרראס ישוב למרכז ההגנה ככל הנראה. עם החדשות הנעימות, לסלטה יש גם בעייה מרכזית, קאנוביו, ה"פליימקר" שלה, יחמיץ את המשחק בגלל האדום שספג נגד סביליה אחרי שתיקל בצורה גסה את חסוס נאבאס. היעדרותו של קאנוביו, גורמת לואסקז המאמן להחליף מערך ולשחק במערך של 4-4-2. באמוגו הצרפתי ייפתח לצידו של באיינו, מלך השערים של הקבוצה עם 7 כיבושים, בחוד. ננה, השחקן הכי מסוכן של סלטה, יישחק בשמאל כאשר גוסטבו לופז בימין. ריאל מדריד מגיעה למשחק רגועה, פגרת הנבחרות עשתה טוב לקבוצה, והפצועים המשיכו להשתקם. חוסה אנטוניו רייס מחלים לאט לאט מהפציעה וחזר להתאמן כרגיל השבוע. בקהאם וקרלוס ממשיכים בשיקום הפציעות שלהם. כמובן שהכותרות והשמועות בתקשורת הספרדית לא פסקו לרגע. מוריניו, בניטס, רונאלדו, מי לא עלה בכותרות, אבל כל זה לא חדש. בריאל מדריד יודעים שפחות מניצחון והם מחוץ למאבק האליפות, אחרי הניצחון של ברצלונה אתמול. גם וולנסיה ניצחה וזמנית עברה את ריאל מדריד בטבלה. ריאל במרחק של 2 נקודות בלבד מהמקום החמישי, ופחות מניצחון תיהיה תוצאה מסוכנת לקבוצה. קאפלו יעלה מערך התקפי או שבספרד חוגגים על האחד באפריל שלנו? את זה עוד נראה. כלי התקשורת משערים שנראה את אותו הרכב ששיחק בסופר קלאסיקו(קנבארו מושעה עקב צהובים, ראמוס חוזר להרכב אחרי היעדרות), וכן, הדבר המצער שוב קורה, רוביניו בחוץ למרות יכולת טובה, למרות זה שהוא סידר את הנקודות נגד נאסטיק. בשורה משמחת למרות הכל לאוהדי ריאל מדריד: סיסיניו, המגן הברזילאי שנפצע בתחילת העונה נגד בטיס ונעדר מהמגרשים לחצי שנה, חוזר היום לסגל!. כמובן שהוא לא ייפתח בהרכב (סאלגדו), אבל גם זה משמח. אז אם כן, שלישיית קישור של דיארה, גאגו וגוטי, וראול היגואין ורוד בחוד. http://eur.i1.yimg.com/eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/efenews/20060130/1138384801822w.Xxx סיסיניו. הוא חוזר! הרכבים: ריאל מדריד: קסיאס; סאלגדו, הלגרה, ראמוס, טורס; דיארה, גאגו, גוטי; ראול, היגואין ורוד סלטה ויגו: פינטו; אנחל, קונטרראס, לקי, פלאסנטה; איריניי, אובנייה, גוסטבו לופז, ננה; באמוגו ובאיינו. סטט': * ריאל מדריד ניצחה בארבעת הביקורים האחרונים שלה בבלאידוס. אשתקד היא ניצחה 2-1 משערים של רוביניו וסיסיניו. * סלטה ויגו הקבוצה הביתית הכי חלשה בליגה, היא השיגה רק 9 נקודות מתוך 39 אפשריות וניצחה פעם אחת בלבד בביתה. * ריאל מדריד קבוצת החוץ הטובה ביותר בספרד עם 26 נקודות מתוך 42 אפשריות. היא השיגה 8 נצחונות והפסידה 4 פעמים(חטאפה, סביליה, לה קורוניה, וויאריאל). * 11 שערים הובקעו בשלושת המפגשים האחרונים של סלטה ויגו נגד ריאל מדריד( 3-2 לסלטה בברנבאו אשתקד, 2-1 לריאל בבלאידוס אשתקד והשנה 2-1 לסלטה בברנבאו).
לא יצא לי עדיין להגיב על המשחק הקרוב שלנו נגד סלטה ויגו. ראשית, כמובן שחייבים לנצחף אין על מה לדבר, סלטה השיגה ניצחון אחד בלבד בבית והשיגה בבלאידוס 9 נקודות בלבד מתוך 39 אפשריות, היא נקודה בלבד מהקו האדום והיא בתקופה לא טובה עם 4 משחקים ללא ניצחון, אם רוצים לזכות באליפות חייבים לנצח. בנוסף, המרחק שלנו מהמקום החמישי מזערי מאוד, 2 נקודות בלבד, וולנסיה ניצחה אתמול ועברה אותנו זמנית. אני לא יודע מה להגיד כל-כך על זה שרוביניו ייפתח על הספסל, חוץ, מקאפלו בן ****. אני לא אוהב לראות את היגואין באגפים, אני בכלל אוהב מערך של 4-3-3 רק אם משחקים את זה נכון, כמו ברצלונה, שבאגפים יש שני קשרים. אני חושב שנסמתך בעיקר על רוד בהמשך העונה הנוכחית, ובמשחק הזה בכלל. לסלטה ויגו הגנה חלשה מאוד, אני דיי בונה על החולשה שלה בפן האחורי. המערך שקאפלו מעלה בהחלט יכול גם להיכשל, אבל, אני חושב שאם ה-11 האלו נראו טוב בקלאסיקו אין סיבה שזה ייכשל בבלאידוס. אני חושב שסלטה תבוא לתקוף בדיוק כמו ברצלונה וזה יישחק לטובתינו, סלטה חייבת נקודות היא במרחק נקודה מהקו האדום והיא בסכנת ירידה. חייבים להיזהר מננה הברזילאי המצויין, גם באיינו שחקן לא רע בכלל. גוסטבו לופז קצת מבוגר אבל גם הוא שחקן טוב. מקווה מאוד שגוטי יבוא מפוקס היום, לדעתי המשחק תלוי בו פחות או יותר, אפילו התלות שלנו בו היום ללא רוביניו גדולה יותר מהחשיבות של רוד, שלא יכול לייצר לעצמו לבד את המצב הבקעה, בדר"כ. גאגו ודיארה(השני היה נהדר נגד חימנאסטיק וחטף המון כדורים, מקווה שזה יימך היום), ישחררו את גוטי לעמדה התקפית. אין לי בעייה שיהיה לא טוב אבל את הכדור עומק שיכריע את המשחק, הוא ייספק. אחרי שיפור מסויים ביכולת, ראול שוב חזר להיות דיי בינוני ולא מעורב מספיק, מקווה שהיום זה יישתנה. אני לא כל-כך מרוצה מהיגואין ומקווה שהוא ישתיק את הביקורת שלי עליו, היום. אני מקווה שננה לא יעשה בית ספר למיצ'ל. שיהיה לנו בהצלחה, וכמה טוב שסיסיניו חוזר לסגל!
פור דה לאב אוף גד... ראסינג מחצית בפיגור 0-1 בבית מול הבאסקים מבילבאו, וזה נגמר 5-4!!! שלושער של זיגיץ' הנפלא, איזה שחקן, זה כנראה השבוע של הגבוהים, זיגיץ' וקראוץ' שכל אחד מהם מבקיע שלושער!
לא יודע מה יותר גרוע השידור של בועז קורפל או היכולת של אתלטיקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
רגע רגע? בועז קורפל משדר כדורגל? בועז קורפל? הגאון מהפורמולה 1? הוא שמדר את אתלטיקו? בועז קורפל? כאילו, רגע, בועז קורפל? מה עובר על הערוץ הזה? טוב, לאוהדי אתלטי אני מניח שזה עדיף מהסינים והאיכות בSOPCAST.
מחצית גועלית, משעממת, מרושלת, ומאכזבת של ריאל מדריד נגד סלטה בבלאידוס. כל השחקנים פשוט גרועים, שגוטי גרוע השיטה הזו עם מערך ה-4-3-3 לא עובדת. ראול החמיץ מצב קורץ בפתיחה, כבשנו שער מפנדל שלא היה, והגול של סלטה היה התקפת כדורגל רצינית, בישול אדיר של ננה!!! איזה בישול פנטסטי עם העקב וגם סיומת מצוינת של אנחל. אין זמן יותר ראוי מלהכניס את רוביניו למשחק ואולי גם את קאסנו. ואן ניסטלרוי ממש למשחק לבד בהתקפה, הקישור לא חוטף מספיק כדורים וגם ההגנה לא יציבה בכלל. ההתקפה של ריאל מדריד מתקשה מול אחת הקבוצות החלשות ביותר בליגה הספרדית! הגנה שסופגת למעלה משער וחצי במשחק ולא יודע להגן, ואנחנו מתקשים. מתבייש במשחק המכוער והדוחה שלנו, אבל זה לא חדש, גם במשחק האחרון שלנו בליגה, בברנבאו, התוצאה במחצית הייתה 0-0 שהקבוצה במקום האחרון בליגה, חימנאסטיק, עומדת יפה על המגרש נגדינו בברנבאו שהם עם עשרה שחקנים מפתיחת המשחק. למזלינו, גם אתלטיקו וגם סראגוסה לא ניצחו, אבל עדיין, נקודה בלבד נגד הקבוצה הביתית הכי חלשה בליגה, זה עלוב. המשחק הזה הוכיח לי סופית שאי אפשר לבנות על גוטי ומערך ה-4-3-3 הזה עלוב, הוא הצליח נגד ברצלונה בגלל יום טוב של גוטי, אבל חוץ מזה, נגד חימנאסטיק הוא לא עבד לדוגמא. בלי רוביניו אין לנו מה להציע. וזה לא שאיתו אנחנו משחקים כדורגל יפה, פחות גרוע. 4 בעיטות בלבד לשער מאיתנו.
ספורט 5+. ואיך ריאל יכולה לשחק? נרפת, לא חדה, אנמית. המומנטום לא איתה זה בטוח. והקהל הביתי בבלאידוס לא עוזר.