המשחק של ריאל היה לא טוב, אבל ראינו יותר גרועים. היה יכול להיגמר בניצחון לכל אחת מהקבוצות, כששתיהן החמיצו ממצבים קורצים. כשלאהולך אז לא הולך, ולריאל לא הלך. אבל, ראינו הרבה לחימה,השקעה והקרבה, ואני שמח שלבקהאם היה עוד משחק נהדר. רוביניו כמו שאמר נדב יעקובי פספס את הצ'נס שלו. פתח פה על קאפלו, שבעיני באופן מפתיע השאיר אותו בהרכב, והיה פשוט פתטי. איטי,לא מרוכז,לא עשה אף פעולה חיובית. הטעות המרכזית של קאפלו הייתה בחילוף של גאגו,שבעקבותיו גוטי הוסט לקישור לצד אמרסון.מרגע זה ראינו הפקרות במרכז הקישור, ובטיס ניצלה את זה למספר התקפות מסוכנות. המסקנה-או שתכניס לשם מישהו אחר, או שתשאיר שם את גאגו, כי מרגע החילוף הרבה התקפה לא ראינו מגוטי וגם הרבה הגנה לא ראינו מגוטי. קרי, החילוף הרבה תועלת לא נתן. בטיס עמדה נהדר על המגרש, רואים שפרננדז הכין את הקבוצה שלו נהדר טקטית והוא היה קרוב גם לנצח את המשחק. מי שנבחר למצטיין הוא בקהאם, ובצדק. קאפלו כבר הודה בין השורות שהוא אכל את הכובע, ועכשיו תורם של כל המבקרים וכל מי שאמר שהראש שלו לא בקבוצה אחרי החתימה בLA. משחק שני שהוא פותח, משחק שני שהוא אפקטיבי ומבין הבולטים אם לא הבולט ביותר בריאל. טל,לא יודע איזה משחק אתה ראית, אדום לא היה שם, ויש שופטים שאפילו צהוב לא היו נותנים. הוא לא הלך אם הרגל קדימה, הלך בפירוש לכדור, ופספס אותו בשניה אחת והעבירה לא הייתה מכוונת. השחקני תאטרון של בטיס ב10 דקות האחרונות היו פשוט בדיחה. מכל שטותנפלו, והשיא הגיע דקה לפני ההרחקה, כשאחד שכב 2 דקות על הדשא, החזיק את הפנים, ובאורך פלא חזר למגרש 10 שניות אחרי שהעלונקה הוציאה אותו. בשורה התחתונה בריאל יכולים להיות מעודדים לקראת המשחק במינכן מכמה סיבות: 1.הם נראים טוב,נלחמים,והגרוש שחסר ללירה הוא רק קצת מזל. 2.באיירן במשבר הגדול ביותר שלה מזה הרבה מאוד זמן, ונראים רע מאוד. 3.פחות דילמות לדון בהרכב. אחרי אתמול אין סיכוי שהרובסון יפתח, ואם למישהו היה ספק אז בקהאם יהיה ב11.
הראו בהילוך החוזר איך בקהאם הלך פשוט לכסח מתוך תסכול, בהחלט מגיע על זה אדום. מי שלא מסוגל לשלוט על עצביו בזמן משחק, כנראה שמגיע לו כרטיס אדום.
משחק מזעזע מאוד נוסף שלנו בסנטיאגו ברנבאו, כמעט ולא ייצרנו מצבים ליד השער למרות שהיו דקות שהחזקנו הרבה יותר בכדור. לא ייאמן איך בטיס היו יותר מסוכנים מאיתנו והשחקן המהיר שלהם עשה לנו הרבה מאוד צרות. אני חושב שצריך לעשות מהפכה בהרכב נגד באיירן מינכן ושככה זה לא יכול להימשך עם המחלה הזו בחלק הקדמי. שוב פעם אנחנו יכלנו להתקדם בטבלה ולהידבק לברצלונה ולא עשינו את זה, לא רק שהפער בצמרת יכול לגדול היום, גם הקבוצות שמתחתינו ייצמדו אליינו ואני חושש מאוד שבעונה הבאה לא ניהיה בליגת האלופות וביכולת הזאת לכו תדעו אם בגביע אופ"א גם. רוד ואן ניסטלרוי עולה על העצבים עם ההחטאות שלו, אתמול אחרי כדור פנטסטי של בקהאם(בהחלט המצטיין, אין לו הרבה כדורגל אבל הוא יצר מצב והשקיע המון וגם היה קרוב לכבוש בחופשיות), הוא בעט למשקוף ממצב שקל מאוד להבקיע ממנו, נגד לבאנטה הוא היה חלש מאוד והחטיא בלי סוף, בשביל מה צריך אותו בכושר הנוכחי? זה לא שראול שלא ראו אותו נוגע בכדור פעם אחת עדיף עליו, אז שהיגואין ייפתח בהרכב נגד באיירן, בשביל מה הביאו אותו? לא ייאמן כמה ראול שחקן איטי וכבד, לשום כדור שנשלח אליו הוא לא הגיע, וזה לא שההגנה של בטיס ההגנה מספר אחת בספרד או יש שם שחקנים כל-כך מהירים. כל מה שהיה לו בעבר ראול איבד, הוא פשוט נכנס ולא ידע מה לעשות וכואב הלב עליו. איך שיחררנו את רונאלדו אם אין לנו שחקן אחד שיודע להבקיע, אולי את ואן ניסטלרוי נשים בצד. הנה ראיתם, במילאן, קבוצה שמניעה כדור ונראית יותר טוב מאיתנו למרות המצב הלא טוב כל-כך שלה באיטליה ועצם זה שהיא מחוץ לתמונה, רונאלדו הבקיע צמד כי קיבל מצבים! הקישור שלנו כל-כך חלש ומעצבן! רוביניו קיבל את המקום בהרכב ועוד אחרי שהתבטא נגד קאפלו בצורה כזו, הוא היה צריך לקבל ביטחון שקאפלו מאמין בו ושוב רוביניו היה חלש ולא אפקטיבי והוא יכול לבוא בטענות רק לעצמו. רייס שנכנס ועשה כמה ספרינטים היה עדיף עליו אבל גם אותו אני לא אוהב במיוחד, אני מאמין שבכושר הזה קאסנו צריך להיות מוחזר לסגל כמו שהחזירו את בקהאם ושקאפלו ייתן לו צ'אנס. עוד משחק מבזה שלנו לאוסף ולא נגמור את הסיפור לפני שנזכיר את השופט הטיפש, לא היה מגיע לבקהאם אדום, אולי צהוב, דיי עם השופטים העלובים האלה ודיי עם החרא כדורגל של הקבוצה הזו! הוספה\עריכה: בטיס בהחלט נראו נהדר על המגרש והיו טובים יותר לטעמי. אבל, היה דבר מבזה מאוד שהם עשו. אחד השחקנים שלהם נפל אחרי שנגח כדור רגיל שבקהאם הגביה וריאל עצרה את המשחק כי הוא התגלגל וקיבל טיפול רפואי ומייד קם על הרגליים שראה שריאל חידשו את המשחק, זה היה ביזיון, שחקני תיאטרון בטיס.
קצת באיחור אבל הנה התגובה של על המשחק בין ריאל לבטיס אתמול. זה היה דיי צפוי, בטיס כבר הרבה זמן לא כובשת ולא סופגת. אותו כנ"ל גם ריאל של קאפלו. בקיצור התוצאה הזאת היתה צפויה. אין לי כוח יותר מדי להרחיב, בקשר לכרטיס האדום של בקהאם לדעתי זאת טעות של השופט. רק עבירה מאחור, שווה כרטיס צהוב לא יותר מזה. אבל זה לא תירוץ למשחק החלש הזה של ריאל. כולם בריאל היו לא טובים, נתחיל עם רוד. משחק חלש מאוד של ההולנדי המעופף החמיץ כמה מצבים טובים שיכלו לנצח את המשחק וחבל. גם במרכז המגרש, גאגו ואמרסון היו מאוד חלשים לא הצליחו להחזיק את מרכז המגרש. היכולת של אמרסון היום ובכלל בכל העונה היתה חלשה והצדיקה היום את שריקות הבוז של הקהל התוסכל. למרות הכל, ריאל ממשיכה להיות קרובה לבארסה ותקווה היום לתיקו שישמור אותה לפחות על הנייר עם סיכוי טוב לאליפות. גם היכולת לא היתה כל-כך חלשה כמו שמציגים את זה. היתה הרבה מלחמה, סוף סוף ראינו את השחקנים גם נלחמים בשביל הקבוצה, עוד סיבה לאופטימיות אצל ריאל היא היכולת החלשה של באיירן שהפסידה לאכן אתמול (אם זאת סיבה לאופטימיות לאן הדרדרה ריאל...). בקשר לרוביניו, הוא פשוט מתעקש לא לקחת את הקרדיט הבלתי נגמר והלא מובן של דון פאביו. עוד משחק חלש של הברזילאי, אני לא מבין את קאפלו, אחרי הביקורת שרוביניו העביר עליו בתקשורת והיכולת הגרועה על המגרש הוא עוד משאיר אותו בהרכב? למרות האדום הלא מוצדק בקהאם היה מצוין והיה המצטיין במגרש היום. מסר כמה מסירות מצוינות לרוד ואן ניסטלרוי, נלחם הרבה ועזר גם להגנה. קאפלו אוכל את הכובע עכשיו על שרק עכשיו הוא מעלה את בקהאם להרכב. בקשר למשחק של ריאל מול באיירן לדעתי קאפלו לא צריך לעשות יותר מדי שינויים בהרכב, אולי פה ושם כמה שינויים בתפקוד של השחקנים. לדעתי ריאל מגיעה פייבוריטית למשחק הזה, כמו שאמרתי באיירן מאוד חלשה וזה ממש לא קל להיות יותר חלשה מריאל מדריד.
שתי מחשבות עולות לי בראש על המהלך הזה של רייקארד שהוא מאיט את המשחק ולא מנסה להתקיף. 1.להלחיץ את ולנסיה , להניע כדור , לנוח תוך כדי משחק , ואז בסביבות הדקה ה60 יעלה ליאונל מסי למשחק ואז בארסה תתחיל לפתוח מבערים. 2.יום רביעי משחק חשוב , צריך להשיג שם תוצאה טובה בשביל לצאת לגומלין עם יתרון מבטיח , בגלל זה צריך לנוח ולשמור על הרגליים .
משחק שלא עולה על הציפיות הגבוהות שלו, מחצית מאוד משעממת עם מעט מאוד אירועים לעבר לשער. ברצלונה באה למשחק בגישה אחרת ולא התקפית במיוחד והיא לא ניסתה לעשות יותר מדיי מהלכי כדורגל, אבל שהיא עשתה את זה(הבעיטה של דקו שפגעה בשחקן וולנסיה ועפה החוצה או הבעיטה של גודיונסן שחלפה סנטימטרים מהקורה), זה היה יפה לעין, אך לא מספיק פעמים זה קרה ולא מספיק חד. וולנסיה משחקת לא טוב, היא יכולה לשוב היום למאבק האליפות אם תנצח והיא משחקת בבית. דויד ויאה מתקשה לשחק לבד ומוריינטס חלוץ שמאוד תלוי בקישור. אם אני קיקה פלורס אני מעלה את חואקין למחצית השנייה, וזה יהיה הצ'אנס המכריע של חואקין לעשות משהו ולנסות לתפוס מקום בהרכב לקראת המשחק נגד אינטר בליגת האלופות בשמינית הגמר. אלבלדה לא מספיק דוחף קדימה ומעורב במשחק של וולנסיה. מי שמנסה ליזום בבארסה זהו רונאלדיניו, אני בטוח שמסי ייכנס במחצית השנייה. ברצלונה מחזיקה הרבה יותר בכדור אך לא מצליחה ליצור מצבים, הנמנום של דקו משפיע לרעה וגם אינייסטה חלש מאוד ולא מעורב בחלק ההתקפי. זאמברוטה צריך לעלות קדימה יותר בהתקפות. רק לשם המחשה כמה המשחק הזה משעמם היום: 2 בעיטות למסגרת בלבד! אחת של ברצלונה ואחת של סביליה ו8 בעיטות לשער סה"כ בכל המחצית מצד שתי הקבוצות. * ברוך השם סלטה ניצחו היום, 1-0 את אוססונה בחוץ, כמה הפתעות יש בליגה הספרדית! מקווה שהקבוצה של ואסקז יוצאת לדרך חדשה. קאנוביו הוא זה שמצא את הרשת, הוא שחקן מאוד חשוב במערך של סלטה, לא היה ברור אם הוא יישחק בגלל פציעה שפקדה אותו, הוא פרש מהאימון המסכם של סלטה, שעדיין נמצאת מתחת לקו האדום בעקבות הנצחון של בילבאו על חטאפה בבית, 2-0, עוד הפתעה לדעתי, לא ציפיתי להפסד של חטאפה אחרי השלישייה שהיא כבשה לוולנסיה. אוססונה ירדה למקום ה-11 בעקבות ההפסד לסלטה.
נהנה מכל רגע של המשחק הזה. לא יודע למה, מאז ומעולם משחקים במסטאייה פשוט ריגשו אותי יותר מכל משחק אחר(פרט לקלאסיקו כמובן), ובשער השני פשוט בא ממני פרץ של שמחה. אנגולו ללא ספק המצטיין במשחק. גם השער, גם המהלך במחצית הראשונה, לא מפסיק לרוץ,מעורב בהרבה התקפות, מרוכז, ללא ספק אחד המשחקים הטובים שלו השנה. בארסה נופלת, ואני לא חושב שגם מסי יעזור להם. צדקת. אבל אין לכם אתהפרייוליגיה הזאת במשחק היום. המשחק הזה ככל הנראה נגמר, אלא אם כן משהו יוצא דופן יקרה. הם מסתדרים טוב מאוד בלעדיו, למרות שהייתי מכניס אותו בדיוק עכשיו במקום סילבה. לתת לו לנסות ולרכב על גל המומנטום ולעשות משהו חיובי.
אני שמח ש-2-0 אבל כלום עוד לא סגור,בארסה עוד יכולה להשוות, זה כולה 2 גולים, אם בדקות הקרובות היא תבקיע שער, היא תוכל להכניס אחריו גם את השוויון בכל זאת, אני מקווה לטוב
המשחק מתחמם.. נהדר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לא מצא חן בעיני ההרחקה של אלבלדה. עבירה חמורה, נכון, אבל לא של אדום. דקו מנגד בא במטרה לשפד, והאדום שלו מוצדק. רונאלדיניו הוא זה שהתחיל את כל הבלאגן אם המרפק ספק מכוון ספק לא על אלבלדה, ואיכשהוא הוא יצא נקי. גם עכשיו משחק מולכולך של מסי, השחקן של ולנסיה שוכב על רחבת ה16 מול העיניים שלו והוא ממשיך לשחק. גם לקהל תהיה השפעה על מהלך המשחק. על כל עבירה יש שאגה, בסופו של דבר השופט יושפע מזה. לא יודע מה איתכם, אני רואה עוד אדומים באופק.
מספיק לחפש את רונאלדיניו על כל דבר , עולים לכדור גובה משחקים עם הידיים וקורה שהיד פוגשת את הפנים של אחד השחקנים. ההרחקות מוצדקות , דקו עם גלישה מכוערת , ואלבלדה קיבל את האדום בגלל שהחזיר בעיטה קטנה לדקו כשהיו על הרצפה . אבל מאז האדומים השופט איבד את המשחק , צהובים מיותרים לכאן ולכאן ,אי שריקות לעבירות לכאן או לכאן , ועכשיו בדקה ה90 חצי פנדל על זמברוטה. ההבדל היה היום שולנסיה התגוננה מצוין וכשיצאה להתקפות זה היה מאוד מסוכן , לעומת בארסה שעשתה הכל בהילוך איטי , רייקארד עם אשמה ישירה על ההפסד הזה . ועל גודיונסן אין כבר מה להגיד , אני מעדיף לראות את ג'ולי בהרכב אם רייקארד לא נותן לסאביולה לשחק. מתי רונאלדיניו יפסיק לבעוט בעיטות חופשיות שזה קרוב ל16 ??? צ'אבי בועט הרבה יותר ממנו ,למרות הגול הזה וברוכיאן , קיבלת את התשובה שלך שמסי ורונאלדיניו יכולים לשחק יחד ?
סעמק, למה לחטוף גול עכשיו? עריכה: ישששששששששששששש, הסיוט נגמר, שוב מנצחים את בארסה ומסיימים איתה בתיקו בקאמפ נואו, בדיוק כמו בעונה שעברה
עמי, עכשיו ערכתי את ההודעה אם הספקת לראות, אני מאושר בטירוף, אתה לא מבין בכלל איזה כיף זה לנצח את בארסה שנתיים ברציפות במסטאייה ולסיים איתה פעמיים בתיקו בקאמפ נואו ועוד דבר חשוב, עקפנו את ריאל