סוסיאדד עדיין ללא הפסד - 1-0 מעולה בבית על סלטה, פירושו שהיא שומרת על המקום הראשון גם המחזור הזה. ---------- בארסה משחקת כ"כ חלש, לא ייאמן! ולנסיה עם עשרה שחקנים עושה להם בצפר, ואן חאל לעומת זאת, נכשל בכל מה שהוא מנסה לעשות. 4-2 בבית? לא האמנתי שככה זה ייגמר. http://www.sport.es/media/articles/000000056500/000000056688000000066211.Xxx קניזארס מכשיל את קלייברט.
משחקי היום שעליהם עדיין לא פירטתי:: אלאבס (16) - אואסונה (17) - משחק תחתית מעניין. אלאבס באה אחרי הדחה מהגביע הספרדי ע"י מורסיה, אוסאסונה דווקא עלתה לרבע הגמר אבל בליגה היא במצב עגום עם שלוש משחקים רצופים ללא ניצחון. דפורטיבו (4) - בילבאו (13) - איורטה ייתן לחורחה אנדרדה, הבלם הפורטוגזי שהובא מפורטו ונפצע בתחילת העונה לשחק לפי ההשערות. אורסעיז, מלך השערים של הבאסקים עם 9 שערים, יחסר ואתלטיק תצטרך להסתדר בלעדיו. סאנטאנדר (15) - בטיס (5) - בטיס באה במצב רוח טוב למרות ההדחה מהגביע בגלל התקדמותה בליגה עד למקום החמישי. ראיו (18) - ויאדוליד (12) - ראיו עם 3 נצחונות בחמשת המשחקים האחרונים שלה תנסה להמשיך עם היכולת הטובה, ויאדוליד באה אחרי הפסד 4-1 למאיורקה בגביע והיא תנסה לחזור למסלול הנצחונות. מאיורקה (7) - הואלבה (20) - מאיורקה שקטעה את רצף 4 ההפסדים הרצופים שלה במחזור שעבר תגיע למשחק קל מול סוגרת הטבלה. סביליה (10) - מלאגה (14) - החל. ויאריאל (11) - אספניול (19) - גויאר ורודולפו מויאריאל מורחקים ובאספניול ראול טמודו החלוץ המצוין לא יישחק בעקבות חמישה כרטיסים צהובים.
איזו פתיחה גרועה של ריאל! אתלטיקו מובילה 1-0 משער של מורנו בפנדל בדקה העשירית, איבן הלגארה הורחק דקה לאחר מכן.
2-1 לריאל! אני רואה את המשחק שידור ישיר דרך האינטרנט...איכות מעפנה, אבל למי אכפת... אחותי בטלוויזיה, אבא שלי בשנייה אז אני רואה דרך האינטרנט. http://wwitv.com/portal.htm כנסו לערוצים טורקיים, תלחצו על איפה trt1 ותלחצו על 35k ליד זה (אין יותר גבוה, באסה..יש לי איידיאסל)...זה במדייה פלייר 7... מחצית עכשיו, אתלטיקו הובילה, הלגארה הורחק אבל פיגו הפך את התוצאה עם שני שערים (אחד מהם בפנדל)...
בעעעע רק עכשיו אמרת שהיה שידור?? טוב לא נורא הייתי אוכל עוד יותר את הלב גם פיגו החמיץ פנדל גם השוו דקה 95 גם הלגרה הורחק! איזה גורל אכזר.....
אוי... איזה משחק מביש היה של בארסה... פשוט לא יאומן, הקבוצה הזאת כלכך לוזרית, המאמן שלה כלכך לוזר, הנשיא שלה כלכך לוזר! מול 10 שחקנים לשחק ככה? ועוד בבית?! פשוט בושה! עד שנראה שהנה, בארסה מתאוששת וחוזרת לעצמה, ולנסיה דאגה להחזיר אותה לקרקע, ולהראות לה שאם לא יתחילו לשחק, בארסה תמצא את עצמה עוד נאבקת נגד הירידה (בעעעעעעעעעע, יש לי בחילה רק מלהגיד את זה!) בזיון, זו המילה המתאימה ביותר לתאר את מה שהולך שם בקבוצה שננקראת ברצלונה. ---------------- וריאל? ריאל סופגת שער בתוספת הזמן ולא מצליחה לנצח בדרבי! אם יש קצת נחמה, זה בזה שריאל לא מצליחה לנצח, ובזה שסוסיאדד ממשיכה לנצח, הפעם סלטה היא הקרבן התורן, וסוסיאדד עדיין בלי הפסד, מדהים! וראיתם את סנטאנדר מול בטיס? איזה משחק מאכזב, סנטאנדר הייתה הרבה יותר טובה... האירוע הכי בולט במחצית הראשונה הייתה הפנדל-לא פנדל לטובת בטיס... השופט כבר שרק לפנדל, וממש לפני שבוצעה הבעיטה, נזכר הקוון לסמן לשופט שבכלל היה נבדל, קבוצתו של בניון ניצלה. ואם כבר בניון, במחצית השניה הוא התעורר, ויחד עם כניסתו של דייגו אלונסו, סנטאנדר החלה לאיים על שער בטיס, בניון הכניס כדור מצויין לאלונסו, שנצער בשוער. ראסינג המשיכה ללחוץ ועד שהיה נראה שמגיע גול, היא סופגת! חואקין, עם שער נגיחה, שלוש דקות בתוספת הזמן, מוריד את חינכיו של פריסיאדו נפולי פנים, עם אפס נקודות, במשחק שהם היו צריכים לקחת את כל שלוש הנקודות.
http://www.marca.com/marcador/rfsh/rmadrid_atletico/fotos/polemica2/04.Xxx העבירה על קרלוס שגרמה לפנדל. זה העבירה של רוברטו קרלוס ולא עליו.איפה השופט ראה עבירה אני לא יודע,וגם שלושת הפנדלים לא נראה לי שהיו מוצדקים.