ולנסיה בדרך לניצחון 1-0 קשה על בילבאו. מיגל סיר למורינטס את ה1-0 בדקה ה43 http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/noviembre/11/9.Xxx
המשחק בין ולנסיה לבילבאו נגמר בסוף בתיקו 1-1. פרננדו לורנטה עלה בדקה ה-79, ועשר דקות לאחר מכן הבקיע את שער השויון, וקבע את תוצאת הסיום. http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/noviembre/11/11.Xxx
אחחח... ולנסיה, ולנסיה. תודה על הג'סטה הנוספת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx יופי אתלטי, ויופי אגוארו. בכל זאת, אל קון חייב להפסיק עם השטויות. אין באמת סיבה במצב הזה להעדיף הקשתה על פני מסירה שמאלה, כדרור מעבר לשוער או סתם בעיטה חזקה.
תודה רבה לולנסיה ששוב ממשיכה לחלק מתנות לסביליה/בארסה/ריאל אוי לבארסה אם היא לא תדע לנצל את המתנה הזו ולפתוח פער מולנסיה. אם יש לרייקארד ספק במי לבטוח כנראה המצב שלו ממש קשה, סביולה חייב לפתוח.
ולנסיה מכניסה את עצמה לבעיה לא קלה.נכון,יש בקבוצה מכת פציעות ענקית ולסגל הקצר במסטאייה קשה להתמודד עם זה,אולם קבוצה שרוצה להתמודד ברצינות על האליפות חייבת לנצח במשחקים שבהם היא לא טובה, ולנצח דווקא את המשחקים מול הקטנות, כי במשחקים הללו זוכים בתואר. זה לא חכמה להוציא נקודות בקלדרון ובקאמפ נואו וליפול מול בילבאו וסנטאנדר. זה קצת מוקדם מדי לבטל אותה מהמירוץ לתואר, אבל הקבוצה הזאת חייבת להראות יותר אופי ויותר רצון במשחקים מול הקטנות.נכון שהפער כרגע לא גדול, אבל בקצב הזה זה רק ענין של זמן לפני שונסיה תתחיל להתסכל על הצמרת מלמטה. בצ'ה ציריכים למצוא איזה תרופת פלא שתחזיר את הפצועים שלה למגרש, אחרת התוצאות של החודש האחרון בליגה זה מה שנמשיך לראות מהם בשבועות הקרובים.
ולנסיה שוב איבדה נקודות יקרות מידי אבל שאני אתלונן?, תובה רבה! ולנסיה עכשיו עוד לא יצאו מהתמונה כי גם לריאל מדריד וברצלונה לא יהיה קל בערב ככה שאני עוד לא ממהר להספיד אותה במחזור נוכחי. לפחות מורי מתפקד.
אני מניח שזה מה שיפה בלה ליגה השנה. כל קבוצה ביום נתון מסוגלת לנצח,(או לפחות להוציא נקודה) מכל קבוצה, ולעמוד מולה בכבוד.פרט לאולי 4 קבוצות בליגה, בין כל השאר אין הבדלי איכות והבדלי רמות ממשיים לא על הנייר ולא על המגרש. אם לפני 10 שנים הייתם אומרים שסראגוסה,סביליה וחטאפה היו משחקות בצמרת לצד בארסה ריאל ואתלטיקו, טוב..הייתם נכנסים לאישפוז דקה אחרי. אם זאת נסטיק מול ריאל, אם זאת סנטאנדר שמשחקת לא רע מול הגדולות עד כה, אם זאת בילבאו ואספניול מול ולנסיה או אם זאת הואלבה שמנצחת בגליסיה, הכל יכול לקרות. רק שזה ימשך לאורך תקופה ולא יגמר תוך חודש חודשיים.
זה לא שזה לא חכמה, זה פשוט טמטום, אין הגדרה אחרת, שנה שעברה מול בארסה היה לנו נצחון ותיקו ואותו דבר מול ריאל, אבל נגד קבוצות חלשות יותר היו לנו מאזנים שליליים ואין לי דרך להסביר את זה (האמת שיש לי ואתה תראה בהמשך) בכלליות, אני אגיד לכם מה אני חושב על המצב הנוכחי שלנו ובכלל על ההתרשמות שלי מולנסיה מתחילת העונה כשראיתי שהיינו בשיאנו ודרסנו (הן מבחינת יכולת והן מבחינת תוצאה) כל מה שזז בליגה ובליגת האלופות עדיין לא אמרתי: "הנה, אנחנו קבוצה טובה, אולי אפילו יותר טובה מזאת של בניטז" וגם ממש לא חשבתי ככה, עניין אותי לדעת אם אנחנו קבוצה של מומנטום או באמת קבוצה טובה (כמו ברצלונה מהבחינה של זה שהיא מסוגלת לספוג תבוסה או הפסד סנסציוני ותוך רגע להתעשת על עצמה וגם מהבחינה של לנצח במשחק גרוע כמו שאמרת) ומהשבועות האחרונים הסקתי שאנחנו לא, או לפחות עדיין לא גם באותה תקופה לא חשבתי עדיין שקיקה מאמן ברמה של בניטז, גם כי הוא לא הצליח ליצור תלכיד הגנתי כל כך קרוב לשלמות כמו שרפא הצליח, וגם כי בעונה שעברה ממה שזכרתי הוא לא הצליח לנצח הרבה משחקים שהיינו בינוניים בהם. אחרי המשחק אתמול (למרות שלא ראיתי אותו) אני כבר בטוח בכך שקיקה לא ברמה של רפא, (חשבתי ככה אחרי אספניול אבל אחרי אתמול זה חיזק את דעתי) כיוון שלחטוף גול בדקה 90 מאתלטיק בילבאו במסטאייה זה לא מחויב, ממש לא, זאת נאיביות לא פחות ולא יותר, נאיביות שבין 2002-2004 לא היינו עדים לה מולנסיה זאת דעתי, יכול להיות שכל מה שאני רושם פה זה זיבול שכל אחד גדול כי יכול להיות שזה לא היה קורה בכלל אם לא היו לנו כל כך הרבה פצועים אבל לא נראה לי שיש קשר, כי בניטז הסתפק בסגל פחות איכותי מהנוכחי אגב, אני מקווה שלא נוצר פה הרושם שאני משווה בין בניטז לקיקה, אין פה שום השוואה, אני רק אומר שרק מאמן ברמה של בניטז יכול לקחת אליפות עם הסגל הנוכחי ומאמן כמו קיקה לא יכול (כי הוא לא מסתדר עם פציעות) כרגע, אני לא רואה אותנו מתמודדים על האליפות, גם בגלל הפערים שנוצרו, גם בגלל ששבוע הבא סביר להניח שהם יגדלו, (משחק חוץ בפיחואן) וגם בגלל שרב הפצועים (חוץ מויסנטה) לא יחזרו בזמן הקרוב יהיה יפה מצדכם אם תגיבו עריכה: אני מקווה בעיקר לקבל חוות דעת מהראל ומבוריס (מבלי לפגוע באחרים כמובן)
בשביל ובגלל הדברים האלה אל קון הגיע לספרד. וקודם כל יופי מניש, האיש החם שלנו תרתי משמע. (יש לו חום היום)
ראשית, בקשר למחצית של במפלונה... אני פשוט לא מאמין, משחק ממש בינוני שלנו עם כדורגל בינוני, שער אחד מריבאונד אחרי הדיפה לא מספיק טובה של השוער של אוססונה(לדעתי רוביניו כן בעט חזק מאוד בניגוד לדעתו של השדר עמיחי שפיגלר), שער אחד מטעות בהגנה ועוד גול של ואן ניסטלרוי שמשלים מחצית מושלמת עם שלושער, והנה אנחנו מדלגים עם 3-0. לא חשבתי שזה יהיה כזה קל. אפשר לשלב מחליפים בדקות הבאות של המחצית השנייה, אם נגיע לדקה 65 ועדיין 3-0, מקווה לראות את קאסנו מקבל דקות, אפשר על חשבון ראול שאותי דיי איכזב במחצית, יותר מדיי למטה, לא מספיק קדימה. רוביניו גם איכזב אותי כאשר לא הצליח לדעתי בהרבה פעולות. מה שכן, אמרסון ודיארה מרשימים במרכז המגרש וגם איבן הלגרה. שיהיה בריא ואן ניסטלרוי, כבר 12 גולים יש לו העונה הזו, שלושער שני במדי ריאל, כן יירבו, איך בקלות הוא עושה את הגולים. סביליה הפסידה היום, מצמקים את הפער ל2 נקודות אלא אם כן ייקרה משהו נדיר, ואולי ניהיה יותר ממקום רביעי. http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/11/1163356989.Xxx המשך ככה רודי חמודי. כל הכבוד. בקשר לוולנסיה, גם לי אין הסבר מדוייק למה היא נופלת נגד הקבוצות הקטנות יותר מדיי, אני חושב שזה כן עניין של פציעות, אבל איבוד היתרון במשחק חשוב במאסטייה נגד בילבאו שהיא קבוצה בכלל לא משהו, זה עניין של שאננות. לוולנסיה סגל טוב מאוד שדיי נפגע עם מכת הפציעות, יש לה שחקנים לספק כדורגל איכותי, אבל זה עדיין לא מספיק להיות קבוצה. קיקה יישתפר אני בטוח, הוא מאמן טוב והוא ייצבור עוד ניסיון, הוא עוד יוליך את וולנסיה לתואר, לא בטוח שהשנה. גם להגיע באלופות לשלבים גבוהים זה משהו, אני לא חושב שוולנסיה מסוגלת השנה לקחת אליפות בספרד. איך ההשתלבות של חואקין? הוא עדיין לא בישל שם גול בליגה לפני מה שהבנתי. אהה עירד שכחתי שדעתי פחות רצוייה כאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx טוב מאוד האיבוד נקודות של סביליה, קבוצה מפלצתית אבל גם לה מפלות, באמת שלא האמנתי שדווקא סנטאנדר החלשה יחסית בביתה תשאיר לסביליה רק נקודה. זה טוב מאוד לריאל כמובן, אבל לא לליגה הספרדית, ברור שסביליה לא תרוץ שם לאליפות או משהו כזה, אבל גם מקום שלישי ריאלי ואולי שני. מצדיע לסנטאנדר על השמירה על שער נקי נגד ההתקפה המפלצתית של סביליה עם רנאטו, קאנוטה, אדריאנו, חסוס נאבאס, לא חסר. לפי סטט' ראסינג הייתה לא רעה בכלל, וסביליה לא בעטה פעם אחת למסגרת! סלטה ויגו ממשיכה בחוסר יציבות, היא הודחה מהגביע אחרי ניצחון גדול שלה בברנבאו, והפעם היא מפסידה בבלאידוס לחימנסטיק! לא חוכמה לנצח את ריאל בחוץ וולנסיה בבית וליפול נגד קבוצות אחרות, צעד אחורה מיותר מאוד של סלטה ויגו שיכלה לשפר מעמדה, הקבוצה הכשרונית הזו רק במקום ה-12, חבל מאוד מאוד מבחינתה, המאמן צריך לשים קץ לחוסר יציבות ואולי זלזול. כמה טוב שבטיס ניצחה וחזרה לליגה! למרות זאת לבאנטה של לופז קארו במצב בסדר גמור למרות ההפסד, הם 5 נקודות מהקו האדום ויש להם עונה לא רעה בכלל. בטיס סתם הפסידה נקודות שבוע שעבר, בגלל טעויות בהגנה, ראיתי תקציר. הכיסא של אירורטה יציב בינתיים. כל הכבוד גם לאתלטיקו שניצחה יריבה סבירה ומעלה בביתה. אגווארו... כישרון גדול כבר אמרנו.. אתלטיקו שומרת על פער של 5 נקודות מהמקום הראשון, למרות שהיא לא תיקח אליפות, הניצחון יוסיף לביטחון של השחקנים וישאיר אותה בפער נורמלי מהצמרת הגבוהה. ללא הפציעות הרבות אתלטיקו עוד הייתה יותר טובה, אם היא הייתה מפסידה היא הייתה מאבדת דיי את הצמרת. גם אתלטיקו פיגרה במשחק הזה. ויאריאל השיגה רק מחצית מהנקודות שיכלה לקחת העונה, בינונית מאוד בינתיים.
חס ושלום דור, פשוט אתה נוטה לפעמים לייפות את המצב של קבוצה מסוימת גם אם הוא עגום, אבל בכל זאת אני מאד מעריך את הדעות שלך
ואן ניסטלרוי בריבוע - הצגת יחיד רוד ואן ניסטלרוי 4 - 1 אוססונה http://www.marca.com/marcador/rfsh/liga0607/1a/jornada10/fotos/osasuna-realmadrid/02.Xxx לא ייאמן איך ואן ניסטלרוי מכל נגיעה שלו בכדור עשה גול כמעט, ראול נגע בכדור הרבה יותר אך היה חלש והיה מקום לשיתוף קאסנו במשחק אדון קאפלו! ראול שוב שכח איפה הוא צריך להיות ולעתים שיחק כשחקן הגנה חמישי ופשוט חבל. המחצית השנייה הייתה מבזה מאוד אבל מדהים לראות איזה איימת הגנות ואן ניסטלרוי, 13 גולים כבר יש לו העויה והוא שיחק 14 משחקים! הוא בייחד עם מיליטו וקאנוטה, מלך שערי הליגה הספרדית עם שמונה. מה שחשוב במשחקי החוץ זה הניצחון אני יודע, פחות היכולת, אבל באמת, אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם, איך בעטנו לשער רק פעמיים ולא סיכנו את השער במשך מחצית שלמה???. רייס שנכנס שוב היה חלש ולא תרם, אבל כל הקבוצה שיחקה באיזי, רק גוטי ניסה לעשות משהו בייחד עם ואן ניסטלרוי, אך הוא כוסח כל הזמן, סחט שמונה עבירות. אנחנו יותר התקרבנו לצמרת ווואלה יופי. הציון של רוביניו הוא בגלל שלטעמי לא תרם מספיק עדיין ולא התמודד שוב עם השומר שלו, כמו בשבוע שעבר, אבל הילד ניסה. * ברצוני לציין לטובה את רוברטו קרלוס עם משחק הגנתי משובח, לא עלה למעלה כמעט אבל בהגנה היה מעולה. ציונים: קסיאס - 7 סרחיו ראמוס - 6.5 פאביו קנבארו - 6.5 איבן הלגרה - 7 רוברטו קרלוס - 7.5 אמרסון - 7 דיארה - 6.5 גוטי - 6.5 רוביניו - 5 ראול - 5 רוד ואן ניסטלרוי - 10 מחליפים: רייס - 4 בקהאם - * אפשר לומר שהיה מקום להכנסת בקהאם לפני, הוא מוסיף אטרף למשחק והקבוצה נרדמה. אני? ליפות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
לטעמי הסגל של בניטז ממש לא היה חסר איכות.אולי על הנייר השחקנים הנוכחיים יותר טובים מאילו לפני 4 שנים, אבל היכולת שלהם בפועל לא מזכירה 50% ממה שהם מסוגלים.תיקח שחקנים כמו מומו סיסוקו,מיסטה בשיאו,ויסנטה נטול פציעות,אז'אלה,אלבלדה,סנטי,באראחה בכושר,אנגולו בימים הטובים ותקבל קבוצה מצוינת. כיום חלק מהשחקנים הללו איבדו חלק מהנכסים שלהם, אבל בזמנו הם לא היו מביישים אף קבוצת צמרת, ולא סתם הם זכו ב2 אליפויות ובאופ"א. קודם כל אני לא יודע איזה מאמן כן מסתדר עם פציעות. זה הכל ענין של איכות ועומק הסגל, ופחות ענין מקצועי. מה עוד שהשנה יש לכם מזל רע מאוד, כי חצי הרכב פצוע בבת אחת, וזה קשה לקבוצה(אולי חוץ מצ'לסי) להתמודד עם מצב כזה בלי לאבד נקודות ובלי שתהיה ירידה ביכולת. אין כמו משחק צמרת בעל פרופיל גבוה בכדי להחזיר לשחקנים את המוטיבציה ואת הלהט. בד"כ שחקנים גדולים מתעלים במשחקים הגדולים, ולולנסיה לא חסרים שחקנים גדולים. לא הייתי פוסל את ולנסיה כל כך מהר בשבוע הבא, למרות שמדובר בפיחואן.. מחליפים=להוציא כבר את דיארה! כמה אפשר לשחוק אותו? אם ביתרון כזה בפמפלונה הוא ימשיך לשחק, אז מתי לעזעזל הוא אמור לנוח? for crying out loud