רייקארד מוכן לוותר על המשחק כדי לשמור על השחקנים שלו לליגת האלופות ,מובן ולגיטימי. מגיע לנו לתת קצת מנוחה לשחקנים לפני משחק כל כך חשוב בליגת האלופות , בטח כשההפרש מהמקום השני , שלישי ורביעי הוא עצום ואני גם לא בטוח שעם הסגל שרייקארד ישרח למלאגה אנחנו נפסיד.
אני לא בטוח שינצחו , אבל תיקו באמת יכול ליפול פה ,עדיין בהתקפה יש לנו את לארסון שבכושר נפלא ואת אטו שחזר לעצמו באמצע השבוע ,וגם את ג'ולי שהראה ניצוצות של כדורגל מהעונה שעברה שלו. ובמרכז המגרש יש לנו את דקו , שלדעתי הוא איש המפתח שלנו מחר , איך הוא ינהיג את הקבוצה , האם הוא יחליף את רונאלדיניו בלהטוטים משלו. במשחק הזה צריך הרבה נשמה ולחימה,מאלגה לא פראירים אגב,למי לדעתכם רייקארד יעניק את סרט הקפטן בהעדרם של שלושת הקפטנים (פויול,צ'אבי,רונאלדיניו) ? פלג,אל תיהיה כל כך בטוח בזה שריאל הולכת להתפוצץ דווקא מול דפור , אולי להתפרק ישמע יותר הגיוני. דפורטיבו בשנים האחרונות אוהבת לעשות חיים קשים לריאל מדריד לא רק בריאזור גם בסנטאיגו בירנבאו , שנה שעברה זה היה לוקה וויקטור שניצח 2-1 בבירנבאו אם אני לא טועה,השנה אומנם דפור נטולת כוכבים אבל הרבה הקרבה , לפעמים הם די מצחיקים שמפסידים כאלה משחקים קלים לדוגמא סנטאנדר בבית. ודפורטיבו גם תרצה לזכות במקום החמישי/שישי שמעניק אירופה בשנה הבאה ומי יודע , אם ולנסיה תמשיך למעוד כל שבועיים בערך הם עוד יאבדו את המקום הרביעי לטובת דפור/סביליה.
ולנסיה לא תאבד את המקום ה-4, לדעתי ולנסיה תסיים במקום ה-2, הם יצאו מהתקופה הרעה. המשחק בפיחואן מרתק ביותר, ניצחון של סביליה יתן לה מקדמה רצינית קדימה.
ריבאלדו, בפעם הקודמת שהקבוצות ניפגשו בברנבאו הפסידה ריאל מדריד 1-0 אבל תצוגת כדורגל כזאת בונקריסטית מדפורטיבו לא ראינו הרבה זמן. ריאל שלטה במגרש לאורך כל 90 הדקות, הגיע לה פנדל בדקה השישית אחרי עבירה ברורה על ראול והיא לא קיבלה. אני זוכר את המשחק הזה, ריאל חילצה 90 כדורים!!! בעטה מלא לשער פשוט חוסר מזל משבע. לוקה קיבל כדור ארוך 4 דקות למחצית, עשה ספרינט על מיצ'ל סאלגדו והסוף ידוע.. 1-0 לדפור, ריאל מנסה ומנסה ולא מצליחה לנצל מצבים! בריאזור זה סיפור אחר אני לא יודע למה אנחנו תמיד מפסידים שם, גם בעונה כזאת שדפור לא בכושר שאפיין אותה בעבר. לריאל יש הרבה בעיות, יש בעייה קשה ליצור מצבים ואני לא רואה אותנו מנצחים בברנבאו אבל לא מתפרקים. תיקו סביר לדעתי. גם לפי מה שהבנתי מלך השערים של דפור זה הבלם חואנמה עם 4 אז אין לנו כלכך ממה לחשוש, אבל שחקנים כמו טריסטאן אוהבים להתעורר דווקא בברנבאו, כמו שקרה עם סביליה. בייאנו נדמה לי כבש כל העונה שער אחד ודווקא בברנבאו כבש את השני שלו במחזור ה-19. עם כל הכבוד למטרות של לה קורוניה גם לריאל מדריד יש מטרות, ואם יום טוב של זיזו אפשר לייצר הרבה מצבים ולנצח הרבה קבוצות, מה גם הברנבאו יהיה מלא לדעתי למקות הפשלות האחרונות הלא נגמרות, תיהיה דחיפה מהקהל, הלוואי והשחקנים יעלו במרץ כמו נגד סראגוסה בגביע. גם הפנומן שלנו חזר לכבוש.
ריאל מדריד - לה קורוניה ריאל מדריד מגיעה למשחק נגד לה קורוניה לאחר מאזן איום ונורא ב4 המשחקים האחרונים, בהם לא השיגה אפילו ניצחון אחד. הקבוצה לקחה רק 3 נקודות מה-12 האפשריות, והאליפות למעשה אבדה אחרי שהפער מהקאטלונים עומד על 13 נקודות. לריאל מדריד כרגע יש מטרה אחרת והיא להשיג את המקום השני כדי להעפיל אוטומטית לליגת האלופות בעונה הבאה. ריאל שירדה למקום השלישי לאחר הניצחון של אוססונה לעומת התיקו שלה, חייבת ניצחון כדי לחזור לעניינים, כי עדיין לא בטוח שהקבוצה תשחק בליגת האלופות בעונה הבאה, כאשר הפער מהמקום החמישי עומד על 6 נקודות בלבד. את ההרכבים של קארו לעולם לא יהיה אפשר לנחש, אבל מה שכן נדע זה שרונאלדו כובש השער נגד סראגוסה בתוספת הזמן שהביא לריאל נקודה, ייפתח בהרכב. נשיא הקבוצה מרטין ירד בסיום המשחק נגד סראגוסה ובירך אותו על השער, ואמר לו שהוא שחקן חשוב ושהוא יעשה הכל שהוא יישאר בריאל. ג'ונתן וודגייט ופאבלו גארסיה, שהתאמנו השבוע עם השחקנים, צפויים לחזור לסגל אם כי הם ייפתחו על הספסל כמעט בוודאות. גוטי ייעדר בגלל חמישה כרטיסים צהובים, מקומו של ראול בראבו בסגל לא בטוח, הלגרה ופאבון לעומת זאת בסגל. דיויד בקהאם ימשיך כנראה לפתוח בהרכב. דפורטיבו לה קורוניה מגיעה למשחק לאחר שני נצחונות רצופים מה שלא קרה לה העונה הרבה זמן. הקבוצה ממוקמת שישית במרחק של 7 נקודות מליגת האלופות. הקבוצה מגיעה לאחר ניצחונות 2-1 על חטאפה בחוץ ו2-1 על מאלגה האחרונה בטבלה בבית, אחרי שעוד פיגרה 1-0. בגביע המלך סיימה דפורטיבו את דרכה אחרי שסיימה בתיקו 0-0 עם אספניול בבית והודחה בגלל הפסד 2- בחוץ.הקבוצה של חואקין קאפרוס רוצים להגיע כמה שיותר גבוה העונה במה שנקראת "עונת מעבר" ו "עונת בנייה" מבחינתם. דפורטיבו היא קבוצת החוץ הטובה בספרד אחרי ברצלונה כאשר מתוך 14 משחקים השיגה הקבוצה 8 נצחונות, 3 תוצאות תיקו ו3 הפסדים, כלומר 27 נקודות מתוך 42 אפשריות. אחד הסקוררים של הקבוצה הוא דווקא הבלם חואנמה עם 4 כיבושים, כמובן שכולם עם הראש. מלך השערים הוא טריסטן עם 11 גולים בכל המסגרות, מי שהיה ב2002 הפיצ'י'צי של הליגה הספרדית. לפליימקר ולארון ואחד השחקנים הטובים של הקבוצה גם 4 שערים, ולצערינו הוא גמר את העונה ובסכנה של החמצת המונדיאל. פדרו מוניטיס אקס מדרידיסטאס הוא מלך הבישולים של דפור עם שישה בישולים, וגם מלך הצהובים עם כמות כפולה. הסגל של קאפרוס לא כלכך שונה מהעונה שעברה. הפליימקר ואלרון נשאר הבסיס בחלק הקדמי , שבדומה לראול שלנו נמצא בדעיכה גדולה בעונות האחרונות, בייחד עם ויקטור. בחלק ההגנתי הגיע חואנמה מראסינג סנטנאדר ומבצע עבודה לא רעה, גם יש בהגנה את אנדרה הפורטוגלי המצויין שהיה מועמד לריאל מדריד. השוער מולינה נשאר הקפטן והשוער של הקבוצה. בנוסף גם יש את מוניטיס אקס מדריד. מפגשי עבר: בעונת 02\2001 נפגשו שתי הקבוצות שלוש פעמים. במחזור ה-19 בברנבאו ריאל מדריד נתנה תצוגת כדורגל מדהימה וניצחה 3-1 גדול. מוריינטס העלה את ריאל ל1-0 בדקה ה-17, לאחר כדור מצויין שראול סיפק לו. רוי מקאיי השווה לדפור בבעיטה חדה מ20 מטר, בדקה ה-35. 9 דקות אחר- כך אחד השערים הגדולים ביותר של זיזו, כאשר הוא מקבל את הכדור, עם העקב מעביר לו את הכדור לרגל השנייה, עובר את הבלם ובשמאל בועט נהדר לרשת. ראול עוד הספיק לתקוע גולאסו משלו. הוא הקפיץ מעל שניש חקנים ברגל שמאל, הכין לו את הכדור ובעט בעיטה אדירה ליד החיבורים עם הרגל החלשה שלו - ימין. בריאזור במחזור האחרון שלריאל לא היה סיכוי לאליפות, היא הפסידה 3-0 בריאזור במשחק חלש. לריאל היה את גמר ליגת האלופות על הראש, דל-בוסקה נתן מנוחה לשחקנים. בגמר גביע המלך נפגשו שתי הקבוצות ביום הולדת ה-100 של ריאל בברנבאו. לה קורוניה הדהימה את כל הברנבאו כאשר ניצחה 2-1 וגזלה מריאל את הגביע. בעונת 03\2002 במשחק הראשון בריאזור סיימו הקבוצות בתיקו 0-0 אחרי שדפור הייתה טיפה יותר טובה. במשחק השני בברנבאו זיזו כבש לריאל את הראשון, וראול בישל את השני לרונאלדו אחרי התקפה נהדרת של ריאל. בעונת 04\2003 ניצחה ריאל מדריד בברנבאו 2-1 במחזור ה-16. רונאלדו הוליך את ריאל ל1-0 אחרי שהכדור הגיע לבקהאם, עשה הטעייה כאילו הוא בועט והגביהה נפלא, רונאלדו נגח פנימה. דפור השוותה במחצית השנייה, ובדקה ה-86 ראול הבקיע מהאוויר וניצח את המשחק. http://perso.wanadoo.fr/gol-de-raul/37/031214230558.4aooti9d0b.Xxx במחזור ה-35 הפסידה ריאל מדריד 2-0 במשחק שהיא הייתה יותר טובה. שתי קורות ומשקוף היו לריאל, טריסטן הרג את ריאל עם צמד במתפרצות. בעונה שעברה השלימה לה קורוניה דאבל על ריאל מדריד. 1-0 בברנבאו עם הרבה מזל לאחר שלוקה בדקה ה-45 הפעיל את הסילון שלו על מיצ'ל סאלגדו ומול קסיאס בעט פנימה. 2-0 בריאזור הפסידה ריאל לאחר עצמי של פאבון ושער נוסף של לוקה. בעונה הנוכחית הפסידה ריאל מדריד 3-1 לדפורטיבו בריאזור במחזור ה-11 של הליגה הספרדית. דפור עשתה בית ספר לריאל שחסרה את זיזו ורונאלדו, והובילה 3-0. ראול צימק לקראת הסיום עם גולאסו מצויין אחרי שהקפיץ מעל מולינה. *השער האחרון של ריאל בריאזור היה בעונת 01\2000, אז נגמר 2-2. אבל גם אז ריאל יצאה עם הרגשה רעה כי היא הוליכה 2-0 במחצית. הניצחון האחרון של ריאל בריאזור היה בעונת 92\1991, משערים של היירו מיצ'ל ובוטארגיניו. 3-0 בסיום. * בשנים האחרונות ריאל מדריד מגיעה בסגל דל למשחקים בריאזור. רונאלדו וזיזו חסרו העונה, בעונה שעברה זה היה לואיס פיגו, ראול, וזינדין זידאן, לפני שנתיים רונאלדו. ________________________________________ קים תיהיה בריא אתה ועמי לא מבינים אותי לעולם. עד למשחק של ריאל נגד סביליה במחזור ה-19 לבאיינו היה רק שער אחד ודווקא נגד ריאל הוא כבש את השני. בקשר לחואנמה התבלבלתי רציתי לרשום שהוא אחד הסקוררים.
דור, חואנמה ממש לא מלך השערים של דפור ועוד עם 4 שערים. אם כבר נגעת בזה, אז בשקט בשקט לדייגו טריסטאן יש 11 שערים העונה. וביאנו כבש שער אחד העונה? דור, מה קורה? הכל טוב? ובקשר ל"התפוצצות" הקרבה ובאה של ריאל, אם הם היו מתפוצצים, זה היה צריך כבר להיות מזמן. העונה אבודה, השחקנים לא ממש באים בראש נקי ולעבודה כל משחק ומשחק, כי גם מקום שני יהיה כשלון, וגם הם לא מאמינים שיש סיכוי שהם לא יהיו אפילו במקום הרביעי. זה המצב בריאל, אין לכם מה לצפות ל"התפוצצות", או כל דבר אחר טוב מריאל לפחות עד לעונה הבאה. ודור, אתה מתאר את זה כאילו עד עכשיו ריאל לא רצו, בברנבאו לא עודדו ולא דחפו את הקהל. עכשיו ריאל רוצה פחות ממה שהם רצו בעבר, וגם בברנבאו כבר מיואשים. עמי, אמרת נכון. ולנסיה הייתה יכולה לבסס את עצמה במקום השני, אבל הפסד ההזדמנות לנצח את ויאריאל במחזור הקודם, ולאור העובדה שיש לה משחק בפיחואן מחר, אז ניצחון אחד יכול לשנות את כל התמונה, ואז זה 6 משחקים של ולנסיה ללא ניצחון. ואגב, אני ממש לא בטוח שאוסאסונה לא מסוגלת עוד לסיים במקום השני. אם ריאל תמשיך בצבירת נקודות מעטות עד לסיום העונה, אוסאסונה מסוגלת להמשיך כפי שעשתה בכל המחזורים עד עכשיו העונה. ולכו תדעו, יש מצב שנראה את אוסאסונה בליגת האלופות בעונה הבאה.
מכולם, דווקא העצלן המחורבן מקבל מנוחה? דקו ואטו רצים ב- 5 דקות יותר מאשר רונאלדיניו במשחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx הסרט צריך ללכת לאולגר, בעיקר כי הוא מייצג משהו. לברצלונה יש צביון היסטורי, ולכן למטרות נוסטלגיה יש אחד שצריך להיות קפטן - הקטלוני-לאומני-סוציאליסט-שמאלני-מיליטנטי, או-או-אולגר פרסאס. בהגנה, אני מאמין ומקווה שלא נראה את מוטה. יש לי מספר זכרונות מהמשחקים בהם הברזילאי שימש כבלם, והם לא נעימים במיוחד. בנוסף לכך, בארסה צריכה בפורטוגל קשר אחורי שידבק כעלוקה לסימאו, ומוטה הוא היחיד שיכול לעשות זאת. לכן, אני מקווה לחוליית הגנה בנוסח בלטי - אולגר - רודרי - ג'יו/סילביניו. בהתקפה, אני מצפה לראות את הטרידנטה אטו, לארסון וג'יולי. את אזקרו אני לא רוצה לראות דורך על דשא, ודווקא לשילוב מקסי-אטו ממש לא הייתי מתנגד. בסך הכל, זה ההרכב שלי: ג'יולי - לארסון - אטו דקו - מוטה - MVB/אינייסטה בלטי - אולגר © - רודרי - ג'יו ואלדז בסך הכל, בהחלט יהיה שוויוני יותר מבדר"כ, כי גם במשחק הכי גרוע שלו רונאלדיניו שווה לפחות בישול. ממש לא בטוח שננצח. הפעם, כדי לא לספוג את השער ראשונים. ולנסיה תנצח לפי דעתי בסביליה, ותסבך את האנדלוסים. ולנסיה הנוכחית איבדה ותאבד עוד הרבה נקודות מול הקבוצות החלשות, אבל כאשר המקום השני הוא הפרס והיריבה חזקה, אני צופה שהם יתעלו. אני מקווה מאוד שבילבאו ישכילו לנצח את אוסאוסנה. נמאס לי מהקבוצה המרגיזה של אגווירה, חבורה בינונית במקרה הטוב שנהנת מעונה חלשה של הליגה הספרדית כדי להשתחל לצמרת. אני מקווה מאוד שהם לא יצליחו לזכות במקום השני.
(*לא ראיתי שרשום, אם רשום כבר אז תמחקו את ההודעה) ריאל- לה קורוניה רשימת המוזמנים למשחק מבחינת ריאל: קסיאס, לופז. סאלגדו, קרלוס, סיסיניו, ראמוס, בראבו, פאבון. בקהאם, דיוגו, גראבסן, זידאן, רוביניו, גוטי ובאפטיסטה. ראול, רונאלדו, קסאנו. לא מוזמנים: מחייה, וודגייט, הלגרה וגארסיה. http://www.realmadrid.com/addon/img/17df546288grupop.Xxx האימון המסכם היום.
ג'ונתן וודגייט חזר לסורו! הבלם האנגלי שחזר להתאמן סוף סוף עם הקבוצה אחרי שלא עשה זאת מעל חודש וחצי(נפצע במשחק הראשון נגד התותחנים בשמינית גמר ליגת האלופות והוחלף על ידי מח'ייה), הפסיק להתאמן לאחר שדיווח לצוות הרפואי שהוא מרגיש רע בשרירים. נאמר לוודגייט להפסיק את האימון. הבלם בספק גדול מאוד למשחק נגד דפורטיבו לה קורוניה, אני מקווה מאוד שלא מדובר בפציעה. הבלם יקבל טיפול על ידי הצוות הרפואי ויערוך מבחן כושר לפני המשחק. יכול להיות שזה כלום, יכול להיות שהוא יחזור עוד חודש ואצל וודגייט זה יכול לקחת גם.... שנה! חשוב לציין: גם במארקה וגם באתר הרשמי לא מדובר בפציעה, פשוט רשום שהוא בספק למשחק נגד דפור. * ואגב: נחשו מי השופט שינהל את המשחק בין ריאל מדריד לבין לה קורוניה? כן זהו דאודן איבנייז. ואם הוא לא מוכר לכם... הוא מי ששפט את ריאל נגד ולנסיה העונה בברנבאו בתצוגת שיפוט עלובה. ויתר לקניזארס על אדום אחרי שנגע ביד מחוץ לרחבה, פנדל שלא היה הוא העניק לולנסיה, התעלם מפנדל על רוביניו, ואינספור עבירות שרק לטובת ולנסיה.
דור, הוא בטוח לא ישחק. האתר הרשמי פירסם כבר את רשימת המוזמנים למשחק(כתבתי אותה למעלה כאן) והוא לא נכלל בה. אני פשוט לא מבין כמה חוסר מזל יכול להיות לשחקן.. הוא הגיע ב2004 והוא בקושי שיחק. במשחק הקרוב מול דפור אני מקווה שבראבו לא ישחק כבלם!! עריכה: באמת התקשורת בספרד לא מובנים.. באתר הרשמי הוא לא נכלל ברשימת המוזמנים ומקורות אחרים טוענים שהוא בספק, אני לא יודע מה איתכם אני נוטה להאמין לאתר הרשמי.
רשמו שהוא בספק למשחק ופלג אומר שהוא לא בסגל... קצת מוזרים התקשורת במדריד,הם בעצמם לא יודעים מה קורה בקבוצתם. וודגייט צריך להתפלל שתגמר העונה כבר ,שיבלה בפגרה במכוני בריאות שיבדוק מה קורה איתו. הבן אד ם נפצע כל שבועיים סתם.