אני חושב שהניצחון של רבע הגמר נגד ברזיל המונדיאל הכי גדול באנו כאלו שכולם חושבים שיודחו והפתענו את העולם לא רוצה לנחס אבל עם הולנד ניצחו את ברזיל היא צריכה לנצח כל נבחרת
זה כדורגל אין חשבון כזה, כל משחק הוא בפני עצמו, היריבה מוציאה מעצמך גם דברים שונים, הכל שאלה של איך אתה נכנס למשחק בדקות שונות, הניצחון על ברזיל לא אומר שום דבר לגבי ההמשך חוץ מהעובדה שהורדנו מועמדת גדולה מאוד לכתר, מה שמעלה את סיכויינו ואת הסיכויים של כל הקבוצות שהגיעו לחצי הגמר. אנחנו יכולים להפסיד לאורוגוואי בדיוק כמו שיכולנו להפסיד להם לפני כן. אנחנו נבחרת טובה יותר, איכותית יותר, הכל תלוי בנו, אבל הכל שאלה של איך השחקנים יגיעו למשחק, אם נשחק לא טוב, לא נהיה חדים, ההגנה לא תהיה יציבה, אורוגוואי תנצל את זה, יש לה את השחקנים כדי לעשו זאת.
ווסלי סניידר יזכה בכדור הזהב? אני מניח שזה לא יקרה גם במידה וסניידר יזכה במונדיאל וישלים שנה שלא נראתה כמותה, פשוט כי מסי הוא אחד מהשחקנים שהם אייקונים אדירים בכדורגל העולמי והוא גם כבר בלתי-נתפס של שערים, ההערכה כלפיו לא יודעת גבולות וגם בצדק, אבל תאמינו לי שסניידר לא יעקם את הפרצוף. הוא קונה לזכות במונדיאל ולוותר על התואר האישי לטובת מישהו אחר. אני אישית חושב שבמונדיאל הנוכחי סניידר לא מבריק והוא מאבד המון כדורים. הרבה יותר התלהבתי מהיכולת שלו ביורו, כאשר הוא ניהל את המשחק בצוותא עם ואן דר-וארט, עשה עבודה הגנתית טובה וגם כבש שני שערים מצויינים נגד איטליה וצרפת(בומבה לחיבורים). סניידר התחיל לקבל הכרה והערכה משום שהוא מכריע את המשחקים הגדולים בשנה האחרונה, למשל מול ברצלונה בקאמפ-נואו הוא כבש שער חשוב מאוד, כנ"ל מול צסק"א מוסקבה שלב אחד לפניכן, ומיותר להרחיב על מה שעשה נגד ברזיל(לטעמי הגול הראשון לא אמור להיחשב לטובתו, אבל מה אכפת לי). סניידר הפך לקילר אבל אני מצפה ממנו להיות הרבה יותר מעורב במשך 90 הדקות ולתת יותר מהגול או הבישול שזה דבר סופר-חשוב, אבל שחקן כמו סניידר צריך לעשות 5 פעולות טובות במשחק. לא הרבה שחקנים גם יכולים להתגאות בבעיטה כה חזקה ומדוייקת ולכן ווסלי צריך לחפש יותר את השער.
אם הולנד לוקחת סניידר מקבל את נעל הזהב ברוב מוחץ הא שחקן מאוד מוערך ואין סיבה שלא יקבל אחרי עונה כזאת סניידר בהחלט לא בשיאו במונדיאל הזה ,אבל הוא לגמרי מכריע את המשחקים ולא רק בשערים אלא גם בבישולים ובתחילת המהלכים שמובילים לשערים. באינטר הוא היה הרבה יותר מעורב במשחק וקיבל הערכה לא רק על השערים המכריעים שלו אוהדי הולנד מה עם איזה מפגש לראות את המשחק?
כמו שכבר כתבתי אחרי המשחק נגד יפן, אני גם מחר אהיה בעזרת השם בפאב ה''םרדיסו'' בנחלת בנימין 25. המקום גדוש בהולנדים וצבוע בכתום. נגד יפן היה די מפוצץ אז אני באמת לא יודע איפה יהיה מקום לכולם מחר. מזמין את כולכם להגיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ההערכה למסי באמת רבה מאוד ובגלל זה אני יכול לראות אותו מקבל את פרס כדורגלן השנה של פיפ"א פעם נוספת, כי הוא מוענק מטעם מאמני וקפטני נבחרות והם לא תמיד גאונים גדולים. כדור הזהב מוענק על ידי עיתונאים, וסביר יותר שהם יידעו לראות מבעד להייפ סביב מסי. הייפ מוצדק ברובו, אבל לא כזה שצריך לתת לו את הפרס מדי שנה...
אכן, לגבי מפגש - פאב "פרדיסו" בנחלת בינימין הוא הבית של ההולנדים במונדיאל הזה כפי שעידו ציין. המקום מפוצץ בהולנדים (200 היו מול ברזיל), הכל כתום ואפילו שגריר ישראל בהולנד היה אורח מיוחד ברבע הגמר. אם רוני לא היה כזה מקובע על לא לשנות מקום כשמנצחים (קרי, אפילו לא מילמטר מהספה שניצחה את ברזיל) היינו הולכים מחר. אולי בגמר (הלוואי אמן טפו טפו טפו וכל השאר...).
ארז אתה מגזים, לעיתים אני משנה את עמדת ההישענות של הרגליים ומקפל רגל אחת על הכורסא , ובמקרים חריגים אני קם ומתנועע עצבני ממקום למקום ופולט מילים לא ברורות אל עבר המסך. אני מניח שלא ממש מסתכלים במקום על גיל הכניסה אלא רק למי שמזמין שתייה אלכוהולית ושניתן להכנס לראות את המשחק, אבל אני לא בטוח, אולי עידן שהיה שם יודע טוב יותר. אני אתמיד במקום הצפייה הנוכחי, עם החולצה הכתומה לא רק בגלל השמרנות, אלא גם בגלל שאני מטלטל מחר לירושליים באוטובוסים(שלושה קווים לכל כיוון) ואני אמור לחזור רק בערב. מחר חובת ההוכחה היא של הנבחרת הזו, כולם יודעים שמה שעשינו עד עכשיו לא שווה כלום אם לא נגיע לגמר , הזדמנות שכזו תחזור אולי עוד יותר משלושים שנה. עכשיו או לעולם לא. זה הזמן של החלק ההתקפי לזהור, ואן פרסי שהראה קצת שיפור ברבע צריך לעשות את מה שהוא נמצא בשבילו וזה אומר לקחת את הכדור ולבעוט לשער בהתקפה ולא רק בכדורים נייחים, שניידר למרות הגולים חייב להפסיק לאבד כל כך הרבה כדורים, וכו' וכו'. החיסרון של ואן דר ויל שהיה נהדר במחצית השנייה בתמיכה לרובן באגף, משמעותי למדי (בולא חוץ מהיכולת ההתקפית המוגבלת , יכול לספוג כרטיסים בקלות). דמי כנראה יהיה זה שיקבל את הבמה הכי גדולה בפעם הראשונה בחייו והוא חייב לקחת את הצ'אנס הזה ולתת את כולו גם מהבחינה ההגנתית וגם ההתקפית והוא מסוגל לכך . מנגד יש לתכולים לבנים צרות לא פחות גדולות עם הפצועים והמורחק, אבל הם שוב באים קטנים , אין להם מה להפסיד והלחץ הוא עלינו כמו שהיה בתחילת הטורניר, עד עתה הוכחנו אופי נהדר וחייבים להמשיך באותו הקו. HUP HOLLAND
רוני איש מאד חכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אני לובש במשחקים חולצה כתומה שעדיין לא כיבסתי.... אמונות טפלות לא יביאו לנו גביע, אבל אני מבין את רוני. never change a winning place :aaa021:
גם אצלי החולצה הכתומה עדיין תלויה בחדר מתחילת הטורניר. לא חשבתי אפילו להחליף אותה בטעות. אפילו הבירות (הייניקן) לא משתנות מפחד שאולי דווקא הבירות ההולנדיות מביאות לי את המזל. וכן, מחר, כמו תמיד, אני ואבא שלי (הוא עם חולצה של רוד) בסלון הבית. אמונות טפלות או לא, אין מצב שאני מתגרה במזל ומשנה משהו מהנ"ל למעלה. כבר 16 שנה אני מחכה להולנד שתקח תואר ואין מצב שבטעות משהו ישתנה ונפסיד. Hup Holland Hup http://i220.photobucket.com/albums/dd39/raineryong/blogger/holland_girl.Xxx
משה אוחיון חתיכת תמונה הבאת לנו. הפסיכית הזאת מציגה את הגב המכונף שלה. יקום הגבר שלא הביט תחילה בפרונט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue11.Xxx
משה פנק אותונו עם עוד תמונות של ההולנדיות. משחק מאוד מבלבל מחר אני מאוד מודאג למרות שאוורגאוי כנראה ללא לגאנו וסוארז
לדעתי ואן מארוויק צריך ליפתוח עם ואן דר וארט,עד עכשיו הולנד די הפסידה אותו,כשבמשחקים בשלב הבתיה הוא פתח בצד שמאל,ששם הוא לא אפקטיבי. הוא חייב לשחק באמצע שם הוא יחד עם סניידר הם יוכלו לאיים על השער של אורוגוואי. אין טעם לפתוח מולם עם עוד קשר הגנתי,זה משחק על כל הקופה.