Hup Holland - הצבא הכתום מגיע לדרום אפריקה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/5/10.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארק ואן בומל ונייג'ל דה יונג הם אנשי המשחק של הולנד מבחינתי. סניידר ורובן איכשהו ימשיכו לקבל את הכותרות, אבל לי אין ספק שהתרומה של צמד הקשוחים למשחק הערב היתה המשמעותית ביותר. במחצית הראשונה הם סה"כ גם עמדו יפה מול הקישור ההתקפי של ברזיל ולא נתנו להם לעשות יותר מדי, והשער של ברזיל בטח שלא קשור אליהם אלא רק להגנה (בעיקר להייטינחה), אבל במחצית השנייה הם פשוט התפוצצו על הברזילאים. התפוצצו ופוצצו. אני לא יודע איך ואן בומל גמר את המשחק היום בלי אדום, אפילו צהוב הוא לא קיבל כמדומני למרות אינספור עבירות. אבל זה מה שצריך במשחקי מלחמה מסוג זה. הם ממש תיסכלו את קאקה ורוביניו, לא חושב שאי פעם ראיתי את השניים הרגועים האלה כל כך עצבניים.

דה יונג יחסר להולנדים מול אורוגוואי, אבל ייתכן שדווקא במשחק הזה לשחק עם קשר עם קצת יותר יכולות התקפיות דווקא יעזור להולנדים בסופו של דבר. לא בטוח שחסרונו של ואן דר ויל יהיה משמעותי אם בכלל. אני עדיין לא ראיתי אותו משחק בצורה משכנעת בטורניר הזה.

בקיצור, תצוגה הירואית היום. עכשיו צריך לרדת לקרקע איכשהו ולהיות מוכנים שוב ללכלך את המכנסיים מול נבחרת אורוגוואית לוחמת ועיקשת. וזה סוויץ' מנטלי שלא קל לעשות. ברגעים מסוג זה נמדדים מאמנים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/10
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מדמיין?!? הולנד מנצחים ביעילות?!

מדהים. אין לי מילים. ועדיין, עד שהולנד לא נוגעת בגביע אני לא אאמין שהמפסידנות ירדה לה מהאופי הנאיבי והמפורסם.

אה, וברכות, גאלתם את הברזילאים (כנראה) מה"חמור" הכל כך שנוא עליהם.

3. AFCA Member

לא יכול לתאר את מה שאני מרגיש. עוד לא עברתי מספיק כשלונות עם הנבחרת כמו שאר החבר'ה פה, אבל ההרגשה היא עצומה. תודה ל-11 לוחמים, רק עוד 2!

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול היה לנו פה את היום החם ביותר. באיינדהובן נמדדו 35.2 מעלות שזה איזה 40 מעלות בתל אביב...
    הנה קטע נחמד שמצאתי ביוטיוב:

מרק ואן בומל הפך בשנה האחרונה למנהיג אמיתי. לפני שנתיים הוא חזר בשבילי לנבחרת רק בגלל שואן מרווייק חמו, אבל הבחור מחזיר עכשיו בריבית דה ריבית. הוא ללא ספק שחקן שאוהבים לשנוא וגם אתמול הוא טרח לעצבן את הברזילאיים. מבחינתי הנבחרת של דונגה לא צריכה להתבכיין בגלל שמהרגע הראשון הם פוצצו את רובן. ואן בומל, אוייר, ונייג'ל דה יונג החזירו להם. מספיק היה לראות את ההשתוללות של רוביניו ופליפה מלו כדי להבין שהם לא ציפו שאנחנו נחזור למשחק!

מה שכן, אל תשכחו בבקשה את השוער של הטורניר (בנתיים). ברגע שהיינו צריכים אותו מארטן שטייקלנבורח היה שם. אתמול ונגד סלובקיה הוא פשוט נתן כמה הצלות שבסופו של דבר אולי שינו את המומנטום. אם קאקא היה במחצית הראשונה שם את השני הולנד היו גמורים!

אני עדיין מתקשה להאמין שניצחנו, אבל לי יש עכשיו הרגשה שכולם בדרא"פ יודעים שהמלאכה עוד לא הושלמה. מותר לחגוג, אבל מהיום אנחנו חוזרים לעבודה. איתי, ברט ואן מרווייק כבר זכה עם פיינורד בגביע אופ"א כך שהוא יודע להכין קבוצה לחצי גמר טורניר...הרבה יהיה תלוי גם בשחקנים, אבל בוא נקווה שהם מבינים איזו הזדמנות יש לנו להגיע לגמר! עם כל הכבוד לאורוגוואי הם יופיעו נגדנו ללא סוארז, פיצ'ילה ואולי גם ללא לוגאנו וגודין. אם נגיע מוכנים למשחק הזה אנחנו ננצח. (ועכשיו אני אופטמי מדי?)

אז זהו, פעם רביעי שאנחנו בחצי הגמר וגם עזרנו לברזיל להפטר ממאמן איטלקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סרטון מרגש שי, חוויה לא נורמאלית.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שכיף לי בהולנד זה שהיא תמיד באה לשחק כדורגל יפה, כמה שיותר יפה טוטאל פוטבול, לא משנה מה תהיה התוצאה, והמונדיאל הזה, היא באה להשיג את התוצאה, גם אם הכדורגל הוא קצת פחות טוטאל פוטבול ויותר טקטי, והיא פשוט משחקת נהדר, לא מדהים אבל נהדר, תכליתית יפה ועכשיו יש לה אפשרות להגיע לגמר, ואני לפני המונדיאל אמרתי שהולנד נגד גרמניה זה יהיה הגמר. מקווה שיתגשם.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אגב, אתמול בזמן המשחק בפיפא הדביקו את השער הראשון כעצמי של מלו, היום (או בלילה אתמול) שינו את החלטתם, והעניקו את השער לסניידר, צמד של סניידר אתמול.

8. איגור .פ. Member

דבר אחד ברור שאם הולנד זוכה איש הטורניר שלה זה סניידר.
    אני מאוד שמח שהולנד בחצי הגמר .

והבהרה קטנה לפני המונדיאל אמרתי אני רוצה ספרד אבל חושב שהולנד תזכה ,הכל מתקרב לזה.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ההרגשה של היום שאחרי לא פחות מדהימה מהשריקה בסיום אתמול. איזה כיף. איזה אושר. לא מאמין שעשינו את זה והדחנו את הנבחרת המגעילה, בכיינית וכסחנית שהציגו הברזילאים מאז 74'. לא האמנתי שזאת ברזיל שאני רואה בעיניים, אבל עזבו, לא ניכנס לזה בדיון הכתום שלנו.

הסיום אתמול בחצי הגמר השני רק עשה אותי יותר אופטימי. אמרתי לעצמי, רק לא סוארז ואוורגוואי, גם כי אני ממש לא רוצה לשחקן מול השחקן האהוב עליי בעולם, שכל שבוע אני נדבק למסך רק כדי להריע לפנומן הזה שמוביל את הקבוצה שלי, וחוץ מזה, יחד איתו, אוורווגואי טובה יותר מגאנה ועם כלים התקפיים שעוד לא נתקלנו בהם. אז העדפתי גאנה. ואז, בסיום הבלאגן הגדול שראינו כולנו, כבר העדפתי את אוורווגואי בלי סוארז. לדעתי הסיכוי שלנו, במיוחד כשהוא לא משחק, טובים אפילו יותר מבשריקת הפתיחה אתמול. אסור לפספס הזדמנות כזאת.

לגבי החסרים. בעמדה אחת אני ממש לא חושש - דה זאיו במקום דה יונג, אין פה ירידה ברמה ויש פה שחקן שלשם שינוי גם יודע לתת מסירה חכמה קדימה. הניסיון פה מכריע לטובת דה יונג, אבל בפרמטרים המקצועיים, דמי שלנו לא נופל בכלל מדה יונג. נקווה שלא ירעדו לו הרגליים מגודל המעמד.
    ואן דר ויל זה חיסרון יותר משמעותי כי אין לו מחליף נורמלי. בולא יעלה. נקווה לטוב לפחות בצד ההגנתי.

ואן פרסי נפצע במרפק למי שלא שם לב. יש חשש בהולנד שלא יהיה כשיר אך אתמול הוא כבר הבהיר שאין שום סיכוי בעולם שיפסיד את המשחק ביום שלישי. נחיה ונראה.

גאד, איזה יום כתום.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/10
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד חדשות טובות היום:
    מתהסן (ברך) ורובין ואן פרסי יהיו כשירים ליום שלישי. בלמה של המבורג סבל אתמול לפני המשחק מכאבים בברכו, היום התברר בבית החולים שאין נזק. הבעיה טמונה כנראה שמתהסן סובל מעודף משחקים. בוא נקווה שהוא יקבל את המנוחה המגיעה לו כי לדעתי לאוייר שיחק אתמול המזל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ואן פרסי סבל אתמול מכאבים חזקים במרפק, אבל גם הוא בסדר. הוא אמר שהוא יעלה לשחק גם אם היה לו שבר...

דיברו פה אתמול על אולי הרצון לשחק עם ו.ד וארט במקום דה יונג המוצהב, אבל ואן מרווייק כנראה ימשיך עם השיטה שלו. כמו שציינת דה זאיו ובולא ישחקו ביום שלישי.

מלה על אורוגוואי. לודיירו עזב את המחנה של אורוגוואי אחרי שיש לו פציעה בכף הרגל. אני בהחלט לא מזלזל בשום שחקן ונבחרת, אבל אם הולנד לא מנצחת את אורגוואי ללא סוארז, פוצ'ילה ואולי גודין ולוגאנו הניצחון הגדול של אתמול הולך לאיבוד. אני לא נביא, אבל לדעתי בהולנד שוררת עכשיו אווירה שהזדמנות שכזאת לא תחזור כל כך מהר...

דבר אחרון ארז, עדיף היה לנו מהתחלה את אורוגוואי כי גאנה קבוצה אתלטית בלתי רגילה. מבחינה טקטית הם לא ממש חזקים לכן הרבה יותר קשה לשחק נגד נבחרת 'ביתית' מלאת התלהבות מאשר מול נבחרת שלא מפתיעה אותך. לשמחתנו רצה הגורל שלואיס לא ישחק מולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/10
  11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: פיפ"א החליטה להעניק לסניידר את השער הראשון של הולנד נגד ברזיל (העצמי של מלו) מה שאומר שהוא כבש צמד נגד ברזיל ויש לו חמישה שערים בטורניר.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לא, יש לו רק ארבע. אחד נגד יפן, אחד נגד סלובקיה ושניים נגד ברזיל. בשביל ההוכחה הסופית. נגד דנמרק כבשו קויט ושער עצמי של הדנים, ונגד קמרון היו אלו רובין ואן פרסי וקלאס יאן הנטלאר.

ואם כבר מדברים על שניידר, הוא מבחינתי נמצא כרגע מעל למסי וכריסטיאנו רונאלדו בשביל לזכות בדצמבר בכדור הזהב. למעשה הוא כרגע מוביל כי הוא זכה בטרבל עם אינטר ועכשיו לך תדע מה הוא הולך לעשות עם הולנד במונדיאל. זה אולי לא המקום, אבל אתם מוזמנים להגיד לי מי כרגע צריך לקבל את הפרס במקום שניידר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/10
  13. 亚历山大帕托 Member

עכשיו יש לו 4 וקלוזה השתווה אליו היום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/7/10
  14. AronB Member

גם לפי דעתי סניידר. עונה נפלאה לשחקן הזה שמוכיחה שבריאל מדריד לא קל להצליח, קיבל קצת ספייס ממוריניו והראה בגאון מה הוא יודע. אחרי הטרבל ואחרי שהיה לאחד השחקנים שסחבו העונה את אינטר (אם לא השחקן הכי טוב שלה), הוא לדעתי השחקן הכי טוב בנבחרת הולנד במונדיאל הזה. ללא ספק מגיע לו כדור הזהב , ובטח שלא למסי או לרואנלדו , לא רק בגלל שהם כבר זכו, אלא בעיקר בגלל שהתואר הזה נקבע בעיקר ע"י זכייה בתארים.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סתם שני סקרים מעניינים שעברתי עליהם:

באורנג' נטוורק שואלים מי צריך להחליף את דה יונג?: אפאליי, דה זאיו, ואן דר וארט או סחארס. התוצאות צפויות - 47 אחוז בעד דמי דה זאיו, אפאליי ורפי מתחלקים ב-25 אחוז כל אחד. אגב, בלי קשר (או עם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) היום כבר מפרסמים ברשת שדמי אכן זה שיפתח לצד ואן בומל בשלישי.

בNU ספורט שואלים משהו קצת יותר נחמד. איזה ניצחון הולנדי הוא הגדול ביותר במונדיאלים עד כה?
    1. על איטליה ב-78 (הניצחון שהעלה את הולנד לגמר) 1-2
    2. ארגנטינה ב-98 (1-2)
    3. ברזיל 74' (כבר הזכרנו את המשחק הזה לא פעם בדיון, 2-0 אגדי של קרוייף וניסקנס)
    4. ברזיל 10'

נו, מה נראה לכם? רוב מוחץ לניצחון הגדול של הולנד מיום שישי. נו שויין.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx