Hup Holland - הצבא הכתום מגיע לדרום אפריקה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/5/10.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עדי, גם אתה וגם שי קצת הפקרתם את זכרונכם כנראה. עזוב את הסיפור של יורו 08 (לא קיבל התייחסות גדולה אצלנו בתקשורת ההולנדית) - קצת שכחת, או אולי לא ידעת, שמעט לפני הפציעה של רובן, ואן פרסי חברנו הגאון החליט לפתוח את הפה, לשבת בעמדת המאמן ולקבוע שהוא רוצה לשחק עם ה"ביג פור" של הולנד במונדיאל - הוא, סניידר, רובן וואן דר וארט (שרפי ביינתים באמת ביג, ביג גדול ליריבות שלנו) כמובן שלא צריך בכלל לפרט את ההמשך - למרות שקוייט בחור מאוד מאופק ולא התבטא במדיה, מספרים שהוא דאג להחזיר לואן פרסי שלא על גבי התקשורת. בסוף העניין השתתק (או פשוט רובן נפצע, וככה נוצרה החלטה קלה מאוד למאמן) אבל עוד פעם ואן פרסי, אחרי פתיחת הפה על רובן ב-06', הוכיח שהוא שחקן גדול אבל עם גם עם פה של מאמן. מה לעשות שכרגע הוא עדיין לא.

נכון, זה לא משתווה לימים העליזים של הסורניאמים נגד הלבנים במונדיאל 98, הוא החרם על ביהאנקר ב-90 ועוד ועוד, אבל אי אפשר להעביר טורניר אחד בלי שהנבחרת תתחלק לקליקות.

העזיבה של ואן פרסי של פיינורד בזמנו לא קשורה בכלל והגיעה מדברים שאני בספק אם מאמן אחר היה משאיר אותו. אתה יודע מה, אפשר למצוא הקבלה, גם אז בפיינורד, וגם היום - ואן פרסי רוצה לקבוע הרבה דברים, שלא בדיוק בסמכותו.

דה זאיו במקום דה יונג, ואן פרסי לכנף,הנטלאר באמצע. וזה אגב, בחזרה לכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/10
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע ארז, אני לא חושב שואן פרסי ממש הזיק באמירה שלו. הוא אמר שמבחינתו הוא רוצה לשחק עם ה'ביג 4', חוץ מזה הוא לא אמר דבר. הוא לא הטיח ביקורת בשחקנים אחרים אלא רק ענה לשאלה של עיתונאי. העובדה שאף אחד עשה מזה ביג דיל אולי אומר שבאמת ואן פרסי לא התכוון לפגוע באף אחד. ואולי אתה צודק שבגלל פציעתו של רובן העניין נשכח...כרגע נראה שואן דר וארט קיבל את הצ'אנס שלו והוא לא צריך להתלונן אם רובן יקח לבסוף את מקומו. ואן דר וארט סבל העונה באמת בריאל, אבל נלחם כמו גבר על המקום שלו ואני בטוח שהוא יעשה את זה גם בנבחרת.

בוא נקווה שואן מרווייק גם פסיכולוג טוב כדי שכולם ימשיכו לחייך. אני רוצה להאמין שבכל קבוצה או נבחרת יש מדי פעם ויכוח או שחקן שקצת ממורמר. בטח בטורניר שכזה אין 23 איש שכולם מבסוטים מהמצב האישי שלהם, אבל הרוח הקבוצתית גוברת על האגו האישי. אני רוצה להאמין שכרגע הנבחרת שלנו מספיק מגובשת.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הסיפור הזה לא נופח משתי סיבות: א. קוייט היה מאוד בוגר, ולמרות שכבר דיווחנו ש"מסביבתו" לא אהבו את מה שואן פרסי אמר הוא עצמו לא הגיב בכלל לנושא (לפחות לא בתקשורת) ובכך מנע פה וויכוח מיותר. אגב, מה זה הוא בסך הכל ענה לשאלת עיתונאי? ששואלים אותך עם מי אתה רוצה לשחק תהיה הכי בנאלי בעולם ותגיד שאתה תשחק עם מי שהמאמן שלך יקבע. את הדעות שלך תשמור לעצמך, אתה לא יודע במי זה יפגע ובמי לא. בשביל מה בדיוק? דמיין שי, שסיידרוף בנבחרת וואן פרסי לא מכליל אותו ב"ביג 4", אני צנצנת אם סיידורף לא מפרק אותו מול כל המדיה.

והסיבה השנייה, כמו שציינו, הפציעה של רובן שטרפה את העניין הזה בכלל.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל זה סיידורף גם כבר שנים לא נמצא בנבחרת...בהחלט יכול להיות שקאוט יותר מדי מנומס עם אגו לא מנופח מדי בשביל לעשות מדברי ואן פרסי סערה, אבל אולי טוב שיש בנבחרת שחקנים כאלה שחקנים. תראה מה קורה עכשיו אצל הצרפתים, שם עוד מעט הולכים מכות!

אתה בסה"כ מביא טענות טובות ואני קצת מתקשה להחזיר לך תגובה קצת אחרת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש בעיות עם אלייה, הבחור לא כשיר וזו בעיה. חוץ מזה מדברים יותר על הויכוח האם אנחנו רוצים לזכות בגביע עם פחות יופי או להיות הנבחרת הכי אטרקטיבית, אבל לעוף מוקדם. ווילם ואן הנחם קטל היום בטלוויזיה את הנבחרת ואמר בין היתר שהוא בדקה ה-70 סגר את הטלוויזיה...ממול היה זה דווקא גרמני, גינתר נצר, שבהחלט רוצה קצת יותר ברק הולנדי, אבל לבסוף טוען שהוא מבין היטב את ואן מרווייק. כזכור נצר שיחק בימים שגרמניה גם לא באמת אהבה לתקוף...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. c_web Member

חחחחחחחח שי זה ענק!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/laugh.Xxx
    מה לקראת הערב? מי מתוכנן לנוח?

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפתעה לא קטנה כשההרכב שעולה הוא ההרכב החזק ביותר כשרק בולארוז שלא שותף במשחק הקודם נכנס להרכב במקום ואן דר ויל המוצהב.
    מצד אחד, מדובר בהחלטה נכונה כי נוכל להמשיך את המומנטום והחיבור הקבוצתי.
    מצד שני, אולי היה מקום לעבור למערך של שני חלוצים כדי להכניס את ואן פרסי לטורניר? אולי לנסות מערך שונה יותר? אולי לתת לשחקנים כמו אלייה, הנטלאר ואפלאיי לפתוח היום בהרכב לקראת השלבים הבאים שאולי נצטרך אותם כשינוי מהספסל?

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, צריכים ניצחון כדי לעלות מהמקום הראשון בראש שקט.
    Hup holland hup
    :aaarse:

http://static.foxsports.com/content/fsc/img/2010/06/16/061610-Dutch-fans-SW-PI_20100616145220_660_320.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/6/10
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, אני חזרתי הביתה אחרי שראיתי את המשחק אצל חבר. 9 נק', מאזן שערים טוב של 5-1 ויכולת לא משהו. מה רוצים יותר? אולי רובן ואלייה בריאים? מבחינתי שני החבר'ה האלה יכולים להיות המפתח של הנבחרת שלנו. עם קאוט ורפאל ואן דר וארט באגפים ההתקפה שלנו מתקשה בצורה נוראית. אני באמת מאמין שאם רובן ואלייה היו כשירים לגמרי היינו באמת יכולים ללכת עד הסוף. עכשיו? לדעתי ברזיל, ארגנטינה וספרד עדיין נבחרות יותר טובות למרות שארגנטינה גם לא הכי טובה בהגנה.

מה יהיה ביום שני? על זה עוד אחזור בימים הקרובים, אבל כמה נקודות למחשבה:
    1) סלובקיה יותר נוחה מאיטליה, אבל יהירות ושאננות יכולות להיות האויב הכי גדול שלנו!
    2) לדעתי רובן יקבל בשמינית הגמר לפחות 45 דקות משחק אלא אם כן אנחנו מנצחים בקלות את הסלובקים.
    3) הגיע הזמן שאלייה או אפילו אפלאיי יפתחו במקום ואן דר וארט בכנף. המשבצת הזאת פשוט לא מתאימה לשחקנה של ריאל.

לילה טוב וחלומות פז בכתום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מבלי לזלזל או להאדיר אף נבחרת, אני באמת לא רואה הבדל עבור הולנד בין סלובקיה לאיטליה. הולנד היא נבחרת של ימים, כמו שאנחנו נראים מתחילת הטורניר הפסד לסלובקיה ממש לא יהיה הפתעה, היכולת חייבת להשתפר, רובן נכנס ועשה כמה מיני מהלכים שמזכירים כדורגל, סניידר קצת לא מדוייק, חייב להתאפס על עצמו.

ההגנה נראית לא טוב, אם היום אנחנו מול נבחרת פחות נאיבית מקמרון אנחנו חוטפים לפחות עוד 2 שערים, ההתקפה הסלובקית עשתה היום בית ספר להגנה האיטלקית, וההגנה האיטלקית לא נופלת פחות או יותר מההגנה שלנו, זה ממש לא יהיה פשוט, משחק ההגנה מפחיד אותי מאוד.

אני הייתי מעדיף לראות את אפלאי בהרכב על חשבון ואן דר וארט, אני לא חסיד גדול של אפלאי, אבל יש לו את הכדורגל והשכל, הוא יודע להציב את עצמו במקומות הנכונים, הוא מגיע להזדמנויות, והוא גם עובד קשה, עדיף שאת אליה יהיה לנו כקלף מהספסל, שיקום משם רענן. כמובן כל זאת בהנחה שרובן לא בתמונת ההרכב.

11. Ajax Amsterdam Member

אתם צודקים שהולנד לא משחקת הכי טוב.אבל זה בעיקר הבדלי גישה.וואן מרוויק אוהב הגנה וואן באסטן אהב התקפיות אני מאמין שניראה 4-3-3 בקרוב

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא יודע מה צריך להדאיג אותנו יותר. היום התחיל בדיווח על מכה שחטף ואן פרסי באימון, אך השלים אותו בסופו של דבר, המשיך בזה ש"כל הסגל ההולנדי כשיר", כשכולם יודעים למה מרמזים - ונגמר בזה שעדיין מול סלובקיה נראה בדיוק את אותו הרכב של שלב הבתים:

סטקי, ויל, הייטניחה, מתייאסן, ג'יו, דה יונג, ואן בומל, ואן דר וארט, סניידר, קוייט, ואן פרסי.

ואן מרוויק מתעקש להמשיך עם ואן דר וארט למרות שכל הולנד רוצה אלייה/אפלאיי. רובן שוב יהיה על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/10
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הערב כבר אשמע יותר על מה שקרה היום עם ואן פרסי. כמו שכבר ציינת התקשורת מדברת על "23 שחקנים כשירים".

לגבי ההרכב, אני בעד סיפסולו של ו.ד וארט בטח אם הוא ממשיך לשחק בכנף צד שמאל. רובן יכול במקרה הצורך לעלות במחצית השנייה. ברור שהוא לא יכול לשחק 90 דקות ואולי עוד הארכה. אני לא פוסל אפשרות שהוא רק יעלה לשחק אם יהיה הארכה ואז הוא גם יבעט במידת הצורך פנדל.

דבר אחד שאני רוצה לציין, כעיקרון רק ברזיל קבוצה גדולה...אם ננצח אותם ברבע הגמר הדרך לגמר סלולה כי היריבה שלנו בחצי הגמר יהיה אורוגוואי, דרום קוריאה, ארה"ב או גאנה. בצד השני של ההגרלה נמצאות ספרד, ארגנטינה, אנגליה, גרמניה ופורטוגל...יש לנו באמת הזדמנות נדירה להגיע הכי רחוק שאפשר, אבל ברור שברזיל משוכה גבוהה מאד. בכל מקרה בוא לא נזלזל בסלובקיה למרות שעל הנייר אנחנו בכל עמדה יותר טובים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/10
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רפאל ואן דר וארט נפצע היום באימון. יש לו מתיחה בשוק והוא לא ישחק מחר.
    ואן מרווייק יכניס כנראה את אלייה או אפלאיי להרכב.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חבל שהוא צריך פציעה של השחקן בשביל להוציא אותו מההרכב. הייתי כותב שזו פציעה מבורכת אבל, מעבר לכך שאני לא מאחל לשחקן פציעה חס וחלילה, אני חושב שואן דר וארט יכול להיות כלי מאוד חשוב מהספסל של הכתומים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/10