Hup Holland - הצבא הכתום מגיע לדרום אפריקה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/5/10.

1. juventiner Member

לדעתי ההרכב הזה הוא ההרכב הכי טוב שאפשר להעמיד כרגע מול הדנים, כאשר אפלאי הונלטאר ואלייה יכולים לעלות מהספסל ולעזור במומנטום כשאחד משחקני ההתקפה עייפים.

2. איגור .פ. Member

הרכב מאוד מעניין ,אבל גם הגיוני ,גם בלי רובן ההולנדים צריכים לעשות את שלהם מול הדנים.

עדיף שרובן יחזור לשלבים המתקדמים יותר ,הולנד יכולה ,צריכה וחייבת לעלות גם בלי רובן.

3. Ajax Amsterdam Member

מה שחשוב שרובן יקבל מנוחה ויחזור לאט לאט.וכמו שחוליט אמר שהסיבה לכשלונות כמו ברבע גמר יורו 2008 היא שהתחלנו עם פול גז.צריך את הגז לשמור לרבע גמר עם נגיע לשם בלי נדר

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב, את ההודעה ה-20,000 בפורום נקדיש להולנד שלנו שמתחילה היום קמפיין נוסף.

טורניר גדול תשיעי שלי כאוהד הולנד (2002 באמצע הרס רצף), ואותן התחושות, תחושות שצריך לעשות יותר מבדרך כלל, אז נכון שההגנה שלנו כבר בלי שחקנים כמו ואן דר סאר, סתאם, דה בור ואפילו ארתור ניומן, אבל ההתקפה שלנו כשרונית בטירוף, כשרונית בצורה שחולשת ההגנה (אם וכאשר תראה חולשה, אני מקווה שלא) לא תוכל להוות תירוץ.
    כולנו זוכרים את הטורניר האחרון, פתחנו בסערה, ועפנו בצורה מבישה נגד רוסיה. צריך לנצח, לא לבזבז את כל התחמושת,צריך לדעת לשמור על הרעב ולשמור על כוחות אולי לרגעים החשובים יותר בתחרות.

ארגנטינה וספרד בוודאי חזקות יותר, בדרך אפשר לספור עוד 2-3 שבוודאי פייבוריטיות עלינו, אבל זה בגלל המסורת הלוזרית שלנו, וזה חייב להשתנות, אולי הגיע הזמן.

5. wings Member

אני לא מבין למה שמו את המשחק הזה ראשון. אמור להיות המשחק המרכזי היום, או לפחות המשחק השני.
    טוב נו, נחכה למשחק השני של ההולנדים בשיל לראות אותם.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא חושב שקבעו את השעות אחרי שידעו מה המשחקים. השעות נקבעו מראש לפי ההגרלה.

7. 亚历山大帕托 Member

איטליה-פראגוואי הרבה יותר מרכזי.

8. wings Member

אם זה ככה אז זה לא ממש חכם. הרי צריך להתחשב גם במדינות שמשחקות - כשארצות הברית משחקת
    לדוגמא, אם תשים אותם במשחק הראשון זה אומר שמי שגר בקלפורניה יצטרף לקום ב 4:30 בבוקר כדי לראות את המשחק.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבילך כן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בסה"כ הבית של איטליה אמורה להיות יותר קלה לאיטליה מאשר היריבות של הולנד או כאיטלקי אתה חושש ממשחק מול ניו זילנד?

בסופו של דבר לירן צודק, מה גם לא אכפת לי בכלל שנשחק ב-14:30 שעון ישראל. גם באמצע הלילה הולנד צריכה לנצח ואיך לא משנה לי.

10. 亚历山大帕托 Member

אני לא כל כך איטלקי, אבל משחק בין אלופת העולם מלאת הכוכבים נגד נבחרת דרום אמריקאית טובה בקרב על ראשות הבית נראה לי הכי מרכזי היום.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אייג'נט, תפסיק להתעסק בשטויות וליצור דיונים כל כך לא מעניינים, אתה צודק, הלאה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו נראה מה יחליט ואן מרווייק בשבת. אלייה בפנים במקום ואן דר וארט? אני לא יודע מה היה קורה אם התוצאה היתה 0-0, אבל אלייה הכניס המון פלפל למשחק. הדנים הקשוחים לא ממש התקשו להתמודד איתנו, אבל אחרי החילוף הפערים היו ממש גדולים. יפן זה לא דנמרק, אבל אלייה (וגם אפלאיי) נתן כמה ביצועים נהדרים.

ודבר אחרון, טוב לי שפתחנו את הטורניר עם ניצחון נוסח טוונטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    שאחרים ימשיכו לתת הצגות, אני רוצה את הגביע!!!

13. Ajax Amsterdam Member

מחצית ראשונה עם הרבה החזקת כדור.אני מאוכז מואן דר וארט הוא צריך להראות שהוא שווה משהו י לנו תקוות גדולות

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה רבה ל2 שחקני ליברפול (קויט ואגר עם השער העצמי) על התרומה לניצחון היום.
    מאוכזב מאוד מהכדורגל של דנמרק שבאו למשחק כדי להרוס אותו.
    בבמה הגדולה ביותר, אחרי הצלחה יפה בשלב הבתים, לא מובנת לי הטקטיקה שדמנרק נקטה בה היום.
    כל כך אנטי כדורגל, כל כך הגיע להם להפסיד.

אצלנו? הכל טוב אבל יש מקום לשיפור. ההגנה עדיין שברירית ועושה חורים שמול קבוצות בכירות יותר נענש עליהם. הקישור האחורי עדיין לא אפקטיבי מספיק. וגם ההתקפה, עד הכניסה של אלייה (חייב לפתוח במשחק הבא), לא התחברה היום.
    המאכזב העיקרי היה ואן פרסי שהחמיץ 2 הזדמנויות בטוחות לשער ולקח החלטות אומללות בלפחות עוד 2 התקפות. הפחד של ואן פרסי מרגל ימין הוא פשוט מרגיז. פעם אחר פעם הוא מקבל כדורים ברחבה לרגל ימין, במקום לקחת את הבעיטה הוא עוצר את הכדור, מעכב את ההתקפה, מחליף לשמאל ומפספס עוד הזדמנות ועוד הזדמנות.
    אולי יש מקום לעבור למערך של 2 חלוצים כשואן פרסי ישחק בצד שמאל של ההתקפה.

אמרתי ואני חוזר ואומר, הטורניר הזה הוא הצאנס של ואן פרסי להוכיח עצמו ברמת הנבחרת ולשים את שמו ברשימה של החלוצים הגדולים בנבחרת.
    בלי חלוץ אחד בטורניר שיעשה את קפיצת המדרגה (וכרגע מדובר רק בואן פרסי שמשחק בודד בחוץ) לא נוכל להגיע רחוק...

http://i46.tinypic.com/2zi3g4h.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/10
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בסדר גמור. אלו בערך שתי המילים המתאימות להיום. עשינו את העבודה שלנו, מול יריבה שעל הנייר הייתה אמורה להיות המכשול העיקרי שלנו בבית. המחצית הראשונה הייתה רעה מאוד, אבל צריך להבין גם את הלחץ על הכתפים שלנו, במיוחד מעמדה מובהקת של פייבוריטית. הדנים סגרו טוב מאוד במחצית הזאת, ואלמלא השער האומלל יתכן וההמשך לא היה מנבא טובות. חייבים לציים שמדובר בנבחרת אימפוטנטית לגמרי בחלק ההתקפי.

ג'ובאני ואן ברונקהורסט מתקרב לאט ובזהירות לעמדת המגן השמאלי הגרוע ביותר שראיתי בטורנירים שלנו. גם בעונת השיא שלו בבארסה, גם בעונות אחרות, הבחור הוא חור הגנתי שאי אפשר לתאר. רומדאל, פאקינג דניס רומדאל שלנו, שחקן באמת בינוני, חגג עליו. קיצוני קצת יותר טוב מפרק את האגף שלו לגמרי.

דווקא ה"כוכבים" שלנו איכזבו מעט היום. סניידר היה קטסטרופה במחצית הראשונה, אבל השתפר בשנייה וכרגיל נתן את הכדור הגדול היומי שלו. אין מה לעשות, אי אפשר להוציא פנומן כזה גם במשחק רע. ואן פרסי חירב לא מעט התקפות, וגם דה יונג וואן בומל, במיוחד הראשון, לא היו בשיאים.

אוסקרים:

סטקי - סולידי. מודה, פחדתי מוות בתחילת המשחק להשמטה סטייל גרין. הוא שוער טוב, יציב, לא ואן דר סאר אבל עושה את העבודה שלו. טפו טפו טפו.

ג'יו - אסון מהלך. חבר'ה, כשיגיעו הקבוצות עם הקיצונים הנכונים הצד הזה יהיה חשוף להפצצות. זאת הבעיה הגדולה שלנו. איך איך אורבי לא הוזמן? אתם יודעים מה !! אפילו שאניטה ישחק, אני מצטער, ימי השיא מאחוריו, וגם השיא לא היה כזה שיא, לפחות בנבחרת. מה שרומדאל עשה לו הוא בדיחה. ולא מדובר באיזה קיצוני מבריק.

מתייאסן - תומר רשם עליו בואללה דברים נכונים. אינטלגנטי, אך איטי להחריד. דווקא אני מחבב אותו, אבל עדיין מסופק האם מדובר במנהיג. שוב, היום נתקלנו בנבחרת ללא התקפה. נראה איך זה יהיה בהמשך.

הייטניחה - ראה ערך מתייאסן משורה שנייה.

ואן דר ויל - אין ספק שנגזור עליו את הקופון בקיץ. הפריצות הסוחפות שלו הן תמיד דבר טוב להתקפה. יש רק בעיה אחת - יובנטוס כבר נתנה לנו בראש כשניצלה את היציאות שלו קדימה וניצחה אותנו מהצד שלו. היום שוב לא נתקלנו בנבחרת כל כך חכמה - אבל אם יגזים בסלאלומים שלו (והוא יגזים) שוב נהיה חשופים. יהיו נבחרות שינצלו את זה.

דה יונג - גילוי נאות, באמת שאחרי המשחק דיברתי עם רוני ואנחנו עדיין לא מתלהבים מהבחור עוד מימי אייאקס. נכון, אני תמיד זוכר אותו ככבאי שריפות ולא משהו מיוחד - אמרו שבסיטי הוא אדיר, שהאוהדים מתים עליו - את האמת, לא ראיתי כמעט משחק אחד של סיטי העונה, אז לא אדבר, אבל היום... לא ממש שונה מהפעמים האחרות שראיתי אותו. משחק לרוחב באופן קבוע, מקצץ די בפראות. שוין.

ואן בומל - מחצית ראשונה לא טובה, מחצית שנייה סבירה. יכול יותר, חייב להיות המנהיג שלנו. אין לנו אחר. ישתפר ככל שהטורניר יתקדם.

ואן דר וארט - אדון רפי, צבי צב, רע, רע, רע, ושוב רע. החילוף הגיע מאוד מאוחר.

סניידר - דיברנו עליו, מחצית ראשונה אחת הרעות שאני זוכר שלו. השתפר בשנייה ונתן מסירה גדולה בגול השני + ירייה למשקוף.

קוייט - מהפחות טובים שלו. שער טיפוסי, אבל מעבר לזה לא הבריק.

ואן פרסי - אוי רובין. לא משנה מה קורה בארסנל, בנבחרת הבחור תמיד מנייה בטוחה שנותן תוצאות. היום הוא חירב את ההתקפות שלנו פעם אחר פעם. זה היה באמת המשחק החלש ביותר שראיתי מרובין בנבחרת, ועדיין, נסלח לו. כמו שמשה רשם, הוא חייב להיות דומננטי (ולהבקיע את המצבים שלו, ראבק!).

מחליפים:

אלייה - לפני שנה, 8 חודשיים, חצי שנה, 3 חודשיים אני צועק וצועק שיש לנו קיצוני עם פצצת פוטנציאל שלא הייתה לנו מאז אוברמארס, ושהוא חייב להיות בכתום. אמרתי, גם הגעתי לדיון של המבורג לומר את זה ולברך אותם ברכש המצויין דאז. אני לא מופתע, חייב לפתוח להבא.

אפאליי - סביר

דה זאיוו - :aaa031:

הולנדים, לא צריך לצאת במחולות ולא צריך להוריד ראשים. עברנו טבילת אש לא פשוטה, משחק ראשון, יריבה חזקה ופיזית שעברה קמפיין מצויין, וסך הכל אפשר להגיד שהיו דקות טובות של כדורגל (במיוחד מהרגע שאלייה נכנס). חייבים להשתפר לקראת המבחנים היותר קשים בהמשך.

הלאה ליפנים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/10