God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכון. בנבחרת צריכים לשחק שחקנים שמשלבים בין היכולת הטובה ביותר, להתאמה המקצועית לצרכיו של המאמן, בעלי היכולת המנטלית להתעלות ולא להתפרק במעמדים גדולים, וכו'. מי השחקנים הטובים ביותר היא אינה השאלה היחידה, ממש לא.

2. Three Lions Member

אני יכול להבין למה הסקי הועדף לעומת בנט... גם אני לא סומך עליו בטח שלא להרכב. אבל בנט? בחייכם, הוא בקושי מסוגל להחזיק כדור. זה אולי עובד בסנדרלנד כמו שזה עבד בצ'רלטון אבל הוא ממש לא לרמה של מונדיאל ואני לא חושב שאפילו הוא ציפה להיות על המטוס היום ליוהנסוברג...
    צריך להכיר בכך שיש לאנגליה בעייה עם חלוצים. אני מת על בובי זמורה אבל אני יכול להבין את ההססנות של קאפלו לגביו, אותו דבר נכון לגבי קרלטון קול. משם כבר אין חומר, פשוט ככה. זה לא כמו פעם.

החלטה נכונה עם וולקוט, לפי מה שאני מבין, מעט מאוד אנגלים לא מסכימים עם ההחלטה הזו למרות שהיא מביאה את כל הכותרות לעיתונים ולערוצי הטלויזיה. אני גם יכול להבין למה אדם ג'ונסון לא נכנס, למרות שאני חושב שהוא יכל להיות אופציה מפתיעה מהספסל.
    קאריק מועדף על האדלסטון, אין תלונות. גם בהגנה אין תלונות. ביינס/וורנוק, same sh*t, חוץ מאשלי קול אין כלום הרי.

זה כבר באוויר!! ההתרגשות מתחילה לחלחל, It's coming home!
    :aaa12:

3. קינג לדלי Member

ניסיון בינלאומי זה לא בולשיט במיוחד עם כל הלחץ שיש על השחקנים שלובשים את מדי נבחרת אנגליה.
    זאת הסיבה למה שוני רייט הועדף על ג'ונסון ששיחק 5 דקות,קאריק על טומי ששיחק חצי משחק,אפסון עם דאוסון שבכלל לא ייצג את הנבחרת,והסקי על בנט או קול.
    בנט גם גרוע במשחק עם הגב לשער.

ביינס או וורנוק ? מה זה משנה..שישחק אשלי קול והכל יהיה בסדר.
    THREE LIONS צודק בכל מילה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/10
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם לא משנה מי מהם היה נבחר, סביר להניח (ויש לקוות) שלא אפסון ולא דוסון במקומו אמורים לקבל שפע של דקות ועדיין - בחירה לא ברורה בעיניי.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא נכנס לסיבות שהובילו את קאפלו להדיח את ביינס מסגל הנבחרת, אך להעדיף על פניו את וורנוק הבינוני? חבל לי על ביינס שבאמת נתן עונה גדולה ועבר התקדמות מרשימה בשלוש השנים האחרונות, משחקן רוטציה בוויגאן, הפך לבורג משמעותי מאוד באגף השמאלי של ההגנה שלנו. לדעתי טעות של קאפלו.

6. c_web Member

אין סיכוי שנראה את ג'רמיין דפו בהרכב של קאפלו במשחקים?
    אני לא חושב שקראוץ' עדיף עליו.. דפו נתן עונה נהדרת וביחד עם רוני זה עשוי להיות שילוב קטלני.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

אי אפשר לנסות פתאום דברים חדשים במונדיאל. דפו ורוני כמעט לא שיחקו ביחד בחוד בנבחרת אנגליה ופתאום לשים את שניהם אחד ליד השני ולהגיד להם- תסתדרו! תבינו אחד את השני! זה לא דרך. מה גם שעם קראוץ' ליד רוני אנגליה כמובן הרבה יותר מסוכנת במצבים נייחים כמו שראינו מול מקסיקו לאחרונה.
    ולמרות הכל, אני הייתי מעדיף לפתוח עם רוני כחלוץ בודד עם לנון, ג'ו קול וג'רארד ומאחוריו כשהם מוצבים כשלישייה יצירתית מלפני למאפרד ובארי (או קאריק, עד שבארי יחלים).

אה, עוד משהו, דפו נתן רק חצי עונה פנטסטית. החצי השני היה ממוצע מינוס.

8. קינג לדלי Member

יש לו בעיה הגנתית קשה גם באברטון.
    מול מקסיכו הוא היה בנייט מר.
    המשחק הזה הרג לו את הסיכויים. הוא קיבל שם בין הרגליים לפחות שלוש פעמים..
    התקפית הוא טוב.

9. GiladG2 Member

אם וורנוק יאלץ לשחק במהלך הטורניר יש רק בן אדם אחד שאפשר להאשים, וזה ג'ון טרי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bootyshake.Xxx

אני חושב שאנחנו נראה את ההרכב הזה באיזשהו שלב, יכול מאוד להיות בנוקאאוט נגד נבחרת חזקה יותר מהיריבות שלנו בבית. אלא אם כן יקרה משהו יוצא דופן והחלוץ שישחק ליד רוני יפציץ, אבל בבתים, אפשר וצריך לשחק עם 2 חלוצים, מרכז השדה של 3 היריבות לא אמור להיות בעיה גדולה מדי ללמפארד\ג'רארד\בארי\קאריק.

10. GiladG2 Member

11. ArsenalFan Member

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חם חם מהתנור: דון פאביו מזים את השמועות על מעבר לאינטר אחרי המונדיאל וחותם על חוזה חדש עם ההתאחדות שיבטיח את הישארותו עד יורו 2012.

מעניין מה יהיו התגובות על המהלך הזה אם נודח בשלב הבתים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Pipe Member

אין שום סיבה שבעולם בשבילו ללכת לאינטר. הוא המאמן עם השכר הכי גדול בעולם הכדורגל, עובד יום אחד בחודש, עושה רושם שהתקשורת התרגלה אליו והוא אליה, ובאינטר הציפיות בשמים, סגל over achieved שאמור לאבד כמה חלקים הקיץ ועבודה יום יומית. הבן אדם בן 64, לאמן נבחרת בגיל כזה זה גו'ב טרום פרישה. זה היה צפוי.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאחד שלא ממש אוהב את הנבחרת האנגלית אבל לא ממש שונא..כאוהד אנגלי הייתי מאוד שמח מהצעד הזה...זה מראה שההתאחדות האנגלית הולכת על דרך לאורך זמן ולא ניסוי לטורניר...

מאמן לא צריך להימדד לפי טורניר כזה או אחר..קאפלו לדעתי זה דבר מעולה לאנגליה ואם הוא ימשיך איתה לאורך זמן זה רק יעשה לנבחרת טוב

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נתון מעניין: אחרי הניפויים של קאפלו אתמול, מדובר בסגל הכי מבוגר שאנגליה שלחה אי פעם למונדיאל.