מסכים איתך עם שאר השמות שציינת אבל קאריק בהחלט ברשימה ולא ראוי להיות בסגל נקודה ! נסע טפס טרמפ בדיוק כפי שדריקס תמיד נסע עם הנבחרת האיסלמית .
הסגל טוב רק חבל על אדם ג'ונסון. עד שהתפתח בממלכה ווינגר שמאלי איכותי. בזמנו היו בוכים על כך שראיין גיגס בחר לשחק בנבחרת וולס ועכשיו יש מישהו לאגף השמאלי ולא סופרים אותו. חבל מאוד. קאפלו יכל לוותר על אפסון או קינג. מקסימום קראגר היה נכנס לשחק כבלם אם צריך ומילנר יעבור לעמדת המגן במקרה אם גם גלן ג'ונסון נפצע (חס וחלילה). יש מספיק עומק בסגל לכל עמדה.
כואב על אדם ג'ונסון, אני באמת חושב שהוא יכל לפרוץ בגדול במונדיאל הזה. שחקן כל כך כשרוני. חוץ ממנו, ומבנט במקום הסקי, אני מסכים עם כל ניפוי ברשימה.
עופר אין מה לעשות וטומי עדיין צעיר ויש לו רק הופעה אחת בנבחרת. פארקר בכלל לא בעסק כי כמו שתמיד אמרתי אין סרט שהוא קשר אחורי. חוץ מלרוץ ולהילחם קשר אחורי צריך לשחק ברגוע ולהניע בפאסים קצרים וארוכים ולראות משחק מאחור ואת זה אין לפארקר שבנוי על לקחת כדור ולרוץ לתוך היער. קאריק בזכות הניסיון לקח את טומי ואם הארגריבס היה כשיר הוא היה לפני כולם.
כנראה שקאפלו חושב שאדם ג'ונסון עדיין לא מספיק בשל בשביל הנבחרת, יכול להיות שיש סיבה אחרת ,אולי מקצועית הוא לא מחפש קשר שמאלי בסגנון של ג'ונסון ובונה על קול שיודע לחתוך לאמצע. לא ברור לי איך שחקן שכבש 24 שערים בליגה האנגלית ועוד בסנדרלנד לא מקבל מקום בסגל ,אבל ההחלטה להשאיר את הסקי היא החלטה שהיתה ידוע מראש. סך הכל להוציא אולי את גונסון,קפאלו זימן את השחקנים שהיו ראוים להיות בסגל. אין לאנגליה מלבד בארי קשר אחורי ראוי (מסכים לגמרי שקאריק מגיע בכושר זוועתי) אבל ההרכב הראשון סולידי וטוב ואם לא תהיה איזושהי פציעה של שחקן מפתח אנגליה יכולה ללכת עד הסוף. אגב שחקן המפתח לדעתי מלבד רוני שתמיד נותן את התפוקה הוא ג'רארד שמגיע אחרי העונה הכי גרועה שלו בקריירה ולי אישית יש הרבה סימני שאלה לגבי הכושר שלו.
ההדחה של וולקוט הפתיעה אותי מאוד. מנגד, ההדחה של אדם ג'ונסון בכלל לא הפתיע אותי ובסופו של דבר זה גם מה שהיה צפוי. לגבי וולקוט והאימפקט שלו מהספסל, אז במקום וולקוט יש את רייט פיליפס שיכול להכניס את המהירות מהספסל, מה גם רייט-פיליפס פשוט יותר טוב מוולקוט נכון לעכשיו. מבחינתי אין בכלל שאלה, ההדחה שלו מוצדקת לחלוטין. מלבד זה, הייתי משאיר את בנט (כל דבר עדיף על פאקינג הסקי. איך לעזאזל הוא מוצא את הדרך אל הסגל?!) ואת לייטון ביינס על חשבון וורנוק. לגבי מערך, לדעתי, זה יהיה ככה: - הארט - - א. קול - טרי - ריו - ג'ונסון - - קאריק* - למפארד - - ג'. קול (ג'רארד) - ג'רארד (ג'. קול) - לנון - - רוני - *עד חזרתו של בארי מהפציעה, ונקווה שזה יהיה לפני תחילת שלב הנוק-אאוט.
לנוכח ההשערות לפיהן אנגליה מתכננת לשחק במונדיאל הקרוב במערך של חלוץ אחד בלבד(בטח במשחקים המשמעותיים, כאשר קאפלו לא יוכל להרשות לעצמו להציב את ג'ררארד ולאמפרד במרכז בלי קשר אחורי מתחתיהם), יש עניין קצת תמוה בעיניי בנוגע לסגל שזימן קאפלו, ואני אסביר. לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל בשביל מה צריך עוד חלוץ(הסקי), שגם ככה אין לו יותר מידי איכויות(עושה רושם שקאפלו ממש מחזיק ממנו) על חשבונו של עוד קשר קו יצירתי בדוגמת אדם ג'ונסון. ובמעבר להתייחסות רק לשחקני הכנף - לטעמי ג'ונסון היה צריך להיות מנייה בטוחה אחרי היכולת שהפגין במדי סיטי. רייט פיליפס לטעמי קיבל כבר צ'אנסים בנבחרת ולא היה מזהיר. קאפלו העדיף את הניסיון של רייט-פיליפס על-פני הכושר הטוב של אדם ג'ונסון, שלדעתי היה יכול להיות גורם ההפתעה של הנבחרת. אגב, גם אני חושב שלנבחרת יש בעייה בקו ימין של ההגנה. ג'ונסון שחקן לא מרוכז מספיק ובפעולות ההגנה הוא בהחלט מתקשה.
קאריק בכושרו לא ראוי למקומו בסגל, אבל זה כנראה מצביע יותר מכל על הבעיה האנגלית במרכז השדה, מעבר לקשרים תוקפים כמו ג'רארד או למפארד. האדלסטון ופארקר זה נחמד מאוד, אבל יש הבדל בין הדברים שהם עשו לרמות שאנגליה תתמודד מולן. קאריק, למרות כל הבעיות שלו, כבר הראה בעבר יכולת לעשות את זה. השאלה היא אם לקוות שהוא יתאושש (במקרה שיזדקקו לו בכלל, הוא לא שחקן הרכב), או לקוות ששחקן אחר יעשה דבר שלא עשה מעולם. אפשר להבין את קאפלו.
אגב, אני עדיין חושב שקאפלו, במקרה שבארי יהיה כשיר מההתחלה (וכמו שזה נראה כרגע, מצב אפשרי בהחלט), יחזור ל4-4-2 שעבד נהדר בקמפיין העלייה, עם ג'רארד בשמאל, בארי ולמפארד במרכז, לנון בימין, ולצד רוני יהיה קראוץ'.
בדעתי קאפלו טעה בזימונים שלו, לאו דווקא בהדחתו של וולקוט שבדעתי מוצדקת אלה בהדחתם של ג'ונסון, ביינס ובנט. לגבי ג'ונסון - ג'ונסון נמצא בעלייה מתמדת ואחד השחקנים המוכשרים בממלכה ובהחלט כשיר מבחינת יכולת למונדיאל במדי אנגליה. ביינס - הדחתו של ביינס משאירה את וורנוק כמחליף של קול שזה בדעתי לא צעד נכון כי וורנק הרבה פחות טוב מביינס הנפלא. בנט - השחקן שנתן עונה מעולה בחוץ והסקי בפנים???? קאפלו מנסה להראות שהוא דומה לשאר המאמנים האנגלים בעבר של נבחרת אנגליה??? החלטה מוזרה מאוד לטעמי.
החלטה מעולה ומפתיעה של קאפלו. לוולקוט בכושר הנוכחי אין מקום בנבחרת, במיוחד כשיש את לנון על המשבצת שלו, רק שלא יזוז שמאלה. ג'ו קול בפנים זו החלטה מצויינת, ולא רק בגלל ההופעה המועדדת שלו נגד יפן, הוא יכול לשחק באמצע ובשני האגפים - עניין של עומק. גם אני הייתי מעדיף לראות את אדם ג'ונסון ע"ח רייט פיליפס. גם בגלל ששון לא מבריק במיוחד בזמן האחרון, לנון טוב יותר ולפניו בהיררכיה, וגם בגלל שג'ונסון מביא משהו שונה לנבחרת (לא צפוי, לא מוכר כ"כ, רגל שמאל!). ביינס אולי היה צריך להישאר ו-וורנוק ללכת הביתה, ביינס נתן עונה יותר טובה סה"כ מבחינה אישית, אבל זה לא כל כך קריטי, אין סיכוי שאשלי קול ייפצע (אנטי נאחס? *טפו טפו טפו*). אין לי מה להגיד על הסקי, ויתרתי בעניין והפנמתי שאם אני רוצה את קאפלו הגדול על הקווים, אמיל הסקי מגיע בעסקת חבילה.
איך וורנוק מועדף על פני ביינס? איך רייט-פיליפס מועדף על פני אדם ג'ונסון (כאשר בקבוצה שלהם פיליפס לא רואה דשא), איך אפסון מועדף על פני דאוסון (נסיון בינ"ל? בולשיט). איך הסקי בסגל וקרלטון קול לא? איפה אשלי יאנג? בנבחרת צריכים לשחק השחקנים הטובים ביותר ובכושר הכי טוב וזה לא הסיפור בנבחרת אנגליה.