God Didn't Save Our Gracious Queen

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/10.

1. SeRgInHo Member

מראדונה,
    ג'יימס הוא אפס מאופס ואולי שוער טיפה טוב יותר היה עושה יותר, אבל כשמפקירים אותו לבד לגמרי אני לא רוצה לבוא אליו בטענות. לא בגללו הפסדנו היום.

2. Rudess Member

חבוב, זה ממש לא שטויות, ההגנה אשמה זה פשוט מאד, והיה מעליי בחור בשם גלעד שהסביר כל אחד מהגולים אז אני לא צריך לחזור על ההודעה שלו.

3. The_Arsenal Member

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Netherlands+U21+v+England+U21+sIo-1SSdLPSl.Xxx

4. 亚历山大帕托 Member

אני חושב שזו תהיה טעות מצד האנגלים לדרוש מקאפלו להתפטר, והם יפסידו אם יתפטר ביוזמתו. הוא התחיל בפרוייקט שטרם מיצה את עצמו, הוא תיקן כמה דברים בנבחרת, אבל אני חושב שדוקא חומר השחקנים הוא זה שהכריע. כמובן שגם קאפלו אשם כי הוא זה שבוחר את השמות שיתייצבו במערך שלו. אם הייתי אוהד אנגליה, הייתי מקווה שימשיך כי הוא יפיק לקחים, ועד היורו הבא אני מאמין שיתפתחו שחקנים מקומיים יותר איכותיים.

5. gonzo18 Member

מאז ה2-0 ועד ל-3-1 של גרמניה אנגליה שיחקה את הכדורגל הכי טוב שראיתי ממנה כבר המון שנים. אבל אני מסכים איתך,הנבחרת הזאת היא בושה חרפה. הבעיה של אנגליה בטורניר הזה היתה יותר מידי עמדות בעיתיות וכושר ירוד של שחקני מפתח (רק למאפרד הופיע טורניר). ג'ררד כמו שחשבתי המשיך את היכולת העלובה שלו מהשנה בליברפול,כנ"ל טרי שהראש שלו כבר לא בכדורגל לדעתי. רוני ניסה וניסה אבל הלחץ שהיה לו על הכתפיים פשוט גמר אותו לגמרי. בסופו של דבר אנגליה הפסידה היום לאחת הנבחרות הכי טובות בעולם ככה שהתירוצים לשופט מיותרים לגמרי. אנגליה נבחרת פחות טובה מגרמניה,נקודה.

6. מראדונה Member

אז בסדר,הפקירו אותו,השאירו אותו לבד מול הגרמנים.
    אז? זה נותן לו לגיטימציה להיות ליצן?
    הבעיטה בשער השלישי זה לא טעות של ג'יימס?שבועטים לו כדור לאיפה שהוא נמצא והוא בכלל מזנק כמו אידיוט והודף לשער? היציאה לפודולסקי בשער השני? מה יש לך לצאת? על מי,על מה? במקום להישאר בשער ואז לפודולסקי אין סיכוי להכניס גול מזווית כזאת...
    איך אפשר לא להאשים אותו בשערים כאלה?

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img.skysports.com/09/03/218x298/Etienne-Capoue-and-Adam-Johnson_2090832.Xxx

------
    ג'יימס אמנם לא אשם משמעותית אבל אני לא מבין למה קאפלו מלכתחילה לא נתן להארט לפתוח, הוא הרי לא פחות טוב מג'יימס וגרין והוא גם שוער העתיד של האנגליה, אז למה לתת לשוער שעבר עונה גרועה ועוד אחד זקן ובינוני שזה כבר הטורניר האחרון שלו לפתוח?

8. Ryan Giggs11 Member

אני גם כן חושב שקאפלו צריך להישאר עד היורו אבל האכזבה ממנו בטורניר הזה היא עצומה.
    ואני חושב שהיה אפשר להרכיב חומר שחקנים טוב יותר ממה שהרכיב למרות שאין ספק שאנגליה סובלת משחקנים לא מספיק טובים.
    היו חסרים לנו שחקנים כמו אדם ג'ונסון שנופה, היה חסרים לנו שחקנים כמו ג'ו קול שמשום לא קיבל דקות משחק, שוער לא מספיק טוב, הסקי וכו' וכו'.הכל כבר נאמר.

9. piston Member

אני חושב שקאפלו מאמן ענק, אבל ממש לא מתאים לאימון של נבחרת אנגליה.

לאנגליה יש שחקנים טובים ומנוסים בכל עמדה. שחקנים שעמדו בעבר בלחץ בצורה מצויינת, והראו יכולת גבוהה בכל הרמות.

כל זה נכון, אבל רק בקבוצות האנגליות ולא בנבחרת עצמה, מה שמוביל למסקנה המתבקשת, החידלון שנבחרת אנגליה מספקת בעשורים האחרונים בטורנירים הגדולים, ולעיתים גם במוקדמות, נובע מגורמים פסיכולוגיים.

בין אם שאננות, לחץ, או פשוט חוסר לא ברור במוטיבציה, השחקנים האנגלים (כמעט כולם) נראים כבויים, ולא כך מנצחים טורניר גדול.

האנגלים צריכים מאמן מהסוג שייכנס אל מתחת לעור של השחקנים, ויגרום להם לתת הכל בשבילו. אז נראה את השחקנים מביאים את היכולות שלהם לידי ביטוי.

נשם מוריניו קופץ לפה, אבל הוא לא המאמן היחיד מהסוג הזה, המאמן הבא של אנגליה חייב להיות מאמן/פסיכולוג.

10. The_Arsenal Member

בשיא הרצינות, שום טקטיקה שמקטיקה, כדי לאמן את אנגליה אתה צריך לכבוש את לב השחקנים ולהטריף אותם (קאפלו לא היה קרוב). אם אני ממנה מאמן, אני ממנה את לא אחר מאשר דיוויד בקהאם!!!

11. gonzo18 Member

אתה מוכן להתחייב שהוא לא יהיה כישלון כמו וולקוט?

12. אלי מתחן Member

אין מאמן יותר טוב מקאפלו, בשום רמה שהיא. הוא חלק מהכישלון אין ספק, אבל לא הייתי ממהר להחליף אותו.
    מי חשב אחרי המוקדמות שהם ייראו ככה במאני טיים?

13. The_Arsenal Member

אני רואה שיאיר מחובר, אז שיעשה את זה במקומי.. אני כבר עייפתי מלנסות לשכנע אותך.

14. ENGLAND Member

נגמר החלום, ולא רק זה, זה גם סופו של דור הזהב שהצמיח שחקנים כמו : בקהאם, גרארד, למפרד, סקולס, טרי , פרדיננד, אואן.

הדבר הבולט ביותר הוא לא ההחמצות וההגנה הגרועה, אלא שפשוט נותנים ליריבה לשחק, לא רק גרמניה , אלא גם ארה"ב, אלגיריה וסלובניה הניעו כדור ושום כניסה או גליץ' של שחקן בשביל להרוס את זה. איפה סקולס שהיה עושה את זה רק בשביל להגיד: " די מספיק , אנחנו אנגליה לעזאזל, מי הם שישחקו ככה מולנו".

השחקן הכי חלשלאורך 4 המשחקים היה ללא ספק, גלן גונסון, מסננת אנושית בתקפה ובהגנה, אני דווקא קראתי על אחד שיודע להתקיף ולא יודע להגן , הסתבר שאין לו מושג בשני הדברים, דברים בסיסים בכדורגל אצל מגן הוא לא יודע, לעקוף קשר בשביל הרמה, ולהפיל שחקן במתפרצת. פאולים מטוממים הוא עושה דווקא.
    הכי חלש היום היה בארי ללא ספק,בשבילו חיכינו שיחזור? בשביל אחד שישים את גרארד בשמאל, יש את גו קול למרות שהוא קיצוני. שחקן שחזר מפציעה לפני שבועיים וכבר חוזר לרמות כאלו, חבל. היה אחראי לשני גולים היום. שגרמו לשני מתפרצות ונגמר הסיפור.
    עקב הפציעה של ריו , כל פעם היה בלם תורן לצידו של טרי, לכולם קשה להוות אחד תואם לצמד ריו-טרי עם הבנה שלהם.

העיקרי בכישלון הנבחרת הוא רק קאפלו, לפי דעתי מאמן חייב לדעת את שפת המדינה באופן שוטף, לא כמו כמה מילים ותוך כדי ךמידה של שנה וחצי. אבל זה פחות חשוב. הכישלון העיקרי של קאפלו נראה בשני המשחקים הראשוניים ובמיוחד מבניית ההרכב, שוב אותם שאלות, למה הסקי פתח? למה להכניס את הסקי , הוא המושיע? למה לא קראוץ- אחד שבאמת מסוכן.למה גו קול, שחקן עם טיפת כדורגל "שמח" לא שיחק יותר מחצי שעה ב4 משחקים?
    אתמול ראיתי במקרה סרט בערוץ 23 על כדורגלנים צעירם, סרט משנת 2000 נדמה לי, ובו רואים את נבחרת אנגליה עד גיל 17, שבו מדברים על השפעת הסוכנים על הילדים מגיל 10. בסרט רואים 22 שחקנים, שהבולט ביותר היה גרמיין פנאנט שהיה התקווה הגדולה, והיום הוא בווסטהאם. עוד בסרט רואים את גו קול בן 19, חי עם הוריו, בלי מכונית פאר, ונבחרת אנגליה הבוגרת, גו קול בין השחקן היחיד שהיה במונדיאל 2006, וגם שותף ב2010. הכשל העיקרי זה אי סיום במקום ה1 בבית, דבר שמבטיח לך הגרלה קלה יחסית לשלבים הבאים, עד לחצי גמר, ומשם לך תדע, אולי יתפסו יום.

הדבר הכי באנקר בדרך כלל זה ההגנה, ולקבל גולים כאלו של ליגה ג' , זה בושה וחרפה , לשחקנים שמשחקים בליגת האלופות ובמיוחד לשני משחקני ההגנה שלקחו דאבל, איך גול מבעיטת שוער, רבאק,ועוד שני גולים ממתפרצות, בלי שאף שחקן לא מפיל אותם(ושלא יזיינו את השכל , על פחד מצהוב, הכל זניח אם עושים דבר למען הקבוצה). על הגול שלא נתנו, פעם זה לטובתך ופעם נגדך. עד היום הייתי נגד טלויזיה, אבל היום קלטתי , צריך שהשופט ה4 ישב, ליד טלויזיה ורק החלטות קשות במיוחד כמו היום ישתמשו בה( לא בשביל קרנות ועוד כל מיני דברים זוטרים).
    ההתקפה היום הייתה הכי טובה בטורניר מצד אנגליה, למפרד השחקן המצטיין של הערב, גרארד ורוני ניסו אבל לא הצליחו.

כולם יודעים כבר שהבעיה הכי גדולה, היא רוב גדול של זרים בליגה, על חשבונם של שחקנים אנגלים. ששוב מקשר אותי לזימונים של קאפלו,אדם גונסון שחקנה של מידלסבורו, שהושאל לסיטי, מככב בה בחצי שנה האחרונה כולה בן 20, יותר טוב מחלק גדול מהזרים שם, קאפלו לא נתן לו אפשרות לבחון אותו בהכנות להרכב.

קאפלו יעזוב וזה די ברור. השאלה איך ממשיכים ליצור נבחרת שתהיה מבוססת על שחקני מפתח בשילוב צעירים.
    גו הארט, רוני, גונסון- הם הבסיס לשנים הקרובות. ביורו הקרוב, עכשיו עם כל העצבים קשה לראות אור בסוף המנהרה קשה לראות זכייה כבר ב2012, לכן צריך לבנות משהו חזק-מפלצתי ל2014.

דקה 78, יש זום על קאפלו ובצידו רואים את סטוארט פירס, הדמעות כבר בעיינים שלו, סוף המשחק , תצלום על בקהאם בוכה, לא שיחק דקה במונדיאל, כמה חסר לב ונשמה כמו של שני השחקנים האלו. צריך את פירס ובקהאם בצוות המקצועי של אנגליה, באופן של להלהיב את השחקנים(בקהאם) ובאופן של האימון(פירס).

כואב הלב כל פעם מחדש , דברים שפתאום עלו רשמתי, ודברים שרציתי לרשום שכחתי. להפסיד 4-1 קורה, אבל דווקא מול הגרמנים? למה לא הולנד או אפילו פורטוגל?
    הכאב יעבור כנראה עד פתיחת העונה, ואז ישתנה לאופטימיות בנוגע לקבוצה.
    E.T.I.D

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10
  15. eastlands Member

לא עולה לי שום שם של מאמן בראש כרגע ,אולי האנגלי הכי טוב הוא רדנאפ ומגיע לו ,אבל לא בזין שלי להתעסק בכלל במשרה הדפוקה הזאת ,
    הכי חשוב זה המוטו והוא מבחינתי העולם שייך לצעירים לרעבים ופחות לשבעים, רוני גונסון לנון הארט זה העתיד ,מספיק כבר להיות פחדן ושמרן וברגע האחרון להמר על הסוסים הוותיקים המתים ,חבורה שביעה ולא פוגעת ,גרארד לא נתן פס ב4 משחקים עם הסרט על היד, למפארד אפס מאופס ,בארי אפור בקיצור לצאת מהפחד ומהשמות ,מספיק עם השמרנות הזאת פאאאאק